Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes megvehetem (2 db)

Megvehetem a szoptatós melltartót 35 hetesen vagy várjak még ( a méret miatt)? Tudtok jó helyet Budapesten, ahol jó áron van? Kb. mennyi?

Érdemes már a kórházba is bevinni?

Legjobb válasz: Persze hogy megveheted,kb 1 merettel nagyobbat mint amit most hordasz.Mar elso naptol nagyon hasznos :-)

Persze hogy megveheted, kb 1 merettel nagyobbat mint amit most hordasz.Mar elso naptol nagyon hasznos :-)
Ha terhesség alatt már jókorát nõttek a melleid, akkor valószínûleg a tejbelövelléskor csak kevéssel lesznek még nagyobbak, ha meg eddig nem nagyon, akkor ugrásszerû növekedés várható, kicsit lutri... Én kettõt vettem kezdésnek, aztán amikor 1 hetes volt a baba, és kialakult a méret, akkor még néhányat. (Elefáni Babadiszkontban sokkal olcsóbb, mint máshol, mondjuk nem túl szépek, de tiszta pamut és kényelmes)
Én a piacon vettem 1500 forintért, és tökre bejött, de hogy õszinte legyek csak egyszer használtam rendeltetés szerûen, egyébként lerántom azt kész. Fene szórakozik kapcsolgatással. ;)
Én már a 20. héten megvettem 4db-ot. Egy számmal nagyobbat vettem mint ami most kell, mert sopiztatáskor duzzadtabb lesz a melled. 32km
szia! én jártam úgy szoptatós melltartóval, hogy bár nagyobb méretet vettem, amikor megszületett a picim, még egy ideig nem volt kényelmes. a mell alatti részen találtam szûknek. késõbb viszont, ahogy a pocakom húzódott (vagy két-három hét), csak azt tudtam használni, a többi bõ volt :) a kosárrészekkel nem volt gondom, elég kényelmes, bõvülõ anyagokból készülnek. most másodjára úgy csinálom, hogy veszek egy melltartó toldópántot, vagy készítek, így tudom majd használni rögtön a kórházban és késõbb is. persze ez csak terv :) )) http://www.fehernemufutar.hu/kismama/component/page, shop.pro..
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Én kínaiban láttam a múltkor 600 Ft körüli összegért.Szerintem én is a 36. hét környékén meg fogom venni.

35 hetes terhesen megvehetem már a szoptatós melltartót vagy még sokat fog nőni a mellem és későbbre halasszam a vásárlást? (Eddig 1 méretet nőtt.)

Legjobb válasz: Szia. Szerintem olyat vegyél ami egy mérettel nagyobb, mint amit most hordasz, mert szülés után, ha beindul a tejcsi változik a mérete is. Legalábbis én így csináltam. Bár a védõnõm nekem azt tanácsolta, hogy csak szülés után vegyek. Na, de nekem nem lesz idõm vásárolgatni, ilyet meg nem nagyon lehet a férjemre rábízni:) Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Szerintem olyat vegyél ami egy mérettel nagyobb, mint amit most hordasz, mert szülés után, ha beindul a tejcsi változik a mérete is. Legalábbis én így csináltam. Bár a védõnõm nekem azt tanácsolta, hogy csak szülés után vegyek. Na, de nekem nem lesz idõm vásárolgatni, ilyet meg nem nagyon lehet a férjemre rábízni:) Üdv, 39 hetes kismama
Én az elsõ babónál a szülés végén vettem meg. Miután beindult a tejem, nem volt jó rám, íy szegény férjemnek kellett visszacserélnie. A többi babónál már rutinosan legalább 2 számmal nagyobbat vettem, így nem kellett cserélgetni. Borzalmasan nagyra tud nõni egy cici, mikor a tej belövell, és kb. 3-4 hónapig meg is marad a méret, feltéve ha csak szoptatsz. LEgalábbis nálam ez volt.
Bocs, az elõzõ vagyok: nem a szülés végén vettem meg, hanem a terhesség végén, a szülés elõtt egy héttel.
Szia.Én kb félidõtõl nem tudtam melltartót hordani-meg is lett a bõjtje, melegallergia jött ki a mellem alatt.Elmentünk venni 37hetesen egyet-stella melletartó-brumi maci bababolt-ha pest vagy esetleg.Tök jó nekem nagyon tettszik.2500ft tiszta pamut.Én egyet vettem, hogy kipróbáljam meg én is úgy vagyok vele inkább majd veszek egy nagyobbat ha kell majd , mert kelleni fog csak most amíg nem próbáltam ki addig egyel is beértem.én nem adnék többet érte, mert úgyis kinövöm..meg ki tudja minek...ez is megteszi.Nézd meg a neten én csak javasolni tudom.38hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!