Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes Mikor van uh (2 db)

35 hetes vagyok. Mikor van uh vizsgálat? 36 vagy 38 hetesen?

Legjobb válasz: Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!

Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!
Szia. Nekem volt 30 hetesen és a következõ 38 hetesen lesz (Salgótarján). Üdv, 33 hetes kismama
Szia! Nálunk 38 hetesen van. (Nyíregyháza)
36 hét (Kaposvár)
38 hetesen (Budapest, volt Szt. Margit kórház), mivel ekkor már a szülésre készülnek fel, megállapítják a lepény és a magzatvíz állapotát, a baba valószínûleg végleges fekvését, méreteit, súlyát stb., illetve gond (pl. farfekvés, kevés magzatvíz, idõ elõtt elöregedett méhlepény) esetén a szülés mikéntjét.

35 hetes kismama vagyok. Két hét alatt mindössze 30 dkg-t híztam. A babám mozog rendesen, nst jó, de uh-ra csak 3 hét múlva kell mennem. Aggódom, hogy fejlődik-e rendesen a babám. Mi van, ha nem táplálja megfelelően a méhlepény. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még csak 24 hetes vagyok, de eddig nem híztam semmit, vagyis amit azelején lefogytam(2kg) az mostanra jött vissza, így vagyok 52kg, de eddig minden rendben volt.

Szia! Bár én még csak 24 hetes vagyok, de eddig nem híztam semmit, vagyis amit azelején lefogytam(2kg) az mostanra jött vissza, így vagyok 52kg, de eddig minden rendben volt.
Itt az a kérdés, hogy az utolsó idõben, mikot heti 450g-ot kellene átlagban hízni a kismamának a 30dkg/2hét megfelelõ e?! Ez egyénileg változik. Ne aggódj, ha változatosan táplálkozol õ elveszi ami neki kell. Valószínüleg ezt õ hízta és nem te. Szerintem minden oké. De biztosan mindíg az orvos tud mondani. Könnyû szülést! 32km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!