Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok. A nemi (94 db)

35 hetes vagyok, a doki ma mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj, a baba feje magasan. Ez minden normál terhességnél így van még ilyenkor? (Nem szeretném túlhordani a babát. )

Legjobb válasz: Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)

Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)
Febr. 25-re voltam kiirva, baba vegig fent volt, teljesen tart voltam le sexszallt a hasam. 24- en este voltam dokinal meg akkor is teljesen zarva voltam mondta is hogy ugyan mikorra lesz ebbõl baba mert meg csak egy joslo fajasom sem volt. Na haza mentunk, hajnalban elkezdett fajni a hasam, reggel mar rendszeresen fajt, utanna mar egyre erosebben 4 percenként, delben bementünk a kórházba, akkor mar 2 ujjnyira nyitva voltam, és este 9- re meglett a lanyom, pont aznap mikorra ki volt irva.
38+5 re szültem, végig zárt voltam, 5 perces fájásoknál és 2 óra után mentem be szülni, akkor voltam 2 ujjnyi, rá 8 óra 4 ujjnyi, a baba végig fent volt (ujjal szinte el sem érték) végül császár lett, de nem e miatt.

35 hetes vagyok. A hasam aljába furcs izomlázszerű, nyilalló fájdalom van ha megyek, ha egyik oldalról a másikra fordulok, stb, és akkor be is keményedik. Csak akkor nem ha fekszem vagy ha ülök. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia,én is 35 hetes vagyok,és nekem is vannak ezek a tüneteim.Vszinü ez azért van mert a babónak már kicsi a hely meg a szervezet készülödik a szülésre,és mivel egyre lejjebb kerül a babóca igy ilyen érzetet kelt.Kónnyö szülést neked!

szia, én is 35 hetes vagyok, és nekem is vannak ezek a tüneteim.Vszinü ez azért van mert a babónak már kicsi a hely meg a szervezet készülödik a szülésre, és mivel egyre lejjebb kerül a babóca igy ilyen érzetet kelt.Kónnyö szülést neked!

35 hetes vagyok, a dokim még nem mondta, hogy kezdene érni a méhlepény! Akkor ezek szerint még nem öregszik? Vagy attól, hogy ő nem mondta még igen? !

Legjobb válasz: Nekem 2 hét alatt öregedett I.-rõl III.-ra (38. héten még I. volt). Emiatt ne aggódj, ha nem mondta, biztos nincs baj! Amúgy egyeseknek elõbb elkezd öregedni, másoknak meg nem. A lepény a baba megszületésével elveszíti szerepét, így természetes, h ennyi idõre tervezte a természet. :)Fokozatosan öregszik. A lényeg, h ha III., akkor már jobban odafigyelnek Rátok.

Nekem 2 hét alatt öregedett I.-rõl III.-ra (38. héten még I. volt). Emiatt ne aggódj, ha nem mondta, biztos nincs baj! Amúgy egyeseknek elõbb elkezd öregedni, másoknak meg nem. A lepény a baba megszületésével elveszíti szerepét, így természetes, h ennyi idõre tervezte a természet. :) Fokozatosan öregszik. A lényeg, h ha III., akkor már jobban odafigyelnek Rátok.


35. hetes vagyok, a gyógyszertárban a vírusos megfázásra Sirupretet3x2, oscilloccoccinumot2x1, lándzsás útifű szirupot adtak. Jobban vagyok, de nem ártottam ennyi mindennel? Ha a hurutot csak lenyelni tudom, nem árt a babusnak?

Bocsánat, ha gusztustalan kérdés volt, de egyértelm? választ még nem kaptam.

Legjobb válasz: Egészen biztos,hogy nem lett semmi baja.Nem kell úgy túllihegni ezt a gyógyszerkérdést.Egy betegség sokkal ártalmasabb,mint a gyógyszerek.

Egészen biztos, hogy nem lett semmi baja.Nem kell úgy túllihegni ezt a gyógyszerkérdést.Egy betegség sokkal ártalmasabb, mint a gyógyszerek.
Szerintem a lándzsás útifû teljesen jó, én is azt iszom.Nem is értem, hogy miért mondta, hogy nem jó?
Gratulálok, ez rekordteljesítmény! 35 hetesen már írni tudsz?
Szia! Normális, szép hosszú babád lesz az én fiam is a bordáimat rugdosta és 58 cm-mel született.
Én is ugyanigy vagyok! Kb 2 hete érzem úgy, hogy a lengõbordáimat átrendezi a kislányom. Már szinte enni sem hagy, mert ha egy kicsit elõre hajolok akkor rögtön kinyújtja a lábát és rugdossa a bordáim. 36h km
Igen normális. Én majd megõrülök amikor a bordáim alá berúg és sajnos elég sokszor csinálja. Nagyon kellemetlen de hát nincs mit tenni. 39 hetes kismama
Egy ideig azt sem tudtam hol vannak a bordáim, mert nem lehetett kitapintani a pocakomtól, de a babának hamarabb sikerült megtalálnia! :) Jól lerúgta mindig, kicsit kellemetlen érzés, mert tényleg olyan mintha összenyomnánk õt, de szerintem a babaák tök jól érzik magukat odabent, és jókat szórakoznak a bordáinkkal.:) 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: igen, a doki is mondta, hogy nagy. Az elsõ babám "csak" 50 cm volt, most meg hamarosan megyek megint uh-ra újabb súlybecslésre (a 32. hetesen 2036 gramm volt), mert ha túl nagy, akkor mûtenek:(((
Ezt a kérdést mintha én tettem volna fel! Hát ma nem tudom mi van a kicsikémmel, nagyon nagyokat és erõsseket ficánkol, hullámzi odabent! Jobban a bordám jobb felét rugdossa, de van mikor a balt is! De jó érzés hogy mocorog, legalább tudom hogy minden okés! Boldog babavárást! 34 heteske

Hányadik hétig ajánlott szedni a magne B6-ot? Mikor hagyjam abba? 35 hetes vagyok! Miért nem szabad végig szedni?

Legjobb válasz: A 36. hét végéig lehet szedni,utána nem ajánlott,mert ellazítja a méh izmait,így gyakorlatilag a méhösszehúzódások ellen hat,így késleltetheti a szülés idõbeli megindulását.

A 36. hét végéig lehet szedni, utána nem ajánlott, mert ellazítja a méh izmait, így gyakorlatilag a méhösszehúzódások ellen hat, így késleltetheti a szülés idõbeli megindulását.
Szia 36. hétig lehet szedni. Én úgy tudom, hogy a fájások miatt nem lehet szedni. Mert a magnézium ellazítja a méhet és így nem tudod a fájásokat rendesen érezni, vagy valami ilyesmi.
Én 36+4 hetes vagyok. Kedden voltak jósló fájásaim, és akkor még azt mondta a doki hogy igen vehetek be:D mert ha ezek igazi fájások akkor az ugy sem állítja le:D Nekem pl hatásosabb volt a melegvizes fürdõ. A 37.-ik hétnél a baba tüdeje is tökéletesen készen áll arra hogy megszülessen, úgy hogy akkor már nincs ok a "görcsoldára". Boldog babavárást, és könnyû szülést:D
A terhesség alatt lehet szedni de a 9.hónapba már ne

35 hetes vagyok. Mi lehet az amior a baba odabent beremeg? Olyasmi érzés, mint ha pár másodperces rohama lenne. Nem rúg, vagy tolja magát, hanem remeg. Legalább is kintről így érzem.

Legjobb válasz: Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama

Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De jó, hog yezt írjátok. Így legalább tudjuk, hogy többen vagyunk, és akkor remélhetõleg ez normális dolog. :-)
Szia! Nekem már egy ideje csinál ilyet...én ilyenkor azt tudom elképzelni, hogy beidegesedik 'játék' közben, vagy 'harcol' a köldökzsinórral meg hasonlók... =) Olyan cuki lehet! =)
Szia!Na latod ez jo kerdes!Engem is erdekelne, hogy vajon olyankor mit csinal.Remelem megmondja valaki.:) 35 heteske
Nekem is szokott remegni :-) , bar engem a reggeli nyujtozkodasi remegesre emlekeztet... akarmi is legyen nagyon vicces erzes :-) 37 hetes
Utolsó vagyok, nekem egyértelmüen a Baba mozog igy...szerintem neked sem izom, hanem Õ. :)
A kérdező hozzászólása: Ebben a pillanatban jutott eszembe (pedig egy ideje már foglalkoztat a kérdés), hogy az is lehet, hogy nem is a baba csinálja, hanem csak a hasizom ráng. Úgy, mint ahogy nekem pl néha a szemem is szokott. A méhemben, vagy valahol valami izom ráng talán.
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy nem csuklás, az tlojesen más érzés. Viszont az lehet, hogy olyat ettem, ami nam ízlett neki. Olyasmi érzés, mint amikor valami rossztól kiráz a hideg. Szegényke :-)
Ha csuklik az is olyan, mintha beremegne, de a mocorgásával is tud remegést kelteni.És tény, hogy már a pocakban tudnak grimaszolni fintorogni stb...Lehet, hogy valami olyasmit ettél ami nem ízlett neki. 39 heteske.
Szia! Nekem is szokott lenni és én sem tudom mi lehet a Manóval olyankor. Ja, 36 hetes vagyok ma. Említettem a dokinak de nem mondott rá semmit.
De jo!Azt hittem csak az enyem rosszalkodik igy.Amit en meg szoktam erezni es fura h teljesen lent ilyen 'buborekszeru" vmit csinal.Olyan jo lenne tudni h ilyenkor miket huncutkodik:) Udv:35 hetes pocakos

35 hetes vagyok és nincs étvágyam, sőt hányingerem van, és a gyomrom is fáj.2 hete nem is híztam. Ugye nincs gond, csak a baba nő? Eddig 7 kg-ot híztam, most vagyok 173/75.

Legjobb válasz: Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben,szintén 35 hetes terhes vagyok,6.5 kilónál járok,most vagyok 172/71.5.Igyál sokat,arra nagy szükség van,esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm

Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben, szintén 35 hetes terhes vagyok, 6.5 kilónál járok, most vagyok 172/71.5.Igyál sokat, arra nagy szükség van, esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm
Szerintem sincs semmi gond. Nem azt mondom, hogy nincs étvágyam, de már egy kis kaja után is rossszul vagyok. Utána minimum fél óra, mire fel tudok állni hányinger nélkül, bármilyen jól is esett. Messze nem eszek úgy és annyit, mint a terhesség elõtt, mivel nem is tudok (estére mindig megérkezik a gyomorégés is). Én most léptem a 35. hétbe, 168 cm-hez 73 kg vagyok, 70-rõl indultam.

Mindjárt 35 hetes vagyok és a babum már nagyon keveset mozog, ezáltal mindig rettegek hogy vmi baja lehet, félek hogy rácsavarodik a köldökzsinór. Tudom, hogy kicsi a helye, de többet kellene mozognia mint 24-böl 1orahossza egész napra nem?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy 35. héttõl egy nap (24 óra) kb 160 moccanást kell számolni és az normális (elõtte a 25-35. héttõl 300, a 16.-25. héten 200). De ezt eddig még csak egy helyen olvastam, szóval nem biztos, hogy íy van. Amúgy meg a nap 85%-át átalusszák, szóval szerintem nincs baj! De ha aggódsz, akkor doki!

Én azt olvastam, hogy 35. héttõl egy nap (24 óra) kb 160 moccanást kell számolni és az normális (elõtte a 25-35. héttõl 300, a 16.-25. héten 200). De ezt eddig még csak egy helyen olvastam, szóval nem biztos, hogy íy van. Amúgy meg a nap 85%-át átalusszák, szóval szerintem nincs baj! De ha aggódsz, akkor doki!
az soknak tûnik. nekem kb 30szor moccan meg naponta de ezt is soknak érzem. 35hkm
Én nem pártolom általában, de a helyedben talán beruháznék egy magzati szívhanghallgatóra. Az megnyugtatna, mikor aggódsz.

35 hetes vagyok. Nagyon keveset mozog a babám. Nem csak most, egész terhesség alatt ilyen volt. Ez nem gond?

Legjobb válasz: Szia! Én 38 hetes vagyok és az enyém is nagyon keveset mozgott egész terhesség alatt. Õk ilyenek:) Szerintem ez nem gond. Állítólag az ilyen babák idekint is nyugisak lesznek:)

Szia! Én 38 hetes vagyok és az enyém is nagyon keveset mozgott egész terhesség alatt. Õk ilyenek:) Szerintem ez nem gond. Állítólag az ilyen babák idekint is nyugisak lesznek:)
Örülj neki! Az elsõ babám azt csinálta odabent, hogy néha úgy éreztem, egy mókuskerék a méhes, és õ megállás nélkül pörög benne. Már 10 hónaposan elindult magától (rohanva) és azóta meg sem áll. 2 éves ön és közveszélyes. :) Most a 2. babám teljesen nyugis a pocakban. Én örülök neki. :)
Nem, nekem sem rugdos erõsen. Sok kismama ismerõsöm meséli, hogy majd szétrúgja az oldalát meg a bordáját meg ilyesmi. Hát az én kislányom egész nap alszik, néha-néha csuklik vagy kitolja magát az egyik oldalra, meg egy kicsit kapirgászik, de semmi több. Néha meghallgatom itthon szívhanghallgatóval, hogy minden rendben van-e mert furcsállom én is sokszor, hogy alig érzem. Na de vannak ilyen babák is, örüljünk, hogy ilyen békések és reménykedjünk benne, hogy kint is ilyenek lesznek:) Kisfiú vagy kislányotok lesz?
A kérdező hozzászólása: Nekem dettó ugyanez amit leírtál. A miénk fiú lesz:)
Az 1. babám egész terhesség alatt 3 óránként rúgott 2-t és aztán szunyált tovább. Már azt hittem van odabent neki 1 karórája. :) ) Õ lány. Bezzeg a 2. pont fordítva, kis túlzással 3 óránként pihen 2 percet. :) Õ fiú lesz.
en 25 hetes vagyok.enyém is nyugis baba, néha csuklik, néha mocorog picit , de nagyon finoman.általában alszik.amikor 4D voltunk ott is aludt.remélem kint is ilyen nyugis babuci lesz.egyébként fiu.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az jó lenne ha ilyen nyugodt baba lenne. Nekem egyébként nem is szokott erõseket rúgni. Neked sem?
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy másnak is hasonlóan nyugis babája van. Szinte mindenki azt mondja, hogy rengeteget ficánkol a babája. Az enyém meg nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!