Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok! Reggel (10 db)

Mitől szédülök? 35 hetes vagyok és reggel óta nagyon szédülök.

A vérnyomásom jó(130/80),gondolom a vércukorszintem is,mert ettem

Legjobb válasz: Szia! Én 32 hetes vagyok, és én is így keltem. Elég csak a fejemet fordítani, és forog velem a világ, de ha csak egy felé nézek sokáig nincs baj. Még hányingerem is van. Megnéztem a neten, de fronthatás nincs, mert én arra gondoltam. Szerintem ez a borús idõ lehet. Nekem is jó a vérnyomásom. Jobbulást!

Szia! Én 32 hetes vagyok, és én is így keltem. Elég csak a fejemet fordítani, és forog velem a világ, de ha csak egy felé nézek sokáig nincs baj. Még hányingerem is van. Megnéztem a neten, de fronthatás nincs, mert én arra gondoltam. Szerintem ez a borús idõ lehet. Nekem is jó a vérnyomásom. Jobbulást!
Ma én is észrevettem hogy hányingerem van és elég rosszul érzem magam fejem fáj, alig mozdultam ki az ágyból! 33 hetes kismama
Szia! Én még csak 23 hetes vagyok de én is egész nap szédülök:(! Nekem mindig alacsony volt a vérnyomásom most megmértem pont normális de nemtudom mitöl vagyok én is igy:(! Boldog babavárást!
Sziaztok Lányok! Tuti a front! Én is úgy érzem, mintha valaki ülne a fejemen, de a munkatársaim is egészen durva frontos fejfájásra panaszkodnak. Ja, és jól fejlett munkaundorom is van ma! Jobbulát! Üdv: Éva, a 37 hetes kismama

35 hetes vagyok, tegnap óta nem éreztem a baba mozgását ma reggel a védőnő megnézte a szívhangot és rendben volt. Kell e aggódnom?

Azt mondta,hogy biztos úgy fordult h nem érzem nagyon meg már túl kicsi a helye és nem kell aggódnom.Szerintetek? Nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)

szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)
Ne aggódj! Nekem volt olyan napom is hogy nem mozdult, engem már a frász kerülgetett. Egyre kisebb a hely, nem tud már olyan aktívan mocorogni mint eddig és rájöttem az apróbb mozdulatai napközben már fel sem tûnnek nekem. 37 hetes kismama
Tegnap én sem éreztem, este már aggódtam is, mert valamikor egész nap mocorog.Rájöttem, hogy akkor ilyen, ha front van, õneki sem jó!Én is ebéd után 2 órát aludtam, pedig nem jellemzõ rám mostanában. Ma már többet ficánkol, és én is fittebb vagyok. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma már jobban érzem, de nagyon tudok ám aggódni.Én is azt figyeltem meg, hogy a kisebb mozgásokra már nem nagyon figyeltem, na de most éberebb vagyok...Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.
Nem lehet, hogy csuklik?
A kérdező hozzászólása: A csuklása kb. olyan utemû mint az én szívverésem. Ez sokkal gyorsabb rezgés jelletû......


Készül a szervezeted a szülésre... De lehet, hogy csak gyomorrontás.
nekem ez az utolso napon volt.de volt barátnõm aki az utso heteket igy csinálta végig.
Ez még biztos nem szüléstõl van.....az még reméljük odébb lesz :) persze most sem lenne semmi baj ha megszületne de akkor is...még bent a helye :) ) Szerintem gyomorrontásod van .....vagy vírusos....kúrálgasd magad és pihenj sokat!
Vagy csak olyat ettél, amit nem szeretett a rendszer.Kész. tegnap nekem is ment a hasam vagy 3x, de nem éreztem betegnek magam.Én szoktam így járni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Mitől lehetet az, hogy reggel mikor felébredtem olyan meg fog jönni érzésem volt a hasam alján. Talán jóslófájás volt? Az milyen? 35 hetes vagyok

Legjobb válasz: A méh tágulását jelzi, és igen, ilyenkor már tekinthetõ jóslófájásnak is akár, de ez nem azt jelenti, hogy megszülsz napokon belül. Még bõven van idõd, ne félj.-) Nekem végig voltak iylen fájásaim, kisebbek, nagyobbak, ritkábban, sûrûbben.

A méh tágulását jelzi, és igen, ilyenkor már tekinthetõ jóslófájásnak is akár, de ez nem azt jelenti, hogy megszülsz napokon belül. Még bõven van idõd, ne félj.-) Nekem végig voltak iylen fájásaim, kisebbek, nagyobbak, ritkábban, sûrûbben.
Addig nincs gond, amíg idõnként észlelsz ilyet; ha már itt az idõ, akkor ilyesmit fogsz érezni, csak rendszeresen, azonos idõközönként jelentkezik majd :)

Mennyire lehet ártalmas a babámra? 35 hetes kismama vagyok. Házunkban régi padlót festenek, és sajnos hiába van kinyitva minden ablak, ajtó, érzem a festék szagot (Trilak).

Sokat megyek ki a leveg?re, de ha bent vagyok akárhová kuckózom be magam, mindenhol érezni valamelyest, hol er?sebben, hol enyhébben.

Legjobb válasz: Szia! Ezeken a dolgokon én is sokat gondolkodtam. Pl. fodrásznál , ahol van mûkörmös , árthat-e pl. az a vegyszer , amit használnak stb. De abból indulok ki , hogyha levegõztetve van egy helység ,vagy keveset van ott az ember lánya és a tüdõ jól mûködik, :), akkor gyors a levegõcsere. Szerintem csak az a nehéz szag zavar , amit az orrodban egy idõ után "bennemarad". Szerintem semmi ok az aggodalomra , mert ahogy irod, nem zárt helyiségben vagy! :) 30 hetes kismami

Szia! Ezeken a dolgokon én is sokat gondolkodtam. Pl. fodrásznál , ahol van mûkörmös , árthat-e pl. az a vegyszer , amit használnak stb. De abból indulok ki , hogyha levegõztetve van egy helység , vagy keveset van ott az ember lánya és a tüdõ jól mûködik, :) , akkor gyors a levegõcsere. Szerintem csak az a nehéz szag zavar , amit az orrodban egy idõ után "bennemarad". Szerintem semmi ok az aggodalomra , mert ahogy irod, nem zárt helyiségben vagy! :) 30 hetes kismami
Hát ez nem jó!Az a baj, hogy a festékekbõl párolgó oldószerek okozzák az a bizonyos szagot, ami ártalmas, mert belélegzi az ember.Ezek az anyagok felszívódnak a nyálkahártyán keresztül is és bejutnak a vérkeringésbe.Jó lenne, ha addi, amíg teljesen meg nem szárad a festék, anyukádéknál, vagy más rokonnál tudnál lenni.Van rá megoldás?
Az elsõ vagyok. Az elõttem szólónak is igaza van , de azért nem 100százalékban mennek át ezek a vegyszerek ám :) amire még gondoltam , hogy az is jó lenne , ha a máshol alvást meg tudnátok oldani! A frissen festett helyiségeket napokig szokták még szárítgatni , legyen az akár padló vagy fal.
Egy nagyon régi Kiskegyedben írták minimum 10éve, még akkor lehettem vagy 12éves, hogy a lakásfelújítás, festés stb. koraszülést okozhat, szóval igyekezz nem túl sokat otthon lenni, illetve szellõztessetek minél többet és igyekezz olyan részén tartózkodni a lakásnak/háznak, ahol inkább csak enyhébb a festékszag, mint erõsebb. Nálunk is volt festés bõven, néha pár napig elég erõs volt a szellõztetés ellenére, de idáig még nem lett baj. Viszont még lesz festés a nappaliban, amit addig kerülni fogok. 26hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!!!! Közben már annyira erõssé vált a szag, hogy a férjem el is hozott a szüleimhez :-) Majd jön értem pár nap múlva. Szegény még átkeni mégegyszer, plusz a nyílászárókat is, úgyhogy az a biztos, ha én nem tartózkodom ott. Igazatok van ;-)!!! Remélem nem lesz bajunk attól, amit eddig is belélegeztem. A koraszülés elég rémisztõ lenne. Még pár hétig hagy fejlõdjön csak odabenn picurkám. A falat is festettük, de abból szinte semmit nem éreztem, a falfesték dobozára is rá van írva, hogy "illatosított" . A szellõztetéssel ki is illant gyorsan abból a szobából. De ettõl a lakkos fafestéktõl...... jobb, ha óvakodunk! Kismamiknak boldog babavárást kívánok! :-)))

35 hetes kismama vagyok! Reggel óta fáj a szeméremcsontom, ez a tágulás miatt lehet? Vagy már szülni kell?

Els? terhességem, így nagyon parázok minden miatt!

Legjobb válasz: Ne parázz mert az senkinek nem jó !!! Szerintem a tágulás jele, közeleg a szülés, de még nem ma fogosz szülni:-) A szülés jele az erõs összehúzódás, mely ritmikusan ismétlõdik vagy a magzatvíz elfolyása.. Addig pihenj sokat.-)

Ne parázz mert az senkinek nem jó !!! Szerintem a tágulás jele, közeleg a szülés, de még nem ma fogosz szülni:-) A szülés jele az erõs összehúzódás, mely ritmikusan ismétlõdik vagy a magzatvíz elfolyása.. Addig pihenj sokat.-)
Szerintem is tágulás, nem kell megijedni. Én mikor szültem, elõzõ este inkább szúrkált a derekamba. Valami más fájdalom az, meg lehet ismerni.
Én járok jógázni és ott nagyon sok kismama panaszkodik erre. Van akinek már a 25. héten jelentkezik. Nekem meg van más:)
Semmi baj, ne aggódj, ez normális, kezd beilleszkedni, "ráhangolódni" hogy nemsokára ki kell jönnie. :) Ez kicsit kellemetlen, de ne félj, nem lesz baj! Pihenj nagyon nagyon sokat! Nem kell házimunkát végezni, ilyenkor már, (ha eddig nem) el kell fogadni a rokonok, barátok maximális segítségét! Gratula!

35 hetes terhes vagyok, reggel óta be van dagadva a lábam, (lábujjam lábfejem és a talpam) nem vészes, de nem kellemes, és forrónak érzem, ez jelent valami gondot?

Legjobb válasz: Kezdõdõ toxikózis is lehet, menj le a védõnõhöz, nézzen a vizeletben fehérjét és mérje meg a vérnyomásod, hátha magas. Ha mindkettõ negatív, akkor semmi gond, rakd fel a lábaidat valamit, hogy magasabbal legyenek, mint a szíved és pihenj, hûtsd magad a nagy melegben. Ha talál valamit netán, akkor pedig orvos, mert a toxikózis nem játék, én heteket feküdtem vele kórházban. Kívánom, hogy csak a meleg legyen a bûnös.

Kezdõdõ toxikózis is lehet, menj le a védõnõhöz, nézzen a vizeletben fehérjét és mérje meg a vérnyomásod, hátha magas. Ha mindkettõ negatív, akkor semmi gond, rakd fel a lábaidat valamit, hogy magasabbal legyenek, mint a szíved és pihenj, hûtsd magad a nagy melegben. Ha talál valamit netán, akkor pedig orvos, mert a toxikózis nem játék, én heteket feküdtem vele kórházban. Kívánom, hogy csak a meleg legyen a bûnös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Az késõ lenne, ha holnap mennék el, mert holnapra esedékes a védõnõ úgyis, vagy ne halogassam?
Elsõ vagyok. Ha van otthon vérnyomásmérõd, akkor mérd meg és ha 140/90 alatt van, akkor maradhatsz otthon. Ha e fölött, akkor irány a védõnõ vagy a dokid. Ha nincs vérnyomásmérõd, a közérzeted jó, nem fáj a fejed, nem szédülsz, nem látsz apró fekete pontokat rohangálni a szemed elõtt, akkor elég holnap. De holnap feltétlenül mondd meg, hogy bedagadt a lábad és szeretnéd, ha megnézné a fehérjét a vizeletedben.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs vérnyomásmérõnk. Semmi bajom azon kívül, hogy fura érzés a lábamban. Hûvös vízbe befeküdtem egy fél órát, azóta kicsit jobb lett, remélem ez csak vizesedés, de holnap kiderül. Köszönöm a segítséget.

35 hetes terhes vagyok, reggel megcsináltam az ágyat és hirtelen belenyilalt bal oldalon a hasam alja, azóta viszont elmult, lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem, fõleg ha mozog is a baba:-) Ne félj, de azét légy óvatos, ágyazzon a párod:-)

Biztos, hogy nem, fõleg ha mozog is a baba:-) Ne félj, de azét légy óvatos, ágyazzon a párod:-)

Ez mit jelent? Ma vagyok pont 4 hetes terhes, viszont reggel volt vmi rózsaszínes folyás. Elmentem dokihoz este, aki ezt írta a leletemre: 35 mm-es uterus, benne 8, 5 mm-es endometrium, 36 mm-es felritkulás látható. Ezek mit jelentenek?

Viszont egész nap nem volt semmi folyásom a reggeli rózsaszínen kívül, de hogy megvizsgált, barnás folyás van. Nagy bajt jelenthet? Két vetélésem volt már. Õt nem szeretném elveszteni!

Legjobb válasz: Én a 8,5 mm-ert egy picit keveslem,de a felritkulás jelenthet jót,mert korai terhességnél ez látszik ott,ahova a baba befészkelte magát.

Én a 8, 5 mm-ert egy picit keveslem, de a felritkulás jelenthet jót, mert korai terhességnél ez látszik ott, ahova a baba befészkelte magát.
Az orvost nem kérdezted meg? Ezt sosem értettem... megvizsgál, a kezedbe nyom egy leletet csupa latin kifejezésekkel, semmit se szól, te pedig elköszönsz és kijössz?
A kérdező hozzászólása: Zárás elõtt estem be, így sem nagyon akart megvizsgálni. Már kabátban voltak. Gyorsan megköszöntem és eljöttem. 17-re hivott vissza uh kontrollra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!