Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes Mit jelenthet (2 db)

35 hetes vagyok. Mit jelenthet az hogy a lepény a szokottnál vmivel vastagabb, 77 mm a legnagyobb átméröje? Kicsit aggódok!

Legjobb válasz: Nekem is vastagabb volt, és elülsõ, de nem emlékszem már mekkora pontosan, mert 5 hónapja szültem. Szülés közben derült ki, hogy ikreink lettek volna, de az egyik embrió 4-5 hetesen felszívódott, mivel 6 hetesen mentem elõször orvoshoz, így a doki már nem láthatta. Az érdekes az, hogy a méhlepény nem szívódott fel, hanem rákapcsolódott a kislányomra, így két, szinte egybenõtt lepény táplálta. Utólag nem csodálkozom, hogy a 42. hétig bent csücsült...:-)Lehet nálad is ez van, de nem biztos. Ne aggógj, szerintem semmilyen problémát nem okoz.

Nekem is vastagabb volt, és elülsõ, de nem emlékszem már mekkora pontosan, mert 5 hónapja szültem. Szülés közben derült ki, hogy ikreink lettek volna, de az egyik embrió 4-5 hetesen felszívódott, mivel 6 hetesen mentem elõször orvoshoz, így a doki már nem láthatta. Az érdekes az, hogy a méhlepény nem szívódott fel, hanem rákapcsolódott a kislányomra, így két, szinte egybenõtt lepény táplálta. Utólag nem csodálkozom, hogy a 42. hétig bent csücsült...:-)Lehet nálad is ez van, de nem biztos. Ne aggógj, szerintem semmilyen problémát nem okoz.

35 hetes terhes vagyok es most kezdet dagadni a labam ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Ha a védõnõ nem jelezte, hogy fehérje van a vizeletedben,és a vérnyomásoddal sincs semmi gond, nyugodj meg semmi baj.Oedema sokaknál jelentkezik terhesség alatt.Pihenj sokat,polcold a lábad.Szerencsés vagy ,hogy csak most jelentkezett.A dokinak azért mutasd meg,csakhogy Te is megnyugodj.

Ha a védõnõ nem jelezte, hogy fehérje van a vizeletedben, és a vérnyomásoddal sincs semmi gond, nyugodj meg semmi baj.Oedema sokaknál jelentkezik terhesség alatt.Pihenj sokat, polcold a lábad.Szerencsés vagy , hogy csak most jelentkezett.A dokinak azért mutasd meg, csakhogy Te is megnyugodj.
hát drágám, vizesedsz.tényleg szerencsés vagy, hogy csak most. én a 34.hétben vagyok, kb 2 hete vizes a lábam, de legalább nem fáj.kitartás!
Szia. Vizesedsz.ha nincsen különösebb probléma, akkor minden reggel igyál egy bögre csalán teát, az enyhe vízhajtó.a szülésznöm mondta.+1/2kefír, e´s van homeopátiás kis bogyók amik segítenek.legalábbis nekem sokal könnebb azóta, e´s a lábfejem is kicsivel kissebb. 41hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!