Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes pár (22 db)

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??

35 hetes vagyok. Mi lehet az amior a baba odabent beremeg? Olyasmi érzés, mint ha pár másodperces rohama lenne. Nem rúg, vagy tolja magát, hanem remeg. Legalább is kintről így érzem.

Legjobb válasz: Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama

Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De jó, hog yezt írjátok. Így legalább tudjuk, hogy többen vagyunk, és akkor remélhetõleg ez normális dolog. :-)
Szia! Nekem már egy ideje csinál ilyet...én ilyenkor azt tudom elképzelni, hogy beidegesedik 'játék' közben, vagy 'harcol' a köldökzsinórral meg hasonlók... =) Olyan cuki lehet! =)
Szia!Na latod ez jo kerdes!Engem is erdekelne, hogy vajon olyankor mit csinal.Remelem megmondja valaki.:) 35 heteske
Nekem is szokott remegni :-) , bar engem a reggeli nyujtozkodasi remegesre emlekeztet... akarmi is legyen nagyon vicces erzes :-) 37 hetes
Utolsó vagyok, nekem egyértelmüen a Baba mozog igy...szerintem neked sem izom, hanem Õ. :)
A kérdező hozzászólása: Ebben a pillanatban jutott eszembe (pedig egy ideje már foglalkoztat a kérdés), hogy az is lehet, hogy nem is a baba csinálja, hanem csak a hasizom ráng. Úgy, mint ahogy nekem pl néha a szemem is szokott. A méhemben, vagy valahol valami izom ráng talán.
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy nem csuklás, az tlojesen más érzés. Viszont az lehet, hogy olyat ettem, ami nam ízlett neki. Olyasmi érzés, mint amikor valami rossztól kiráz a hideg. Szegényke :-)
Ha csuklik az is olyan, mintha beremegne, de a mocorgásával is tud remegést kelteni.És tény, hogy már a pocakban tudnak grimaszolni fintorogni stb...Lehet, hogy valami olyasmit ettél ami nem ízlett neki. 39 heteske.
Szia! Nekem is szokott lenni és én sem tudom mi lehet a Manóval olyankor. Ja, 36 hetes vagyok ma. Említettem a dokinak de nem mondott rá semmit.
De jo!Azt hittem csak az enyem rosszalkodik igy.Amit en meg szoktam erezni es fura h teljesen lent ilyen 'buborekszeru" vmit csinal.Olyan jo lenne tudni h ilyenkor miket huncutkodik:) Udv:35 hetes pocakos

34-35 hetesek vagyunk, már teljesen kivagyok. Szinte minden éjjel azt álmodom h vkivel megcsal a párom, és h megőrülök emiatt kinomban mikor kiderül, teljesen kiborulok. Ez vminek a jele lehet? Más is álmodik ilyeneket?

Teljesen el vok emiatt szomorodva, és már félek lefeküdni is, h már megint nehogy ezzel álmodjak. ? nincs itthon külfüldön dolgozik, elég rossz nélküle nekem, meg a kicsinek. de mostmár annyira bánt h ilyeneket álmodom, csak erre tudok gondolni. tudat alatt megérezhetem h ha vmi gond van v történt valami ilyesmi velünk?

Legjobb válasz: szia! amikor vártam a kisbabámat, nekem is voltak ilyen rémálmaim, igaz nekem nem külföldön dolgozik a párom. Én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ne foglalkozz ezekkel az álmokkal, feleslegesen ne izgasd magad, mert az a babátoknak sem jó. Szerintem ez nem megérzés, csak a párod hiánya:) na meg a hormonok:) felhõtlen babavárást!

szia! amikor vártam a kisbabámat, nekem is voltak ilyen rémálmaim, igaz nekem nem külföldön dolgozik a párom. Én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ne foglalkozz ezekkel az álmokkal, feleslegesen ne izgasd magad, mert az a babátoknak sem jó. Szerintem ez nem megérzés, csak a párod hiánya:) na meg a hormonok:) felhõtlen babavárást!
Szia! Olvastam valahol, hogy ez teljesen normális. A várandósság ideje alatt a kismamák többet álmondnak, és az álmok általában nagyon érzelemdúsak; gyakoriak a szexuális töltetûek is. Szerintem nem kell aggódnod emiatt, csak a hormonok teszik és persze a megváltozott "feltételek". Nekem szülés után elmúlt. Igaz, hogy azóta meg mindig a pici lányommal álmodok. :) )) Szép álmokat és nyugi, ez normális! Könnyû szülést! Zita (24 hetes baba anyukája)
Nem hiszem, hogy megérzés lenne, ez csak kémia. Én egy héten kb. 5-ször álmodtam, hogy megcsal, vagy lelép a párom. Ennek ellenére tudom, hogy sose tenne ilyet. Mi jókat röhögtünk rajta, hogy már megint mit álmodtam. Biztos a Te párod se tenne soha olyat, amiket álmodsz.
az elsõ válaszoló vagyok. ha egy jótanácsot elfogadsz! ne gyötörd ezzel a férjedet, úgy értem ne ess neki, hogy biztos megcsal mert azt álmodtad! bár nem ismerem, de biztos nem örülne neki, ha olyannal gyanusítod, ami meg sem történt. Inkább ti is nevessetek rajta! :)
Szia. Én is álmodtam ilyeneket, de én nem vettem komolyan, mi is jót röhögtünk rajta. Reggelente mindíg mondam a páromnak: Na, az éjjel megint megcsaltál! :) Nem kell az ilyet komolyan venni, azt olvastam, terhesség ideje alatt teljesen normális. Nyugodj meg! Üdv 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatást, és remélem mert akkor nagyon kiborulnék.
Pont ma reggel fogadtam én is úgy a páromat, amikor hazajött a melóból, hogy:megcsaltál és elhagytál. Én is rengetegszer álmodom rosszat. 25 hetes kismama
szia!Én is ezt álmodom egyfolytában, hogy megcsal a párom:(és ilyenkor elönt a féltékenység:(, De van ennél is rosszabb álmom, hogy meghal és én nagyon sírók:(.Már éjszaka alig merek aludni, ami ugy sem megy:(. Boldog babavárást! 33 hetes kismami
Szia Ne izgulj szerintem ez valami "kismama betegseg" En 22 hetes trhes vagyok es teljesen kikeszulok, hogy allandoan ezt almodom...:D igaz az en parom mellettem van de akkor is nagyon rosz. Es az a baj hogy olyan valoszeru. Szoval fel a fejjel, es csak orulj a picinek, meglatod minden rendben lesz. Boldog babavarast


35 hetes Kismama vagyok és már a terhességem fele körül volt egy olyan érzésem h egy pár héttel hamarabb fog kibújni a picikém! Ne kérdezzétek miért, megérzés. álltalában azok sosem csalnak, aztán kitudja? !

Az a helyzet h nagyon bevizeseedtem, egész nap sírok a semmiért, éhes vagyok folyamatosan , álmos fáradt. Úgyérzem mintha izomlázam lenne itt ott,jóslóim már a 6. hónap közepe óta vannak, amik egyre erősebbek mostmár, de nem rendeszeres. A pocakom nagyon leszállt, kb 1 hete. Neketek vannak/voltak hasonló tapasztalaitok??

Legjobb válasz: Én is éreztem, hogy elõbb jött. 37 hetesen már elkapott a frász, azt hittem szülök. Fájt mindenem, sokat jóslóztam, néha már számoltam is, de elmúlt, sokat pisiltem, lejjebb szállt a pocim, éhes voltam egész nap. Aztán a 41. héten indították végül a szülésemet. :) Persze ettõl még lehet, hogy neked elõbb jön a babád. Ha kétségeid vannak, akkor inkább lásson egy doki, hogy megnyugodj, vagy ha valóban baj van, akkor még idõben észrevegye.

Én is éreztem, hogy elõbb jött. 37 hetesen már elkapott a frász, azt hittem szülök. Fájt mindenem, sokat jóslóztam, néha már számoltam is, de elmúlt, sokat pisiltem, lejjebb szállt a pocim, éhes voltam egész nap. Aztán a 41. héten indították végül a szülésemet. :) Persze ettõl még lehet, hogy neked elõbb jön a babád. Ha kétségeid vannak, akkor inkább lásson egy doki, hogy megnyugodj, vagy ha valóban baj van, akkor még idõben észrevegye.
Én is meg voltam gyõzõdve arról, hogy egy-két héttel korábban fog születni, de nem jött be! 41. héten indították. 37. héten anyukám és anyósom is azt mondták, hogy szerintük 1 hétnél nem húzzuk tovább, mégis bent töltött még 4-et :-)
Nekem azt mondták hogy az elsõ baba, fõleg ha kislány akkor tuti 2-3héttel hamarabb jön. Én fel is készültem rá, teljesen beleéltem magam hogy hamarabb jön, szerettem volna ha pont a házassági évfordulónkon születik meg, aztán mégis 1 nappal túlhordtam! Ennyit a nõi megérzésrõl :)
Szia! Írtad, hogy bevizesedtél. A vérnyomásod milyen? Ha van vérnyomásmérõd, mérd meg! Ha 140 fölé megy, menj orvoshoz, az a toxémia jele is lehet! (Sógornõmnek ezért kellet 36 hetesen befeküdnie.)
*hogy elõbb jön bocs elõbb elírtam
A kérdező hozzászólása: Nem nincs magas vérnyomásom. a pulzusom viszont elég magas 108 szokott lenni... reggel óta fáj a derekam a csipõm , de semmi extra nem történt. lehet h még én is túlhordom :) Köszi a válaszokat
Én is a terhességem elejétõl úgy éreztem, hogy elõbb fogok szülni, jún-ra voltam kiírva és mindig úgy éreztem, hogy május lesz belõle. Hát be is jött, pont a 35. héten. És még aznap este jutott eszembe, hogy már lassan vége májusnak és még nem szültem meg...

35 hetes kismama vagyok és már pár napja azt vettem észre hogy a kisfiam neki feszül teljesen a hasfalamnak! Mitöl lehet ez? Kicsi már neki a hely és nem nagyon fér már el?

Legjobb válasz: Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami

Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami
Valószínûleg az az oka kezd kicsi lenni neki a hely.És már csak így tud mocorogni.

35 hetes vagyok, ma delben 2-3 percig kis pottyoket lattam, nagyon surun szalltak fel ala, azt hittem kis legyek, de par perc mulva kitisztult a fejem es eltuntek. En vernyomasra gyanakodtam mivel altalaban kicsi, lehet attol?

Nem szedultem meg semmi..Utana kesobb mosogatas kozben furan elzsibbadt a nyakam es a fejem.Eddig sosem tapasztaltam ilyent.

Legjobb válasz: Sajnos én sem tudok magyarázatot adni miért van ez de Ma miután felkeltem (délután aludtam egy órát) egy fél óra mulva én is láttam a pöttyöket ez már a második alkalom volt de sosem gondoltam volna hogy ez valaminek a tünete lett volna.Ezek szerint mégis?A vérnyomásom nem ingadozik 100/60 illetve 110/70 szokott lenni.Nem szoktam szédülni vagy ilyesmi.Remélem valaki tud majd valamiféle magyarázatot adni mert engem is érdekelne. Jó egészséget és boldog babavárást! 25 hetes pocakos

Sajnos én sem tudok magyarázatot adni miért van ez de Ma miután felkeltem (délután aludtam egy órát) egy fél óra mulva én is láttam a pöttyöket ez már a második alkalom volt de sosem gondoltam volna hogy ez valaminek a tünete lett volna.Ezek szerint mégis?A vérnyomásom nem ingadozik 100/60 illetve 110/70 szokott lenni.Nem szoktam szédülni vagy ilyesmi.Remélem valaki tud majd valamiféle magyarázatot adni mert engem is érdekelne. Jó egészséget és boldog babavárást! 25 hetes pocakos
Szerintem azonnal menj orvoshoz!!
Szia!!!Én nekem is alacsony a vérnyomásom , de én csak tûzijátékot szoktam látni az olyan , hogy apro csillogo foltokat láttok ami össze vissza, de nem sokáig tart.Ez lehetet attol , hogy a baba pont olyan ideget nyomot ami nem kellemes tünetet okozott.De azért emlísd meg az orvosnak.Jo baba várást!!!
Szia! Szikralátásnak hívják a dolgot, és azonnal jelezni kell a dokidnak. Lehet, hogy semmi komoly, de a toxémia kialakulásának egyik tünete is lehet! Judy
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, jovoheten kell mennem, akkor inkabb hamarabb megyek.

35 hetes kismami vagyok és egy pár napja akár hányszor felállok bekeményedik a hasam ez normális?

Legjobb válasz: Sajna ilyen mértékû keményedés nem normális, fõleg ha kemény is marad a hasad. Nekem sajna ez van 22 hetes korom óta, és nem tudok vele mit csinálni. Ha lepihenek, elmúlik, de ha mozgok, kemény. Szólj a dokinak, valószínü fog adni magnéziumot. Az lehet hogy segít, de sajna nem mindig. Próbálj pihenni amennyit lehet! Viszont ha a keményedés elmúlik max 3 perc után, akkor semmi gond:-)De azért szólj a dokinak.

Sajna ilyen mértékû keményedés nem normális, fõleg ha kemény is marad a hasad. Nekem sajna ez van 22 hetes korom óta, és nem tudok vele mit csinálni. Ha lepihenek, elmúlik, de ha mozgok, kemény. Szólj a dokinak, valószínü fog adni magnéziumot. Az lehet hogy segít, de sajna nem mindig. Próbálj pihenni amennyit lehet! Viszont ha a keményedés elmúlik max 3 perc után, akkor semmi gond:-)De azért szólj a dokinak.
lehet normális is, abszulút belefér, de más tünete is lehet, pl. méhszáj okok. Ezért kell figyelembe venni a keményedést, de semmi képpen nem eltúlozni. Mi a teendõ: el kell menni a dokihoz és megvizsgál, ha minden rendben, akkor egy kis magnéziumot egyél pl. Béres magnéziumból egy felet. De mivel a 35 héttõl a magnézium evésével is csínnyán kel bánni, mivel a jósló fájásokat elfedheti, mindenképpen azt javasolnám, hogy vizsgáljon meg doki bácsi, hogy ez csak a terhesség és a pocaknövés normális velejárója pl. rövidül vagy nyílik-e a méhszáj. én is sokat keményedtem, nem volt semmi rossz oka, én eszem a magnéziumot, de én még csak 25 hetes vagyok! Boldog babavárást!!!
Én is ugyanitt járok, és nekem is rengeteget keményedik a hasam, de most kezdtem el szedni a magne b6-ot, és azóta sokkal jobb.Napi 2 veszek csak be, de sokat enyhült a keményedés!Boldog babavárást nektek!
második válaszoló: bocs nem pl. hanem VAGY!!!!!!nyílik a méhszáj
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! el is múlik pár perc mulva és holnap dokihoz is megyek csak ma persze nem vette fel a telefont:S
Magnéziumot biztos nem fog írni, mert lasssan nem lehet szedned, pont ezek miatt hogy ne nyomja el majd a fájásokat., Próbálj meg addig is sokat pihenni, sztem ha nem vagy nyitva és minden ok, akkor az orvos is ezt tudja javasolni, nem kell annyira sietni annak a babának.jelez a szervezet is de ne találgassunk remélem mielõbb eljutsz a dokihoz, márcsak azért hogy ne idegeskedj. Én 25 hetes vagyok, nagyon sokat keményedik a hasam, nekem sokat kell feküdnöm, a gyszer sem segít, a pihenés igen, az jó rá. Boldog babavárást!

Párom korházban van, egyedül vagyok itthon egy két éves kisfiúval, és 35 hetes terhes vagyok. Teljesen kikészültem. Más hogy viseli az ilyen helyzetet?

Csak téblábolok a lakásban,sírdogálok egész nap- és éjjel.Mivel tudnám könnyebbé tenni a napokat?

Legjobb válasz: Foglald le magad mindenképp valamivel, próbáld meg elterelni a gondolataidat. A babának ártasz vele, ha gyötröd magad és sírdogálsz. Jobbulást a párodnak.

Tudom, hogy nehéz, de gondolom a 2 éves is egy idõ után hiányolni fogja az apukáját, megijed, hogy nincs itt, nem biztos, hogy jó, ha rajtad is ijedtséget lát...
Foglald le magad mindenképp valamivel, próbáld meg elterelni a gondolataidat. A babának ártasz vele, ha gyötröd magad és sírdogálsz. Jobbulást a párodnak.
Mi történt a pároddal, miért van kórházban?
Hiába írom hogy csak nyugodtan, ebben a helyzetben én sem lennék nyugodt. Van valaki (rokon, szülõ, barát) aki pár napig el tudna menni hozzád?
azt mindenképp gondold ki hogy ha beindul az idegességtõl a szülés hamarabb akkor a 2évesre ki tud vigyázni mi történt a férjeddel? meddig lesz kórházban?
Volt korábban valamilyen ismert egészségügyi problémája a párodnak? Nem volt túlságosan kimerült? Esetleg bevehetett olyan nyugtatót, altatót, amirõl nem tudsz (de van otthon)?
Ne csak téblábolj a laksában hanem foglald el magad. menj sétálni a fiaddal, játsz vele, olvass...stb
Most mi a problémád? Hogy egyedül vagy terhesen egy gyerekkel??? Vagy aggódsz a párodért?
A kérdező hozzászólása: Elõször azt hitték, hogy agyvelõgyulladása van, de hála istennek kiderült, hogy csak valami elég csúnya vírus okzta, hála az égnek.Viszont egy hétig nekem kellett ápolnom, fürdetni, öltöztetni, etetni, mindent külön fertõtleníteni, ami így 9 hónapos terhesen+ egy 2 évessel rettenetesen fárasztó volt.De túléltük, már jól van a párom, lábadozik szépen, nekünk sem lett bajunk, megnyugodtam.Most már nyugodtan várjuk a kislányunkat.Sokat segített a sok kedves szó itt az oldalon is, és az, hogy ismeretlenek elõbb, és önzetlenül ajánlották fel a segítségüket, mint a saját családom.Mindenkinek köszönöm a kedvességét! Remélem másnak nem kell ilyesmit átélnie!
Sajnálom, de legalább kiderült a baj. Mit mondanak az orvosok, ugye meg idõben? Sajnos mi dorogiak vagyunk, elég messze tõletek, de remélem segít a tudat, ha csak a kicsit is, hogy az ország majd' minden pontján gondolnak rátok!
Jaj, nagyon sajnálom! Jobbulást a párodnak, veled izgulunk érte!
Minden rendben lesz. Kitartás!
Jaj szegénykém! Nagyon együtt érzek veled. De erõsnek kell lenned, ott a kicsi, és a pocak lakó is. Hidd el minden rendbe jön csak tartsd magad. Én is babás vagyok, bár elsõ, de nagyon drukkolok neked.
Szia, remélem jobban van a párod!Sok eröt és egészséget kívánok nektek!
Szia! Hogy vagytok?Párod, gyermekek?Te? Remélem minden rendben van!
Szorítunk értetek:)
Kedves Kérdezõ!Hogy alakult a férjed állapota, és persze a Tiéd a picivel?
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 01-19 15:35 vagyok. Nagyon örülök, hogy jobban vagytok. Elhiszem, hogy nehéz volt, de látod rendbe jön minden. Úgy drukkoltam nektek, sokszor visszanéztem hátha írsz! :-) Könnyû szülést, és jó egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: Most hívtak a korházból, átviszik egy másikba, mert agyhártyagyulladása van.Nem is beszélhetek, találkozhatok vele.Nagyon köszönöm a segítséget, de veszprémiek vagyunk.
Egy gyulladást hamar legyõz a fiatal szervezet, ne aggódj! Amint megkapod az eredményeket, tudni fogod, mi a helyet, hogy fogják kezelni, meddig marad a kórházban, szerintem kicsit megnyugszol. Még nagyon sok van hátra neked is a szülésig, addig õ is hazaér. Rokon vagy barát nem tudna pár nap szabit kivenni? Arra azért készülj fel, ha jönnek a hideg-meleg frontok, te pedig sokat idegeskedsz, ne legyél egyedül, ha beindulna a szülés. Sokkal nyugodtabb leszel, ha tudod, hogy erre az esetre is van forgatókönyv. Nagyon sokat idegeskedtem én is a terhesség alatt, és tartottam a koraszüléstõl. Aztán a 42. héten kegyeskedett a nagyságosúr csak megérkezni. :) Csinálj napirendet, hamarabb telik az idõ, ha nem a perceket számolod. Sétáljatok a kicsivel, amíg nincs hideg. Gondolom, mentek apához is látogatóba. Egy kis jogos sírdogálás pedig nem fog neked és a babának sem megártani.
Ha nyíregyházi vagy debreceni vagy, akkor nagyon szívesen segítek. Bébiszitter vagyok, referenciákkal, és leinformálható vagyok. Vigyázok a gyerekekre, otthon maradok veled, vagy elvégzem, amire szükség van, és mindezt ingyen és bérmentve, a helyzetre való tekintettel. :) De mindenesetre nyugodj meg, foglald el magad, és mihamarabb hívj át egy barátot vagy rokont. Téged is megnyugtatna. 25/N
A kérdező hozzászólása: Aggódok a páromért is rettenetesen, meg persze azért is, mert egyedül vagyok a gyerekkel, és félek, hogy a sok idegességtõl bajom lesz még nekem is.Csak tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan is terelhetem el e gondolataimat.
A kérdező hozzászólása: Majdnem 24 órát aludt megállás nélkül, csak percekre tudtam felébreszteni, mentõ vitte el.Még nem tudják, mi okozhatja. Talán az öcsém el tud jönni, de mindenki más dolgozik...
A kérdező hozzászólása: Szombaton vette be egy algofex-et azóta semmit.nem volt eddíg semmi komoly betegsége, nem tartunk itthon nyugtatót sem.Még vaárjuk az eredményeket, mert eddíg hála istennek, amiket megnéztek azok negatívak lettek, de gyulladás van a szervezetébe, az biztos.
Nem vagyok orvos, így nem mérvadó a véleményem (a biztos diagnózist majd megmondják a kórházban), de egy vesegyulladás eredményeként én is produkáltam maratoni alvásokat. Az amúgy 6-7 órás alvásigényem felugrott 14-24 órára, egy hétig alig voltam magamnál. Remélhetõleg egy durvább antibiotikum kúrával rendbehozzák . A másik lehetõség, hogy allergiás az algoflex valamelyik hatóanyagára, ezt mindenképp közöld az orvosokkal. Írd meg, ha már van diagnózis! De addig is gondolj arra, hogy egy gyulladás komoly megterhelés a szervezetnek, az immunrendszer meg jobban dolgozik, ha "kómásítja" a testet.Ezért is lehetett az alváskényszer. Ha valóban gyulladás van csak a háttérben, akkor egy hétig sokat fog aludni, szedi a gyógyszereket, utána teljesen meg fog gyógyulni!
Nem volt véletlenül magas vérnyomása?
Úgy gondolom, a kisfiaddal letudod kötni magad, legalábbis, igyekezz.tudom, hogy nehéz, de a párod állapotán te most úgysem tudsz változtatni, szóval nagyon jó lenne, ha nem idegeskednél, minden rendben lesz.Ne veszélyeztesd se magad, se a picit, aki a hasadban van, és a kisfiadra se add át az ideget.Nyugi!!Fõzzél valami finomat, takaríts, játssz a gyerekkel, tévézzetek.
Elözö jól írja.Ha vallásos vagy imátkozz, ez is megnyugtat. Jobbulást!
Ilyenkor könnyû ilyet írni, tudom:( Sajnálom, de igyekezz a lehetõ legnyugodtabb maradni, tényleg játszatok, tévézzetek, menjetek sétálni. Fõzz egy teát, jól fog esni! Én is várom az eredményeket, remélem minden rendben lesz!
Ha esetleg budapesti vagy segíthetek! Írj privátban!
Foglald el magad a kisfiaddal, sétáljatok vagy valami.Ne gondolj rosszra.Remélem minden rendben lesz veletek!
Jajj, de örvendek, bevirágoztad a ma estémet:) Sok boldogságot a picurokhoz. És egészséget Nektek is:) üdv

35 hetes leszek valentin napkor. Mivel lephetném meg a páromat? Egy csinos fehérnemű? Vagy mi? Nem tudom. Ti mit javasoltok?

Ti mivel lepitek meg a párotokat?Mert ugye nagy pocakkal már nem lesz annyira könny? a helyzet.

Legjobb válasz: Miért lenne rég rossz, ha kicsit tanácstalan? Úristen, nemár. Pl. imádom anyukámat, de néha alig tudom kitalálni hogy mit kapjon. Hogy miért? Mert megvan mindene. Hagyjuk már ezt a dolgot...

Miért lenne rég rossz, ha kicsit tanácstalan? Úristen, nemár. Pl. imádom anyukámat, de néha alig tudom kitalálni hogy mit kapjon. Hogy miért? Mert megvan mindene. Hagyjuk már ezt a dolgot...
azért az utolsónak nagyon igaza van :D
Én a babát tervezem neki valentin napra:-) remélem össze is jön! de egy szép fehérnemû ami ilyenkor ízléses esetleg egy fotósorozat?
A Valentin nap egy hülyeség! Nincs is ilyen magyar név... És hogy a kérdésre is válaszoljak: ha magadtól nem tudod, kedves kérdezõ, hogy mit vegyél neki, az már régen rossz. Nálam ez úgy van, hogy akit szeretek, annál nem kell gondolkoznom, mindig van egy csomó ötletem, hogy mivel lepném meg... Hiszen ismerem, hogy miket szeret, minek örülne, mi a vágya, "mire izgul" stb ;)
Én 36 hetes leszek akkor, de kiváncsi vagyok a válaszokra ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ismerem a párom és tudom hogy mit szeret!(de közel 10év után, már nincsen annyi ötlete az embernek...)ezért szerintem nem kell leszólni!!!Szerintem nem csak én vagyok így ezzel..azért is kértem egy kis segítséget, hátha van valakinek valami jó ötlete...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!