Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes 1 hete nagyon (2 db)

35 hetes vagyok, 1 hete nagyon fáj a medence meg csípő csontom. Mintha leakarna szakadni. Ez azért van mert tágulnak a csontok?

És a hüvelyemnél meg az alhasamnál miért érzek olyat mintha megakarna jönni?Ez rossz jel?Vagy ez is hozzátartozik h készül a szervezetem a szülésre?

Legjobb válasz: Szerintem abszolut jól gondolod:-) Lassan itt az idõ, a baba egyre lejjebb süllyed, a szervezeted egyre jobban tágul, készülsz a nagy napra. A meg akar jönni nekem is elõjön néha , ez a méh tágulását jelzi:-) Nyugi, semmi baj, pihenj sokat, fõleg ha fáj .-)

Szerintem abszolut jól gondolod:-) Lassan itt az idõ, a baba egyre lejjebb süllyed, a szervezeted egyre jobban tágul, készülsz a nagy napra. A meg akar jönni nekem is elõjön néha , ez a méh tágulását jelzi:-) Nyugi, semmi baj, pihenj sokat, fõleg ha fáj .-)

14 hetes terhes vagyok. Voltam 2 héttel ezelött kombinált teszten, mivel 35 éves vagyok, aminek az eredménye 1:7200. A nőgyógyászom azt mondta, hogy nincs szükség az AFP-re, mivel nagyon jó lett az eredményem. Lehetséges ez?

Én azt hittem, hogy az AFP mindenkinek kötelez?. Nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: Kezdetnek talán lapozgasd ki az Értelmezõ szótárból a "kategória" szó jelentését is :)

Kezdetnek talán lapozgasd ki az Értelmezõ szótárból a "kategória" szó jelentését is :)
Szia! Az AFP ingyenes és kötelezõ. Bár mivel volt kombinált teszted és jó lett ezért lehet elhanyagolhatónak tekinti az orvosod. De ártani nem ártana. Mondjuk az AFP elavult és a környezõ országokban nem is nagyon alkalmazzák már. egy vérvizsgálatból áll igazán elvégezhetné! Ha nincs választott orvosod menj be a terhes gondozóba. Ha meg van azért fizeted!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!