Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes bevallalhatok (2 db)

35 hetesen mennyire aktívak a kismamák? Bátyámék terveznek egy napos programot, szabadba, és szeretnék velük menni. Bevállalhatom?

Semmi hegymászás, végülis nem megterhel?, csak annyi hogy nem tudok led?lni ha elfáradok, esetleg a kocsiban.

Legjobb válasz: Én is voltam még 36 hetesen is kirándulni. Az a lényeg, hogy ha vizesedne a lábad, akkor azonnal polcold fel. Ezt a kocsiban is meg tudod tenni. Én úgy voltam vele, hogy ha mégis gond lenne, akkor van mobiltelefon, és hívok segítséget. (de egyszer sem volt rá szükség)

Én is voltam még 36 hetesen is kirándulni. Az a lényeg, hogy ha vizesedne a lábad, akkor azonnal polcold fel. Ezt a kocsiban is meg tudod tenni. Én úgy voltam vele, hogy ha mégis gond lenne, akkor van mobiltelefon, és hívok segítséget. (de egyszer sem volt rá szükség)
Ha te úgy érzed bírni fogod, akkor nyugodtan elmehetsz. Ha jól érzed magad, az csak a kicsinek is jó. És ha mégis le szeretnél dõlni egy kicsit, ahogy írtad, a kocsiban is meg tudod oldani. Ha nincsenek durva keményedéseid, szerintem nyugodtan elmehetsz. Érezd jól magad!
miért ne mennél? nyugodtan mehetsz..... én is mentem még 38 hetesen hegyre is. Te tudod mennyit bírsz ki, a kocsiban meg tudsz pihenni. Jó szórakozást. 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

35 hetes terhesen bevallalhatok egy 100 km-es utazast?

Legjobb válasz: Igen. Én a 37 héten is utaztam autóval. Még elmentünk anyukámékhoz.

Igen. Én a 37 héten is utaztam autóval. Még elmentünk anyukámékhoz.
Ha jól érzed magad, akkor miért ne! Az Unokatesóm Nyíregyházáról hazavezetett, semmi gond nem volt. Másnap pillanat alatt megszülte a Kisfiát. Jó utat!
Én 39 hetesen és 4 naposan 400 km-es utat tettem meg.Ha jól érzed magad, simán mehetsz.Én úgy voltam vele, hogy több kórház is volt útközben, ha valami mégis történne, hamar beérnénk valamelyikbe.
100 km nem egy olyan nagy távolság, nyugodtan elindulhatsz. Max ha úgy érzed, akkor megálltok út közben, hogy kicsit járkálj. Innivaló mindenképpen legyen nálad.
Nyilván autóval mentek s nem repülõvel. Úgyhogy, ha jól érzed magad miért ne?! Csak óvatosan menetek, hogy ne kelljen nagyobbakat fékezni. Meghát nagy az Isten állatkertje hazánkban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!