Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes Mennyinek (41 db)

35 hetesen mennyire aktívak a kismamák? Bátyámék terveznek egy napos programot, szabadba, és szeretnék velük menni. Bevállalhatom?

Semmi hegymászás, végülis nem megterhel?, csak annyi hogy nem tudok led?lni ha elfáradok, esetleg a kocsiban.

Legjobb válasz: Én is voltam még 36 hetesen is kirándulni. Az a lényeg, hogy ha vizesedne a lábad, akkor azonnal polcold fel. Ezt a kocsiban is meg tudod tenni. Én úgy voltam vele, hogy ha mégis gond lenne, akkor van mobiltelefon, és hívok segítséget. (de egyszer sem volt rá szükség)

Én is voltam még 36 hetesen is kirándulni. Az a lényeg, hogy ha vizesedne a lábad, akkor azonnal polcold fel. Ezt a kocsiban is meg tudod tenni. Én úgy voltam vele, hogy ha mégis gond lenne, akkor van mobiltelefon, és hívok segítséget. (de egyszer sem volt rá szükség)
Ha te úgy érzed bírni fogod, akkor nyugodtan elmehetsz. Ha jól érzed magad, az csak a kicsinek is jó. És ha mégis le szeretnél dõlni egy kicsit, ahogy írtad, a kocsiban is meg tudod oldani. Ha nincsenek durva keményedéseid, szerintem nyugodtan elmehetsz. Érezd jól magad!
miért ne mennél? nyugodtan mehetsz..... én is mentem még 38 hetesen hegyre is. Te tudod mennyit bírsz ki, a kocsiban meg tudsz pihenni. Jó szórakozást. 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

35 hetesen mennyi volt a kisbabátok saccolt súlya?

nekem 2200,aggódom,hogy ez nagyon kevés.

Legjobb válasz: 2820. Végül 3600g-mal született. Szerintem a tied sem kicsi.

2820. Végül 3600g-mal született. Szerintem a tied sem kicsi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.és mivel tudnám õt "hízlalni"?
4200 akart lenni
Nekem 2400gr a becsülték 35 hetesen, aztán megszületett 420 gr al, szóval nyugi, teljesen jó:)
2900 gramm volt 35 hetesen, végül 39+4 naposan 3090 grammal született. Pedig azt mondták, hogy heti 200-250 grammot fog hízni, úgyhogy készüljek, hogy nagy baba lesz. Hát nem lett az. :-) Ne aggódj, ez csak becslés. Tuti, hogy az én babám sem volt 2900 gramm, hacsak nem utána már csak napfényen él.t
Szia! Én ma voltam uh-on 36+3hetes vagyok és 2880g-ra saccolták. Azt mondta h hetente mostmár olyan 200g-okat hízik így olyan 3500g-os babára számítsak.:)
Ikerbabákat várunk. Lányok lesznek. Ma voltam uh-n. Ma vagyunk 34+6 hetesek. A baba 2750 g, B baba 2315 g.
szia bocsi az offért de 30 hetes becslésed nincs? Jövõ7en megyek uhra akkor 35+3lesz majd megirom. de amugy mindenhol 2200at irnak átlagosnak. számolgattam h kb akkorák leszünk vagyis kb akkoranak kéne lennünk addigra mert 30hetesen 1500at mondtak.köszi elõre is
Ja és (utolsó vagyok), a 2200g 35 hetesen egyáltalán nem kevés, ráadásul ez csak becslés, simán lehet több vagy kevesebb is.. Van még kb. 5 hete fejlõdni és addig még rengeteget gyarapodhat.:)
Az én kisfiamat 34 hetesen mérték, 2500 grammra becsülték, 3630-cal született.
Én csak a harmadik babára emlékszem (nemrég született) Õ 2100g volt 35 hetesen. 3200g volt születésekor. Nyugi, ez nem kevés, sõt... :)
2800g

9 kg hízás 35 hetesen soknak számít? Mennyit fogok még hízni a végéig? Ez a 9kiló hogyan oszlik el kb (mennyi a méh, baba-2200gr 32 hetesen-tudom, a cicik, víz, stb. )?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem nem sok. Én 35 hetesen 6 kilónál tartottam, most 38 hetesen 7 kiló + van rajtam és a becsült súlya a babának már most 3800gr. :S Változó hogy kinek mennyi jön még fel. 1-2 kiló max szerintem. Azt hogy hogy oszlik el, hát annyit tudok mondani, hogy az elsõ babámmal +9 kilóval mentem szülni, császár volt, és mikor hazaértem a kórházból, a kezdõ súlyomnál voltam. Akkor a kislányom 3060g-mal született. Boldog babavárást!

Szerintem nem sok. Én 35 hetesen 6 kilónál tartottam, most 38 hetesen 7 kiló + van rajtam és a becsült súlya a babának már most 3800gr. :S Változó hogy kinek mennyi jön még fel. 1-2 kiló max szerintem. Azt hogy hogy oszlik el, hát annyit tudok mondani, hogy az elsõ babámmal +9 kilóval mentem szülni, császár volt, és mikor hazaértem a kórházból, a kezdõ súlyomnál voltam. Akkor a kislányom 3060g-mal született. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Érdekel, h kb. mennyi a méh súlya, a magzatvíz, az egyéb kapcsolódó dolgok, de sehol nem lehet ilyenrõl olvasni... Ha még becsült adatok, akkor sem találok ilyen oldalt.. Mindegy, akkor remélhetõleg nem sok.Doki, és a védõnõ szerint sem sok, pont jó. Jó éjszakát.
"Összességében az a szakmai álláspont, hogy a várandósság alatti testtömeg növekedés ideális esetben kb. 10-12 kg. Ebbõl a baba ~3, 4 kg, a méh 0, 9 kg, a méhlepény 0, 7 kg, a magzatburok és a magzatvíz 0, 8 kg, az anyai vérmennyiség növekedés 1, 2 kg, a folyadékvisszatartásból eredõ többlet 1, 4 kg, a zsírlerakódás 3 kg, és mell mirigyállománya 0, 45 kg."... ezen az oldalon talaltam csak kimasoltam neked a lenyeget: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Terhess..


35 hetesen szulni? Az meg koraszulottnek szamit? Mennyi az esely egeszseges babora? Mik lehetnek a kovetkezmenyei? Mennyi ideig kell korhazba maradni?

Legjobb válasz: Szia! Barátnõm 35 hetesen szült, 2 hetet voltak kórházban, nem volt 2 és fél kg mikor kijöttek. Egészséges a babája, semmi baja sem neki sem az anyukának :))

Szia! Barátnõm 35 hetesen szült, 2 hetet voltak kórházban, nem volt 2 és fél kg mikor kijöttek. Egészséges a babája, semmi baja sem neki sem az anyukának :) )
Én is 35hetesen szültem. Két kislány.Közel 2, 5kg volt mindkettõ. Napra pontosan 2hetet voltunk bent, de csak mert az egyik besárgult. Ha nem lett volna gond akkor csak pár nap amíg bent kell maradni. Sok helyen mindenképpen megvárják, hogy legyen tejcsi és tudjon szopni a baba. Nem mindenhol 2, 5kg a határ. Ha pici baba születik, mondjuk 1, 5-2kg között akkor megvárják, hogy a baba szépen gyarapodjon. Barátnõméket így engedték haza, akkor 2kg 15dkg volt a lánya. Ugyanannyi az esély arra, hogy egészséges legyen mint bármely más idõre született babának. Lehet 33hetesen is egészséges babát szülni és lehet a 40.hétre beteget. Nem ezen múlik.
35. héten még koraszülött (37. hétnél van a választóvonal). Elsõsorban a súlyától függ, hogy mikor lehet hazamenni, általában 2, 5 kilósan szokták.
Idõ alapján koraszülöttnek számít! Szerintem 35 hetesen 100% esély van egészséges babára! Ha valami baja lenne, az amúgy is lenne, szerintem. Nem egy ismerõsöm szült hamarabb a kiírtnál, semmi bajuk nincs!! Legutóbbi, aki így volt 36 hetesen szült, 3.50 volt a gyerkõc, de van ismerõs, aki 31 hetes volt, kicsi inku, aztán uzsgyi haza. Kórházban maradás több mindentõl függ. mekkora a súlya, besárgul-e, de ezek megvannak az idõre jött babáknál is. Velem 2hete közölte a dokinõ, nyitva a méhszájam, akkor 30hetes voltam, de nem paráztam, nem parázok, tudom, bármikor jön, nem lesz semmi baj. Persze had növekedjen még odabent!! Nyugi, egészséges lesz! 32hetes
Én 35 hetesen szültem.Semmi bajunk.Igen, ennyi idõsen még koraszülött.Mi másfél hetet voltunk kórházban, de már elõbb hazajöhettünk volna, ha nem sárgult volna be a kis maszat.Ennyi idõsen már egészséges babát lehet szülni.Az én picim 2630 g volt, mikor született, a koraszülött osztályon õ volt az óriás, az 1 kg-os babák között.Mibõl gondolod, hogy szülni fogsz?
Szia! Én 35 hetesen kerültem kórházba. Tüdõérlelõ injekciót kaptam (a tüdõ ilyenkor fejlõdik, erõsödik a kinti életre). Azt mondták, hogy jó lenne kihúzni a 36. hétig. Sikerült. A koraszülöttség kérdése érdekes, mert nekünk azt mondták korra koraszülött, de súlyra nem (2800g volt). És egészséges. Mozgásban egy kicsit le volt maradva, de ennyi. 1 hétig voltunk bent.

Mennyi volt a súlya 35 hetesen a babádnak?

Legjobb válasz: 35 hetest nem tudok mondani, 36 hetesen volt 3250 gramm (és 40 hét 5 napra született 3800-al).

35 hetest nem tudok mondani, 36 hetesen volt 3250 gramm (és 40 hét 5 napra született 3800-al).
2600 gramm (35+4 hétre született)
36. héten volt 2800 gr. 40+3-on született 3230 gr-al.
36 héten volt 3200 gr, született kiírt napon 3880gr 51 cm.
nekem 35. hétre született meg 3000gramm és 52cm volt :)
35 hét 3 napra született babám 2700 gramm és 52 cm volt 9/10 apgar értékkel. Teljesen egészséges volt, azóta is az :)

35. hetes kismami vagyok 1ujjnyira nyitva a méhszájam! Mit várhatok? Mennyi időm lehet még hátra?

Egyedül vagyok ezért van még mit elintéznem és költözködök is közben tehát nem tudok állandóan pihenni ahogy a doki tanácsolta!

Legjobb válasz: Ha vannak jósló fájásaid és görcseid, akkor vigyázni kellene. Hogy mennyire bírja a kismanód, hogy nem pihentek? Ezt Õ tudja. A veszélyes, ha a lepényed leválik az erõlködéstõl. Szóval nem vicc, hogy ilyen korban már pihenni KELL. Miatta is. Aztán ha megszületik akkor semmit sem tudsz a költözéssel foglalkozni. Nem tud segíteni neked valaki? A babódnak most erõgyûjtésre kellene pihenni, hogy segíteni tudjon mikor megszületik. Én a 33.hét óta nyitva vagyok már 2111 re. Teszek-veszek de amit lehet azt ülve csinálom (az sem túl jó, mert a méhszáj terhelés alatt van). Mi a babók szobáját pakoltuk, amikor a 33.héten jelentkezett, hogy meg akar születni, úgyhogy megijedtem. Azóta lassítok. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült. 37.hetes

Ha vannak jósló fájásaid és görcseid, akkor vigyázni kellene. Hogy mennyire bírja a kismanód, hogy nem pihentek? Ezt Õ tudja. A veszélyes, ha a lepényed leválik az erõlködéstõl. Szóval nem vicc, hogy ilyen korban már pihenni KELL. Miatta is. Aztán ha megszületik akkor semmit sem tudsz a költözéssel foglalkozni. Nem tud segíteni neked valaki? A babódnak most erõgyûjtésre kellene pihenni, hogy segíteni tudjon mikor megszületik. Én a 33.hét óta nyitva vagyok már 2111 re. Teszek-veszek de amit lehet azt ülve csinálom (az sem túl jó, mert a méhszáj terhelés alatt van). Mi a babók szobáját pakoltuk, amikor a 33.héten jelentkezett, hogy meg akar születni, úgyhogy megijedtem. Azóta lassítok. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült. 37.hetes
sziA! 34.HÉTEN KOPOGOTT A LURKÓ.A DOKI RÁ BESZÉLTE HOGY MARADJON MÉG BENT. PIHENNI NEM VOLT IDÕM, DE JÖVÕ HÉT VASÁRNAPRA VAGYOK KIIRVA.PRÓBÁLJ MEG PIHIZNI MERT SZÜKSÉG LESZ AZ ERÕDRE.MUSZÁLY SEGITSÉGET KÉRNED. SOK SIKERT!!!
A kérdező hozzászólása: 18:39 eshez 1kérdés! Voltak fájásaid amiota kinyiltál? Köszönöm a válaszokat!
Mennyi az a nagyon kicsi suly?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Azt mondta a doki, hogy ha mérné 2300-2400 gramm rá akkor nem szólna, de csak 1960 gr lett pontosan.. Mondjuk lassan de növekszik.. Keringés, lepényt tökéletes, tehát nem oxigén-tápanyag hiány miatt ekkora.. Jövõ hét szerdán megyek dokihoz újra, remélhetöleg addig hízik rendesen.. Vitamint , szénhidrátot eszek rendesen, kedvencem az édes íz, de úgy tünik a baba nem egy elhízós fajta:) köszi meg egyszer, remélem jönnek még válaszok!
35 hetesen 2300 grammra becsülték a fiamat. Épp ma voltam újra dokinal. 3 hét telt el... Ma 3075 grammra becsülte. :-) Nem tudom esetleg el lett e mérve valamelyik súly vagy tényleg ennyit szedett volna fel a picur, de ha így folytatja 3, 6 kg körül fog világra jönni! Egyébként nekem a 2300 grammra nem mondta azt a dokim, h kicsi lenne... Szóval szerintem ne aggódj elõre, még van ideje súlyt szedni magára! :-) 38 hkm
5-ös vagyok.Amikor 36 hetesen ránézett látszódott hogy kevesebb a magzatvíz, a lepény 3 fokban érett volt. Másnap reggel kellett befeküdjek. Feküdj sokat az oldaladon, és egyél sok szénhidrátot, azzal ne foglalkozz, hogy te közben mennyit hízol. Flow jó lett? Írhatsz privát ban is, ha van még kérdésed!
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös ! mikor döntött úgy a doki hogy infúziót fogsz kapni ? hanyadik héten ? attól sokkal gyorsabban hízott??
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat!!remélem el fogja érni azért a 2500 gr-ot az én babám is !!
5-õs vagyok, az lemaradt, hogy 4 hétnek mondták a lemaradást. Agár nekem is 10/10!
36 hetesen 2050g-ra mérték, 39, 6-ra született 2670 g-mal, 48 cm-rel.2500-zal hoztuk haza, Most lassan 10 hónapos lesz kicsit több mint 8 kiló, 76 cm, nagyon kiegyensúlyozott, örökmozgó baba, aki még soha nem volt beteg. 2 hétig infúzióztak, a szülés elõtti nap 2500-ra becsülték a súlyát. Fel a fejjel kérdezõ, ha ebben a cipõben jársz. Ja azt még elmondanám hogy csodálatos gyors, könnyû szülésem volt, ! ( pont a kicsi súly miatt)
Ha jól emlékszem, nekem 36. héten mondtak 2300g-ot. Én is kicsinek tartottam, aztán 3160-nal született. Nem volt óriás, de szerintem teljesne normális. Igaz, hogy egy héttel a kiírt idõpont után gondolta úgy, hogy elõbújik.
Nekem 34 hetesen 1900 gramm-nak mérték, meg is ijesztettek rendesen.Azt mondták 32 hetesnek felel meg.Végül 36 hetesen elfolyt a magzatvizem és 2650 g-mal 10/10 Apgarral teljesen egészségesen megszületett.
A kérdező hozzászólása: Nálam 2 kg
Szia! Én is most voltam 35 hetes uh-n 2200g-ra becsülték és azt írták a papíromra, hogy 33 hetesnek felel meg a mérete. Az áramlás jó, méhlepényre nem mondtak semmit. Már van egy kisfiam, 37. héten õt is 2 héttel kisebbnek látták.Végül 38. héten született 2950g-mal, 10/10 apgarral. Remélem most is így lesz

35 hetes kismamák nektek mennyit mozog a babátok?

Nekem rengeteget,van hogy egész nap abba sem hagyja. Ma nyugisabb,de tegnap és tegnapelõtt nagyon élénk volt. Pedig mindenhol azt olvastam,hogy ilyenkor màr kevésbé aktívak a kevés hely miatt.

Legjobb válasz: Bár én már lassan 37 hetes leszek, de még a mai napig nagyon kis aktív a kisasszony :-) Ne aggódj semmi gond nincs vele :-) Boldog babavárást!

Bár én már lassan 37 hetes leszek, de még a mai napig nagyon kis aktív a kisasszony :-) Ne aggódj semmi gond nincs vele :-) Boldog babavárást!
Nekem is sokat mozog :) Az elsõ is az utolsó napig sokat mozgott. Mondani is szoktam, hogy neki senki se szólt, hogy már nincs helye :D 35+2 hkm
Nekem is 36 hetesen 0-ás volt, 38+5-re szültem 1-es lepénnyel.
nekem is ilyen volt ekkor, 40+3 ra szültem 1-essel. és nem diétáztam, mert nem kellett
Szerintem igenis lehet 0-ás a lepény.Odafigyeléssel, diétával lehet rá vigyázni.Csak szerintem egy-két irigy tehén, aki mindent összezabál, annak furcsa ez a dolog...Kitartást, gratulálok a babához!!
0? minimum I esnek vagy II kellene lennie ezekbe a hetekbe Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény
Az anyám egy úrinõ volt, és ellentétben néhány itt jelenlévõvel, én legalább tudom, ki volt az apám...
A kérdező hozzászólása: de 0-ás a lepényem! teljesen tökéletes! tegnap voltam uh-n. mondta is a hölgy h ezt köszönhetem a kemény diétának amit tartok a cukor miatt!!
az mit jelent , hogy 0 állapotú ? Mert nekem a 35. hét után 3. érettségi fokú volt, és mondták, hogy kezd elöregedni a lepény, és egyre kevesebb a magzatvíz. a 40. héten szültem.
Nem sokat számít. Egyrészt nem lehet tudni, mennyi idõ alatt érik meg, másrészt I-es lepénnyel is lehet szülni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ!:)
Nekem is nullás volt eddig! 37.heten lett egyes:-) Doki szerint az egészséges életmódomnak köszönhetõ :-)

35 hetesen C2111 értékkel mennyi lehet még hátra?

Kedden fájásaim voltak, bejöttem a kórházba, ahol mondták elkezdett nyílni a méhszáj. Kaptam infúziót, meg görcsoldókat.A nyákdugó egy része is elment. Volt így vki? Meddig maradt még bent a baba? Köszönöm! 2 fiús+35 hkm

Legjobb válasz: 39 hetes vagyok és még egybe mindneféle infuzio görcsoldo nélkül

39 hetes vagyok és még egybe mindneféle infuzio görcsoldo nélkül
Bármennyi lehet még hátra, 1-2 nap vagy akár 6 hét is. Nekem ennyi idõs terhesen durvább méhszájértékeim is voltak, mégis minden gyerekem idõre született (39. héten).
A kérdező hozzászólása: Remélem még nekem is bent marad egy kicsit! Köszönöm a válaszokat!
Nekem 37.héten született a kislányom.elsõ baba
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!