Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes Mikor van (24 db)

35 hetes vagyok, és fulladok. Végül is kapok rendesen levegőt, de sokszor kell mélyeket sóhajtanom, és van amikor úgy érzem, ez sem elég. Mitől lehet, és mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: biztos h a hormonok is szerepet játszanak meg nyomja a méh v a baba a rekeszizmodat, én is úgy érzem mire felérek az emeletre alig kapok levegõt, egy kicsit lepihenek, leülök v ilyesmi és utána elmúlik-többletsúlyt is cipelünk- bár nem tom te mennyit hiztál én 15 kg-ot ezt sem könnyû cipelni. nekem sokszor hõhullámaim is szoktak lenni- ez sem tul kellemes érzés mikor ömlik az emberrõl a viz. kisfiú v kislány lesz a babócátok? és mi lesz a neve? ne aggódj teljesen normális ez igy a vége felé- már nem sok van hátra- kitartás! minden jót, könnyû szülést és sok sok egészséget és kitartást kivánok a kisbabához! pussz:35 hetes kismama

biztos h a hormonok is szerepet játszanak meg nyomja a méh v a baba a rekeszizmodat, én is úgy érzem mire felérek az emeletre alig kapok levegõt, egy kicsit lepihenek, leülök v ilyesmi és utána elmúlik-többletsúlyt is cipelünk- bár nem tom te mennyit hiztál én 15 kg-ot ezt sem könnyû cipelni. nekem sokszor hõhullámaim is szoktak lenni- ez sem tul kellemes érzés mikor ömlik az emberrõl a viz. kisfiú v kislány lesz a babócátok? és mi lesz a neve? ne aggódj teljesen normális ez igy a vége felé- már nem sok van hátra- kitartás! minden jót, könnyû szülést és sok sok egészséget és kitartást kivánok a kisbabához! pussz:35 hetes kismama
Ne aggódjatok, elmúlik! Bár én szinte végig allergiás voltam... :P A lépcsõ megmászása nem lett könnyebb, hiába van lent a baba, kapkodom a levegõt, de "normál esetben" már nem fulladok. :) A hólyagomat viszont nagyon nyomja a pici, készüljetek fel, az is kellemetlen! (Okt. 29-re vagyok kiírva.) Sok sikert és rengeteg kitartást Nektek!
Én november 30-ra vagyok kiírva. Én is fulladok 4 lépcsõfok után:-). De ez ezzel jár. Mindemellett nagy boldogság. Már nincs sok hátra. Pihengess, ha megtehetd:-) Mi a árommal építkezünk, úgyhogy talpon kell lennem. Estére lufi vagyok, úgy bedagadok, de alapjábavéve jó a közérzetem. Meg hála égnek jó idõ is van. A fulladás állítólag nemsokára elmúlik...2-3 hét.... Ebben reménykedem... Minden jót!
Csatlakozom hozzatok en november 18ra vagyok kiirva.Bar a vedonom szerint hamarabb johet.Nekem is szoktak legzesi problemaim lenni es csak az valt be amikor nagyon nehezen kapok levegot hogy lehajtom a fejem, nem tudom miert de ez bejott.En mindenhol azt olvastam hogy a baba nyom, de barmikor leereszkedhet a csatornaba igy megkonnyebulunk.(bar akkor a hugyholyagunkat nyomja jobban).Na meg egy par het.. :-)
Sziasztok. Én november 29-re vagyok kiírva, 16 kilót híztam, és én is fulladok. Ha fekszem, akkor fõleg. Szerintem a babám nyom valamit ilyenkor, mert ha oldalra fordulok abbamarad. Kitartás, már nincs sok vissza. Könnyû szülést, és sok boldogságot a kicsivel majd!
Sziasztok:) énis november 22. vagyok kiírva:) és 15 kg-t híztam...Ugyanígy fulladok énisnem tudok ellene mit tenni ráadásul a negyediken lakunk, ugye lift nélkül:( Hát ezt már el kell viselni. Könnyû és szép szülést nektek:) nemsokára..:)
A kérdező hozzászólása: Nov.20-ra vagyok kiírva. 11 kg-ot híztam.
amúgy te mennyit hiztál? csak ugy viszonyításképpe kérdezem. én 15kg sajnos
reméljük szintén kisfiú- Balázs bár már a 28. héttõl nem hajandó megmutatni és mindene fiús- reméljük nem okoz csalódást- csak egészséges legyen- reménykedünk h kisfiú 16 hetesen az volt és a 20. héte is. nov 22-re vunk kiirva és ti?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Kisfiú lesz, Alex :) Neked?
Ha már ilyen szépen összejöttünk: nov 25-re vagyunk kiírva, néha jó egy mélyet sóhajtani, de inkább a savamma küzdök. A doki azt mondta, az is számít hogy kicsi vagyok (160 cm.) és elõbb eléri a méh a rekeszizmot, mint egy 180 cm magas kismamánál. Egyébként enni is jóval kevesebbet tudok. És összesen 8 kg-ot híztam. Mindinkinek minden jót!

35 hetes vagyok. Mikor van uh vizsgálat? 36 vagy 38 hetesen?

Legjobb válasz: Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!

Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!
Szia. Nekem volt 30 hetesen és a következõ 38 hetesen lesz (Salgótarján). Üdv, 33 hetes kismama
Szia! Nálunk 38 hetesen van. (Nyíregyháza)
36 hét (Kaposvár)
38 hetesen (Budapest, volt Szt. Margit kórház), mivel ekkor már a szülésre készülnek fel, megállapítják a lepény és a magzatvíz állapotát, a baba valószínûleg végleges fekvését, méreteit, súlyát stb., illetve gond (pl. farfekvés, kevés magzatvíz, idõ elõtt elöregedett méhlepény) esetén a szülés mikéntjét.

35 hetes kismama vagyok. Két hét alatt mindössze 30 dkg-t híztam. A babám mozog rendesen, nst jó, de uh-ra csak 3 hét múlva kell mennem. Aggódom, hogy fejlődik-e rendesen a babám. Mi van, ha nem táplálja megfelelően a méhlepény. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még csak 24 hetes vagyok, de eddig nem híztam semmit, vagyis amit azelején lefogytam(2kg) az mostanra jött vissza, így vagyok 52kg, de eddig minden rendben volt.

Szia! Bár én még csak 24 hetes vagyok, de eddig nem híztam semmit, vagyis amit azelején lefogytam(2kg) az mostanra jött vissza, így vagyok 52kg, de eddig minden rendben volt.
Itt az a kérdés, hogy az utolsó idõben, mikot heti 450g-ot kellene átlagban hízni a kismamának a 30dkg/2hét megfelelõ e?! Ez egyénileg változik. Ne aggódj, ha változatosan táplálkozol õ elveszi ami neki kell. Valószínüleg ezt õ hízta és nem te. Szerintem minden oké. De biztosan mindíg az orvos tud mondani. Könnyû szülést! 32km

Van-e az a babara valamilyen hatassal hogy sok vizet iszom? Allandoan szomjas vagyok. Mi valthatja ki ezt? 35 hetes

Legjobb válasz: Szerintem nem. Nyár van, izzadunk, de lehet gond. Én is sokat iszom, 10 hetes vagyok.

Szerintem nem. Nyár van, izzadunk, de lehet gond. Én is sokat iszom, 10 hetes vagyok.
bocsi, a de helyet nemet akartam írni.
Nem tudsz annyit inni, hogy abból baj lehet!! Nekem mindíg mondja a dokim, hogy igyak sokat mert az most nagyon kell. De én egyszerûen nem bírok többet inni :( 38 hetes kismama
Nem baj ha sokat iszol csak pisilni is kell mert különben vizesedni fogsz nagyon.

35 hetesen 31 hetes babám van. Mi fog történni? Szerintetek nem kéne megszületnie? Félek, hogy elhal.

már volt itt egy kérdés, (nem én vagyok a fenti személy, de nagyon közeli hozzátartozóm, az õ nevében írok)

Legjobb válasz: Ha a lepény még bírja és jó a flowmetria, miért halna el a baba? Egyébként nem keveset kell enni a diab. diéta szerint, hanem a CH-ra kell figyelni, zöldséget és húst (ami a fejlõdéshez kell) bármennyit lehet enni, de jól el kell osztani a szénhidrátot!

Ha a lepény még bírja és jó a flowmetria, miért halna el a baba? Egyébként nem keveset kell enni a diab. diéta szerint, hanem a CH-ra kell figyelni, zöldséget és húst (ami a fejlõdéshez kell) bármennyit lehet enni, de jól el kell osztani a szénhidrátot!
A kérdező hozzászólása: 32 héten 1760gramm, az teljesen jó. Neki most a 35 héten 1800gramm. :( ez már rosszabb
nekem ua ez volt, 32. héten 1760 g...flowmetria II. fokban érett lepény...3x Diaphyllin, 39. hétre született csaszarral(toxémia miatt) 3100 g-al egészségesen...nekem hetente volt 2 nst meg egy flowmetria
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy, köszönöm. Próbálok megnyugodni, fõleg, hogy a testvérem ne érezze meg, bár ez nehéz, mert ikrek vagyunk, egybõl tudja, ha aggódom. :( de annyira félek, tudom, hogy nehezen jött nekik össze, sokat vártak rá...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Utolsó vagyok figyusz nekem a 6. hónapban állt meg a fejlõdése, 1600 grammos volt és a 7. hónapban csak 170 grammal volt több, közben nekem befordult a baba a szülõcsatornába, nyílt a méhszájam és azt mondták, menjek haza feküdni mert mindjárt megszületik, én meg frászt kaptam, hogy még túl pici, dehogy születhet meg, feküdtem és ettem, persze nem csokit cukorral hanem zöldséget-gyümölcsöt, húst, tejterméket, sajtot meg ilyeneket, 4 hét múlva mentem vissza ultrahangra és a kislányom behozta a lemaradást, a 8. hónapban 2800 grammosnak mérték, a 9. hónapban napra pontosan megszületett 3210 grammal. Együttérzek Veletek, én is végigsírtam jó pár hónapot az aggódástól, de csak a babára koncentráljatok és arra, hogy minden rendben lesz, én biztos voltam abban, hogy nem vagyok cukorbeteg de egy zsömle után simán felment 8 körülire a cukrom, se elõtte, sem azóta nincs ilyen gondom és a méhlepény sem károsodott, egy ismerõsöm babájával gond volt a terhesség alatt, õ esküszik arra, hogy megérezni ha baj van. Jajj annyira szeretnélek megnyugtatni de csak az jut eszembe amiket nekem mondtak, hogy árt a babának az idegeskedés, meg hogy fogantatásakor a legerõsebb sejt ér célba tehát neki van a legtöbb esélye a tökéletes életre, a nõgyógyászom légzéstechnikát javasolt igaz már szülésnél de vegyek mély levegõt és lassan fújjam ki, hogy a babának több oxigén jusson, ezt a diaphilinre írtam.Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: utolsó, nálatok hogy alakult az értéke? annyira aggódom, hogy csak sírok, kész vagyok már
Én is szénhidrát diétára voltam fogva és a baba ugyanígy nem fejlõdött, ettem, amikor éhes voltam, senkinek nem lett semmi baja, terhesség alatt a szervezet máshogy bontja le a szénhidrátot, régen nem figyelték ennyire szigorúan, egyébként tudom hogy ilyenkor még a gyümölcsbõl is csak keveset szabad enni de ez se állja meg a helyét, nézzetek utána hogy mennyi lehet max. a cukra terhesen és táplálkozzon rendesen, ne félj nem fog megállni a szíve, azt szokták mondani hogy majd kint megnõ, én a helyetekben másik orvoshoz is elmennék, minden jót kívánok, szorítok Nektek!!!
Szerintem menjetek el egy privát ultrahangra. Ha budapestiek vagytok, akkor az Istenhegyin Hajdu Krisztina doktornõt nagyon ajánlom, õ szuper ultrahangos (talán a legjobb)! Nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: bent feküdt, de hazaküldték, most otthon van
El tudom képzelni :( Ezek a mérések egyébként nagyon sok mindentõl függenek (attól is, hogy hogy fordul éppen a baba, ébren van, vagy alszik), ezért nem is túl megbízhatóak. De az nagyon-nagyon biztató, hogy nõtt a pocója! Bent fekszik a tesód a kórházban, vagy otthon van?
A lényeg lemaradt: szorítok nagyon a tesódnak!
A kérdező hozzászólása: a feje nem nõtt semmit. a combcsont 57-rõl lett 60 (de azelõtt is volt már 60) a hasa lett kicsit nagyobb ennyi teljesen kész vagyok
Szia!Jelenleg 34.hétben járok és 31 hetesen 1218g mondta az orvos és II-III fokban érett méhlepény de a keringés eddig jó remélem az is marad.2 héttel van lemaradva és szeretném kihúzni 37.hétig legalább az még 3 hét.Holnap megyek ultrahangra. Nem fog elhalni a baba ilyenen ne idegeskedj! Ez nekem a második terhességem az elsõ 2730g 51cm született úgy hogy 28 hetesen már II-III fokban volt érett 827g saccolta és 40 hétre született pont-császároztak.Az hogy heti kétszer jár nst re +ultrahang az jó nagyon :) ) Az én akkori orvosom nem foglalkozott ilyennel kész csoda hogy él a lányom ezt közölték is velem.Szóval nyugi ha odafigyelnek rá akkor semmi gond nem lehet!

Szép napot.22 éves kismama vagyok, most 35 hetes, első kisbaba. Minden kérdés bennem van, igaz a védőnő is segít, de nagyon szeretnék tudni mindent. Pl hogy mik azok a kelengyék amikre szükségem van elsőre?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen.Igen figyel az orvos,msot pl szöget kell almába tennem és azt megenni.Mert nem emelkedik sehogy sem.Emiatt lehet hogy császár elsz,pedig ugyan annyi vért veszítek ott is majdnem mint szülésnél,gondolom én.A Máv korházba fogok szûlni, a 6ik kerületben,és akkor rákérdek ott is hogy miket kell pontosan vinnem.Azt mondta a védõnõ is hogy kiirja receptre,akkor az elején azokat kell használnom.Feje alá is textil pelus kell majd ugye?Anyuék itt vannak segítenek amjd,meg párom is de mégis félek.Akkor a hason alvás ami ajnálott vagy az oldalán kitámasztva.Ezt nem tudtam,mert anyu mesélte hogy én háton voltam altatva.És már ahogy ahazvisszük egybõl kiságyba kell akkor altatni hogy szokja.A lélegeztetõ,ami a kisbabádnál volt,az jó ölelt,bekell szereznünk 1et.Cumit már ilyen picin is adhatunk neki?vagy nem lesz rá szüksége?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Igen figyel az orvos, msot pl szöget kell almába tennem és azt megenni.Mert nem emelkedik sehogy sem.Emiatt lehet hogy császár elsz, pedig ugyan annyi vért veszítek ott is majdnem mint szülésnél, gondolom én.A Máv korházba fogok szûlni, a 6ik kerületben, és akkor rákérdek ott is hogy miket kell pontosan vinnem.Azt mondta a védõnõ is hogy kiirja receptre, akkor az elején azokat kell használnom.Feje alá is textil pelus kell majd ugye?Anyuék itt vannak segítenek amjd, meg párom is de mégis félek.Akkor a hason alvás ami ajnálott vagy az oldalán kitámasztva.Ezt nem tudtam, mert anyu mesélte hogy én háton voltam altatva.És már ahogy ahazvisszük egybõl kiságyba kell akkor altatni hogy szokja.A lélegeztetõ, ami a kisbabádnál volt, az jó ölelt, bekell szereznünk 1et.Cumit már ilyen picin is adhatunk neki?vagy nem lesz rá szüksége?
Elsõ vagyok. A MÁV-ba szültem én is:-) Ott akkor azokat kell vinni, amiket írtam. Hú, ez a szöges alma elég érdekes. Egyél sóskát, spenótot, céklát, májat hátha segít az is. Bár régebben szültem, de ha van kérdésed a kórházzal kapcsolatban, kérdezzél és ha tudok válaszolok.
Az elsõ vagyok megint. A kórházba belenyomták a szájába a közös cumit, gondolom sírt és így egyszerûbb volt. Kislányom szerette, most két éves múlt, és alváshoz még kell Neki, meg a foga miatt is rágja. Az altatásba még most is megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja, háton kell, van aki azt, hogy hason. Nekem ezt mondták, így alszik el általában a mai napig is.
A kérdező hozzászólása: Nekem is, meg babának is..meg kórházba mit kell vinni.Tudom hogy pelus, meg krémek kellenek, fürdetõ, köldökre betadine, persze a védõnõ is segít, de örülnék minden válasznak, hozzászolásnak.Hogy van ez a hason altatás?Meg elég vérszegény avgyok meg vas hiányos, szedtem rá gyógyszert amit kiirtak de nem emelkedett..ez mennyire lesz majd baj szülésnél?
Szia! A kórházba pelenka és popsitörlõ kell vinni, ruhát, köldökápolót és popsikrémet adnak, de ez kórházanként eltér, erre kérdezz rá ott, ahol szülsz. Magadnak betétet vigyél, hálóinget, tisztálkodószereket. Amikor megszületik a kicsi, a gyerekorvos receptre kiír popsikrémet, fertõtlenítõt a köldökre, fürdetõt. Mindenképp vegyél: - legalább 20 db textilpelenkát, - bodykat (rövid-és hosszú ujjut) - zoknikat, kis sapkát, - esetleg kesztyût a kezére, hogy ne vakarja magát. Két éve szültem, nekem azt mondták a kórházba, hogy vagy hason, vagy oldalt altassam. Az elejétõl kezdve hason aludt a kislányom, de 13 hós koráig benn volt az ágyába légzésfigyelõ, nagyon hasznos. A vérképedre gondolom figyel az orvos, én szülés után lettem vérszegény, kb. 1 hónap alatt helyrejöttem, de azért ha lehet, meg kellene elõzni. Nem tudom, hogy konkrétan mire vagy még kiváncsi, kérdezz.
Uhh de durva, közös cumi? Akkor úgy érzem jól gondoltam hogy elviszek egy kis cumit neki, inkább azt adják a szájába. Bár én amúgyis baba mama szobában leszek, nem szívesen bízom másokra a picit. Amúgy 20éves és 34hetes vagyok, kelengyelistát kaptam a védõnõtõl, meg lesz ilyen felkészítõtanfolyam amin szintén segítenek, bár nyáron nem indul és kicsit félek hogy már nem tudok elmenni rá. Nekem nem lesz semmi segítségem de bízom az anyai ösztönökben :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos inmformációt.Közös cumi?az jó, akkor viszek én is magammal majd 1et.A Máv kórházban van ilyen felkészítõ tanfolyam szerûség, oda elmegyek majd párommal, mert neki is rengeteg kérdése van.Akkor nagyjából ezek a dolgok kellenek, és az altatásról is megoszlika vélemény, kicsit félek még:-) de remélem minden rendben lesz és az anyai ösztönben bízom én is.Gratulálok a 34 hetes anyukának, sok sikert kívánok:-) Válaszolva az elözõ kérdésre, igen a doki figyeli a vérképemet, és írt rá sok vasat meg vérsejt növelõt, de nem tudjuk nagyon nõvelni.Beszélt vérátömlesztésrõl, de remélem nem elsz rá szükség.Meg remélem nem gyengülök le nagyon szülés után, hogy tudjak már a babával foglalkozni.Remélem tejem is lesz bõven, melleim nagyon nem nõttek, meg még nincs elõtej, meg pecsételés, de azt mondták hogy nem mindig szokott jelentkezni.Gratulálok az anyukáknak és biztos lesz még kérdésem, vagy fog eszembe jutni, sõt lehet hogy majd a párom kérdéseit is felteszem itt.
Szia! A vasadra ami szerintem sokkal hasznosabb én extrém vashiányra Hipp Natalt ittam kifejezetten terheseknek és szoptatós mamáknak csinálták.Rá van írva h a napi 107% vas adagot tartalmazza a Dm-be Rossmann-ba lehet inkább kapni és gyógyszertárba 2 üveg van a dobozba és én 2400ért vettem kb természetes anyagok vannak csak benne semmi mesterséges..próbáld ki az íze sem rossz... Remélem tudtam segíteni Szia!
A kérdező hozzászólása: Szép napot Mindenkinek:) Köszönöm a segítséget, csütörtökön megszületett gyönyörûséges kislányom Zita Adrienn, 3500 grammal 58 cm-el:) Egészséges tökéletes kisbaba:) Már itthon vagyunk ismerkedünk, szokjuk a sírást, de áldott egy jó csöppség, sokat alszik, hason háton oldalt, szopizik ügyesen, csuklik nagyokat:) Nagyon mozgékony, egyik oldalról a másikra átfordítja a kis fejecskéjét, felhúzza, imádnivaló:) További sok siksert és szerencsét mindenkinek, és sok egészséget:)

35 hetes terhes vagyok. Tegnap óta a hasam felső része a gyomor környékén görcsölget és össze-össze rándul. Az alhasam meg folyamatosan fáj. Olyan izomláz szerű fájdalmam van. Ez mit jelent? Mit érzek?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?

hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?
Ez csak jósló fájás teljesen természetes.A szervezet így készül fel a szülésre.Mostantól, majd egyre gyakrabban érzed ezt és sokkal erõsebben is.Lesz, hogy csak néhány órán át lesz, hogy egy teljes napig akár napokig.Sok sikert és jó babázást:)

35 hetes kismama: Sárgás-zöldes, de inkább sárgás nyúlós folyás főként reggel. Volt/vkinek hasonló problémája? Van vmi természetes praktika? mivel kezeltétek ki?

csak azért kérdezem, mert az orvosom nem ajánlotta a kúpot, csak Canesten krémet, ui. azt mondta, hogy a kúp többet árthat a babának, mint használ. (nyitva van a küls? méhszáj)

Legjobb válasz: Szia, nekem is van ilyen, reggel sokkal nagyobb mennyiség jön ki, aztán egész nap is van, de kevesebb. A dokim csinált tenyésztést, de semmi nincs benne, se baci, se gomba, semmi. Azt mondta, ez a terhességgel jár...

Szia, nekem is van ilyen, reggel sokkal nagyobb mennyiség jön ki, aztán egész nap is van, de kevesebb. A dokim csinált tenyésztést, de semmi nincs benne, se baci, se gomba, semmi. Azt mondta, ez a terhességgel jár...
A leiras szerint pedig fertozes(trichomonas vaginalis)erre jellemzo a szin amit leirtal, normalis folyas szintelen szagtalan, en ketszer ismeteltem meg a kenetet, mert nem jott hogy elhiggyem, ezek a dokik is furcsak neha a tanacsaikkal.Ha nyitva a kulso mehszaj attol a babat meg vedi a magzatburok, viszont peldaul ez a fertozes koraszulest okozhat mert felpuhitja egeszen a mehszajat, szerintem ismeteltesd meg a vizsgalatot.Es van ra kezeles ami teljesen artalmatlan a babara.28hetes, sok boldogsagot a babahoz!
Elozo vagyok:nekem a vizelet is kimutatta a fertozest.
Szia, nekem is volt ilyen, élõflórás (activia) joghurtot ettem, és ha valami fertõzés (pl.gombás) akkor arra nagyon jó, nekem elmúlt tõle! egyébként be is lehet kenni joghurttal (natúr) és az is jó rá! Nekem a kúptól el kezdett kinyílni a méhszáj, kórházba is voltam miatta.. Üdv: 38 hetes kismama
Neki kell kifizetni, ahogy írtad is. Te miért lennél gondban?
Hát fizesse ki, ha az õ tartozása. Ha tudtok neki segíteni, és meg is érdemli, akkor persze segítsetek. A babához gratulálok, de jelen kérdéshez nem hiszem, hogy köze lenne.
Kinek van tartozása? Milyen összeg? Mi az, hogy mitévõ legyél 35 hetes terhesen? Annyira összefüggéstelen ez az egész, írd le normálisan!
Céget megkeres és részletfizetést lebeszél. Ennél többet nem lehet kihozni belõle. A tartozás , az tartozás. Nem fogják eltörölni semmi ok miatt.
miért olyan fontos leírni hogy hány hetes terhes vagy?mi köze van a problémához?miért a te problémád?együtt éltek vagy mi?ha nem akkor leszar.d mert anyósod problémája.
Fejtsd már ki bõvebben! Kinek a tartozása? Mi köze ennek ahhoz, hogy 35 hetes terhes vagy?
Ha jól értettem és a mama tartozása: elõször is adja el a mama a tv-jét, az biztos meglesz egy alapösszeg, és valószínûleg úgyse lesz egy ideig pénze elõfizetésre. (Helyette járhat könyvtárba, az ingyenes szórakozás.) Ha nem elég a tv ára, a fennmaradó összegre lehet kérni részletfizetést. Ezt is kérje mihamarabb, mert minnél tovább húzza, annál jobban halmozódnak majd a kamatok. Lehet egyezkedni, hogy akkora összeget fizessen havonta, amennyit tud, bár lehet kicsit tovább fog így tartani, de majd máskor elõre tervez.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ha vannak félre értések, de csak 250 karaktert engedett a gép.Amúgy mikor a párom még ott lakot anyósomnál akkor az anyósom szeretett volna kábel tv, internetet és a párom a nevét adta hozzá , mert õ nem tehette meg, így most mi szívunk, mert az párom nevén van mind a kettõ és most babát várunk és inkább arra költöm a pénzt mert õ fontosabb nekem, de anyósom meg nem kérdezte volna hogy vagy mondta volna hogy mennyetek intézkedni és amennyit kell részletbe fizetni akkor felesbe megoldjuk. Ezért próbáltam volna ide írni.
Anyósotokkal egy ingatlanban laktok? Ha nem akkor az õ gondja, bírósági ítélet után végrehajtó lefoglalhat tulajdonában levõ ingóságokat vagy jelzálogot tehetnek a tulajdonát képezõ ingatlanra.
Így valóban a ti gondotok. Próbáljatok meg részletfizetést kérni. Általában belemennek.

35 hetes vagyok. Ülve vagy állva olyan érzésem van, mintha valami ki akarna esni belőlem, pl mint amikor csurig van a tampon, csak sokkal rosszabb. Mi lehet ez?

A méhszájam 2210 volt egy hete, sokat görcsölök, főleg estefelé, pedig szedem a gyógyszertári magnéziumot 3x2. A hasam is lejjebb ment múlt hét óta, és alig birok járni. Pénteken megyek vissza tb-s dokihoz (nincs fogadott). Kezdek aggódni, mert minden nap egyre rosszabb.

Legjobb válasz: menj el ma este sztk-ba,bármelyik dokihoz

menj el ma este sztk-ba, bármelyik dokihoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!