Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok. A (325 db)

35 hetes vagyok, a hasam nagyon lement, és a baba is alig mozog! Szerintetek meddig marad benn?

Tudom hogy senki nem jós, és ezt csak a baba és a joisten tudja, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre! Teszek fel pocak képet is nemsokára!

Legjobb válasz: 34 hetes; http://kepfeltoltes.hu/view/121117/611655402image_www.kepfel.. 35 hetes; http://kepfeltoltes.hu/view/121122/907021096image_www.kepfel..

Ez egyáltalán nem jelenti a szülést még!Én is 35hetes vagyok és reggel sokkal lentebb van a hasam este pedig oriás gombóc :)
Tényleg már nagyon lent van, pedig még jó lenne, ha minimum 3 hétig bent maradna, de ahogy elnézem ez lehet nem így lesz. Én 5 napja szültem, de nekem csak a szülés közben ment le, szóval fogalmam sincs, hogy meddig marad bent. Ezt tényleg csak a jóisten tudja.
A kérdező hozzászólása: 2. Baba. Azert nem tudom ezt a lennvan a poci-nincs lenn a poci dolgot mert az elso kislanyommal a pocak meg szules elott is a torkomban volt! O 38+3 ra szuletett. Ez a terhessegem teljesen mas!! Sajognak a csontjaim a szemeremcsontom langokban all iszonyuan faj! Es az eddig orokmozgom most felelmetesen szinte teljesen leallt a mocorgassal! Alig -alig;(
Ha nagyon nem mozog en megnezetnem. De tenyleg hogy lement a hasad. En nem tudom eszrevennem e mert nem fenykepeztem minden heten. Sok sikert! 35h km
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!;) azert min2, 5-3 hetet jo lenne meg kibirni
ez nem jelent semmit, enyém végig fent volt

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??

35 hetes vagyok, a doki ma mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj, a baba feje magasan. Ez minden normál terhességnél így van még ilyenkor? (Nem szeretném túlhordani a babát. )

Legjobb válasz: Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)

Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)
Febr. 25-re voltam kiirva, baba vegig fent volt, teljesen tart voltam le sexszallt a hasam. 24- en este voltam dokinal meg akkor is teljesen zarva voltam mondta is hogy ugyan mikorra lesz ebbõl baba mert meg csak egy joslo fajasom sem volt. Na haza mentunk, hajnalban elkezdett fajni a hasam, reggel mar rendszeresen fajt, utanna mar egyre erosebben 4 percenként, delben bementünk a kórházba, akkor mar 2 ujjnyira nyitva voltam, és este 9- re meglett a lanyom, pont aznap mikorra ki volt irva.
38+5 re szültem, végig zárt voltam, 5 perces fájásoknál és 2 óra után mentem be szülni, akkor voltam 2 ujjnyi, rá 8 óra 4 ujjnyi, a baba végig fent volt (ujjal szinte el sem érték) végül császár lett, de nem e miatt.


35 hetes vagyok. A hasam aljába furcs izomlázszerű, nyilalló fájdalom van ha megyek, ha egyik oldalról a másikra fordulok, stb, és akkor be is keményedik. Csak akkor nem ha fekszem vagy ha ülök. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia,én is 35 hetes vagyok,és nekem is vannak ezek a tüneteim.Vszinü ez azért van mert a babónak már kicsi a hely meg a szervezet készülödik a szülésre,és mivel egyre lejjebb kerül a babóca igy ilyen érzetet kelt.Kónnyö szülést neked!

szia, én is 35 hetes vagyok, és nekem is vannak ezek a tüneteim.Vszinü ez azért van mert a babónak már kicsi a hely meg a szervezet készülödik a szülésre, és mivel egyre lejjebb kerül a babóca igy ilyen érzetet kelt.Kónnyö szülést neked!

35 hetes vagyok a magzati súly 32 hetesnek felel meg, én tehetek róla? A papírra azt írták, hogy magzati retardatio, és kp mennyiségű magzatvíznél kevesebb, most mi lesz?

35. hét 1800g-os a kisbaba, teljesen kivagyok.

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=mehen_beluli_retardacio Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..

http://www.timmermann.hu/index.php?m=mehen_beluli_retardacio Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..
a baba egy kicsit kicsi de ne aggodjal, felszedi a sulyat most fogja meg csak igazan mert mar ilyenkor csak a zsir megy ra! de a szuletesi sulya normal lesz ne aggodj!!
Ne aggódj! Az orvosok szeretnek felelõtlenül dobálózni ezekkel a szavakkal, h. retardált v. sorvadt. Én is ugyanebbe a cipõbe jártam pár héttel ezelõtt, amikor a 33. héten az orvosom rám hozta a frászt, h. retard a baba. Hozzá kell tennem, három hetenként jártam hozzá alkalmanként 6.000-ért, folyamatosan uh-ozta a babát, mindig kisebb vagyis vékonyabb volt, mint a nagykönyvben, de sem én sem az apukája nem vagyunk kövérek, sõt! Elmentem másik dokihoz (kettõhöz is) teljes mértékben megnyugtattak, h. semmi baj, sõt pont tegnapõ voltam 38 heti uh-on, átlagos közepes baba lesz, nem lesz nagy, de legalább könnyebb lesz a szülés. Tehát nyugodj meg!!!!!! Nincsen semmi baj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt mondták a kórházba, kissebb esetben rákötnek infúzióra egy hétig, hogy ducibb legyen. Errõl mit tudtok?
Szia végül is mikor született meg a pici és mekkora sullyal? remélem jol vagytok Zsu
A kérdező hozzászólása: Bár megkésve:D, de egészséges 3330gr 55 cm kislányom született:D

35 hetes vagyok, a dokim még nem mondta, hogy kezdene érni a méhlepény! Akkor ezek szerint még nem öregszik? Vagy attól, hogy ő nem mondta még igen? !

Legjobb válasz: Nekem 2 hét alatt öregedett I.-rõl III.-ra (38. héten még I. volt). Emiatt ne aggódj, ha nem mondta, biztos nincs baj! Amúgy egyeseknek elõbb elkezd öregedni, másoknak meg nem. A lepény a baba megszületésével elveszíti szerepét, így természetes, h ennyi idõre tervezte a természet. :)Fokozatosan öregszik. A lényeg, h ha III., akkor már jobban odafigyelnek Rátok.

Nekem 2 hét alatt öregedett I.-rõl III.-ra (38. héten még I. volt). Emiatt ne aggódj, ha nem mondta, biztos nincs baj! Amúgy egyeseknek elõbb elkezd öregedni, másoknak meg nem. A lepény a baba megszületésével elveszíti szerepét, így természetes, h ennyi idõre tervezte a természet. :) Fokozatosan öregszik. A lényeg, h ha III., akkor már jobban odafigyelnek Rátok.

35. hetes vagyok, a gyógyszertárban a vírusos megfázásra Sirupretet3x2, oscilloccoccinumot2x1, lándzsás útifű szirupot adtak. Jobban vagyok, de nem ártottam ennyi mindennel? Ha a hurutot csak lenyelni tudom, nem árt a babusnak?

Bocsánat, ha gusztustalan kérdés volt, de egyértelm? választ még nem kaptam.

Legjobb válasz: Egészen biztos,hogy nem lett semmi baja.Nem kell úgy túllihegni ezt a gyógyszerkérdést.Egy betegség sokkal ártalmasabb,mint a gyógyszerek.

Egészen biztos, hogy nem lett semmi baja.Nem kell úgy túllihegni ezt a gyógyszerkérdést.Egy betegség sokkal ártalmasabb, mint a gyógyszerek.
Szerintem a lándzsás útifû teljesen jó, én is azt iszom.Nem is értem, hogy miért mondta, hogy nem jó?
Gratulálok, ez rekordteljesítmény! 35 hetesen már írni tudsz?

35 hetes vagyok. A babámnak egy hete nagymértékben megváltozott a mozgása. Normális ez?

Azt olvastam, hogy ezid? tájt egyre kevesebb a hely és többet is alszanak. De babóm nagyon lusti lett, már nem rugdos, szinte csak nyomkod itt-ott a pocimban és napi 3szor ugyan, de kevesebb ideig és nem a megszokott napszakban. Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Én a 38. héten vagyok, és hasonlóak a tapasztalataim. Fõleg az elmúlt 2 napban rendkívül keveset mozog a babám, habár a késõ esti mocorgás nálunk a megszokott. Ettõl nem tért el, viszont nagyon keveset mozog, ritkán rúg, akkor viszont pont bele a bordáimba, tüdõmbe, ... :) Meg a fejét nyomkodja roppant kellemetlenül a hólyagomba! De inkább csak apróbb mocorgásokat érzek, napközben egy-egy rebbenést, feszítést. Néha teljesen megijeszt, olyankor megpróbálom felébreszteni, de arra is csak ímmel-ámmal reagál. Sztem ez most már természetes. Azaz remélem, mert az enyém is ilyen lusta! Az NST-n és az UH-on is minden rendben volt nálunk. Én ezt tapasztaltam, kíváncsi leszek, h mások mit írnak! Ha nagyon aggódsz, azért keress fel szakembert (orvos, védõnõ), aki megvizsgál!

Én a 38. héten vagyok, és hasonlóak a tapasztalataim. Fõleg az elmúlt 2 napban rendkívül keveset mozog a babám, habár a késõ esti mocorgás nálunk a megszokott. Ettõl nem tért el, viszont nagyon keveset mozog, ritkán rúg, akkor viszont pont bele a bordáimba, tüdõmbe, ... :) Meg a fejét nyomkodja roppant kellemetlenül a hólyagomba! De inkább csak apróbb mocorgásokat érzek, napközben egy-egy rebbenést, feszítést. Néha teljesen megijeszt, olyankor megpróbálom felébreszteni, de arra is csak ímmel-ámmal reagál. Sztem ez most már természetes. Azaz remélem, mert az enyém is ilyen lusta! Az NST-n és az UH-on is minden rendben volt nálunk. Én ezt tapasztaltam, kíváncsi leszek, h mások mit írnak! Ha nagyon aggódsz, azért keress fel szakembert (orvos, védõnõ), aki megvizsgál!
Szia. Én 34 hetes vagyok, nekem csak pár napja lustult be a babám. Én betudtam a hidegfrontnak. Tényleg kevesebb a helyük ilyenkor már. Az én babám is inkább nyomkodja neki magát a hasamnak. További szép babavárást!
Mi hétfõn leszünk 36 hetesek, nekem is kb.3 napja belustult. Eddig meg voltak az idõszakok egy nap hogy mikor mocorog, mostmár nincs ilyen rendszer.:) Csak nyomkodja magát ide-oda, meg csuklik naponta kétszer szegényke, általába mindig este.:) Erõsebbet ütni, rúgni nem nagyon tud már szerintem a helyhiány miatt. Szóval szerintem is normális. Ne aggódj!

35 hetes vagyok a védönöm azt monta hogy toxémia gyanus vagyok nagyon vizes a lábfejem és megy egyre feljebb a lábszáramon a vérnyomásom 132/92 és fehérje is van a vizeletembe. Lehet hogy császároznak?

Legjobb válasz: Szia! Velem ugyanez volt. Bár a vérnyomásom magasabb volt, Dopegyt-et kellett szednem rá, de hihetetlen módon vizesedtem, és fehérje is volt a vizeletemben, igaz csak minimális, mint kiderlt csak folyástól. Engem a 36,5-dik héten befektettek, de mivel nem tudták a vérnyomásomat beállítani, és a lepényem is elöregedett a magas vérnyomástól, a 38.héten meg akarták indítani szülést, és végig a császárt helyezték kilátásba. Szerencsére egy alaposabb méhszáj vizsgálat utáni éjjelen teljesen spontán, minden beavatkozástól mentesen 2 óra alatt megszületett a kisfiam. És a szülés elõtt bent töltött 1,5 héten keresztül csak toxémia-gyanús voltam, de nem toxémiás. Sok sikert, szép szülést! :o)

Szia! Velem ugyanez volt. Bár a vérnyomásom magasabb volt, Dopegyt-et kellett szednem rá, de hihetetlen módon vizesedtem, és fehérje is volt a vizeletemben, igaz csak minimális, mint kiderlt csak folyástól. Engem a 36, 5-dik héten befektettek, de mivel nem tudták a vérnyomásomat beállítani, és a lepényem is elöregedett a magas vérnyomástól, a 38.héten meg akarták indítani szülést, és végig a császárt helyezték kilátásba. Szerencsére egy alaposabb méhszáj vizsgálat utáni éjjelen teljesen spontán, minden beavatkozástól mentesen 2 óra alatt megszületett a kisfiam. És a szülés elõtt bent töltött 1, 5 héten keresztül csak toxémia-gyanús voltam, de nem toxémiás. Sok sikert, szép szülést! :o)
Én is idõ elõtt kerültem be a kórházba, toxémiagyanúval, sómentes diétára fogtak. Végül teljesen normális szülésem volt, fel sem merült a császár gondolata. Kérdezz rá az orvosodtól, biztos választ csaak õ adhat.
Szia! Ne ijedj meg nem császároznak minden esetben akkor sem ha toxémiás vagy.Nem feltétlen szükséges.Ha kordában tudják tartani a vérnyomásod valószínüleg szülhetsz spontán. Ez a legjobb mindkettõtöknek. Szép szülést, üdv

Mennyi időm van még? A vizsgálat eredménye 2111 lett.35 hetes vagyok a doki azt mondta még ki kéne birnom kéthetett.

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak pár óra, de lehet, hogy még 7 hét. Ezt nem lehet elõre tudni. A terhességet 37 héttõl tekintik érettnek, de ha 36 hétre születik, az sem baj. Pihenj sokat, próbálj feküdni, hogy ne tágulj tovább, és nem idegeskedj! nem lesz baj:-)

Lehet, hogy csak pár óra, de lehet, hogy még 7 hét. Ezt nem lehet elõre tudni. A terhességet 37 héttõl tekintik érettnek, de ha 36 hétre születik, az sem baj. Pihenj sokat, próbálj feküdni, hogy ne tágulj tovább, és nem idegeskedj! nem lesz baj:-)
Szia! Így van, ahogy az lõttem szóló írta. Az, hogy kicsit nyitva vagy semmit nem jelent. A lányommal a 42-ik hét végén indítottak, pedig nyitva voltam a 30-ik héttõl. Kitartás, üdv
Szia! Én 36. hétre szültem. Ez nem kívánságmûsor (a dokinak üzenem), a baba akkor jön, amikor megérett rá. Az én babómra végig azt mondták az ultrahangok során, hogy 2-3 héttel fejlettebb a koránál. Akkor meg minek várt volna még?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!