Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes tegnap (19 db)

Sokszor keményedik a pocakom! Szinte lehet az mondani egész délelőtt, tegnap este felé már nem volt nagyon aktiv és ma sem az a babám! És a tegnapi kedvem. Hát meg lehet kérdezni a férjem! Mi lehet ez? 35 hetes, de uh-á szerinnt 37 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami

Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami
35 hetesen nekem is sokat keményedett már, sõt minél fáradtabb voltam, annál többet. Pihenj, ha elsõ babád, akkor még van rá lehetõséged. A hangulatváltások meg amúgy is jönnek-mennek ilyenkor, szerintem nem kell nekik nagy jelentõséget tulajdonítani. Az UH meg sokszor mellélõ, nálam is két héttel nagyobbnak mondták, nem számított. Még egy kicsit maradjon bent az a baba :o) Magne B6-ot szedhetsz (gondolom dokid is mondta már), ha eddig nem szedtél. Még hetekig ellehetsz így, bízz benne, hogy a baba tudja, mikor kell kijöjjön. Ha meg bármi aggasztót tapasztalsz, egy telefon a dokinak! (görcsölni, vérezni pl. nem kellene még) Jó pihenést, majd szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: 32 héttõl nem szedem a magne b6-ot!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 37-tõl kell leállni a Magne B6-al, mert hogy onnantól nem koraszülött, és még azt is hozzá tette, hogy igazán nincs jelentõsége, mert ha beindul egy szülés, akkor nincs az a Magne B6, ami leállítsa... Sõt, én napi kettõt egészen a végéig szedtem, mert úgy nem görcsölt a vádlim, ha meg leálltam vele, akkor igen. Így is 38 hétre megszültem. Persze kövesd az orvosod utasítását! elsõ
Valószínûleg rosszul helyezkedett el a kicsi.
A babád nyomakszik lefelé, és ez így van rendjén. Nyom ott már mindent, nyilallik ide-oda. Persze lehet, hogy volt egy kis szélgörcsöd is, hiszen mindenhol csökken a hely odabent. A vége felé sûrûsödnek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek. Kitartás! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)
Ugyan ezeket érzem, sõt, tegnap megvolt az elsõ nyilalásom nekem is, de nem hüvelybe, hanem végbélbe szintén. Úgy mentem a hipermarketbe, mint egy besz*rt kacsa.

Ez már jóslófájás? Ma vagyok 35 hetes. Szinte mindennap legalább egyszer van ilyen megjön érzés - alhasi fájdalom-. Tegnap kétszer is tapasztaltam fehéres, tejes kis folyást .

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni ilyen megjön érzés, elvileg ezek jóslók. Nekem a dokim magnéziumot mondott hogy szedjek többet ha érzem. De neked már csak 1 hétig lehet szedni. A folyás szerintem normális. Szép babavárást így a vége elõtt 5(?) héttel :) 32 hetes pocakos

Nekem is szokott lenni ilyen megjön érzés, elvileg ezek jóslók. Nekem a dokim magnéziumot mondott hogy szedjek többet ha érzem. De neked már csak 1 hétig lehet szedni. A folyás szerintem normális. Szép babavárást így a vége elõtt 5(?) héttel :) 32 hetes pocakos
Szia! Én tegnap léptem a 35. hétbe és nekem is 3 napja görcsölget a hasam. Nekem ma például 3-4-szer is. Szerdán voltam dokinál és azt mondta, hogy most már elõfordulhat és ha megindulna a szülés akkor sem tennének ellene semmit, mert a babánk már elég fejlett ahhoz, hogy világra jöjjön. De azért engem is nyugtalanít, hogy normális a görcsölés? Egyébként van hogy erõsebb, van hogy gyengébb és pár perc alatt elmúlik. Neked is ilyesmik?


35 hetes vagyok, tegnap óta nem éreztem a baba mozgását ma reggel a védőnő megnézte a szívhangot és rendben volt. Kell e aggódnom?

Azt mondta,hogy biztos úgy fordult h nem érzem nagyon meg már túl kicsi a helye és nem kell aggódnom.Szerintetek? Nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)

szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)
Ne aggódj! Nekem volt olyan napom is hogy nem mozdult, engem már a frász kerülgetett. Egyre kisebb a hely, nem tud már olyan aktívan mocorogni mint eddig és rájöttem az apróbb mozdulatai napközben már fel sem tûnnek nekem. 37 hetes kismama
Tegnap én sem éreztem, este már aggódtam is, mert valamikor egész nap mocorog.Rájöttem, hogy akkor ilyen, ha front van, õneki sem jó!Én is ebéd után 2 órát aludtam, pedig nem jellemzõ rám mostanában. Ma már többet ficánkol, és én is fittebb vagyok. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma már jobban érzem, de nagyon tudok ám aggódni.Én is azt figyeltem meg, hogy a kisebb mozgásokra már nem nagyon figyeltem, na de most éberebb vagyok...Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.
Sztem még jósló sem, mert az nem enyhe.
nekem napok óta fáj a hasam enyhén mensiszerûen de zárt a méhszáj az orvos azt mondta a súlytól, nyomástól, ezek még nem jóslok
32 hetes vagyok, ugyanezt érzem mint te, de velünk is minden rendben
Nekem pár napja vannak már igen erõs derékból kiinduló combomig tartó görcseim. 36 hetes vagyok, látványosan lejjebb van már a pocakom. A fejét éreztem mikor beékelte meg néha szem mozgatja és akkor egyszerre van pisilési meg kakilási érzésem....
Igen, jóslók! Még maradjon bent legalább 2 hétig!

S. O. S.35 hetes terhes vagyok és tegnap óta fáj az 1 évvel ezelőtt betömött fogam. Szerintem gyökérkezelés gyanús, ennyi idősen szabad?

Már akkor sejtettem h rosszul tömte be a doki mikor csinálta mert utána is fájt, de hát azt mondta az normláis...Holnap reggel megyek fogorvoshoz és nagyon félek :S

Legjobb válasz: most azon gondolkodom h lehet h nem is a fogam fáj hanem alatta az ínyem, mert piros is, és vérzik mikor mosom. Tudom h gyakori terhesség alatt az ínygyulladás de nem lenne fura h pont ott, meg csak egy fogam alatt van, nem "végig"? Azzal tudnak valamit kezdeni?

A kérdező hozzászólása: most azon gondolkodom h lehet h nem is a fogam fáj hanem alatta az ínyem, mert piros is, és vérzik mikor mosom. Tudom h gyakori terhesség alatt az ínygyulladás de nem lenne fura h pont ott, meg csak egy fogam alatt van, nem "végig"? Azzal tudnak valamit kezdeni?
Persze, hogy tudnak. Nekem az ínyemmel állandó problémák vannak. Valami oka van, hogy begyullad, és az valószínû a fogad. Most én ebben nagyon rutinos vagyok, havi rendszerességgel járok fogászhoz, ráadásul magánhoz, tényleg minden kérdésemre válaszol. Én is így mentem elõször, hogy "nem a fogam, hanem az ínyem", és õ mondta, hogy annak mindig oka van, ha begyullad az íny. Mielõbb menj el, meg fogja oldani!
Szia! Nyugodtan menj fogorvoshoz, nagyon fontos h megcsináltasd! Szabad, sõt kell is!!! 35 hkm
Nem lesz semmi gond, nyugodtan menj el, nem olyan vészes. Utána megkönnyebbülsz! Ilyenkor szoktak fogröntgent is csinálni, de azt olvastam, ha eltakarják a pocakod, akkor nem lehet baja a babának.
Szia!Nekem nem nyúltak hozzá mert az érzéstelenítõben adrenalin is van állitólag és féltek, hogy a székbe szülök meg.Bár én toxémiás is voltam.

35. hetes kismama vagyok tegnap voltam nst vizsgálaton ahol azt mondták nagyon sűrűk a keményedések, és lassú a baba mozgása, ez normális?

Legjobb válasz: Konzultálj a nõgyógyászoddal!!A szívhang normális?Az is lehet ,hogy csupán csak lusta.Ebben az idõszakban már nem annyira mozgékonyak mint mondjuk pár héttel ezelõtt.Ez a hely hiány miatt is van.De inkább hallgass meg egy szakembert.Az is jó ha rácsörögsz a védõnõre.Jobb félni mint megijedni!

Konzultálj a nõgyógyászoddal!!A szívhang normális?Az is lehet , hogy csupán csak lusta.Ebben az idõszakban már nem annyira mozgékonyak mint mondjuk pár héttel ezelõtt.Ez a hely hiány miatt is van.De inkább hallgass meg egy szakembert.Az is jó ha rácsörögsz a védõnõre.Jobb félni mint megijedni!
Ezt akkor kellett volna megkérdezned, amikor mondták.!
Es mit mondtak ott akkor? Mert valamit csak mondtak...
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ:Azt mondták hogy elképzelhetõ hogy lusta a baba mivel a nagysága szerint, két héttel nagyobb.A szivhangja megfelelõ.
nekem is sokat keményedett a pocakom, és a babám is nagy volt. Meg is született 36 hetesen, 3800 g-mal, teljesen egészségesen. Nem törvényszerû, hogy hamarabb szülsz, de nálam a gyakori keményedés ezt jelentette, és nálam is látszott a ctg-n.
A kérdező hozzászólása: Konzultáltam az orvosommal, január 31.-én tervezett császár lesz, a baba súlya és a méhlepény nagysága miatt.

35 hetes terhes vagyok. Van egy 14 éves macskánk aki szoba cica. Tegnap óta folyik az orra és sokat tüsszent. Ugye nem kaphatok el tőle semmit ami ártana a babámnak vagy nekem?

Legjobb válasz: Ha a szobacica,aki nem jár ki-megbetegszik(náthás lesz)akkor azt tõletek kapta el,ti vittétek be a lakásba.Nem lesz semmi bajod hidd el,de gyanítom kapni fogod a "dobd ki a dögöt" stílusú válaszokat.

Ha a szobacica, aki nem jár ki-megbetegszik(náthás lesz)akkor azt tõletek kapta el, ti vittétek be a lakásba.Nem lesz semmi bajod hidd el, de gyanítom kapni fogod a "dobd ki a dögöt" stílusú válaszokat.
Nem hiszem, hogy elkapnál a macskádtól bármit is. Az ember meg a macska elég távol van fajilag egymástól, hogy õ tõled kapjon náthát te meg tõle (nem ugyanazok a bacilusok és vírusok fertzõtik a két fajt meg). Valószínûleg megfázott. Azért ne puszilgasd ;)
Megfázott.Az állatorvos ad gyógyszert.Te nem kaphatod el.

35 hetes terhes vagyok. Tegnap óta a hasam felső része a gyomor környékén görcsölget és össze-össze rándul. Az alhasam meg folyamatosan fáj. Olyan izomláz szerű fájdalmam van. Ez mit jelent? Mit érzek?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?

hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?
Ez csak jósló fájás teljesen természetes.A szervezet így készül fel a szülésre.Mostantól, majd egyre gyakrabban érzed ezt és sokkal erõsebben is.Lesz, hogy csak néhány órán át lesz, hogy egy teljes napig akár napokig.Sok sikert és jó babázást:)

35 hetes vagyok. Mi lehetett? Tegnap este fél órán keresztül rettentően fájt a derekam folyamatosan és időnként a hasam is görcsölt mellette (mint nagywc-zés előtt szokott de menzishez is hasonló). Sokat is keményedek.

Ez is jósló volt? Vagy kell hogy féljek a koraszülést?l? 1 hete még zárt voltam, nyákdugóval sem találkoztam. Tegnap el?tt meg este elég s?r?n keményedett a hasam. Amúgy is szokott keményedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!