Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes érzem mint (5 db)

Ha a baba csuklását a köldökvonal alatt érzem többnyire, sőt van, hogy olyan érzés szinte mint ha a hüvelyemben csuklana, akkor a baba megfordult már? 35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én mindig csak bal oldalon, lent érzem a csuklását. Pl. ebben a pillanatban is :o) De az én babóm sajnos még mindig faros. Meg is lepõdtünk a 30 hetes 4d-n, mert már arra tippeltünk, hogy azért, mert befordult fejvégûre. De nem. 32 hetes kötelezõ uh-n még mindig faros volt. Jövõ héten megyünk újra uh-ra (36 hetesre), de ahogy tapogatom a hasamat, szerintem még mindig faros szegénykém.

Szia! Én mindig csak bal oldalon, lent érzem a csuklását. Pl. ebben a pillanatban is :o) De az én babóm sajnos még mindig faros. Meg is lepõdtünk a 30 hetes 4d-n, mert már arra tippeltünk, hogy azért, mert befordult fejvégûre. De nem. 32 hetes kötelezõ uh-n még mindig faros volt. Jövõ héten megyünk újra uh-ra (36 hetesre), de ahogy tapogatom a hasamat, szerintem még mindig faros szegénykém.
igen valószinüleg már fejfekvésû.Az én bébim már 2x körbefordult a pocakomban, és mindig onnan tudtam hogy merre van a buksi hogy hol éreztem az ütemes csuklást, a héten voltam uh-on és teljesen biztos voltam benne hogy újra megfordult és fejfekvésû és igazam is lett.:)
Szia én is így éreztem:) ) tegnap voltam uh-on és tényleg fejjel lefelé van a baba. Azóta is ott érzem ha rájön a csuklás vagy a mocorgás:) remélem ez már így is marad. 31 hetes
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem néha forgolódik még egy kicsit. De sokat vagyok 4kézláb, fõleg esténként a TV elõtt, így kényelmes. És ezzel elõsegítem a forgását. Remélem nem tekeri magára a köldökzsinórt!!! És remélem az utolsó forgásával majd lefelé fordul. Bár azt hiszem többnyire úgy van.

35 hetes vagyok érzem mint ha jönne le a baba. Ezek már a joslo fájások?

Naponta ugy 6 szor ilyen szuro , fájo érzés van a hasamba. Már nagyon be vagyok dagadva mnden nap alig birok menni. Régen csak este dagadt be a lábam de most már egész nap be van vizesedve hiába polcolom fel a lábam. Ahányszor rug érzem hogy a méhszájamnál van.

Legjobb válasz: A jóslófájások olyanok mint a menzesz görcsök,csak nem pontos idõben jelentkeznek.Ilyen szúrásokat énis érzek már a 30-ik héttõl.Szerintem azt érezheted hogy a babád fejecskéje beilleszkedet,nekem is azt mondták attól érzem a nyomást és a szúrást.Sajnos énis dagadok már 2 hónapja,én nem tudok ellene semmit tenni.Kitartás még pár hét!!!üdv 40 hetes kismama

A jóslófájások olyanok mint a menzesz görcsök, csak nem pontos idõben jelentkeznek.Ilyen szúrásokat énis érzek már a 30-ik héttõl.Szerintem azt érezheted hogy a babád fejecskéje beilleszkedet, nekem is azt mondták attól érzem a nyomást és a szúrást.Sajnos énis dagadok már 2 hónapja, én nem tudok ellene semmit tenni.Kitartás még pár hét!!!üdv 40 hetes kismama
A jóslófájás valóban olyan, mint a mensi görcs, csak nem rendszeres. Amit érzel, csak annyit jelent, hogy a babád süllyed lejjebb, készülõdik kijönni majd a maga idejében. A szúrásokat azért érzed, mert nehéz, húz lefele. Próbálj minél többet feküdni, az enyhíti ezt az érzést. ma már 41 hetes kismama

35 hetes vagyok. Mi lehet az amior a baba odabent beremeg? Olyasmi érzés, mint ha pár másodperces rohama lenne. Nem rúg, vagy tolja magát, hanem remeg. Legalább is kintről így érzem.

Legjobb válasz: Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama

Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De jó, hog yezt írjátok. Így legalább tudjuk, hogy többen vagyunk, és akkor remélhetõleg ez normális dolog. :-)
Szia! Nekem már egy ideje csinál ilyet...én ilyenkor azt tudom elképzelni, hogy beidegesedik 'játék' közben, vagy 'harcol' a köldökzsinórral meg hasonlók... =) Olyan cuki lehet! =)
Szia!Na latod ez jo kerdes!Engem is erdekelne, hogy vajon olyankor mit csinal.Remelem megmondja valaki.:) 35 heteske
Nekem is szokott remegni :-) , bar engem a reggeli nyujtozkodasi remegesre emlekeztet... akarmi is legyen nagyon vicces erzes :-) 37 hetes
Utolsó vagyok, nekem egyértelmüen a Baba mozog igy...szerintem neked sem izom, hanem Õ. :)
A kérdező hozzászólása: Ebben a pillanatban jutott eszembe (pedig egy ideje már foglalkoztat a kérdés), hogy az is lehet, hogy nem is a baba csinálja, hanem csak a hasizom ráng. Úgy, mint ahogy nekem pl néha a szemem is szokott. A méhemben, vagy valahol valami izom ráng talán.
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy nem csuklás, az tlojesen más érzés. Viszont az lehet, hogy olyat ettem, ami nam ízlett neki. Olyasmi érzés, mint amikor valami rossztól kiráz a hideg. Szegényke :-)
Ha csuklik az is olyan, mintha beremegne, de a mocorgásával is tud remegést kelteni.És tény, hogy már a pocakban tudnak grimaszolni fintorogni stb...Lehet, hogy valami olyasmit ettél ami nem ízlett neki. 39 heteske.
Szia! Nekem is szokott lenni és én sem tudom mi lehet a Manóval olyankor. Ja, 36 hetes vagyok ma. Említettem a dokinak de nem mondott rá semmit.
De jo!Azt hittem csak az enyem rosszalkodik igy.Amit en meg szoktam erezni es fura h teljesen lent ilyen 'buborekszeru" vmit csinal.Olyan jo lenne tudni h ilyenkor miket huncutkodik:) Udv:35 hetes pocakos


Mennyire lehet ártalmas a babámra? 35 hetes kismama vagyok. Házunkban régi padlót festenek, és sajnos hiába van kinyitva minden ablak, ajtó, érzem a festék szagot (Trilak).

Sokat megyek ki a leveg?re, de ha bent vagyok akárhová kuckózom be magam, mindenhol érezni valamelyest, hol er?sebben, hol enyhébben.

Legjobb válasz: Szia! Ezeken a dolgokon én is sokat gondolkodtam. Pl. fodrásznál , ahol van mûkörmös , árthat-e pl. az a vegyszer , amit használnak stb. De abból indulok ki , hogyha levegõztetve van egy helység ,vagy keveset van ott az ember lánya és a tüdõ jól mûködik, :), akkor gyors a levegõcsere. Szerintem csak az a nehéz szag zavar , amit az orrodban egy idõ után "bennemarad". Szerintem semmi ok az aggodalomra , mert ahogy irod, nem zárt helyiségben vagy! :) 30 hetes kismami

Szia! Ezeken a dolgokon én is sokat gondolkodtam. Pl. fodrásznál , ahol van mûkörmös , árthat-e pl. az a vegyszer , amit használnak stb. De abból indulok ki , hogyha levegõztetve van egy helység , vagy keveset van ott az ember lánya és a tüdõ jól mûködik, :) , akkor gyors a levegõcsere. Szerintem csak az a nehéz szag zavar , amit az orrodban egy idõ után "bennemarad". Szerintem semmi ok az aggodalomra , mert ahogy irod, nem zárt helyiségben vagy! :) 30 hetes kismami
Hát ez nem jó!Az a baj, hogy a festékekbõl párolgó oldószerek okozzák az a bizonyos szagot, ami ártalmas, mert belélegzi az ember.Ezek az anyagok felszívódnak a nyálkahártyán keresztül is és bejutnak a vérkeringésbe.Jó lenne, ha addi, amíg teljesen meg nem szárad a festék, anyukádéknál, vagy más rokonnál tudnál lenni.Van rá megoldás?
Az elsõ vagyok. Az elõttem szólónak is igaza van , de azért nem 100százalékban mennek át ezek a vegyszerek ám :) amire még gondoltam , hogy az is jó lenne , ha a máshol alvást meg tudnátok oldani! A frissen festett helyiségeket napokig szokták még szárítgatni , legyen az akár padló vagy fal.
Egy nagyon régi Kiskegyedben írták minimum 10éve, még akkor lehettem vagy 12éves, hogy a lakásfelújítás, festés stb. koraszülést okozhat, szóval igyekezz nem túl sokat otthon lenni, illetve szellõztessetek minél többet és igyekezz olyan részén tartózkodni a lakásnak/háznak, ahol inkább csak enyhébb a festékszag, mint erõsebb. Nálunk is volt festés bõven, néha pár napig elég erõs volt a szellõztetés ellenére, de idáig még nem lett baj. Viszont még lesz festés a nappaliban, amit addig kerülni fogok. 26hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!!!! Közben már annyira erõssé vált a szag, hogy a férjem el is hozott a szüleimhez :-) Majd jön értem pár nap múlva. Szegény még átkeni mégegyszer, plusz a nyílászárókat is, úgyhogy az a biztos, ha én nem tartózkodom ott. Igazatok van ;-)!!! Remélem nem lesz bajunk attól, amit eddig is belélegeztem. A koraszülés elég rémisztõ lenne. Még pár hétig hagy fejlõdjön csak odabenn picurkám. A falat is festettük, de abból szinte semmit nem éreztem, a falfesték dobozára is rá van írva, hogy "illatosított" . A szellõztetéssel ki is illant gyorsan abból a szobából. De ettõl a lakkos fafestéktõl...... jobb, ha óvakodunk! Kismamiknak boldog babavárást kívánok! :-)))
A kérdező hozzászólása: már vagy két hónapja lefelé van fordúlva!
Biztos, hogy helyezkedik, nyomja bele a buksiját a szülõcsatornába. Nekem is vannak ilyen jellegû fájdalmaim (is). Teljesen normális. Készülõdik kifelé szépen lassan.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!