Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok es most (22 db)

35 hetes vagyok és nincs étvágyam, sőt hányingerem van, és a gyomrom is fáj.2 hete nem is híztam. Ugye nincs gond, csak a baba nő? Eddig 7 kg-ot híztam, most vagyok 173/75.

Legjobb válasz: Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben,szintén 35 hetes terhes vagyok,6.5 kilónál járok,most vagyok 172/71.5.Igyál sokat,arra nagy szükség van,esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm

Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben, szintén 35 hetes terhes vagyok, 6.5 kilónál járok, most vagyok 172/71.5.Igyál sokat, arra nagy szükség van, esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm
Szerintem sincs semmi gond. Nem azt mondom, hogy nincs étvágyam, de már egy kis kaja után is rossszul vagyok. Utána minimum fél óra, mire fel tudok állni hányinger nélkül, bármilyen jól is esett. Messze nem eszek úgy és annyit, mint a terhesség elõtt, mivel nem is tudok (estére mindig megérkezik a gyomorégés is). Én most léptem a 35. hétbe, 168 cm-hez 73 kg vagyok, 70-rõl indultam.

Nem gáz ha háton alszok többször? 35 hetes vagyok és az utóbbi napokban egy fokkal jobban alszok! De arra kelek sokszor hogy háton de így a jó most! Elvileg nem lehet de ha csak így alszok jól?

Nem árt a kicsikének?? Tudom hogy elnyomhatja a f? ereket...

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama,de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:))) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km

Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama, de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:) )) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is olvastam ha úgy kényelmes aludjunk háton:) .Neked is könnyû szülést:) ! Csak már ott járnánk!!
Szia!En 36 hetes vagyok es pihenni delutanonkent csak haton szoktam , soha nem volt gond.

35 hetes kismamák! Mekkora most a babátok? Hogy vagytok? Mi szerdán voltunk UH-n és 2890 geamm volt a bébi. Március 12. -re vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Ugyan én még csak 33 hetes vagyok,de nekem is csináltak kalkulációt.Gondoltam leírom,hogy össze tudd hasonlítani.nekünk 32 hetesen 1900 gr volt,most 33 hetesen 2150 gr. Március 21.-ére vagyok kiírva. Szerintem a te adatod teljesen jó!!!

Ugyan én még csak 33 hetes vagyok, de nekem is csináltak kalkulációt.Gondoltam leírom, hogy össze tudd hasonlítani.nekünk 32 hetesen 1900 gr volt, most 33 hetesen 2150 gr. Március 21.-ére vagyok kiírva. Szerintem a te adatod teljesen jó!!!
Én ma lettem 35 hetes. Sajnos adataim csak holnap lesznek. Teljesen jól vagyok. Néha úgy érzem magam, mintha nem is lennék pocakos. Az egyetlen dolog ami miatt nem felejtem el a wc-re járás. :) A 26 héten volt 1060 gramm. Én március 15-re vagyok kiírva.
Én 37 hetes vagyok és 3.5kg a babám, a 34 héten is megnézték akkor 2.65kg volt!
Én 35 hetesen szültem, 2630 g volt a kisfiam!Jó babavárást!
Szia! Nekem 34+2 hetesen 2750 g-ot becsültek. Szóval elég hasonló. A doki azt mondta, hogy jelenlegi mérete alapján azt sacconá, hogy olyan 3, 8 kg-val fog születni (feltételezve, hogy idõben jön, nem elõbb és nem késõbb).
Szia. a lepényi keringéssel nem volt gond?? eddig mindig nõtt a bpd rendes ütemben??
Akkor ne idegeskedj, nyilván tudja, hogy mirõl beszél. Könnyû szülést és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát kicsit megnyugtatott hogy a baba alapból kicsike és így a feje arányosan kicsi a testéhez képest . De még így is 3 hetes lemaradása van sajnos .Most már csak abban bízok , hogy nem lesz semmi baj csak örökli a génjeinket és ezért olyan a kis fejecskéje.
Mit mondott az orvos? Rendben vagytok? Utolsó válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Hát nem olyan nagyok az eltérések de az áramlást én azt 4, 2-nek olvastam a kiskönyvben ha egyáltalán az amit megtaláltam .
Szia! Nem tudom, hogy elõrébb vagy-e vele, de én ugyanennyi idõs terhes vagyok (tegnap töltöttük a 35 hetet) és leírom az eddigi BPD-ket, hogy össze tudd vetni. 01.31.: 20, 7mm 02.07.: 22, 5mm 03.03.: 39, 4mm 03.25.: 45, 2mm 04.28.: 62, 9mm 05.05.: 65, 7mm 05.16.: 69, 7mm 06.18.: 82, 1mm 06.24.: 83, 5mm 07.03.: 85, 4mm Nekem mindig nézik az áramlást is, úgy van ráírva, hogy Flow:2, 65 Úgy tudom, hogy ez ami lényeges. Ez neked mennyi? A BPD értékeknél a 35. héten +-6, 5mm eltérést ír az internet. Jelentõsen nem térsz el attól, bár sajna nagyon nem értek hozzá. Kívánom a legjobbakat nektek.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek megint.
Mikor kell menned kontroll uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Jan BPD 26, márc BPD 43, ápr BPD 53, Máj BPD 68, Jun BPD 79, Júl BPD 80. A lepényrõl nem találok semmit csak annyit hogy másod fokban érett .
A kérdező hozzászólása: Megszületett a babám és képzeljétek semmi baja nem lett hálistennek , minden mérés rossz volt a 2kg-os babábol 3940gramm lett, és a fejecskéje kiköpött apucijé.

35 hetes vagyok. Én nagyon szeretek kismami lenni, és most hogy közeleg a vége, kicsit talán szomorú is vagyok. Más is érez így?

A babácskám nagyon várom, de ezt az állapotot is nagyon élvezem.

Legjobb válasz: Szia! Én sajnos nem így vagyok ezzel várom,h. vége legyen. Sokak szerint visszasírom majd...hát nem tudom. Szerintem jobb lesz a babának is itt kint :-). Üdv 36 hetes kismama

Szia! Én sajnos nem így vagyok ezzel várom, h. vége legyen. Sokak szerint visszasírom majd...hát nem tudom. Szerintem jobb lesz a babának is itt kint :-). Üdv 36 hetes kismama
Nekem egy 6 hónapos lányzóm van és imádtam terhes lenni.Ahogy megszûltem a korházból hazafele jövet modtam, hogy jövõre ugyan itt!Nagyon jó vele lenni de már szeretném a következõt a pocakomban érezni:D
Én is hasonlóan érzek, bár még ezen igazából nem is gondolkodtam el. Imádok várandós lenni. Életem legboldogabb hónapjai ezek (egyelõre). Olyan jó ennyire szorosan együtt lenni a fiammal. Persze biztosan, ha megszületik, az is ilyen csodálatos lesz. De ettõl függetlenül, jó lenne, ha örökké tarthatna ez az állapot!
Én is imádok terhes lenni és nekem szerintem már ez az utolsó(3.)úgyhogy én is szeretném ha minél tovább tartana!Persze közben meg alig várom , hogy a kezemben legyen a pici fiam:) Boldog babavárást:)
Én is nagyon élveztem a terhességem, imádtam azt az idõszakot, de most még boldogabb vagyok amikor a 6 hónapos fiamra nézek!
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom, hogy legjobb helye a pociban van. Na jó, a 40. hétig. Teljes ellátásban, ahol nem kell megismernie az éhezés, fázás, pocifájás, stb. érzéseket. Amúgy én is várom hogy végre találkozzunk, de nem szeretném a 40. hét elõtt ha megszületne:)
Sokat szoktam azon gondolkodni, ha majd megszülõk nem fog e hiányozni a hasambol a mozgás.Szeretem érezni mikor mocorog.Talán ez fog a legjobban hiányozni.

35 hetes vagyok a magzati súly 32 hetesnek felel meg, én tehetek róla? A papírra azt írták, hogy magzati retardatio, és kp mennyiségű magzatvíznél kevesebb, most mi lesz?

35. hét 1800g-os a kisbaba, teljesen kivagyok.

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=mehen_beluli_retardacio Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..

http://www.timmermann.hu/index.php?m=mehen_beluli_retardacio Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..
a baba egy kicsit kicsi de ne aggodjal, felszedi a sulyat most fogja meg csak igazan mert mar ilyenkor csak a zsir megy ra! de a szuletesi sulya normal lesz ne aggodj!!
Ne aggódj! Az orvosok szeretnek felelõtlenül dobálózni ezekkel a szavakkal, h. retardált v. sorvadt. Én is ugyanebbe a cipõbe jártam pár héttel ezelõtt, amikor a 33. héten az orvosom rám hozta a frászt, h. retard a baba. Hozzá kell tennem, három hetenként jártam hozzá alkalmanként 6.000-ért, folyamatosan uh-ozta a babát, mindig kisebb vagyis vékonyabb volt, mint a nagykönyvben, de sem én sem az apukája nem vagyunk kövérek, sõt! Elmentem másik dokihoz (kettõhöz is) teljes mértékben megnyugtattak, h. semmi baj, sõt pont tegnapõ voltam 38 heti uh-on, átlagos közepes baba lesz, nem lesz nagy, de legalább könnyebb lesz a szülés. Tehát nyugodj meg!!!!!! Nincsen semmi baj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt mondták a kórházba, kissebb esetben rákötnek infúzióra egy hétig, hogy ducibb legyen. Errõl mit tudtok?
Szia végül is mikor született meg a pici és mekkora sullyal? remélem jol vagytok Zsu
A kérdező hozzászólása: Bár megkésve:D, de egészséges 3330gr 55 cm kislányom született:D

35 hetes terhes vagyok es most kezdet dagadni a labam ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Ha a védõnõ nem jelezte, hogy fehérje van a vizeletedben,és a vérnyomásoddal sincs semmi gond, nyugodj meg semmi baj.Oedema sokaknál jelentkezik terhesség alatt.Pihenj sokat,polcold a lábad.Szerencsés vagy ,hogy csak most jelentkezett.A dokinak azért mutasd meg,csakhogy Te is megnyugodj.

Ha a védõnõ nem jelezte, hogy fehérje van a vizeletedben, és a vérnyomásoddal sincs semmi gond, nyugodj meg semmi baj.Oedema sokaknál jelentkezik terhesség alatt.Pihenj sokat, polcold a lábad.Szerencsés vagy , hogy csak most jelentkezett.A dokinak azért mutasd meg, csakhogy Te is megnyugodj.
hát drágám, vizesedsz.tényleg szerencsés vagy, hogy csak most. én a 34.hétben vagyok, kb 2 hete vizes a lábam, de legalább nem fáj.kitartás!
Szia. Vizesedsz.ha nincsen különösebb probléma, akkor minden reggel igyál egy bögre csalán teát, az enyhe vízhajtó.a szülésznöm mondta.+1/2kefír, e´s van homeopátiás kis bogyók amik segítenek.legalábbis nekem sokal könnebb azóta, e´s a lábfejem is kicsivel kissebb. 41hetes kismama.

Mi okozhat véres váladékot és nagyon sötét színű, szinte fekete székletet? Most is egyfolytában jóslófájásaim vannak, lehet ehhez köze? 35. hetes vagyok.

A nyákdugó pár napja már távozott,azóta el?fordul,hogy kicsit véres a váladékom,de most sokkal nyálkásabb,de a vér nem több benne.Halvány rózsaszínes.Lehet hogy még nem távozott teljesen és most is az jön?És a széklet?Mire utalhat?Sürübben is kell wc-znem,mióta a jóslófájások jelentkeztek,úgy 5 napja.A dokim szerint el?bb jön a baba,ezt 2 hete mondta,hogy 3 hetet ad neki.A méhszájam állapota 2110 és a baba feje már nagyon lent van.A magnéziumot folíamatosan szedem,de ennek ellenére is görcsölök.Lehet,hogy nemsokára szülök,v vmi baj van?

Legjobb válasz: Mérd meg a hõdet.Ha kicsit magasabb az átlagnál irány az orvos.Ha normális akkor a szülés okozta stressz miatt van.Próbálj megnyugodni,és pihenj nagyon-nagyon sokat.A nyákdugónak nem kell egyben távozni.Darabokban is távozhat.A lényeg,hogy pihenj és próbálj még legalább 1 hetet kihúzni valahogy.Ha most születne sem lenne nagy baj,gondolj csak az iker terhesekre.Igen ritka ha valaki eléri a 36.hetet hát még ha tovább húzza!De pihenj,pihenj,pihenj sokat!!!!A magnézium elváltoztathatja a széklet színét.Attól függetlenül is,hogy már régebb óta szeded!Ilyenkor megváltozhat a stressz hatására is.

Mérd meg a hõdet.Ha kicsit magasabb az átlagnál irány az orvos.Ha normális akkor a szülés okozta stressz miatt van.Próbálj megnyugodni, és pihenj nagyon-nagyon sokat.A nyákdugónak nem kell egyben távozni.Darabokban is távozhat.A lényeg, hogy pihenj és próbálj még legalább 1 hetet kihúzni valahogy.Ha most születne sem lenne nagy baj, gondolj csak az iker terhesekre.Igen ritka ha valaki eléri a 36.hetet hát még ha tovább húzza!De pihenj, pihenj, pihenj sokat!!!!A magnézium elváltoztathatja a széklet színét.Attól függetlenül is, hogy már régebb óta szeded!Ilyenkor megváltozhat a stressz hatására is.
szerintem hivj mentöt és irány a korházba nehogy bajotok legyen
mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Pihenek eleve, szinte egész nap csak fekszek már 3 hete, hogy ne jöjjön korábban a lányom.Ez a véres dolog nem tudom mitõl lehet.Olvastam valahol, hogy a tágulási vérzés is lehet ilyen.Ez igaz?Stresszes nem vagyok, nem félek, hogy szülnék, vagy ilyesmi, mert már igen várom, hogy kint legyen a kis hugyos.Inkább ilyenen aggódok, hogy nem lehet-e, hogy valami baj van, esetleg nem sokára szülök, mert elég mesze lakom a várostól, busz sem igen jár, egyedül vagyok itthon, és nincs kocsi sem, a párom azzal jár dolgozni és õ sincs éppen közel.
A kérdező hozzászólása: de a hasam az már 2órája legalább folyamatosan görcsöl, de a derekam is kezd.
Milyen gyakorisággal jönnek a fájások?Ha kb 10-15 percesek hívj mentõt azonnal!
Készül a szervezeted a szülésre... De lehet, hogy csak gyomorrontás.
nekem ez az utolso napon volt.de volt barátnõm aki az utso heteket igy csinálta végig.
Ez még biztos nem szüléstõl van.....az még reméljük odébb lesz :) persze most sem lenne semmi baj ha megszületne de akkor is...még bent a helye :) ) Szerintem gyomorrontásod van .....vagy vírusos....kúrálgasd magad és pihenj sokat!
Vagy csak olyat ettél, amit nem szeretett a rendszer.Kész. tegnap nekem is ment a hasam vagy 3x, de nem éreztem betegnek magam.Én szoktam így járni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
nézesd meg magad orvossal boldog babavárást
Szia!!!39hetes kismama vagyok 30-tõl egy folytába keményedik a hasam szedtem a Magne B6-ot, attol valamenyire elmult és voltak és vannak görcseim is én el mentem az orvoshoz nem volt semi. 35-36 hétõl kinyilt a külsõ méhszáj azota semi.A görcseim hol erõsebek hol gyengébek.Azt mondta az orvosom, hogy ez a szülés elõ jelei készülödik a babám , de még nem lesz szülés.Ugy , hogy szenvedek.Jo baba várást és kitartást!!!
Mindenképpen keresd fel a legközelebbi szülészetet vagy ügyeletet, mutasd meg magad orvosnak nehogy baj legyen!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. De akkor most baj van nem voltam még ilyen helyzetben mert az elsö babánk.
Amíg nem vérzel, nincs baj, de mindenképpen menj orvoshoz, mert a görcsök hatására elkezdhet kinyílni a méhszáj, és ez már tényleg baj lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat tegnap este voltam bent a korházba hogy nézzenek meg azt monták nekem is hogy ez a szülés elöjelei de nincs semmi gond.
Szia.A második válaszoló vagyok.Örülök neki, hogy semmi gond!Látod az a biztos, hogy orvos látott és minden renben van.Készülõdik a babád és ez így normális.Kitartás már nincs sok hátra.Rövid, könnyû szülést kívánok :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!