Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes és ma voltam (6 db)

35 hetes vagyok és ma voltam a védönönél és a 4-dik vérvételi beutalot adta. Mikor kellene uh mennem?

Utoljára 28 hetesen voltam genetikai uh azota magán orvoson nézet uh de az ö gépe nem olyan profi mint ami a klinikán van. Ja és a baba szivhangját még nem is nem is hallottam. Ez normális ?

Legjobb válasz: Szia. 38 hetesen van a köv uh. Nekem minden uh-on megmutatták a szívhangot ( 7, 12, 26, 30 heti uh-on) Üdv, 33 hetes kismama

Szia. 38 hetesen van a köv uh. Nekem minden uh-on megmutatták a szívhangot ( 7, 12, 26, 30 heti uh-on) Üdv, 33 hetes kismama
Nálunk 36 hetesen van a következõ.A dokid nem mondott semmit?Vele lenne érdemes beszélni, hogy mikor akar látni.Szerintem hívd fel és kérdezd meg.

36 hetes vagyok, ma voltam uh-on és 35 hetest mutatott. Nem jelent ez bajt? BDP: 87mm, HC:318mm, FL:69, 9. Mit jelent az, hogy II. kpf, Flow:neg.

Legjobb válasz: Szia! A flow: neg. azt jelenti, rendben van a magzati vérkeringés. A II.kpf nem tudom...a lepényt szokták még nézni ilyenkor, hanyad fokban érett.

Szia! A flow: neg. azt jelenti, rendben van a magzati vérkeringés. A II.kpf nem tudom...a lepényt szokták még nézni ilyenkor, hanyad fokban érett.
Szia! Én 27 hetesen voltam uh-n, ott azt írták mért adatok szerint 26 hetes. Rákérdeztem, azt mondta a doki, egy hét nem számít, mert el bele is fér (mikor volt a beágyazódás, attól függõen már lehet az idõpont) meg hát ahogy vannak 160 és 200 cm magas emberek (és mindkét véglet normális!!!!) úgy a babák is más-más méretüek. Mi nem vagyunk túl nagyok semmilyen téren sem, a családban is inkább kissebbnek mondható mindenki, honnan örökölt volna nagyobb méreteket? Úgyhogy ebbõl kiindulva szerintem semmi gond a méreteivel, fõleg ha csak egy hétrõl van szó. kpf.: koponya végû fekvés, vagyis a buksija van lefele: befordult a szüléshez. Minden jót neked! És ne aggódj! 33 hetes kismama
A II.KPF-azt jelenti hogy koponyavégü fekvésben fekszik, tehát a feje már lefelé van a szülöcsatorna felé...
Szia!Nekem is hasonloak jöttek ki a 36 heti ultrán!Ezek az értékek azt jelentik kb 45 cm babád, és 2600gramm.Normális ütembe fejlõdik a kicsid mind az enyém is.A köldögzsínorba az áramlás negatív az nagyon jó.A babád fejel lefelé van a hasadba ami nagyon jó mert befordult a szülõcsatorna felé. Nincs miért aggódnod!Szép babavárást, és babázást:) )Üdv:Zsuzsa
Szia! én 31 hetes vagyok, de az uh szerint csak 29. Mert a baba méretei ekkorák. Az orvosom azt mondta, ne aggódjak, amiért kisebb, mint az átlag, mert az átlagot 3500-3700 grammra teszik. Ha a baba kisebb súllyal érkezik, attól még lehet makk egészséges és majd kint behozza a lemaradást.

35/5 hetes vagyok és ma voltam dokinál a papíron rajta van hogy c-2000 ez jó? és pontosan mit is jelent?

Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Meg van rövidülve a méhnyakad két ujjnyira. Pihizz egy kicsit többet és ne emelgess nagyobb súlyokat. Ez lesz majd ezer is és el fog kezdeni idõvel kinyílni a méhszájad.

Meg van rövidülve a méhnyakad két ujjnyira. Pihizz egy kicsit többet és ne emelgess nagyobb súlyokat. Ez lesz majd ezer is és el fog kezdeni idõvel kinyílni a méhszájad.


nézesd meg magad orvossal boldog babavárást
Szia!!!39hetes kismama vagyok 30-tõl egy folytába keményedik a hasam szedtem a Magne B6-ot, attol valamenyire elmult és voltak és vannak görcseim is én el mentem az orvoshoz nem volt semi. 35-36 hétõl kinyilt a külsõ méhszáj azota semi.A görcseim hol erõsebek hol gyengébek.Azt mondta az orvosom, hogy ez a szülés elõ jelei készülödik a babám , de még nem lesz szülés.Ugy , hogy szenvedek.Jo baba várást és kitartást!!!
Mindenképpen keresd fel a legközelebbi szülészetet vagy ügyeletet, mutasd meg magad orvosnak nehogy baj legyen!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. De akkor most baj van nem voltam még ilyen helyzetben mert az elsö babánk.
Amíg nem vérzel, nincs baj, de mindenképpen menj orvoshoz, mert a görcsök hatására elkezdhet kinyílni a méhszáj, és ez már tényleg baj lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat tegnap este voltam bent a korházba hogy nézzenek meg azt monták nekem is hogy ez a szülés elöjelei de nincs semmi gond.
Szia.A második válaszoló vagyok.Örülök neki, hogy semmi gond!Látod az a biztos, hogy orvos látott és minden renben van.Készülõdik a babád és ez így normális.Kitartás már nincs sok hátra.Rövid, könnyû szülést kívánok :-))

Ma voltam uh. N holnap leszek 38 hetes de a husi mertei 35 hetesnek felelnek meg. BPD:91mm OFD: 107mm HC:314mm AC:317mm FL:71mm becsult suly: 2917g. Nagyon levan maradva a kicsi? Es ez mitolehet?

Eddig mindig nagyobb volt es fejletebb!! Koszonom a valaszokat. Azert itt kerdezem meg mert a dokimhoz csak holnap tudok menni es addig kell valami nyugtato szo.

Legjobb válasz: Ezek alapján az adatok alapján 36-37 hetes vagy, egyáltalán nincsen lemaradva, és egyáltalán nem 35 hetes méretek ezek. A súlya is hibátlan, én ennyivel szültem a 39. héten. A lepényre mit mondott a szonográfus ?

Ezek alapján az adatok alapján 36-37 hetes vagy, egyáltalán nincsen lemaradva, és egyáltalán nem 35 hetes méretek ezek. A súlya is hibátlan, én ennyivel szültem a 39. héten. A lepényre mit mondott a szonográfus ?
nekem is kicsit furcsa hogy 2917 gramm meg 91 es bpd 35 hetes méret lenne, , , , sokan ekkorával születnek 38-39. hétre simán...
nekem 40 hetesen volt a bpd 91 .... a többi adat is tök átlagos... én 3150-el szültem a lányom, te el is fogod ezt hagyni ha végig húzod.... 38 hetesen a majdnem 3 kilós gyerek nem kicsi és egyáltalán nem 35 hetesnek felel meg....kivéve ha már eleve a 4 kilós gyerekeket veszik lapnak...
Nincs lemaradva! Nekem a 37. héten született a lányoma 2750 grammal.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! En is csodalkoztam de a papirra azt irtak h 35 hetesnek felel meg. Placenta hatso falon II.fokban erett.

Ma voltam ctg-n.35 hetes multam.1 heten ketszer kell mennem mert magasnak tarjak a vernyomasomat. A monitoron neztem a kislanyom szivvereset es volt amikor 130 volt de ketszer felment 160-ra is. Normalis ez?

Az en vernyomasom max 140 volt eddig.Ma csak 130 de nagyon meglepodtem hogy az ove egyik pillanatban 130 3msp mulva meg 150-160.Nem gnd ez?A korhazban azt mondtak semmi gond.110 es 160 kozott normalis az o vernyomasa.Szerintetek?Eleg gyakorlatlannak tunt nekem a noverke.A monitor meg mehosszehuzodasokat is mutatott ami valamikor felment 40-50-re is.De nem igazan ereztem semmit csak kicsit fajdogal a hasam alja de szinte eszre se lehet venni.

Legjobb válasz: Koszi ez megnyugtato!!!Minden jot nektek!Szep napot!

A kérdező hozzászólása: Koszi ez megnyugtato!!!Minden jot nektek!Szep napot!
A picinek a pocakodban magasabb a pulzusszáma, az a jó, ha 160 minnél többször, nekem ezt mondták, akkor aktív, fent van, ha kevesebb kicsit, akkor alszik, de az nem jó, ha 110 alá megy, úgyhogy ne aggódj minden rendben.Én leányzómé is nagyon tepert, sõt, mikor megszületnek is sokáig az övéké több lesz, gyorsabban ver a szivük, mint nekünk, természetes.
Szia! Az én babóm szive 160körül szokott lenne, de ha ngyon beindul volt olyan 190-200volt. Nyugi, minden ok! 39hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!