Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes pár napja (14 db)

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??

35+3-hetes pocis vagyok! Kismamik! Hogyan telt nektek az elsö pár nap a picivel othon? Segítség volt? Tudtatok mindent?

Én nagyon izgulok,hogyan fog menni majd,tudni fogok e mindent.

Legjobb válasz: nekem a párom itthon volt 3 hétig és neki van már kettõ úgyhogy nem volt gond de mikor visszament dolgozni elsõ nap 6x hívtam 2. nap már csak 2x aztán minden ment nyugodtan.annyiba jobb hogy még a picik annyira sokat alszanak még akkor. ha õ aludt én kitakarítottam meg ilyenek és pihentem vele.azóta nincs segítségem párom napi 16 órát dolgozik így már nehezebb de egy kis szervezés és megy minden mint a karikacsapás :) sok sikert Neked és könnyû szülést jó babázást

nekem a párom itthon volt 3 hétig és neki van már kettõ úgyhogy nem volt gond de mikor visszament dolgozni elsõ nap 6x hívtam 2. nap már csak 2x aztán minden ment nyugodtan.annyiba jobb hogy még a picik annyira sokat alszanak még akkor. ha õ aludt én kitakarítottam meg ilyenek és pihentem vele.azóta nincs segítségem párom napi 16 órát dolgozik így már nehezebb de egy kis szervezés és megy minden mint a karikacsapás :) sok sikert Neked és könnyû szülést jó babázást
szia! Nekem anyukám jött minden nap segíteni az elsõ héten, majd 2-3x egy héten. Most 4 hetesek vagyunk, már csak hétvégén jön. Az elsõ fürdetést is anyu csinálta, a másodikat már a férjemmel ketten hoztuk össze, sokat nevettünk a bénázásunkon. Mára olyan profik lettünk, mintha mindig is itt lett volna a baba. Szép babavárást kívánok neked és még szebb babázást!
Nagymamám volt velem 2 hétig. Elsõ baba, így én is nagyon féltem, h elrontok vmit, de képzeld, ösztönösen tudtam mindent! :) A mamám segítségét nem is kellett igénybe vennem a babával kapcsolatban, csak takarított, meg fõzött ránk, ami nagyon jó volt, mert sajnos császároztak. Nyugi, tudni fogsz mindent, amit kell, egyszerûen ráérzel majd! :)
szia!! mi 3-4 napig hárman voltunk apukával, aztán Õ ment vissza dolgozni. Anyukám a mai napig jön minden reggel, most már nem segíteni :) de nagyon jó volt, hogy mellettem volt. az elején a legkisebb változás miatt is orvoshoz akartam vinni a picit, folyton aggódtam, eleget eszik e, ilyenek :) Anya rengeteget segített, de amikor úgy éreztem, már megy egyedül, mondtam Neki, hogy pár napig ellennénk ketten. néha jó volt, csak a manóval. ne aggódj, minden rendben lesz!! mindent tudni fogsz, amikor oda kerülsz!! 6 hónapos kisfiú anyukája

35 hetes kismama vagyok és már pár napja azt vettem észre hogy a kisfiam neki feszül teljesen a hasfalamnak! Mitöl lehet ez? Kicsi már neki a hely és nem nagyon fér már el?

Legjobb válasz: Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami

Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami
Valószínûleg az az oka kezd kicsi lenni neki a hely.És már csak így tud mocorogni.


35 hetes kismami vagyok és egy pár napja akár hányszor felállok bekeményedik a hasam ez normális?

Legjobb válasz: Sajna ilyen mértékû keményedés nem normális, fõleg ha kemény is marad a hasad. Nekem sajna ez van 22 hetes korom óta, és nem tudok vele mit csinálni. Ha lepihenek, elmúlik, de ha mozgok, kemény. Szólj a dokinak, valószínü fog adni magnéziumot. Az lehet hogy segít, de sajna nem mindig. Próbálj pihenni amennyit lehet! Viszont ha a keményedés elmúlik max 3 perc után, akkor semmi gond:-)De azért szólj a dokinak.

Sajna ilyen mértékû keményedés nem normális, fõleg ha kemény is marad a hasad. Nekem sajna ez van 22 hetes korom óta, és nem tudok vele mit csinálni. Ha lepihenek, elmúlik, de ha mozgok, kemény. Szólj a dokinak, valószínü fog adni magnéziumot. Az lehet hogy segít, de sajna nem mindig. Próbálj pihenni amennyit lehet! Viszont ha a keményedés elmúlik max 3 perc után, akkor semmi gond:-)De azért szólj a dokinak.
lehet normális is, abszulút belefér, de más tünete is lehet, pl. méhszáj okok. Ezért kell figyelembe venni a keményedést, de semmi képpen nem eltúlozni. Mi a teendõ: el kell menni a dokihoz és megvizsgál, ha minden rendben, akkor egy kis magnéziumot egyél pl. Béres magnéziumból egy felet. De mivel a 35 héttõl a magnézium evésével is csínnyán kel bánni, mivel a jósló fájásokat elfedheti, mindenképpen azt javasolnám, hogy vizsgáljon meg doki bácsi, hogy ez csak a terhesség és a pocaknövés normális velejárója pl. rövidül vagy nyílik-e a méhszáj. én is sokat keményedtem, nem volt semmi rossz oka, én eszem a magnéziumot, de én még csak 25 hetes vagyok! Boldog babavárást!!!
Én is ugyanitt járok, és nekem is rengeteget keményedik a hasam, de most kezdtem el szedni a magne b6-ot, és azóta sokkal jobb.Napi 2 veszek csak be, de sokat enyhült a keményedés!Boldog babavárást nektek!
második válaszoló: bocs nem pl. hanem VAGY!!!!!!nyílik a méhszáj
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! el is múlik pár perc mulva és holnap dokihoz is megyek csak ma persze nem vette fel a telefont:S
Magnéziumot biztos nem fog írni, mert lasssan nem lehet szedned, pont ezek miatt hogy ne nyomja el majd a fájásokat., Próbálj meg addig is sokat pihenni, sztem ha nem vagy nyitva és minden ok, akkor az orvos is ezt tudja javasolni, nem kell annyira sietni annak a babának.jelez a szervezet is de ne találgassunk remélem mielõbb eljutsz a dokihoz, márcsak azért hogy ne idegeskedj. Én 25 hetes vagyok, nagyon sokat keményedik a hasam, nekem sokat kell feküdnöm, a gyszer sem segít, a pihenés igen, az jó rá. Boldog babavárást!

35 hetes babás vagyok. Normális, hogy egy pár napja szurkál a hasam alja? Három napja van időnként. Kicsit aggodok, mert eddig nem volt még ilyen, és nem is érzem magam olyan nagyon jol.

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor már normális, hasszurka is, mensiszerû görcsök, gyenge méhösszehúzódások, ezek mind elõfordulhatnak. Nálam már hamarabb is jelentkeztek hasonló tünetek. Ha mész orvoshoz, említsd meg neki is, hogy õ is megnyugtasson.

Szerintem ilyenkor már normális, hasszurka is, mensiszerû görcsök, gyenge méhösszehúzódások, ezek mind elõfordulhatnak. Nálam már hamarabb is jelentkeztek hasonló tünetek. Ha mész orvoshoz, említsd meg neki is, hogy õ is megnyugtasson.
Ez akár az úgy nevezett jósló fájás is lehet, ami 35 hetesen teljesen normális. Ha betöltitek a 36. hetet, pedig akár indulhat is kifelé a baba. Szóval nyugi, az orvos és a védõnõ is vigyáznak rátok!
Ahogy régebben a védõnõm mondta: minden megbocsátható, csak a görcs nem. Az elsõ terhességem alatt végig volt szurkálódás, de nem okozott problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok.

35 és fél hetes terhes vagyok. 2 hete gyakori méhkeményedéseim vannak, magne B6 szedése mellett. Pár napja enyhe rendszertelen görcsök. Jöhet hamarébb a baba, ha terhességi cukrom van?

Rossz a kedvem,minden apróságon kiborulok,a derekam szinte állandoan fáj,éjjel pedig alig alszom.1 hete voltam orvosnál,akkor 1 ujjnyira voltam nyitva.

Legjobb válasz: Én is cukros voltam a várandósság alatt, és ezek a tünetek már az utólsó héten voltak nálam. Magától a cukortól nem jöhet elõbb a baba, én inzulinoztam magam és pont a kiírt napon szültem hüvelyi úton, de kérlek hogy amennyit csak tudsz feküdjél, még akkor is ha fáj mindened, mert még túl "fiatal" az állapotod. a 37. betöltött hétig koraszülöttnek számít a baba. Ezért nagyon vigyázz magatokra. Azt nem írtad, hogy inzulinos vagy, vagy elég a diéta? De ha csak a diéta van, akkor azt nagyon szigorúan be kell tartani. Tudom hogy nehéz, de a baba bekómálhat a pocakban, ha a cukor túl magas és állandósul ez az állapot. Vigyázz magadra és PIHENJÉL!!!!! Amúgy nyugi! Véletlenül sem akartalak megilyeszteni hidd el. Komplikácó mentes és élményekben gazdag szülést, és gyönyörû egészséges kisbabát kívánok neked. 3 hónapos kislány anyukája

Én is cukros voltam a várandósság alatt, és ezek a tünetek már az utólsó héten voltak nálam. Magától a cukortól nem jöhet elõbb a baba, én inzulinoztam magam és pont a kiírt napon szültem hüvelyi úton, de kérlek hogy amennyit csak tudsz feküdjél, még akkor is ha fáj mindened, mert még túl "fiatal" az állapotod. a 37. betöltött hétig koraszülöttnek számít a baba. Ezért nagyon vigyázz magatokra. Azt nem írtad, hogy inzulinos vagy, vagy elég a diéta? De ha csak a diéta van, akkor azt nagyon szigorúan be kell tartani. Tudom hogy nehéz, de a baba bekómálhat a pocakban, ha a cukor túl magas és állandósul ez az állapot. Vigyázz magadra és PIHENJÉL!!!!! Amúgy nyugi! Véletlenül sem akartalak megilyeszteni hidd el. Komplikácó mentes és élményekben gazdag szülést, és gyönyörû egészséges kisbabát kívánok neked. 3 hónapos kislány anyukája

35 hetes leszek valentin napkor. Mivel lephetném meg a páromat? Egy csinos fehérnemű? Vagy mi? Nem tudom. Ti mit javasoltok?

Ti mivel lepitek meg a párotokat?Mert ugye nagy pocakkal már nem lesz annyira könny? a helyzet.

Legjobb válasz: Miért lenne rég rossz, ha kicsit tanácstalan? Úristen, nemár. Pl. imádom anyukámat, de néha alig tudom kitalálni hogy mit kapjon. Hogy miért? Mert megvan mindene. Hagyjuk már ezt a dolgot...

Miért lenne rég rossz, ha kicsit tanácstalan? Úristen, nemár. Pl. imádom anyukámat, de néha alig tudom kitalálni hogy mit kapjon. Hogy miért? Mert megvan mindene. Hagyjuk már ezt a dolgot...
azért az utolsónak nagyon igaza van :D
Én a babát tervezem neki valentin napra:-) remélem össze is jön! de egy szép fehérnemû ami ilyenkor ízléses esetleg egy fotósorozat?
A Valentin nap egy hülyeség! Nincs is ilyen magyar név... És hogy a kérdésre is válaszoljak: ha magadtól nem tudod, kedves kérdezõ, hogy mit vegyél neki, az már régen rossz. Nálam ez úgy van, hogy akit szeretek, annál nem kell gondolkoznom, mindig van egy csomó ötletem, hogy mivel lepném meg... Hiszen ismerem, hogy miket szeret, minek örülne, mi a vágya, "mire izgul" stb ;)
Én 36 hetes leszek akkor, de kiváncsi vagyok a válaszokra ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ismerem a párom és tudom hogy mit szeret!(de közel 10év után, már nincsen annyi ötlete az embernek...)ezért szerintem nem kell leszólni!!!Szerintem nem csak én vagyok így ezzel..azért is kértem egy kis segítséget, hátha van valakinek valami jó ötlete...

Jósló fájás lenne? Pár napja a hasam alja néha fájdogál 35+1 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat .Voltam az orvosomnál mert nem igazán akart elmúlni , de nincs semmi gond még nem nyíltam ki teljesen zárt vagyok . Most legalább nyugodt vagyok ,csak arra kérem a picurkámat hogy ne jöjjön hamarabb mert az orvosom megy szabadságra.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat .Voltam az orvosomnál mert nem igazán akart elmúlni , de nincs semmi gond még nem nyíltam ki teljesen zárt vagyok . Most legalább nyugodt vagyok , csak arra kérem a picurkámat hogy ne jöjjön hamarabb mert az orvosom megy szabadságra.
Igen. Ez már lehet az. Nekem is fáj a hasam alja, meg úgy görcsölök mintha meg akarna jönni a mensim. Pedig szedem a magne B6-ot. 31 heteske
Ilyenkor már természetes ha van nekem még hamarabb is kezdõdött kicsit. Most már elég sokat van és a derekam is fáj. Olyan 2 hete erõsebb azóta nyíltam is kicsit. A csípõd nem szokott fájni? Nekem az is fájt a tágulástól ki is repedt a bõröm. 37hkm

35 hetes terhes vagyok, és egy pár napja behorpadt a köldököm körül (a köldököm egyébként nincs kidudorodva), és kékes színű lett a bőr. Mitől lehet ez? Van valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Nekem is így volt, nem kell vele semmit sem tenni, miután megszültem, bebarnult, majd kb. három hónap múlva teljesen felszívódott, már nem látszik.

Nekem is így volt, nem kell vele semmit sem tenni, miután megszültem, bebarnult, majd kb. három hónap múlva teljesen felszívódott, már nem látszik.
Szia! Én még csak 25 hetes vagyok, de nekem is kék. Azt mondta a doki nincs jelentõsége, majd elmúlik. Remélem, mert én is megrémültem egy kicsit. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattatok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!