Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes a méhszáj (18 db)

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??

Miért mondta a védönö, hogy mostmár nem ártana ha elkezdene kinyilni a méhszájam? 35 hetes multam és még zárt a méhszájam! Tudok tenni valamit hogy szép lassan kinyiljon?

Legjobb válasz: valószínû azért mondta, mert nagyon ritka, hogy valakinek 35 hetesen 3000res legyen a méhszája, vagyis teljesen zárt. azért mondta, hogy nehogy túlhordás legyen. de ne aggódj, még van idõd a szülésig bõven, és van idõ kinyílni is, fõleg, hogy még sokat nõ a baba, aki nyomást gyakorol a méhszájra.hagyd a természetre egyenlõre hogy nyíljál és csak akkor tegyél ha már tényleg vészesen közeleg a szülés. egyébként a sok gyaloglás, otthoni ténykedés, és házasélet ez mind segít a méhszáj nyílásában. de még ne aggódj, az orvosod úgy is szól, ha úgy látja. jó babavárást! 29 hetes km

valószínû azért mondta, mert nagyon ritka, hogy valakinek 35 hetesen 3000res legyen a méhszája, vagyis teljesen zárt. azért mondta, hogy nehogy túlhordás legyen. de ne aggódj, még van idõd a szülésig bõven, és van idõ kinyílni is, fõleg, hogy még sokat nõ a baba, aki nyomást gyakorol a méhszájra.hagyd a természetre egyenlõre hogy nyíljál és csak akkor tegyél ha már tényleg vészesen közeleg a szülés. egyébként a sok gyaloglás, otthoni ténykedés, és házasélet ez mind segít a méhszáj nyílásában. de még ne aggódj, az orvosod úgy is szól, ha úgy látja. jó babavárást! 29 hetes km
Nekem szülés elõtt 3 nappal kezdett el nyílni a méhszáj, addig teljesen zárt volt. Az a normális, ha minél tovább zárt. Nem ettõl függ, hogy könnyû vagy nehéz szülésed lesz. Inkább örülj neki, hogy zárt, legalább azt csinálsz, amit akarsz, pl torna, séta, szex, ilyesmi. Üdv
szia! Ne kezdjetek el "kövekkel dobálni" , de nem értem. 35 hetes kismama vagyok , de én annak örülök , hogy zárt a méhszájam. Én úgy tudom , hogy akkor nyílik kifelé a méhszáj , mikor vagy valami baj van (pl. gyenge az izomzat ott) vagy a baba születés elõtt áll.És hogy a méh- összehúzódások indítják be a kinyílását túlképp. Most akkor...?
Nekem végig zárt volt a méhszályam. 38hetesen és 5 naposan született meg a kislányom. És nekem sosem mondta a védõnõm h nyílhatna a méhszájam. Nem értem miért mondta h kellene...
15.17es vagyok. én is amondó vagyok, hogy addig örüljetek míg zárt a méhszáj. én 29 hetes vagyok, de a külsõ méhszájam nyitva, így már nem dolgozhatok és sokat kell pihennem, ami nehéz, mert elég izgõ mozgó típus vagyok. az orvosom szinte mindentõl tilt. így van utolsó válaszoló a méhösszehúzódások váltják ki a méhszáj nyílását, meg hogy a baba esetleges súlya, na meg nálam az volt az ok, hogy sokat dolgoztam, és rengeteget gyalogoltam.
Szerintem rendben van, hogy most még zárt vagy. Majd nyílik az, amikor itt az ideje! Ne aggódj! A könnyebb tágulás érdekében igyál málnalevélteát, amit már a 36. héttõl elkezdhetsz! Persze ez sem garantálja, hogy hamar tágulsz!
Nekem is végig zárt volt a méhszájam. Ittam a málnalevélteát is a 36. héttõl. Betöltöttem a 40. hetet és még mindig zárt volt. Aztán 2 nap múlva 1 ujjnyi, rá ismét 2 napra 2 ujjnyira tágult ki, aznap meg is szültem, indították a szülést, kb. 5 óra alatt meglett a babám. Szóval nyugi!
Szia, én annak örülnék hogyha zárt lenne, engem 32 hetesen azért fektettek be kórházba mert elkezdett kinyílni, még most is gyógyszert kell szednem 36.hétig, nincs azzal semmi baj ha szülés megindulásáig zárt. Üdv: 34 hetes kismama

35 hetes vagyok, a doki ma mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj, a baba feje magasan. Ez minden normál terhességnél így van még ilyenkor? (Nem szeretném túlhordani a babát. )

Legjobb válasz: Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)

Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)
Febr. 25-re voltam kiirva, baba vegig fent volt, teljesen tart voltam le sexszallt a hasam. 24- en este voltam dokinal meg akkor is teljesen zarva voltam mondta is hogy ugyan mikorra lesz ebbõl baba mert meg csak egy joslo fajasom sem volt. Na haza mentunk, hajnalban elkezdett fajni a hasam, reggel mar rendszeresen fajt, utanna mar egyre erosebben 4 percenként, delben bementünk a kórházba, akkor mar 2 ujjnyira nyitva voltam, és este 9- re meglett a lanyom, pont aznap mikorra ki volt irva.
38+5 re szültem, végig zárt voltam, 5 perces fájásoknál és 2 óra után mentem be szülni, akkor voltam 2 ujjnyi, rá 8 óra 4 ujjnyi, a baba végig fent volt (ujjal szinte el sem érték) végül császár lett, de nem e miatt.

35 hetesen egy ujjnyira nyitva a külső és a belső méhszájam is, nem korai még?

Egyéb tünetem még, hogy néha er?s szúró fájdalmat érzek a bels? combomban egy ponton pár másodpercig, mintha lebénulna a lábam. Elég ijeszt?, lehet a baba talál el valamit odabent? Néha iszonyú "nyomást" érzek lent, mintha ki akarna pottyani. Félek, hogy korábban akar érkezni a baba!

Legjobb válasz: Ugyanezek a tüneteim voltak 1 hete, szintén 35 hetesen. Még egyben vagyok, és remélem kicsit még maradok is! Pihenj sokat, én is azt teszem. Könnyû szülést!

Ugyanezek a tüneteim voltak 1 hete, szintén 35 hetesen. Még egyben vagyok, és remélem kicsit még maradok is! Pihenj sokat, én is azt teszem. Könnyû szülést!
Teljesen ugyanez van nálam is 4-5 napja, 2100-az a méhszáj, de a középsõ is puha (sõt a doki azt mondta beljebb már nem mer tapogatózni, mert lehet az is kinyílna tõle). Nem tudok állni 1-2 órát már, sokat fekszem. Én is megijedek néha, úgy bele tud szúrni a combtövembe, de szerintem a medence tágul ilyenkor. A kipottyanós érzés meg szerintem inkább a hólyagodat nyomhatja, mert nálam ez van szerintem, és az elég kellemetlen, néha fájdalmas is tud lenni. Ez még nem a szülés, (már átéltem). Pihenj sokat, és nem lesz baj! Én is így állok hozzá! 34 hetes ikres kismama
Szia! Nekem a 28. héttõl volt ez, és még mindig egyben vagyok. :) Nyugi, ezek az értékek nem sokat jelentenek. 39+2 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Elsõ babánkat várom, így tapasztalatom még nincs. Az orvosom is azt javasolta, hogy legalább két hét intenzív pihenés, hogy a 37. hétig ne történjen semmi, utána meg már jöhet ha akar. Azért bízom, hogy megvárja az idejét. (((o;

35. hetes kismami vagyok 1ujjnyira nyitva a méhszájam! Mit várhatok? Mennyi időm lehet még hátra?

Egyedül vagyok ezért van még mit elintéznem és költözködök is közben tehát nem tudok állandóan pihenni ahogy a doki tanácsolta!

Legjobb válasz: Ha vannak jósló fájásaid és görcseid, akkor vigyázni kellene. Hogy mennyire bírja a kismanód, hogy nem pihentek? Ezt Õ tudja. A veszélyes, ha a lepényed leválik az erõlködéstõl. Szóval nem vicc, hogy ilyen korban már pihenni KELL. Miatta is. Aztán ha megszületik akkor semmit sem tudsz a költözéssel foglalkozni. Nem tud segíteni neked valaki? A babódnak most erõgyûjtésre kellene pihenni, hogy segíteni tudjon mikor megszületik. Én a 33.hét óta nyitva vagyok már 2111 re. Teszek-veszek de amit lehet azt ülve csinálom (az sem túl jó, mert a méhszáj terhelés alatt van). Mi a babók szobáját pakoltuk, amikor a 33.héten jelentkezett, hogy meg akar születni, úgyhogy megijedtem. Azóta lassítok. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült. 37.hetes

Ha vannak jósló fájásaid és görcseid, akkor vigyázni kellene. Hogy mennyire bírja a kismanód, hogy nem pihentek? Ezt Õ tudja. A veszélyes, ha a lepényed leválik az erõlködéstõl. Szóval nem vicc, hogy ilyen korban már pihenni KELL. Miatta is. Aztán ha megszületik akkor semmit sem tudsz a költözéssel foglalkozni. Nem tud segíteni neked valaki? A babódnak most erõgyûjtésre kellene pihenni, hogy segíteni tudjon mikor megszületik. Én a 33.hét óta nyitva vagyok már 2111 re. Teszek-veszek de amit lehet azt ülve csinálom (az sem túl jó, mert a méhszáj terhelés alatt van). Mi a babók szobáját pakoltuk, amikor a 33.héten jelentkezett, hogy meg akar születni, úgyhogy megijedtem. Azóta lassítok. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült. 37.hetes
sziA! 34.HÉTEN KOPOGOTT A LURKÓ.A DOKI RÁ BESZÉLTE HOGY MARADJON MÉG BENT. PIHENNI NEM VOLT IDÕM, DE JÖVÕ HÉT VASÁRNAPRA VAGYOK KIIRVA.PRÓBÁLJ MEG PIHIZNI MERT SZÜKSÉG LESZ AZ ERÕDRE.MUSZÁLY SEGITSÉGET KÉRNED. SOK SIKERT!!!
A kérdező hozzászólása: 18:39 eshez 1kérdés! Voltak fájásaid amiota kinyiltál? Köszönöm a válaszokat!

35 hetesen szabad szexelni ha 2111 a méhszáj (azóta lehet rosszabb)?

ha nem,akkor nekem miért nem mondta az orvos?

Legjobb válasz: szerintem nem kéne, mert külsõ-belsõ méhszájad nyitott. Gumi nélkül meg fõleg nem, még kapsz valami fertõzést...

szerintem nem kéne, mert külsõ-belsõ méhszájad nyitott. Gumi nélkül meg fõleg nem, még kapsz valami fertõzést...
Szerintem sem lehet, nekem csak a külsõ volt nyitott, de akkor már nem lehetett :(
Legalább a 38. hétig bírjátok ki, mert most már koraszülést okozhatna az együttlét. A 38-on már nem kora és a súlya is biztos jó, ha nagyon nem bírjátok, akkor gumival szülés elõtt utoljára együtt lehettek, de lehet, hogy azonnal mehettek is szülni. Mi így jártunk, ezért született 38+2-re a babám, ugyanilyen értékem volt a 35. héten.
Szia! Nekem a31 hetesen beindul!kinyíltam két ujjnyira és alvéknyodott a méhnyak!Sõt még a nyákdugóm is elment!(1222) A 36. hétig szigorú fekvésen voltam, nyilván sex sem lehetett, de akkor azt mondta a dokim, hogy mindent bele...A fertõzéstõl nem kellett tartani, azt mondta, mert a magzatburok védi és ne hogy azt higgyem hogy a pénisz odaér.... Amúgy senki nem hitte hogy végig hordom a lányom, okt 9-én indult be, és azt mondták novemberben tuti kijön!Hát decemberben született 3 nappal a kiírt elõtt, és a 36. héttõl legalább minden másnap sexeltünk! ÉS nem lett fertõzés, pedig nekeünk még óvszert sem javasolt a doki!Úgy mint eddig!És tudta hogy ki vagyunk éhezve, mert kb 4-5 hét volt elõtte a 9 hós alatt amikor szabad volt!

35 hetes Km vagyok, a méhszájam nyitott C:2100, 37 hetesig kihúzom vagy ilyen esetben már kevesebb idö van a szülésig?

Már 27 hetesen is visszatartották, ez sokat számít?

Legjobb válasz: 27 hetes 3000 volt nem is értettem a visszatartás lényegét

A kérdező hozzászólása: 27 hetes 3000 volt nem is értettem a visszatartás lényegét
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtató válaszokat kaptam:)
Nekem már a 27. hétben 2100 volt, de nem mondták, hogy baj lenne. 40+2-re szültem.
27 hetesen mennyi volt a méhszájértéked? miért volt a visszatartás?
24. héttõl (ekkor indult meg a szülésem is) 1000 méhszájjal rendelkeztem. Végül 40+5 napra sürgõsségi császárral jött világra a lányom. De van olyan anyuka ismerõsöm, akinek a 18. héttõl 1000 volt a méhszája. Õ egy igazi mormota volt, átaludta a terhességét, szó szerint. Nem volt az az orvos, aki megengedte volna neki, hogy az ágyból felkeljen!
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint nincs miért aggódnom, hogy koraszülött lesz?
27 hetes terhesen azért nem a legjobb dolog világra hozni egy gyermeket. Nem biztos, hogy életben maradt volna. Az is lehet, hogy károsodott volna az agya, tüdeje, az egész szervezete. Akkor még nincs teljesen felkészülve egy magzat a születésre. Én 24 hetes terhesen napokig zokogtam, hogy bent maradjon a lányunk. Ez a vízválasztó. Ha nem mutat életjeleket születés után rögtön, akkor hallottnak nyilvánították volna és nem küzdöttek volna érte. Ha felsír, akkor pedig megpróbálták volna megmenteni az életét, de kis % eséllyel. Egy 24 és 27 hetes magzat fejlõdése között nagy a különbség, de az életbemaradási esélyei egyenlõek. Kb. 40-50% !!! Nos, ezért tartották vissza a szülést. Nem pedig azért, mert éppen nem volt kedvük levezetni az orvosoknak a szülést. A méhszájérték pedig tájékoztató az anyának, de leginkább az orvosoknak. Mint írtam, lehet húzni még 40-41. hétig is a szülést egy 1000-es értékkel. Nem egy példa volt már rá a szülésben!
Csak a 6. válaszolóra kommentelnék. 90% egy 27 hetes magzat túlélési esélye eszerint: http://www.koraszulott.com/component/content/article/79-koev..
Szia! Bõven, még túl is hordhatod. Nekem a 26.hét óta 2110 a méhszájértékem, 33hetesen visszatartás, most meg 37hetesen a lánykám nem nagyon akar kibújni. Szóval ne aggódj. Ja, nem tudtam ám mindig feküdni, azért házimunka, bevásárlás... Nem lesz gond :-)

35 hetes terhes vagyok. Ma megyek nőgyógyászhoz, méhszáj vizsgálatra. Kicsit tartok tőle, mert nagyon sokan írják, hogy utána távozik el a nyákdugó, elfolyik a magzatvíz, megindul a szülés, stb?

Ez attól lehet, hogy durván vizsgál az orvos, vagy ett?l teljesen független? Miért van ez?

Legjobb válasz: Ne parázz, a doki nem vizsgál durván. Az, hogy utána történik-e valami pl. enyhe rózsaszín folyás, nyákdugó, magzatvíz stb. attól van, hogy a méhszáj fala ilyenkorra már meglehetõsen elvékonyodik és sérülékeny. Úgyhogy ha nem "pszichopata" a doki, attól függetlenül is történhet bármi.

Ne parázz, a doki nem vizsgál durván. Az, hogy utána történik-e valami pl. enyhe rózsaszín folyás, nyákdugó, magzatvíz stb. attól van, hogy a méhszáj fala ilyenkorra már meglehetõsen elvékonyodik és sérülékeny. Úgyhogy ha nem "pszichopata" a doki, attól függetlenül is történhet bármi.
Szia! Inkább a magzatvízvizsgálatkor szokott távozni a nyákdugó, az meg még egy kicsit odébb lesz.Ne izgulj!Gondolom már csináltak neked méhszájvizsgálatot?Nem lesz kellemetlenebb mint a többi!
Nekem minden alkalommal nézte a méhszáj állapotát, már 9 hetes korunktól kezdve, soha nem volt utána semmi. Most már sûrûbben megyek, legutóbb 35 hetesen voltam, és ugyanúgy nem történt semmi, még mindig zárva vagyok. Úgy gondolom, hogy ilyen vizsgálat után csak akkor távozik a nyákdugó, meg ilyesmi, ha már amúgy is a küszöbön állt a dolog.
Bocsánat, hogy ezt írom, de ez hülyeség. Nem tudom, hol olvastad, hogy egy vizsgálattól beindul a szülés, de jó nagy marhaság. Nekem minden alkalommal van méhszáj-vizsgálatom már hónapok óta, de még nem szültem meg... :-) Ne félj, ez csak azért szükséges, hogy tudd, nyitva van-e a méhszájad, és ha igen, el fogja mondani a doki, hogy vigyázz az emelgetéssel, ne lépcsõzzél, ne fürödj kádban, uszodában, stb, nehogy fertõzést szedj össze, és ha nagyon nyitva van, akkor szülésig letilt a házaséletrõl, mert attól beindulhat a szülés, pl: ha mindhárom méhszájad (külsõ-középsõ és belsõ) nyitva van. Egyébként négy számot fog beírni a kiskönyvedbe, az elsõ a vastagságát jelöli (3-legvastagabb, 1-legvékonyabb), a második három pedig a külsõ-középsõ és belsõ méhszáj állapotát (0=zárt 1=majdnem ujjnyira nyitva, 2-ujjnyira nyitva, stb) Nekem azért kell mindig nézni, mert a 26. heti vizsgálatnál 2110-es lett az értékem, de ez nem vészes, csak kicsit vigyáznom kell a lépcsõzéssel, meg emeléssel. Nem kell minden marhaságot elhinni. Én már 10 hete megszültem volna, ha igaz lenne, amit írtál... vagy ha akkor nem, akkor hat hete... vagy két hete... mert már háromszor vizsgált a doki. Van, akit a középidõtõl folyamatosan néznek, ez dokira szabott dolog. Üdv: 36 hetes kismami
Nekem minden alkalommal(havonta 1szer)vizsgálja a méhszáj állapotát.Kb:2másodperces folyamat, és nem érzek semmit.Utánna sem.Ez igy megy 8honapja.Semmi bajod nem lesz tõlle.
A kérdező hozzászólása: Persze, csináltak már méhszájvizsgálatot. Csak tartok tõle, hogy nehogy ilyen "külsõ tényezõ" indítsa azt be. Nekem még nincs itt az idõm, ezért kérdeztem. Köszi a válaszokat! BOldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezeket tudom. 24 hetes terhes korom óta fekszem, mert beindultunk sajnos, így megkaptam a tüdõérlelõtõl kezdve mindent, magzat visszatartót, arra szívdobogás lassítót, nyugtatót, kórházi bentlétet, és mindent ami még ezzel jár. Szedem a gyógyszereket azóta is, és a méhszájamat nekem is 3 hetente nézi az orvosom (már a terhességem legelejétõl kezdve). A számokkal is tisztában vagyok, nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy miért van az, hogy az utolsó hetekben olyan sokaknak a méhszáj vizsgálattól távozik a nyákdugó, szivárog a magzatvíz, beindul a szülés. Ha picit körülnézel az ezt megelõzõ kérdések között, akkor Te is látni fogod, hogy hányan számolnak be ilyen tapasztalatról. Amúgy köszi a válaszod! Boldog babavárást!

35 hetes vagyok, a méhszáj 2110, mit jelen ez pontosan?

Legjobb válasz: Csak annyit, hogy minden rendben. készülõdi a szervezeted a szülésre. Nyílik és felpuhul a méhszáj, rövidül a nyakcsatorna. nyugi nem holnap kell menni, én anno ugyanilyen eredménnyel még egy 3hétig egyben voltam! aztán megszületett a kisfiam érett, egészséges újszülöttként! Sok sikert nektek!

Csak annyit, hogy minden rendben. készülõdi a szervezeted a szülésre. Nyílik és felpuhul a méhszáj, rövidül a nyakcsatorna. nyugi nem holnap kell menni, én anno ugyanilyen eredménnyel még egy 3hétig egyben voltam! aztán megszületett a kisfiam érett, egészséges újszülöttként! Sok sikert nektek!
Így van, a méhnyak megrövidült, külsõ és középsõ méhszáj nyitva van 1 ujnyira, a belsõ zárva.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

35 hetes kismama vagyok. A méhszáj értékem C:110 lett. Szerintetek mennyi idő múlva szülök?

Legjobb válasz: Tegnap voltam dokinál,3110 vagyok,még 3 hetet adok magamnak :-)

Tegnap voltam dokinál, 3110 vagyok, még 3 hetet adok magamnak :-)
Ezen én is csodálkoztam, nekem mindig 4-bõl állt.Nem csak elírta?
A kérdező hozzászólása: És az hogy lehet hogy nekem három számjegybõl áll a cervix értékem, akiket eddig olvastam azoknak pedig négybõl.Most akkor ez pontosan mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem írta el, mert két hete C:100-at írt rá.Két hét múlva úgyis megyek hozzá, majd megkérdem mit jelent, mert neten se találok semmit errõl. Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!