Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes 1 (30 db)

Mitől lehet, hogy éjjel sokkal többet keményedik a pocim? Egész nap jövök-megyek, pakolok és mégis csak 1-2-szer. Éjszaka meg egy sima átfordulástól, vagy felüléstől meg mindig, kb 5-6-szor.35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szia. szerintem jósló fájások azok ,mert már 35 vagy. ezt olvastam pont tegnap valahol. De jó, te már nemsokára szülni mész! Sok boldogságot! 24 hetes

szia. szerintem jósló fájások azok , mert már 35 vagy. ezt olvastam pont tegnap valahol. De jó, te már nemsokára szülni mész! Sok boldogságot! 24 hetes
A kérdező hozzászólása: Én is ilyesmire gondolok, de miért csak éjszaka??!! A "dejómegyekszülni"-rõl mindig más a véleményem :) ha nem bírok megmozdulni a hasamtól, akkor mennék már szülni, de ha a szülésre gondolok, akkor inkább a nagy has :) :)
Én még csak 22 hetes vagyok, de nekem is inkább este keményedik a hasam nem keveset. Ja és én már 17 hetes krom óta keményedek!

35 hetes terhes vagyok, 3 hete nem hogy híztam volna, hanem még fogytam is 1 kg-ot. Állítólag ilyen korban a baba fél kilót hízik hetente. Lehet valami baja? Mi?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, semmi baja sincs:) Elõzõ terhességemnél a 30.héttõl fogytam. Akkor volt plusz 11 kiló rajtam. Pedig ettem rendesen, még édességet is.A védõnõ nyugtatott, hogy ne aggódjak, a baba elveszi magának amire szüksége van. A végén plusz 7 kilóval mentem szülni, a fiam 59 centi és 3750 g lett:) Most 27 hetes vagyok, és plusz 6 kilónál tartok, kiváncsi vagyok, ismét fogyni fogok e.

Szia! Nyugi, semmi baja sincs:) Elõzõ terhességemnél a 30.héttõl fogytam. Akkor volt plusz 11 kiló rajtam. Pedig ettem rendesen, még édességet is.A védõnõ nyugtatott, hogy ne aggódjak, a baba elveszi magának amire szüksége van. A végén plusz 7 kilóval mentem szülni, a fiam 59 centi és 3750 g lett:) Most 27 hetes vagyok, és plusz 6 kilónál tartok, kiváncsi vagyok, ismét fogyni fogok e.
Én az utólsó 3 hónapban semmit nem hiztam, a baba rendben fejlõdött :)

Mi lehet ez? 35 hetes multam és azt vettem észre hogyha sétálok vagy itthon fözök vagy takaritok a hasam alja nehéz lesz! Ez keményedés vagy a baba ugy helyezkedik el? De 1 nap elég sokszor érzem az baj lehet?

Legjobb válasz: Ezt én is szoktam érezni és már hetek óta. Na nem mindig, de ha elfáradok, akkor nekem is nehéz lesz a poci. Nem tudom miért. De senki nem mondta eddig, hogy baj lenne. Ha ilyen sokszor érzed, azért elereszthetsz egy telefont. Te is megnyugszol majd, ha a dokival vagy a védõnõvel beszéltél! 34 hetes kismami

Ezt én is szoktam érezni és már hetek óta. Na nem mindig, de ha elfáradok, akkor nekem is nehéz lesz a poci. Nem tudom miért. De senki nem mondta eddig, hogy baj lenne. Ha ilyen sokszor érzed, azért elereszthetsz egy telefont. Te is megnyugszol majd, ha a dokival vagy a védõnõvel beszéltél! 34 hetes kismami
Lehet, hogy már kezdi magát a szüléshez befészkelni. Erre szokták mondani, hogy leszáll a pocak. Pihenj sokat, ha nem lesz más tünet, akkor nem lehet baj. Akár a dokidat is felhívhatod, Õ biztos jobban meg tud nyugtatni. Biztos nem te lennél az elsõ, és az utolsó aki ilyen kérdéssel felhívja. Kitartás, már nincs sok hátra!!:)

35 hetes terhesen megvehetem már a szoptatós melltartót vagy még sokat fog nőni a mellem és későbbre halasszam a vásárlást? (Eddig 1 méretet nőtt.)

Legjobb válasz: Szia. Szerintem olyat vegyél ami egy mérettel nagyobb, mint amit most hordasz, mert szülés után, ha beindul a tejcsi változik a mérete is. Legalábbis én így csináltam. Bár a védõnõm nekem azt tanácsolta, hogy csak szülés után vegyek. Na, de nekem nem lesz idõm vásárolgatni, ilyet meg nem nagyon lehet a férjemre rábízni:) Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Szerintem olyat vegyél ami egy mérettel nagyobb, mint amit most hordasz, mert szülés után, ha beindul a tejcsi változik a mérete is. Legalábbis én így csináltam. Bár a védõnõm nekem azt tanácsolta, hogy csak szülés után vegyek. Na, de nekem nem lesz idõm vásárolgatni, ilyet meg nem nagyon lehet a férjemre rábízni:) Üdv, 39 hetes kismama
Én az elsõ babónál a szülés végén vettem meg. Miután beindult a tejem, nem volt jó rám, íy szegény férjemnek kellett visszacserélnie. A többi babónál már rutinosan legalább 2 számmal nagyobbat vettem, így nem kellett cserélgetni. Borzalmasan nagyra tud nõni egy cici, mikor a tej belövell, és kb. 3-4 hónapig meg is marad a méret, feltéve ha csak szoptatsz. LEgalábbis nálam ez volt.
Bocs, az elõzõ vagyok: nem a szülés végén vettem meg, hanem a terhesség végén, a szülés elõtt egy héttel.
Szia.Én kb félidõtõl nem tudtam melltartót hordani-meg is lett a bõjtje, melegallergia jött ki a mellem alatt.Elmentünk venni 37hetesen egyet-stella melletartó-brumi maci bababolt-ha pest vagy esetleg.Tök jó nekem nagyon tettszik.2500ft tiszta pamut.Én egyet vettem, hogy kipróbáljam meg én is úgy vagyok vele inkább majd veszek egy nagyobbat ha kell majd , mert kelleni fog csak most amíg nem próbáltam ki addig egyel is beértem.én nem adnék többet érte, mert úgyis kinövöm..meg ki tudja minek...ez is megteszi.Nézd meg a neten én csak javasolni tudom.38hetes kismama

35 hetesen mitől van a " mindjárt megjön érzés"? Ez természetes? amúgy 2 hete mégcsak 1-es érettségű volt a méhlepény.

Legjobb válasz: Szia, én 34 hetes vagyok, és nem tudom, mennyire vigasztal, de nekem is vannak ilyen érzéseim elég gyakran.azt mondta a szülésznõm, hogy készüljek fel már medencetáji fájdalmakra, mert ez ilyenkor már természetes, nyúlik a medence porcos része, hogy tudjon majd tágulni.Ne aggódj, inkább gondolj arra, hogy már nagyon a vége felé jársz, és a kicsidnek már nem lehetne nagy baja akkor sem, ha világra jönne!Nyugi!

Szia, én 34 hetes vagyok, és nem tudom, mennyire vigasztal, de nekem is vannak ilyen érzéseim elég gyakran.azt mondta a szülésznõm, hogy készüljek fel már medencetáji fájdalmakra, mert ez ilyenkor már természetes, nyúlik a medence porcos része, hogy tudjon majd tágulni.Ne aggódj, inkább gondolj arra, hogy már nagyon a vége felé jársz, és a kicsidnek már nem lehetne nagy baja akkor sem, ha világra jönne!Nyugi!
Ez természetes érzés már ilyenkor. Nekem minden éjszakám errõl szól már, hogy úgy érzem menstruálok a szokásos görcsökkel. Nekem is csak 1-es érettségû a méhlepány, de a méhnyak már megrövidült. Én már nem bánnám ha a baba jönne, az orvosom szerint sem történne már semmi baj... 36 hét+4 napos kismama
Szia! Hát...mivel még csak a 35.hétben vagy feküdj és feküdj.Legalább még egy hetet jó lenne kihúznod.A mindjárt megjön érzés /bár nem írtad pontosan mit is érzel/, ha görcsölsz úgy, mint amikor anno meg készült jönni és ugy érzed, hogy kb álltalános idõközönként, akkor kezd el mérni az idõt.Ha többet kell nagy WC-re járnod esetleg kilökõdik a nyákdugó, akkor közeledik a nagy nap. De, ha csak simán fájdogál néha néha, akkor csak pihenj amennyit bírsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Nem görcsölök, inkább csak fáj.Tegnap óta erõsebben.A derekamba kisugárzik.Nem rendszeres idõközönként.Naponta kb.2-3 szor.

Itthon dolgozom, sokat kell ülnöm a gép előtt, de igy még mindig dolgozhatok.35 hetes kismama vagyok. Sokszor annyira belemélyülök, hohy 1-1.5 óráig fel sem állok. Persze addigra nagyon elzsibbad a fenekem, combom. Nem ártok a babának?

Ugy értem hogy a pangó vérkeringést?l jut neki elég oxigén,tápanyag?Ilyesmit?l nem lehet oxigénhiányos?Elnézést ha buta a kérdés...

Legjobb válasz: Nyugi! ami neki kell, azt õ elveszi :)) Ha nem érezné jól magát, ahogy esetleg összegörnyedsz, úgyis jelezné, nem hagyná "szó" nélkül. Persze, azért jó lenne, ha nem lógna a lábad, ha tudod,polcold fel !

Nyugi! ami neki kell, azt õ elveszi :) ) Ha nem érezné jól magát, ahogy esetleg összegörnyedsz, úgyis jelezné, nem hagyná "szó" nélkül. Persze, azért jó lenne, ha nem lógna a lábad, ha tudod, polcold fel !
Én a szülés elõtt egy héttel adtam le a diplomamunkámat, odáig nagyon sokat ültem naponta. A lényeg, ha elzsibbadsz, mozogj egy kicsit és naponta sétálj el a közértig, vagy a zöldségesig. Nem lesz baj!

S. O. S! 35 hetes vagyok. Kb 1, 5 órája zuhanyoztam, azóta mensi szerû görcsök, folyamatos derékfájás és nyilalások a hasam alatt. Jósló? Vagy mi lesz?

Legjobb válasz: Amig víz nem jön ne rohanj sehová, nyugi, lehet hogy semmi, de azért kimérten készülj elõ, hátha menni kell.

Amig víz nem jön ne rohanj sehová, nyugi, lehet hogy semmi, de azért kimérten készülj elõ, hátha menni kell.
A kérdező hozzászólása: Semmi. :) Az nst 36 hetesen fajin fájásokat mutatott, éreztem is. De nem szólt a doki semmit. Szoktam mensi szerûen görcsölni, derekam is szokott fájni de még mindig semmi. Már 37+2 hetes vok. :) Várom már nagyon a picit :)
Juj *-* Írj ha van valamii! :)
Van valami fejlemény? :)
A kérdező hozzászólása: rossz nst miatt fektettek be, de mint kiderült a baba jol van. 1111 a méhszájam, már csak babával megyek haza sztem. :) am vasárnapra vok kiírva. De még nem fáj semmim
Sok sikert!! :) Az a lényeg hogy a baba jól van! :3 Lány lesz vagy fiú? :)
A kérdező hozzászólása: fiú
Biztosan aranyos lesz *-* Jelezz ha megszületett :) Várom :)
Tuti megszületett már :)
A kérdező hozzászólása: 40+4 héten, május 16án megszületett. Gyönyörû kisfiú. :)
Gratulálok!
Na?:) )
A kérdező hozzászólása: Hát lehet h az még odébb van :) Voltam vizsgálaton teljesen zárt vagyok. De sose tudni :) majd írok ha van vmi
Majd írj ha megszületett a kicsi! :) )
A magzatvíz nem feltétlenül folyik el. A fájások ellenére is elõfordulhat burokrepesztés.
A kérdező hozzászólása: + keményedés és folyamatosan mozog a baba
Ne ide írogass, hanem menj be az ügyeletre!!!!!
Szerintem is kórház!
Mi a helyzet?? :DDDD
Pihenj le, és diszkréten azért nézegesd az órát, bár szerintem csak jóslóid vannak.:) Majd írj azért, hogy mi a helyzet!:)
A kérdező hozzászólása: Elmúlt minden :) Még jo h nem mentem egybõl sehova. De holnap tényleg összepakolom a cuccom, nem halogatom tovább. :)
Szia. Azt nagyon jól teszed ha összepakolod a cuccodat, ugyan is lehet, hogy következõ alkalommal már nem fog elmúlni :) Nekem is ugyan ilyen fájásaim voltak és rá 24 órára a karomban tartottam a kisfiamat :D Persze én akkor már 40+3 hetes voltam, elõtte 2 napig távozott a nyákdugó és tágulási vérzésem is volt elõtte, de ugyan így indult nekem is, rendszertelenül jöttek a fájások keményedtem fájt a derekam.Ez 12 órán át tartott majd elfolyt a m.vizem és további 12 óra múlva megszületett a kisfiam :)
Miújság van veletek? :)
A kérdező hozzászólása: Semmi különös. Szoktam görcsölni, gondolom jósló. De nem úgy mint mikor a kérdést írtam, akkor tényleg mgijedtem :)
Gratulálok :)

S. O. S.35 hetes terhes vagyok és tegnap óta fáj az 1 évvel ezelőtt betömött fogam. Szerintem gyökérkezelés gyanús, ennyi idősen szabad?

Már akkor sejtettem h rosszul tömte be a doki mikor csinálta mert utána is fájt, de hát azt mondta az normláis...Holnap reggel megyek fogorvoshoz és nagyon félek :S

Legjobb válasz: most azon gondolkodom h lehet h nem is a fogam fáj hanem alatta az ínyem, mert piros is, és vérzik mikor mosom. Tudom h gyakori terhesség alatt az ínygyulladás de nem lenne fura h pont ott, meg csak egy fogam alatt van, nem "végig"? Azzal tudnak valamit kezdeni?

A kérdező hozzászólása: most azon gondolkodom h lehet h nem is a fogam fáj hanem alatta az ínyem, mert piros is, és vérzik mikor mosom. Tudom h gyakori terhesség alatt az ínygyulladás de nem lenne fura h pont ott, meg csak egy fogam alatt van, nem "végig"? Azzal tudnak valamit kezdeni?
Persze, hogy tudnak. Nekem az ínyemmel állandó problémák vannak. Valami oka van, hogy begyullad, és az valószínû a fogad. Most én ebben nagyon rutinos vagyok, havi rendszerességgel járok fogászhoz, ráadásul magánhoz, tényleg minden kérdésemre válaszol. Én is így mentem elõször, hogy "nem a fogam, hanem az ínyem", és õ mondta, hogy annak mindig oka van, ha begyullad az íny. Mielõbb menj el, meg fogja oldani!
Szia! Nyugodtan menj fogorvoshoz, nagyon fontos h megcsináltasd! Szabad, sõt kell is!!! 35 hkm
Nem lesz semmi gond, nyugodtan menj el, nem olyan vészes. Utána megkönnyebbülsz! Ilyenkor szoktak fogröntgent is csinálni, de azt olvastam, ha eltakarják a pocakod, akkor nem lehet baja a babának.
Szia!Nekem nem nyúltak hozzá mert az érzéstelenítõben adrenalin is van állitólag és féltek, hogy a székbe szülök meg.Bár én toxémiás is voltam.
Igen. Tudom, kellemetlen, de ez is el fog múlni, nyugi. :)
Szerintem hormonok is vagy nem tudom. nekem az elsö trimeszterben volt ilyen, és most a másodikat várom, most is ugyan az. majd elmúlt.
kínos, de a környezet megérthetné. én 32 hetes vagyok, és kb 1 hete nálam is ez a probléma, plusz még rájön a böfögés is amit abszolút nem tudok visszatartani. kellemetlen, de ez van sajnos
32 hetes vagyok s en is pukizom foleg estenkent.remelem elmulik majd.
Biztos hogy a baba mindenedet nyom, ha pukizol az még nem is olyan rossz, az én babám a húgyhólyagomat nyomta meg rugdosta annyira hogy bepisiltem, éjszaka, nappal az utolsó hónap már pelenkáztam magamat.De most itt vagyunk és megérte.
És a legrosszabb, hogy a szülés után is ez lesz hetekig. Én úgy éreztem magam szülés után 4-5 hétig, mint aki állandó babvacsorára jár. Mert a belek ekkor vándorolnak vissza a helyükre és az is gázképzõ.
Nekem az elejétõl kezdve ez van. Régebben nem pukiztam a férjem elõtt, de most valahogy nem érdekel. Nem is szól semmit. Vagy merne bármit szólni :) ))
A kérdező hozzászólása: Nekem sem szól csak nevet de nekem kínos:) )

Más is küzd álmatlansággal? Mitől lehet vagy mi a megoldás? Nagyon fáradt vagyok már, de éjjel egyszerűen 1-2 órákat tudok aludni.35 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nekem is ez volt, a szülés elõtt több héttel és azóta az 5,5 hós babám miatt nem alszom, éjjel is 2-szer eszik még. Meg lehet szokni a fáradságot! Én nappal aludtam.

Nekem is ez volt, a szülés elõtt több héttel és azóta az 5, 5 hós babám miatt nem alszom, éjjel is 2-szer eszik még. Meg lehet szokni a fáradságot! Én nappal aludtam.
Szia!Én is ugyanígy vagyok vele, már a 30.héttõl sajnos...és egyre rosszabb, pedig azt hittem jobb lesz, hát nem...:( Én a melegtõl, és leginkább a kézzsibbadásomtól nemtudok aludni éjjel, sokat mondok ha 1-2órát tudok...nappal meg sose tudtam, de mivel 2hónapja már nemtudok aludni, így elõfordul hogy nappal fél-1órára elalszok, na de az nemolyan mintha éjjel aludnék..:S Olyan vagyok mint a mosott sz.., már erõm sincs sokszor kikelni az ágyból...mindenki mondja hogy most aludjak még lehet, mert meglesz a baba, nemfogok tudni sokáig...hát igen..aludnék én ha tudnék...hogy mi a megoldás?Nekem azt mondta a dokim, ha megszülök az:) Mondom dejó:) Úgyhogy kitartás neked is, nem sok van már hátra, csak kibírjuk!(36h)
nekem is volt ilyen gondom. SEDATIF PC - homeos bogyó, nem árt a babának, nyugi. Vagy elalvás elõtt vegyél be kettõt (de úgy alkalmazd ahogy egy homeos cuccot kell, tehát pl. szopogatás elõtt/után fél órával inni/enni ne, mentolos fogkrémet ne használj, stb. Szóval ha elaludni nem tudsz akkor 2 db elalvás elõtt szopogatva, ha átalvási gondod van (tehát elalszol, de éjjel felkelsz pl. pisilni és nem tudsz már visszaaludni - ez vagyok én -) akkor felébredést követõen szopogass el kettõt. Nekem tutira hatott. Végre újra alszom!!!!
én ugyan ez a bajom, de csak 5 hetes vagyok. és nem tudok aludni nappal meg majd össze esem, de kivárom az éjjelt mindekép..
30 hetes vagyok. nekem ez van már vagy öt hete. annyira zsibbad és fáj a kezem hogy 1, 5-2 órákat fent vagyok plusz még jövök dolgozni is. megértelek sajna :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!