Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes meddig (11 db)

35 hetes vagyok, a hasam nagyon lement, és a baba is alig mozog! Szerintetek meddig marad benn?

Tudom hogy senki nem jós, és ezt csak a baba és a joisten tudja, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre! Teszek fel pocak képet is nemsokára!

Legjobb válasz: 34 hetes; http://kepfeltoltes.hu/view/121117/611655402image_www.kepfel.. 35 hetes; http://kepfeltoltes.hu/view/121122/907021096image_www.kepfel..

Ez egyáltalán nem jelenti a szülést még!Én is 35hetes vagyok és reggel sokkal lentebb van a hasam este pedig oriás gombóc :)
Tényleg már nagyon lent van, pedig még jó lenne, ha minimum 3 hétig bent maradna, de ahogy elnézem ez lehet nem így lesz. Én 5 napja szültem, de nekem csak a szülés közben ment le, szóval fogalmam sincs, hogy meddig marad bent. Ezt tényleg csak a jóisten tudja.
A kérdező hozzászólása: 2. Baba. Azert nem tudom ezt a lennvan a poci-nincs lenn a poci dolgot mert az elso kislanyommal a pocak meg szules elott is a torkomban volt! O 38+3 ra szuletett. Ez a terhessegem teljesen mas!! Sajognak a csontjaim a szemeremcsontom langokban all iszonyuan faj! Es az eddig orokmozgom most felelmetesen szinte teljesen leallt a mocorgassal! Alig -alig;(
Ha nagyon nem mozog en megnezetnem. De tenyleg hogy lement a hasad. En nem tudom eszrevennem e mert nem fenykepeztem minden heten. Sok sikert! 35h km
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!;) azert min2, 5-3 hetet jo lenne meg kibirni
ez nem jelent semmit, enyém végig fent volt

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??

Akinek már 28 hetesen nagyon lent volt a baba, 33 hetesen meg már befordulva szüléshez 34-35 hetesen meg már elég erõs jóslófájásai voltak, annak mikor indult be a szülés meddig bírtátok?

most vagyok 35+4 hetes és tegnap este elég erõs görcseim voltak kb. egy órán keresztül de szabálytalanok...

Legjobb válasz: A lanyaim elég korán 28dik és a 26dik héten fordultak be! 1 41+3on a 2dik 38+5on született! Ha esetleg most kibujna se lenne gond már elég fejlett de csak pozitivan!:-D Ne idegeskedj és pihenj sokat!

A lanyaim elég korán 28dik és a 26dik héten fordultak be! 1 41+3on a 2dik 38+5on született! Ha esetleg most kibujna se lenne gond már elég fejlett de csak pozitivan!:-D Ne idegeskedj és pihenj sokat!
Elég hamar leszállt a hasam, befordult a baba, a védõnõ azt mondta, hogy kizárt , hogy végig viszem a terhességet. Ehhez képest meg sem akart születni a lányom , meg kellett császározni, mert nem indult be a szülés!
nem tudom pontosan, hogy mikor fordult be a fiam. 28. heti ultrahangon még nem volt, 34 hetesen már igen. Jóslóim voltak 34-35. héttõl, napi többször. Mensitõl számítva 38+6 hetesen született, de uh mindig nagyobbnak mutatta másfél héttel. Doki is azt mondta 35. héten, hogy teljesen érett magzat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat picit megnyugodtam. Mensi szerint én is most vagyok 34, 6 hetes baba mérete szerint meg 35+4 hetes.... múlthéten volt az utolsó vizsgálatom akkor a doktornõm azt mondta hogy szépen fejlett, hogy már nagy gond nem lenne ha véletlenül kibújna.... azért bizakodom, hogy kihúzom legalább a 37 hétig.... bár már ma is többször volt fájásaim.
nekem a 27, héttõl azt mondták nagyon lent van a baba (be is akartak fektetni) pihennem kellett sokat. Egy hónap után a méhszájam is visszazárt (nem is tudtam hogy ilyen lehetséges de mégis:) Végül a kislányomat egy nappal túlhordtam:) Szóval ne aggódj! Könnyû szülést kívánok!

35 hetes terhes vagyok, a méhlepény III. fokban érett. Meddig "húzhatjuk" így?

Legjobb válasz: ha jók az áramlási viszonyok akkor a végéig is ha pedig nem akkor az orvos meg fogja indítani a szülést,mert a babád nem kap elég oxigént.Nekem 36 hetesen volt másod fokon érett,homogén és azt mondta valószínû,hogy elõbb meg lesz ,de ebben én nem bízok mert 38 hetes vagyok és még mindig egyben.Pedig már várom minden nap,hogy hátha megyünk már!!

ha jók az áramlási viszonyok akkor a végéig is ha pedig nem akkor az orvos meg fogja indítani a szülést, mert a babád nem kap elég oxigént.Nekem 36 hetesen volt másod fokon érett, homogén és azt mondta valószínû, hogy elõbb meg lesz , de ebben én nem bízok mert 38 hetes vagyok és még mindig egyben.Pedig már várom minden nap, hogy hátha megyünk már!!
nekem a 36.héten nézték, szintén III. fokban volt érett, és a 40.-hétig húztuk.
neked is könnyû szülést :) 38 hetes kismami
Szinte akármeddig. Nekem is ez volt, 40 hét 2 naposan lett meg a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! 38 hetes Kismami, könnyû szülést Neked!

35 hetesen 40-es fájások. Meddig húzhatom?

A CTG 40-es fájásokat mutatott!Els? terhesség és hát nem értek hozzá!

Legjobb válasz: hát ahhoz leginkább látni kellene a papírt amit kaptál! fel tudod rakni?

hát ahhoz leginkább látni kellene a papírt amit kaptál! fel tudod rakni?
szia nekem talán olyan 5percenként volt 40-50 30 hetesen. most vagyok 33, doki erre aztmondta ez nem jelent semmit, mmint az értékek. ebbõl nem lehet sokra következtetni. szerencsére elmúltak és bennmaradt:)
Nekem 34 hetesen volt 40-es, 35 hetesen 20-as, 36 hetesen 30-40 között mutatott a CTG. Másnapra megszültem, el sem jutottam a 37. heti CTG-re. Lehet, hogy csak jóslófájások és épp kifogtad ezt a periódust a vizsgálat idejére és akkor csak azt jelenti, hogy valamikor, 1 hónap múlva is akár szülsz, de lehet, hogy úgy jársz, mint én és 2 hét múlva érkezik a baba. De a 37. hét már nem koraszülés, csak nekem volt az a 36.
Nekem 2 hete 10 percenként 60 volt, akkor voltam 38 hétben, még mindig a pocakban van :-)
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi a válaszokat!!!!Üdv
na nem találtam olyat.... a lényeg ha 100 körül lesz és rengeteg belõle :) ) nah akkor közel vagy :) nekem nagyon szépen látszódott.... elõször nekem is kis picik voltak mint Neked, aztán a vége fele már a szülésznõ mondta h max 2 nap és meg lesz a baba :) ) mind2szer látszódott hogy hamarosan itt az idõ... persze van olyan akinél csak hirtelen beindul...
ez is még nulla http://lifepress.hu/az-nst/
A kérdező hozzászólása: Ok!köszi a válaszokat!
nem csak ebbõl nem lehet megmondani.... amúgy a 40.es az semmi szerintem.... meg látni kellene milyen a görbe, mennyire erõsen egymás után jönnek a fájások.... szóval azért érdekelt mert ez nem infó :) amúgy ha 35 hetesen doki/szülésznõ úgy látná h közel a szülés szólna gondolom.... Nekem iszonyat magasra ívelõ, ( 100-as fölé), farkasfogszerû görbéim voltak, rengeteg hullám volt :) ) megpróbálok keresni neked olyat neten
Ez semmit nem jelent. Valószínûleg Te sem éreztél semmit. Méhösszehúzódások mindig vannak, azt értékeli a gép. Nekem indítás elötti NST-n 100-as fájásokat mutatott a gép, én meg semmit nem éreztem. Na de amikor bekötötték az oxitocint, akkor már nem csak a 100-asokat éreztem, hanem már jóval elötte, ahogy elkezdett felkúszni a számláló egyre magasabb értékekre. (147-nél többet nem tudott mutatni, így mindig "kiakadt"). Tehát szerintem más lehet egy valódi 100-as értkû fájás és más, aminkor még nem indult be a szülés.
A kérdező hozzászólása: Nem otthonról irkálok, hanem anyumnál vagyok és nincs nálam a papír.De miért?Nem jót jelent?
A CTG a méhtevékenységet mutatja, nekem 36 hetesen voltak 60 fölött is és 43. héten indítottak.

35 hetesen 1000 es a méhszájértékem. TUdom hogy ez mit jelent, csak érdekelne hoyg ki meddig huzta? SZülés mikor indult? Vagy mivel nem nyilok, ezért emiatt nem kell "félnem"?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent a méhszáj. Nekem már elkezdett nyílni a 30-ik héten. nagy megijedés, aztán 4 hét múlva a vizsgálaton már megint zárt volt. aztán egy hete (38-ik hét) enyhe vérzés után azt mondta a doki már elkezdtem nyilni, akár mi is lehet. azóta volt még egy vizsgálat és nem nyiltam tovább, maradt az 1-2 centi. szóval még túlhordás is lehet. van aki a szüléskor sem nyílik, pont ezért császározzák aztán.

Semmit nem jelent a méhszáj. Nekem már elkezdett nyílni a 30-ik héten. nagy megijedés, aztán 4 hét múlva a vizsgálaton már megint zárt volt. aztán egy hete (38-ik hét) enyhe vérzés után azt mondta a doki már elkezdtem nyilni, akár mi is lehet. azóta volt még egy vizsgálat és nem nyiltam tovább, maradt az 1-2 centi. szóval még túlhordás is lehet. van aki a szüléskor sem nyílik, pont ezért császározzák aztán.
33. héttõl ennyi az értékem, holnap töltöm a 37. hetet és még egyben vagyunk.
Az 1000es érték még teljesen zárt méhszájak csak a nyakcsatorna rövidült meg teljsen!Esetleg sex apával?Hátha..:-)Ha 1111 lesz az már komolyabb.Simán kihuzhatod a 40hetet szerintem!
Nekem a 35. héten 2111 volt, 36.tól 1222, kihúztam majdem végig

Aki 34-35 hetesen szült: meddig voltatok kórházban? Lett valami baja a babának?

Legjobb válasz: Az én ikreim 32. hétre születtek, semmi bajuk nem volt. 10 naposan itthon voltunk! :) Kitartást!!!!

Az én ikreim 32. hétre születtek, semmi bajuk nem volt. 10 naposan itthon voltunk! :) Kitartást!!!!
Elsõ válaszolónak!Nem a Te, hanem a terhességi idõ korát kérdezte a kérdezõ!Amikor én szültem(én is elõbb, 37+3 hétre, de minden oké volt)egy másik kismamának 35. hétre született a kisfia.Semmi extra nem történt velük, velünk voltak 1 szobában.Annyi volt, h neki 2 óránként kötelezõ volt cicire tenni a picit, és a 3 nap helyett 5 napig voltak benn.Mivel elérte a 2500 grammot, haza is mehettek(ez volt a kritérium).Szval amíg a mi babáink fogytak, az övé simán hízott pár grammot.
Én 36 éves voltam. Most töltöm decemberben a 37-et. A kisfiam 11 hetes. Nekem semmi bajom nem volt. A terhességem kitûnõ volt. Nem voltam rosszul, nem voltam kívánós. Nem híztam el, csak 11 kg-t, ami szüléssel le is ment. A leleteim végig jók voltak, még az amniocentézist sem javasolta az orvos. A baba makkegészségesen született, most is az. A szülés sem volt megterhelõ. 5 napot töltöttem kórházban.
Sógornõm ikrei a 34. héten születtek. A picik egészségesek, szépen fejlõdnek! Viszont pár napig a kisebbik lányka lélegeztetõn volt és persze mindketten inkubátorban. Az anyuka nem szoptathatta õket és kb. egy hónapig voltak kórházban. De csak a picik, az anyukát 5 nap után hazaengedték és 3 óránként mehetett csak be megnézni õket. De mindez nagyban függ a kisbaba állapotától, súlyától!

35 hetes kismama vagyok, meddig lehet kádban fürdeni?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy nyitva van a külsõ méhszája,hisz nem írta.Ha 3000-s akkor nincs nyitva.De valóban javasolt a zuhany inkább,bár sokan végig fürödtek,és nem lett semmi bajuk,nem vagyunk egyformák.

Nem biztos hogy nyitva van a külsõ méhszája, hisz nem írta.Ha 3000-s akkor nincs nyitva.De valóban javasolt a zuhany inkább, bár sokan végig fürödtek, és nem lett semmi bajuk, nem vagyunk egyformák.
Szia Én eddig végig fürödtem és semmi gond nem volt eddig. Az a lényeg h nagyon meleg vízben nem szabad fürödni és akkor sem ha nyitva a méhszáj. Amúgy a babóm szerintem nagyon élvei, képzeld ahogy meghallja víz csobogását a pocimnál jelez a rugdosással. boldog babavárárst 26 hetes kismama ui: Amúgy a terhes vizitornát is ajánlják Kismamának, és a pocaklakónak is jót tesz, és ott is fürödni kell...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, sokat segítettetek
Én végig kádban fürödtem a kisfiammal, és még a víz is meleg volt. Az utolsó 1-2 hétben, már direkt melegebb vizet engedtem, de egyáltalán nem indította be a szülést. Ha nincs semmi problémád, akkor szerintem fürödhetsz kádban. Egészséges 10 hónapos a kicsi fiam! 2 gyerekes anyuka
én amióta terhes vagyok, zuhanyzok. hiányzik egy kis áztatás nekem is :) szerintem a dokid kérdezd, én mindenhol azt olvastam, hogy egyáltalán nem szabad a terhesség ideje alatt kádban furdeni. gondolom a meleg viz miatt (én szinte meg szoktam magam fõzni :) ), meg talán a bacik miatt, meg a meleg viz alhasi verboseget okozhat, es gondolom az nem jó. De szerintem a vedonod, vagy a dokid kerdezd, ahany terhes no, annyi szabaly szinte
Szia. Ha eddig kádban fürödtél akkor addig amíg az orvos el nem tanácsol, mert már nyitva van a külsõ méhszáj.
végig a kilenc hónap alatt nem szabad kádban fürdeni csak zuhanyozni
ja bocs most értelmeztem rendesen a válaszod(2.válaszoló), hiába már késõ van:-)

35 hetes vagyok, meddig lehet szedni a magne b6-ot?

Legjobb válasz: 36.hétig! Tovább azért nem mert elnyumja a fájásokat ami ilyenkor már nem jó mert ekellenek!

36.hétig! Tovább azért nem mert elnyumja a fájásokat ami ilyenkor már nem jó mert ekellenek!
36 hettol nem szaban szedni.
36, de van aki a 38 hetet mondja. Én is abbahagytam a 36. héten, és semmi bajom nincs:-)

Meddig húzhatom még ki? A méhszáj 1500-as és a lepény II. fokon érett.35+3 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszodat!!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszodat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!