Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok! Reggel óta (5 db)

35 hetes vagyok, tegnap óta nem éreztem a baba mozgását ma reggel a védőnő megnézte a szívhangot és rendben volt. Kell e aggódnom?

Azt mondta,hogy biztos úgy fordult h nem érzem nagyon meg már túl kicsi a helye és nem kell aggódnom.Szerintetek? Nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)

szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)
Ne aggódj! Nekem volt olyan napom is hogy nem mozdult, engem már a frász kerülgetett. Egyre kisebb a hely, nem tud már olyan aktívan mocorogni mint eddig és rájöttem az apróbb mozdulatai napközben már fel sem tûnnek nekem. 37 hetes kismama
Tegnap én sem éreztem, este már aggódtam is, mert valamikor egész nap mocorog.Rájöttem, hogy akkor ilyen, ha front van, õneki sem jó!Én is ebéd után 2 órát aludtam, pedig nem jellemzõ rám mostanában. Ma már többet ficánkol, és én is fittebb vagyok. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma már jobban érzem, de nagyon tudok ám aggódni.Én is azt figyeltem meg, hogy a kisebb mozgásokra már nem nagyon figyeltem, na de most éberebb vagyok...Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.
Nem lehet, hogy csuklik?
A kérdező hozzászólása: A csuklása kb. olyan utemû mint az én szívverésem. Ez sokkal gyorsabb rezgés jelletû......

Mitől szédülök? 35 hetes vagyok és reggel óta nagyon szédülök.

A vérnyomásom jó(130/80),gondolom a vércukorszintem is,mert ettem

Legjobb válasz: Szia! Én 32 hetes vagyok, és én is így keltem. Elég csak a fejemet fordítani, és forog velem a világ, de ha csak egy felé nézek sokáig nincs baj. Még hányingerem is van. Megnéztem a neten, de fronthatás nincs, mert én arra gondoltam. Szerintem ez a borús idõ lehet. Nekem is jó a vérnyomásom. Jobbulást!

Szia! Én 32 hetes vagyok, és én is így keltem. Elég csak a fejemet fordítani, és forog velem a világ, de ha csak egy felé nézek sokáig nincs baj. Még hányingerem is van. Megnéztem a neten, de fronthatás nincs, mert én arra gondoltam. Szerintem ez a borús idõ lehet. Nekem is jó a vérnyomásom. Jobbulást!
Ma én is észrevettem hogy hányingerem van és elég rosszul érzem magam fejem fáj, alig mozdultam ki az ágyból! 33 hetes kismama
Szia! Én még csak 23 hetes vagyok de én is egész nap szédülök:(! Nekem mindig alacsony volt a vérnyomásom most megmértem pont normális de nemtudom mitöl vagyok én is igy:(! Boldog babavárást!
Sziaztok Lányok! Tuti a front! Én is úgy érzem, mintha valaki ülne a fejemen, de a munkatársaim is egészen durva frontos fejfájásra panaszkodnak. Ja, és jól fejlett munkaundorom is van ma! Jobbulát! Üdv: Éva, a 37 hetes kismama


35 hetes kismama vagyok! Reggel óta fáj a szeméremcsontom, ez a tágulás miatt lehet? Vagy már szülni kell?

Els? terhességem, így nagyon parázok minden miatt!

Legjobb válasz: Ne parázz mert az senkinek nem jó !!! Szerintem a tágulás jele, közeleg a szülés, de még nem ma fogosz szülni:-) A szülés jele az erõs összehúzódás, mely ritmikusan ismétlõdik vagy a magzatvíz elfolyása.. Addig pihenj sokat.-)

Ne parázz mert az senkinek nem jó !!! Szerintem a tágulás jele, közeleg a szülés, de még nem ma fogosz szülni:-) A szülés jele az erõs összehúzódás, mely ritmikusan ismétlõdik vagy a magzatvíz elfolyása.. Addig pihenj sokat.-)
Szerintem is tágulás, nem kell megijedni. Én mikor szültem, elõzõ este inkább szúrkált a derekamba. Valami más fájdalom az, meg lehet ismerni.
Én járok jógázni és ott nagyon sok kismama panaszkodik erre. Van akinek már a 25. héten jelentkezik. Nekem meg van más:)
Semmi baj, ne aggódj, ez normális, kezd beilleszkedni, "ráhangolódni" hogy nemsokára ki kell jönnie. :) Ez kicsit kellemetlen, de ne félj, nem lesz baj! Pihenj nagyon nagyon sokat! Nem kell házimunkát végezni, ilyenkor már, (ha eddig nem) el kell fogadni a rokonok, barátok maximális segítségét! Gratula!

35 hetes terhes vagyok, reggel óta be van dagadva a lábam, (lábujjam lábfejem és a talpam) nem vészes, de nem kellemes, és forrónak érzem, ez jelent valami gondot?

Legjobb válasz: Kezdõdõ toxikózis is lehet, menj le a védõnõhöz, nézzen a vizeletben fehérjét és mérje meg a vérnyomásod, hátha magas. Ha mindkettõ negatív, akkor semmi gond, rakd fel a lábaidat valamit, hogy magasabbal legyenek, mint a szíved és pihenj, hûtsd magad a nagy melegben. Ha talál valamit netán, akkor pedig orvos, mert a toxikózis nem játék, én heteket feküdtem vele kórházban. Kívánom, hogy csak a meleg legyen a bûnös.

Kezdõdõ toxikózis is lehet, menj le a védõnõhöz, nézzen a vizeletben fehérjét és mérje meg a vérnyomásod, hátha magas. Ha mindkettõ negatív, akkor semmi gond, rakd fel a lábaidat valamit, hogy magasabbal legyenek, mint a szíved és pihenj, hûtsd magad a nagy melegben. Ha talál valamit netán, akkor pedig orvos, mert a toxikózis nem játék, én heteket feküdtem vele kórházban. Kívánom, hogy csak a meleg legyen a bûnös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Az késõ lenne, ha holnap mennék el, mert holnapra esedékes a védõnõ úgyis, vagy ne halogassam?
Elsõ vagyok. Ha van otthon vérnyomásmérõd, akkor mérd meg és ha 140/90 alatt van, akkor maradhatsz otthon. Ha e fölött, akkor irány a védõnõ vagy a dokid. Ha nincs vérnyomásmérõd, a közérzeted jó, nem fáj a fejed, nem szédülsz, nem látsz apró fekete pontokat rohangálni a szemed elõtt, akkor elég holnap. De holnap feltétlenül mondd meg, hogy bedagadt a lábad és szeretnéd, ha megnézné a fehérjét a vizeletedben.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs vérnyomásmérõnk. Semmi bajom azon kívül, hogy fura érzés a lábamban. Hûvös vízbe befeküdtem egy fél órát, azóta kicsit jobb lett, remélem ez csak vizesedés, de holnap kiderül. Köszönöm a segítséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!