Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes Erős (14 db)

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??

35 hetes vagyok és nagyon sokszor érzek erős szúrást belülről lefelé. Volt valakinek ilyen? Bővebben lent.

Amikor ülök, akkor nem, csak ha állok, vagy jövök megyek. Megrövidült méhnyakra hivatkozva az orvos pihenést javasolt, amit próbálok betartani.

Legjobb válasz: A méhszáj nyílását konkrétan nem lehet érezni. Én a magam tapasztalatából azt tudom mondani, hogy a "szurkálás" ilyenkor normális lehet. Megnyom valamit a baba, és az erõs nyilallás szerû érzettel lefelé sugárzik. Számtalanszor elõfordult velem is s terhességek alatt, és minél közelebb volt az idõ, annál gyakrabban. De emiatt nem szültem elõbb. Sõt, a harmadikat durván túl is hordtam, pedig vele én is veszélyeztetett voltam, mert a 20. hét környékén görcsökkel kórházba is mentem. Szóval alapból azt mondom, hogy ez nem veszélyes, sõt 35 hetesen a megrövidült nyak sem "baj" már, de ha az megnyugtat, hívd fel az orvosodat, és kérdezz rá. Fontos, hogy ne nyugtalankodj! Minden jót!

A méhszáj nyílását konkrétan nem lehet érezni. Én a magam tapasztalatából azt tudom mondani, hogy a "szurkálás" ilyenkor normális lehet. Megnyom valamit a baba, és az erõs nyilallás szerû érzettel lefelé sugárzik. Számtalanszor elõfordult velem is s terhességek alatt, és minél közelebb volt az idõ, annál gyakrabban. De emiatt nem szültem elõbb. Sõt, a harmadikat durván túl is hordtam, pedig vele én is veszélyeztetett voltam, mert a 20. hét környékén görcsökkel kórházba is mentem. Szóval alapból azt mondom, hogy ez nem veszélyes, sõt 35 hetesen a megrövidült nyak sem "baj" már, de ha az megnyugtat, hívd fel az orvosodat, és kérdezz rá. Fontos, hogy ne nyugtalankodj! Minden jót!
szerintem meg ékelõdik be a baba feje a szülõcsatornába, nekem is ennyi idõsen kezdõdött és 38. hétre szültem. ugyanígy volt hogy csak járkálásnál (mozgásnál) éreztem.
Szia! Én is ugyanígy érzek. Szombaton leszek 35. hetes, és "menet közben" szoktam ezt érezni. Pár percig tart utána elmúlik, úgyhogy nem is tulajdonítottam neki nagy jelentõséget. A elsõ ilyen jelenség óta voltam már dokinak, aki mindent rendben talált. Boldog babavárást!:)

35 hetes kismama vagyok. A haskeménykedés és erős görcs jóslófájásnak számít? Néha annyira fáj, hogy elképzelni sem tudom, hogy akkor milyen lehet a vajúdás:S

Legjobb válasz: Szia,énis 35 hetes vagyok,és nekem is vannak görcsök,de csak napi 1-2 és enyhék.Ahasam is sokat keményedik,de azt mondta a dokim hogy ez már ilyenkor természetes.Én a helyedben felhivnám a dokimat és megkérdezném,olyan erõs görcsöknek talán még nem kéne lenniük...

Szia, énis 35 hetes vagyok, és nekem is vannak görcsök, de csak napi 1-2 és enyhék.Ahasam is sokat keményedik, de azt mondta a dokim hogy ez már ilyenkor természetes.Én a helyedben felhivnám a dokimat és megkérdezném, olyan erõs görcsöknek talán még nem kéne lenniük...

35 hetes vagyok, és ma többször nagyon erős szúró érzést éreztem egészen lent. Ez baj lehet?

többször keményedik is a hasam, de mivel most költöztünk, elég sok pakolnivalóm van, és tényleg lehet megerőltettem magam.

Legjobb válasz: Szerintem nem baj,nekem is volt kábé a 35-37 héten.Nekem azt mondták h a baba feje kezd beilleszkedni a medencémbe és az nyomja.

Szerintem nem baj, nekem is volt kábé a 35-37 héten.Nekem azt mondták h a baba feje kezd beilleszkedni a medencémbe és az nyomja.
Ne izgulj. Nekem is volt ugyanígy 35 hetesen egészen a végéig és túl is vittem 1 héttel! (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Na hát mikor ezt a kérdést kiírtam, aznap éjjel folyamatosan begörcsöltem. Reggel bementünk a kórházba, és 1 ujjnyira nyitva voltam. Magnézium infúzióval elkezdték visszatartani a szülést. Ez volt szerdán. Vasárnap töltöttem be a 36. hetet. Akkor azt mondták, tovább már nem tartják vissza, mert az sem jó. Így vasárnap már nem kaptam a magnéziumot, és éjszaka 22:50-re meg is született a kislányom :) 2 óra alatt megvolt, és 51 cm, 3940 gramm lett :) Nem került a koraszülött osztályra, és 4. napra hazajöhettünk :)

Erős hányinger mitől lehet 35 hetesen?

Legjobb válasz: Attól, hogy a baba már akkora, hogy a gyomrodnak nincs hely, és a nyelõcsõbe visszaszivárog a sav... Én is kezdem érezni akárcsak az elsõ trimeszterben. 34 hetes kismama

Attól, hogy a baba már akkora, hogy a gyomrodnak nincs hely, és a nyelõcsõbe visszaszivárog a sav... Én is kezdem érezni akárcsak az elsõ trimeszterben. 34 hetes kismama
Nekem is 2 napig volt erõs hányingerem, szerintem a melegtõl, levegõ is alig volt, a baba is nagyon mozgott, gondolom még õ is rugdosta a gyomromat. Nekem ha savam van, a salvus víz segít mindig, de most nincs savam, csak az elején volt, amikor hánytam is napi szinten. Elõzõ babámnál meg így a végén volt savam, akkor is gyakran hánytam tõle.Nem szabad egyszerre sokat enni, mert nem fér el odalent annyi kaja. Én is lehet, hogy a vanília shake-tõl lettem rosszul, egyszerre 3 dl...
A baba a gyomrodba könyököl éppen, már olyan nagy, hogy nyomja, sajnos ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni.

35 hetesen nagyon erős szeméremcsont fájdalom normális?

Lehet h nyílik a méhszáj? 2. baba, az elsőnél is fájt, de ez borzalom. Se megfordulni az ágyban, menni is alig tudok

Legjobb válasz: Sajnos normális :( Csak 32 hetes vagyok de néhány hete van nálam is ilyen. Teljesen zárt vagyok, a doki szerint a csontok is tágulnak, rendezõdnek, a baba is növekszik stb.. Iszonyat fájdalom árán tudok megfordulni az ágyban egyik oldalamról a másikra.. sõt van olyan, hogy menni is nehezen tudok vagy alig tudom felemelni a lábam a parkettáról csak úgy csúsztatom. Ha esetleg olyat érzel amiben nem vagy biztos vagy megijedtél azért inkább nézesd meg magad és te is megnyugszol! Kitartást! :)

Sajnos normális :( Csak 32 hetes vagyok de néhány hete van nálam is ilyen. Teljesen zárt vagyok, a doki szerint a csontok is tágulnak, rendezõdnek, a baba is növekszik stb.. Iszonyat fájdalom árán tudok megfordulni az ágyban egyik oldalamról a másikra.. sõt van olyan, hogy menni is nehezen tudok vagy alig tudom felemelni a lábam a parkettáról csak úgy csúsztatom. Ha esetleg olyat érzel amiben nem vagy biztos vagy megijedtél azért inkább nézesd meg magad és te is megnyugszol! Kitartást! :)
Nekem múlt héten volt ilyen fájdalom, akkor voltam 31 hetes. Úgy 3 napig tartott, olyan volt, mint a legborzalmasabb izomláz. Én sem bírtam megfordulni az ágyban, felkelni és járkálni is borzalmas volt. Ahogy nõ a baba, a csontok is tágulnának és ezért van ez az érzés.
nekem már régen van és még 23 hetes vagyok.. normális
A kérdező hozzászólása: köszi nekem is rég van, csak tegnap óta annyira durva, hogy megijedtem azért megkérdezem az orvost Nem sokat tudok pihenni, attól félek, hogy nehogy elkezdjen a méhszáj szílni, nagyon nagynak tippelték a babát. De lehet csak túl aggodalmas vagyok
Teljesen normális. Kétlányos 34hkm.
A kérdező hozzászólása: ez szép. Remélem a 37. héten õ is kikívánkozik mint az elõzõ, mert ezt nem lehet kibírni, hogy nem alszik az ember

35. hetes kismama vagyok. Iszonyúan fáj a jobb kézfejem, olyan mintha nyomódna egy ideg. De ma nagyon erősen fáj. Nyom valamit a baba?

Legjobb válasz: Szia. Nem vizesedik a kezed??Mert ha igen,akkor valószínûleg a víz nyomja az ideget,és valószínû,hogy ez már szülésig így is marad..ha viszont nem vizes,akkor nem tudom miért zsibbad a kezed :( 33+5 hkm

Szia. Nem vizesedik a kezed??Mert ha igen, akkor valószínûleg a víz nyomja az ideget, és valószínû, hogy ez már szülésig így is marad..ha viszont nem vizes, akkor nem tudom miért zsibbad a kezed :( 33+5 hkm
A kérdező hozzászólása: De valószínû, hogy vizesedik, mert a jegygyûrûm is le kellett már vennem.
Orvos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: megyek holnap, két napja ilyen erõs és kellemetlen!
Orvos??????
Egyik barátnõmnél is ez volt. Nála kiderült, hogy gombás fertõzés okozta. Menj azonnal orvoshoz.
orvos. fürdéshez pedig használj ott lenn babafürdetõt. recept nélkül tubusost lehet kapni gyógyszertárban kb 150 ft. Rózsaszín a doboza, nonionium valami a neve. Én a 20. héttõl ezt használom mert nekem is volt elõtte kellemetlen folyásom. A dokim ajánlotta. azóta nincs bajom. remélem, semmi komoly :)
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál, gombás fertõzés! Canesten g-t kaptam! 2 napja használom és jobb!

35 hetes kismama vagyok és már napok óta erős alhasi görcseim vannak, olykor bele-bele nyíllal is. Mindenem fáj.Nagyon félek.Mennyi a valószínűsége annak, hogy megindul a szülés?

Segítségeteket el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A dokid nem mondta,hogy szedj magnéziumot?Mert igazat megvallva még korai lenne szülés.Próbál kicsit mozogni,hátha elmúlik,ha nem,akkor menj el orvoshoz,biztos ami biztos. Én per pillanat is hasonlóakkal küzdök,de ma/holnapra vagyok kiírva :-) kitartás

A dokid nem mondta, hogy szedj magnéziumot?Mert igazat megvallva még korai lenne szülés.Próbál kicsit mozogni, hátha elmúlik, ha nem, akkor menj el orvoshoz, biztos ami biztos. Én per pillanat is hasonlóakkal küzdök, de ma/holnapra vagyok kiírva :-) kitartás
Szia. Én is 35 hetes vagyok, nekem is szoktak lenni josló fájdalmaim, de azért nem tart napokig. Próbálj minnél többet pihenni, jó lenne ha egy-két hétig bent maradna a törpi, de ha meg is születik, ne aggódj, nagyon jó esély van már rá, hogy semmi gond nem lesz, valószínû, hogy már önállóan is tud lélegezni. A 36-ik héttõl nem koraszülött a baba. Azért persze szedd a magnéziumot, és feküdj amennyit csak tudsz. Minden jót!
Pihenj sokat, hátha jobb lesz. Én is ennyi idõs vagyok, nekem is erõs jóslóim vannak, néha két-három napig nagyon gyakran, majd egy-két napig alig. Nekem eddig mind a szülésznõ, mind a doki azt mondta, hogy ez teljesen normális már ennyi idõsen, amíg nem görcsölök erõsen (most kérdés, hogy kinek mi az erõs), addig ne izguljak. Ha viszont igen, akkor menjek be a sürgõsségire és megnéznek. Neked is ezt javaslom, legalább megnyugszol. A magnézium szedésre én azért nem bátorítalak, mert eddig nekem orvostól a gyógyszerészen keresztül a kismamatársakig mindenki azt mondta, hogy a 35. héttõl nem lehet szedni. (Igaz, én elõtte sem szedtem.)
Pont ezért kell szedni a magnéziumot, hogy még bent maradjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Nem bírom szedni a magnéziumot!Szeretném, ha még bent maradna a babo:)
A kérdező hozzászólása: Elõtte szedtem, de nem bírtam.Én is ugy tudom, hogy a 36 héttõl nem szabad szedni!
Én is 35 hetes vagyok, s ha görcsölök beveszek 2 Magne B6-t, az segít.De csak 36 hetes kor végéig szedhetem, utána nem szabad, elnyomja ha fájások jönnének.

Milyenek azok a joslofajasok? 35 hetes vagyok. Neha szoktam erezni a huvelyemben eros szurkalast, az lenne az?

Legjobb válasz: a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.

a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.
biztos, hogy az nem jóslófájás, mert nekem is van ilyen az elmúlt 1 hétben, de én még csak 16 hetes vagyok.
Azok a szurkálások, azok nem jóslófájások.A kisbaba buksija eltalál egy ideget, és te azt érzed szúrkálásnak.A jóslófájás nagyon erõs méhösszehúzódás+a derekad, gerinced, csípõd, mindened fáj.Na ezek azok.Ha pl veszel ilyenkor egy langyos fûrdõt, és elmúlik, az jósló.De a szúrkálás, kis áramütéshez hasonlító érzés, az az elõbb leírtak miatt van.Ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!