Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes Mikor (144 db)

35 hetesen mik voltak a baba méretei?

Ma voltam uh és azt mondták kicsi a baba. csak 32 hetesnek felel meg.

Legjobb válasz: 32 hetes 3 napos: BdP: 89,5mm, HC: 310,1mm, AC: 311mm, FL: 62,9mm. 35 hetes 3 napos: AC: 332,2mm, FL: 70,9mm. (A BDP-t már nem lehetett rendesen mérni, nagyon lent van a buksija).

32 hetes 3 napos: BdP: 89, 5mm, HC: 310, 1mm, AC: 311mm, FL: 62, 9mm. 35 hetes 3 napos: AC: 332, 2mm, FL: 70, 9mm. (A BDP-t már nem lehetett rendesen mérni, nagyon lent van a buksija).
a 32. heti UH 2 eredménye: BPD: 85 mm, FL: 69, THQ (mellkas átmérõ) 87mm. Nekem azt mondta a doki, hogy 2 héttel nagyobb a fiam, mert ezek az értékek 34 hetes terhességnek felelnek meg.
bpd 90, hc 324, ac 301, fl 65, súly 2380 gr Ezek 36 hetes adatok, nekem is azt dobta ki a gép, hogy 1 héttel kisebb, mint az átlag, szóval 35 hetesnek felel meg. Hát nem tudom, így ránézésre akkora az enyém, mint a te babád. Itt meg tudod nézni: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Ha rendben van a méhlepény, a köldökzsinór, ha jó a baba ellátása, akkor nem baj, ha picit kisebb a baba. Nem születik minden baba 4 kilósnak, legfeljebb a mi babáink csak 3 kilósak lesznek. Nem értem, miért mondtak neked 32 hetest. Szerintem ne aggódj.

Terhességi cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam a múlt héten, 35 hetesen, mit kell tennem?

35 hetes kismami vagyok, eddig rendben volt minden.

Legjobb válasz: Elõször is ne ess kétségbe, az nem tesz jót, hidd el! Én is ezen megyek át, csak 23 hetesen állapították meg, és a méréseken kívül inzulint is kell szúrnom. A diétához kaptál táblázatot? Diétás nõvérhez elküldtek megbeszélésre? Ezek fontosak, mert ott személyre szabottan elmondják, hogy mit szabad és javasolt enni és mit nem, minden kérdésedre válaszolnak. Ha ezt a segítséget nem kaptad meg, akkor keress meg egy diétás nõvért, vagy ha gondolod, írj nekem is nyugodtan privát e-mailben, szívesen leírom a tapasztalatokat. Kitartás, nincs sok hátra!!! 28 hetes kismami

Elõször is ne ess kétségbe, az nem tesz jót, hidd el! Én is ezen megyek át, csak 23 hetesen állapították meg, és a méréseken kívül inzulint is kell szúrnom. A diétához kaptál táblázatot? Diétás nõvérhez elküldtek megbeszélésre? Ezek fontosak, mert ott személyre szabottan elmondják, hogy mit szabad és javasolt enni és mit nem, minden kérdésedre válaszolnak. Ha ezt a segítséget nem kaptad meg, akkor keress meg egy diétás nõvért, vagy ha gondolod, írj nekem is nyugodtan privát e-mailben, szívesen leírom a tapasztalatokat. Kitartás, nincs sok hátra!!! 28 hetes kismami
Szia! Bér én még csak 22 hetes vagyok, de nálam is ezt diagnosztizálták. Kétségbeestem, de találtam egy nagyon jó fórumot, ahol megnyugtattak és konkrét tanácsokat is kaptam: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111099&la=80232.. Érdemes megnézni!
Jah és még valami-elõzõ válaszoló vagyok.Én orvosok között dolgoztam-ok, és tudom , hogy mennek ezek a dolgok.Amint te kilépsz az ajtón õ már azt sem tudja mit írt fel..szval én ezért merem magamnak eldönteni mit teszek és mit nem.Sokan sajnos istenként tisztelik õket pedig õk is csak emberek és egyáltalán nem tévedhetetlenek...lásd ha beteg lennél mért nem derült ki a maga idejében...áá na szóval errõl csak ennyit.
Sehol nem csinálnak külföldön ilyet csak ha cukros van a családban.Én Angliából tudom , meg amerikából, francia országból..itt tuti , hogy nem.

35 hetesen mire számíthatok?

Olvastam, hogy most kezd el igazán n?ni a pici :) akkor remélhetem, hogy nagyobb lesz a pocakom? most kb 2000gramm. Létezik hogy a maradék 5 hétben annyit hízzon, hogy 3,5-3,8 kg legyen amikor megszületik?

Legjobb válasz: ohh és még annyit, hogy +21 kg az nagyon gáz? mert sokan írták máshol, másik kérdésben, hogy volt aki 30-al ment el szülni. Akkor én ne aggódjak?

A kérdező hozzászólása: ohh és még annyit, hogy +21 kg az nagyon gáz? mert sokan írták máshol, másik kérdésben, hogy volt aki 30-al ment el szülni. Akkor én ne aggódjak?
+21 kg sok, valóban, 10-12 az átlagos és ideális súlygyarapodás, annak ellenére, hogy most majd sokan leírják, hogy õk 20 kilót fogytak a szülõszobán meg stb. 21-et is le tudsz majd adni, nekem fontos volt, hogy az eredeti alakommal jöjjek haza a szülõszobáról (IR-es vagyok, megküzdöttem a vékonyságért :D), így én 7 kilót híztam, és 9-et már bent fogytam. (Nem fogyóztam, de tartottam azt a diétát, amit 3 éve tartanom kell.) A pocakod meg most napról napra fog nõni, a baba pedig kb. 250 grammot hízik hetente.
Az átlag babasúly 2550g a 35. héten, tehát a tied picit könnyebb. http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/35
A 21 kg nem kevés, bár én 16-ot híztam... Nekem a babó 35+5 napon kb. 2800 gramm volt, de az utolsó hónapban heti 200-250 grammot is híznak. Ezek csak becsült értékek, 30-40 dkg-ot is "tévednek".Nem vizsgálták a lepényedet és az áramlást? 37 hetes kismama
Amúgy miért akarsz közel négy kilós babát szülni? 2700-800 meg simán meglesz. Ja, és a becslés is tévedhet, fél kilót simán, de épp pár hete mondta a szülésznõm, hogy egy kilós súlybecslés tévedés is akadt már... A Te súlyodnál az is kérdés, hogy mirõl indultál, hány centi vagy stb. http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ ezzel kiszámolhatod, hogy nagyon fölötte vagy-e...
A 21 kg elég sok, én + 23-mal mentem szülni. Egyébként nem hinném, hogy a baba hízik még másfél kilót 1 hónap alatt.
Én hétfõn töltöm a 35. hetet. 6.5 kilot híztam eddig, de én 70rõl indultam, szóval nekem így pont jó. Szerintem se reménykedj, hogy 4 kg-os babát szülj. :) Egyébként nekem most nagyon beindult a pocaknövés, szinte napról- napra látom a változást. Szóval ne izgulj, megindul majd a pocakod.
A kérdező hozzászólása: huh látom sokan irtatok, na akkor leirom a többi dolgot. Egyik oldalon láttam hogy kb 2000-2500g közötti lehet mostanság, becsült súlyt még én sem tudok, a nögyógyász nem mondja el soha, hiába kérdezem, azt mondja, az uh gépe nem tudja kiszámolni pontosan, nem akartam mondani neki hogy azért hivják becsült sulynak...na mindegy. amugy 71 körül voltam amikor elkezdtem, most 35 hetesen vagyok 89 körül.

35 hetesen mit javasolnátok torokfájásra?

Lázam és más problémám nincs. De nagyon fáj a torkom! El?re is köszi...

Legjobb válasz: Mézes teát :) Jobbulást!

Mézes teát :) Jobbulást!
Kösd is be valami puha kendõvel nekem az is szokott segíteni!
Pálinkát. Nem lenyelni, gargalizálni, és kiköpni, akkor nem szívódik fel, a babának nem lesz semmi baja. Vagy ha nagyon idegenkedsz tõle, akkor nagyon sós víz ugyanúgy gargalizálásra. Utána méz, és sok forró tea, ('lázat' generálsz a torkodban, amit a bacik nem szeretnek.) 1-2 nap alatt el kell múlnia. 1, 5 éves kisfiú anyukája
Ezek méllé nagyon tudom ajánlani a propoliszos C-vitamint(el kell szopogatni nem a legkellemesebb ízû de nagyon jól fertõtleníti a torkot) és a sós vizes gargarizálást, én is a múlt héten estem át rajta.:(
sós vizzel való gargalizálás nagyon jó, vagy a stodal szirup homeopátiás, vagy a szopogatos tantum verde. jobbulast
ha jól tudom a Tantum verde nevû szopogatós tabit lehet használni ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, látom van házi recept bõven. Pálinkám nincs itthon, mézet meg a cukrom miatt nem merek, de a sós vízes gargalizálást kipróbálom. Vettem valami homeopátiás cuccot, de nem nagy segítség meg van szopogatós cuccom, már annyira nem fáj, de még érzek furát a torkomban. Köszi még egyszer mindnekinek!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ki pontozta le a sós vízes gargalizálós ajánlatát, de csak 2x csináltam azt és kutya bajom! Köszi neked utolsó válaszoló, meggyógyultam :-))

Baba méretei 35 hetesen? Mit jelent az hogy placenta a hátsó falon II st?

Legjobb válasz: A hely, ahol tapad, és az érettsége.

A hely, ahol tapad, és az érettsége.
II fokban érett. Van ezenkívül III és IV fok is. -37 hetes km-
A kérdező hozzászólása: 35 hetesen jo a II fok?
Jó!!

Ma egész nap fájt a derekam és volt egy kis barnás folyásszerű valamim is.35 hetes kismami vagyok, normális ez? Ez mit jelent? Közeledik a szülés? De még csak 35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Hát, nálam szülés elõtt volt ilyen.Lehet, hogy fel kéne hívni a dokidat.barátnõm járt így most,35 hetes volt Õ is, kapott infuziót, 1 hétig visszatartották a babát ezzel,de most megszült,minden rendben van Velük.Sok sikert!

Hát, nálam szülés elõtt volt ilyen.Lehet, hogy fel kéne hívni a dokidat.barátnõm járt így most, 35 hetes volt Õ is, kapott infuziót, 1 hétig visszatartották a babát ezzel, de most megszült, minden rendben van Velük.Sok sikert!
Szia ez nem jelent semmit nekem a 34héten volt ilyen és a 41.héten indították.A nyákdugó eltávozása után akár hetegik nem történik semmi.
Lehet, h a nyákdugó egy része.Nekem is kb. ilyen idõtájt kezdett elmenni, és a 39.héten szültem.Pedig 2 ujjnyira nyitva is voltam.Ha mégis most születne se kell aggódnod, már teljesen fejlett, csak még híznia kell.Sok sikert.
nincsen semmi gond! nyakdugo lehetett, nalam elment a naykdugo hetfon aztan majd szombaton szuletett meg a lanyom meginditassal! soot penteken inditotta meg es majd masnapra szultem meg nagyon nehezen!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat

35 hetes kismamik! Mit tapasztaltok?

Csak mert most vagyok 35 hetes nagyon sokat mozog a babym mint még soha.. eddig nem voltam fekvős típus bicikliztem stb ..de most akármikor megyek ha csak a wc-ig kemény a hasam és olyan fura minden olyan más 1-2 napja ..Ez minek tudható be? Közeleg a szülés?

Legjobb válasz: En is 35 hetes vagyok,es nalam azert nem olyan aktiv a kisasszony..Eddig se volt olyan aktiv..Vannak ciklusai amikor alszik.De van mikor erosen rugdos..:) Es van mikor olyan kis finoman mocorog..Nekem annyira nem kemenyedik a hasam,viszont joslo fajasaim egyre tobbet vannak.

En is 35 hetes vagyok, es nalam azert nem olyan aktiv a kisasszony..Eddig se volt olyan aktiv..Vannak ciklusai amikor alszik.De van mikor erosen rugdos..:) Es van mikor olyan kis finoman mocorog..Nekem annyira nem kemenyedik a hasam, viszont joslo fajasaim egyre tobbet vannak.
A kérdező hozzászólása: Basszus már nagyon közeleg az idõ..hihetetlen milyen hamar elment ez a 9 hónap! a kis tököském szétrúgja a hasam és ez a keményedés idegesít de nem akarok bemenni a kórházba egybõl bent fognának ..pihenni meg itthon is tudok .
A kérdező hozzászólása: Ki mikorra van kiírva? Én Augusztus 18 .. de szerintem elõbb fog jönni..így is jó fejlett
4-es vagyok. Igen nekem ez a max adag, 4×2 magne b6, az elõzõ koraszülésem miatt. Én 08. 10-re vagyok kiírva, de épp tegnap voltam NST_n, jó kis keményedéseim vannak, doki szerint max 1 hét lehet még hátra, bõ egy ujjnyira nyitva vagyok. Mondjuk 3. baba, megmondták elõre, hogy korábbra várható. De örülök, mert már nem lesz koraszülött, szombaton a 37-be lépünk. Könnyû szülést mindenkinek és jó babázást!
Sziasztok, 6-os vagyok. Én aug. 22-re vagyok kiírva. Nekem a vérképem miatt vasat kell szednem , állítólag még szoptatás alatt is kell szedni. Mellé Béres calcium 500 mg-ot szedek mert nagyon lecsökkent a tejtermék fogyasztásom amióta diétázok terhességi cukor miatt. Könnyû szülést mindannyiotoknak!
A kérdező hozzászólása: Nektek is könnyû szülést :) Majdnem egy idõben babázgatunk majd itt :)
2es vagyok es en is aug.18.ra vagyok kiirva!:) Nagyon izgatott vagyok!:D Jovoheten vegre meg lesz mindene..Nektek meg van minden mar?(Gondolom a tobbedik babasoknak igen..:) ).
A kérdező hozzászólása: Na az tök jó egy napra vagyunk kiírva :) :) Nekünk már hónapok óta megvan minden elsõ várva várt baby és mikor megtudtam hogy terhes vagyok végre, már akkor elkezdtem vásárolni :D :) úgyhogy hála Istennek minden adott, már csak õ hiányzik :)
Jaj de jo nektek!Mi nem mertunk venni egy "kabala" kiscipon kivul semmit a 21.heti ultrahangig..Utana is keveset..Nekunk o az elso de mar a 3...A tobbi elment sajnos..Szoval mi ezert paranoiasak voltunk..Aztan meg kaptunk egy onkormanyzati lakast (Skociaban elunk) es azt fel kellett ujitani.Minden felre tett penzunk elment ra, igy most havonta amit tudunk beszerzunk.De tenyleg mar nincs sok hatra, es elkeszulunk mindennel!:)
A kérdező hozzászólása: 6 os nekem is szokott görcsölni éjszakánként a vádlim és a combomnál is hátu multkor rendesen sirva fakadtam :D
2 es vagyok..A vadlim nekem mindennap begorcsol alvas kozben, sokszor kelek miatta..A kezfejem is mindig zsibbad.De en nem emiatt szedtem a magneziumot. En szedek terhesvitamint.D vitamint mondtak nekem hogy szedjek de igy jobb mert tudom hogy sok vitamin kell a babanak.En nem hiszek ebben a nepi hidelemben hogy a baba a vitamintol no meg.Szerintem nagy butasag..Semmi hizalalo nincs a vitaminokban.Ha nem tudok mindent bevinni egy nap amire szuksege van, igy engem megnyugtat a vitamin.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a választ.. a kis tököskénk is aktív és erõseket odasóz az anyjának :) félek nehogy elõbb akarjon kijönni mert a becslések szerint jó nagy baba ..igen ezt észrevettem hogy egyre több a keményedés..de nembaj csak mindentõl megijedek :)
Hasonlóan, mint neked, nekem is rengeteget keményedik (mondjuk eddig is) a hasam, egyre durvábban. Már nem is szeretek nagyon kimozdulni, de muszáj a gyerekek miatt. Én is észrevettem a változást, egyre nehezebb. Magnézium, napi 4×2 a max, és a szülésznõm szerint, ilyenkor pihenjek is le, hogy húzzuk még egy kicsit (nekem volt koraszülésem már). És mivel a buksija már nagyon nyom, rengetegszer pisilek is, éjjel is 2 óránként (ez a többivel nem volt). Kitartást, és könnyû szülést! 36+4 h km
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ, akkor te is hasonló helyzetben vagy nekem is így van a pisilés..az alvást meg hagyjuk .. napközben tudok aludni éjszaka alig alig ..mondjuk terhességem elõtt sem voltam valami jó alvó.. Köszönöm neked is minden jót ;)
4-es ilyen sok magnéziumot kell még szedned? Én 34+6vagyok, ma szedtem utoljára 2*2 magnezium citricit, holnaptól 2*1-et kell szednem egy héten át, majd 1*1-et, és amikor betölröm a 37.hetet, már abba kell hagynom. Az orvos szerint akkor már szükségesek a méhösszehúzódások. Kedves Kérdezõ, nekem inkább kevesebbet mozog a kislányom, viszont erõsebben érzem és nyomja ki a végtagjait. A keményedések nekem is sûrûbbek úgy 1 hete, azt hittem hogy nagyokat fogok túrázni ha abbahagyom a munkát, erre sétálni is csak lassan tudok. Mint valami páncél, ráfeszül a hasamra "valami" olyan érzés, le is kell lassítanom.
A kérdező hozzászólása: Értem, az jó .. én nem szedek mármagnéziumot sem csak hébe hóba mikor eszembe jut nem nagyon szedtem a magne b 6on és a béres c vitaminon kivül semmit azt is amikor eszembe jut és egészséges a babym..nem vagyok a bogyók híve :/ :)
2es vagyok.Nekem is sokat tolja ki magat, es az nagyon kellemetlen, akkor alig birok mozdulni, felallni.. Eszembe se jutott hogy mar nem kell szednem a magneziumot, jo hogy irtatok.Neha szedtem be par szemet, de akkor mar nem szedek be..:)
6-os vagyok. Nekem azért kell szednem mert éjszakánként begörcsölt mindkét vádlim, a hasam és még a kézfejem is begörcsölt karomszerûen, meg sem tudtam mozdulni annyira fájt mindenem, és halálfélelmem volt. Most attól tartok hogy visszatér ez ha abba kell hagynom, de pár hetet valahogy csak kibírok magnézium nélkül.
1. vagyok :) Én még ezen a héten beszedem a maradék magnéziumomat, de a jövõ héttel leállok. Elvileg a szülés elõtt egy hónappal kell abbahagyni, viszont a lábikra-görcs remélem, kimarad. Ti szedtek ezen kívül még valami vitamint? Mert nálam sokan megdöbbentek, hogy Ca-ot, vasat (+c-vitamint) és még magnéziumot is kell szednem, az orvos elõírása alapján. (Meg kéne terhesvitamint is, de így nagyobb a baba a koránál, jól fejlett, gyümölcsön élek, és nem szeretnék túlzásokba esni.)
A kérdező hozzászólása: az a lényeg mi is közben házfelújításban voltunk hát nem semmi az biztos.. hát nem értem miért keményedek ennyire olyan kellemetlen :/

35 hetes vagyok, és fulladok. Végül is kapok rendesen levegőt, de sokszor kell mélyeket sóhajtanom, és van amikor úgy érzem, ez sem elég. Mitől lehet, és mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: biztos h a hormonok is szerepet játszanak meg nyomja a méh v a baba a rekeszizmodat, én is úgy érzem mire felérek az emeletre alig kapok levegõt, egy kicsit lepihenek, leülök v ilyesmi és utána elmúlik-többletsúlyt is cipelünk- bár nem tom te mennyit hiztál én 15 kg-ot ezt sem könnyû cipelni. nekem sokszor hõhullámaim is szoktak lenni- ez sem tul kellemes érzés mikor ömlik az emberrõl a viz. kisfiú v kislány lesz a babócátok? és mi lesz a neve? ne aggódj teljesen normális ez igy a vége felé- már nem sok van hátra- kitartás! minden jót, könnyû szülést és sok sok egészséget és kitartást kivánok a kisbabához! pussz:35 hetes kismama

biztos h a hormonok is szerepet játszanak meg nyomja a méh v a baba a rekeszizmodat, én is úgy érzem mire felérek az emeletre alig kapok levegõt, egy kicsit lepihenek, leülök v ilyesmi és utána elmúlik-többletsúlyt is cipelünk- bár nem tom te mennyit hiztál én 15 kg-ot ezt sem könnyû cipelni. nekem sokszor hõhullámaim is szoktak lenni- ez sem tul kellemes érzés mikor ömlik az emberrõl a viz. kisfiú v kislány lesz a babócátok? és mi lesz a neve? ne aggódj teljesen normális ez igy a vége felé- már nem sok van hátra- kitartás! minden jót, könnyû szülést és sok sok egészséget és kitartást kivánok a kisbabához! pussz:35 hetes kismama
Ne aggódjatok, elmúlik! Bár én szinte végig allergiás voltam... :P A lépcsõ megmászása nem lett könnyebb, hiába van lent a baba, kapkodom a levegõt, de "normál esetben" már nem fulladok. :) A hólyagomat viszont nagyon nyomja a pici, készüljetek fel, az is kellemetlen! (Okt. 29-re vagyok kiírva.) Sok sikert és rengeteg kitartást Nektek!
Én november 30-ra vagyok kiírva. Én is fulladok 4 lépcsõfok után:-). De ez ezzel jár. Mindemellett nagy boldogság. Már nincs sok hátra. Pihengess, ha megtehetd:-) Mi a árommal építkezünk, úgyhogy talpon kell lennem. Estére lufi vagyok, úgy bedagadok, de alapjábavéve jó a közérzetem. Meg hála égnek jó idõ is van. A fulladás állítólag nemsokára elmúlik...2-3 hét.... Ebben reménykedem... Minden jót!
Csatlakozom hozzatok en november 18ra vagyok kiirva.Bar a vedonom szerint hamarabb johet.Nekem is szoktak legzesi problemaim lenni es csak az valt be amikor nagyon nehezen kapok levegot hogy lehajtom a fejem, nem tudom miert de ez bejott.En mindenhol azt olvastam hogy a baba nyom, de barmikor leereszkedhet a csatornaba igy megkonnyebulunk.(bar akkor a hugyholyagunkat nyomja jobban).Na meg egy par het.. :-)
Sziasztok. Én november 29-re vagyok kiírva, 16 kilót híztam, és én is fulladok. Ha fekszem, akkor fõleg. Szerintem a babám nyom valamit ilyenkor, mert ha oldalra fordulok abbamarad. Kitartás, már nincs sok vissza. Könnyû szülést, és sok boldogságot a kicsivel majd!
Sziasztok:) énis november 22. vagyok kiírva:) és 15 kg-t híztam...Ugyanígy fulladok énisnem tudok ellene mit tenni ráadásul a negyediken lakunk, ugye lift nélkül:( Hát ezt már el kell viselni. Könnyû és szép szülést nektek:) nemsokára..:)
A kérdező hozzászólása: Nov.20-ra vagyok kiírva. 11 kg-ot híztam.
amúgy te mennyit hiztál? csak ugy viszonyításképpe kérdezem. én 15kg sajnos
reméljük szintén kisfiú- Balázs bár már a 28. héttõl nem hajandó megmutatni és mindene fiús- reméljük nem okoz csalódást- csak egészséges legyen- reménykedünk h kisfiú 16 hetesen az volt és a 20. héte is. nov 22-re vunk kiirva és ti?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Kisfiú lesz, Alex :) Neked?
Ha már ilyen szépen összejöttünk: nov 25-re vagyunk kiírva, néha jó egy mélyet sóhajtani, de inkább a savamma küzdök. A doki azt mondta, az is számít hogy kicsi vagyok (160 cm.) és elõbb eléri a méh a rekeszizmot, mint egy 180 cm magas kismamánál. Egyébként enni is jóval kevesebbet tudok. És összesen 8 kg-ot híztam. Mindinkinek minden jót!

35 hetes vagyok, ma hajnalban elmentem wc-re és azt vettem észre, h vérzek! Mi lehetett ez? Talán ki akar bujni?

Nem er?sen, addig tartott mig meg nem töröltem magam, olyan volt mint amikor megjönn csak egy kicsit gyengébb! Lehet a nyákdugó volt az? Azután már ne véreztem! A babám mozzog, elég aktivan!Picit fájdogál a pocakom, de nem vészes!

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki hogy a vége felé mikor 37 hetes elmúltam hogy ha egy kis folt vér van az nem baj, a folyamatos barnázás sem, de a mensi szerü vérzéssel rögtön korház. a baj hogy te ég csak 35-ik héten vagy. én a helyedbe megnézetném magam az ügyeleten. mert ha a méhlepény kezd leválni akkor koraszüléslehet, ha csak a méhszáj ézékeny úgy is haza küldenek. (nekem érzékeny méhszájam volt és sokszor barnáztam) szerintem most délelött menj be ha semmi gond nincs már engednek is haza.

Nekem azt mondta a doki hogy a vége felé mikor 37 hetes elmúltam hogy ha egy kis folt vér van az nem baj, a folyamatos barnázás sem, de a mensi szerü vérzéssel rögtön korház. a baj hogy te ég csak 35-ik héten vagy. én a helyedbe megnézetném magam az ügyeleten. mert ha a méhlepény kezd leválni akkor koraszüléslehet, ha csak a méhszáj ézékeny úgy is haza küldenek. (nekem érzékeny méhszájam volt és sokszor barnáztam) szerintem most délelött menj be ha semmi gond nincs már engednek is haza.
a vérzés lehet igen lepényleválás és az nagy gondot is tud okozni, ugyanis ha leválik a méhlepény a baba nem kap oxigént és.... inkább nézzenek meg, nem?? a vérzés nem játék!! remélem minden rendben lesz. menjél a kórházba! 2 kisfiú anyuja
Ügyelet!!! Méghozzá azonnal!!! Írj majd mi lett, szurkolok, egy másik 35 hetes.
Ha megkérdezhetem: mennyit ér neked a gyermeked élete? Akármilyen nagyobb baj is lehet a vérzésbõl, menj el orvoshoz a lehetõ leghamarabb! (tehát még ma) Nekem a sógornõm vérzett hét elején, és most lehet meg kell szülnie a babót.
Szia, mi van veletek?Jól vagy?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nincs semmi baj! magnéziumot kell szednem és pihennem kell!

35 hetesen szulni? Az meg koraszulottnek szamit? Mennyi az esely egeszseges babora? Mik lehetnek a kovetkezmenyei? Mennyi ideig kell korhazba maradni?

Legjobb válasz: Szia! Barátnõm 35 hetesen szült, 2 hetet voltak kórházban, nem volt 2 és fél kg mikor kijöttek. Egészséges a babája, semmi baja sem neki sem az anyukának :))

Szia! Barátnõm 35 hetesen szült, 2 hetet voltak kórházban, nem volt 2 és fél kg mikor kijöttek. Egészséges a babája, semmi baja sem neki sem az anyukának :) )
Én is 35hetesen szültem. Két kislány.Közel 2, 5kg volt mindkettõ. Napra pontosan 2hetet voltunk bent, de csak mert az egyik besárgult. Ha nem lett volna gond akkor csak pár nap amíg bent kell maradni. Sok helyen mindenképpen megvárják, hogy legyen tejcsi és tudjon szopni a baba. Nem mindenhol 2, 5kg a határ. Ha pici baba születik, mondjuk 1, 5-2kg között akkor megvárják, hogy a baba szépen gyarapodjon. Barátnõméket így engedték haza, akkor 2kg 15dkg volt a lánya. Ugyanannyi az esély arra, hogy egészséges legyen mint bármely más idõre született babának. Lehet 33hetesen is egészséges babát szülni és lehet a 40.hétre beteget. Nem ezen múlik.
35. héten még koraszülött (37. hétnél van a választóvonal). Elsõsorban a súlyától függ, hogy mikor lehet hazamenni, általában 2, 5 kilósan szokták.
Idõ alapján koraszülöttnek számít! Szerintem 35 hetesen 100% esély van egészséges babára! Ha valami baja lenne, az amúgy is lenne, szerintem. Nem egy ismerõsöm szült hamarabb a kiírtnál, semmi bajuk nincs!! Legutóbbi, aki így volt 36 hetesen szült, 3.50 volt a gyerkõc, de van ismerõs, aki 31 hetes volt, kicsi inku, aztán uzsgyi haza. Kórházban maradás több mindentõl függ. mekkora a súlya, besárgul-e, de ezek megvannak az idõre jött babáknál is. Velem 2hete közölte a dokinõ, nyitva a méhszájam, akkor 30hetes voltam, de nem paráztam, nem parázok, tudom, bármikor jön, nem lesz semmi baj. Persze had növekedjen még odabent!! Nyugi, egészséges lesz! 32hetes
Én 35 hetesen szültem.Semmi bajunk.Igen, ennyi idõsen még koraszülött.Mi másfél hetet voltunk kórházban, de már elõbb hazajöhettünk volna, ha nem sárgult volna be a kis maszat.Ennyi idõsen már egészséges babát lehet szülni.Az én picim 2630 g volt, mikor született, a koraszülött osztályon õ volt az óriás, az 1 kg-os babák között.Mibõl gondolod, hogy szülni fogsz?
Szia! Én 35 hetesen kerültem kórházba. Tüdõérlelõ injekciót kaptam (a tüdõ ilyenkor fejlõdik, erõsödik a kinti életre). Azt mondták, hogy jó lenne kihúzni a 36. hétig. Sikerült. A koraszülöttség kérdése érdekes, mert nekünk azt mondták korra koraszülött, de súlyra nem (2800g volt). És egészséges. Mozgásban egy kicsit le volt maradva, de ennyi. 1 hétig voltunk bent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!