Találatok a következő kifejezésre: 35 hetbe ez lesz a második (1 db)

35 hetbe vagyok ez lesz a második szülésem, de jobban félek mint az elsőnél, 26 óra vajudás után, tágitót kaptam de semmit nem használt, majd megcsászároztak . Most elkellene döntenem a császárt vagy a természetes szülést választom?

Semmit nem tágultam holott már rég elfolyt a magzatvíz,majd 10 ora mulva tágitot kaptam , de ez sem használt már annyira kivoltam merülve belázasodtam és csak ezután császároztak meg...

Legjobb válasz: Minden szülés más, ezt nehéz elõre megmondani, hogy mi lesz most, kivéve ha valami olyan oka volt annak, hogy nem tágultál. Én próbálnék valami olyan megoldásra törekedni, hogy a fájások beindulása után 12 órával nem indul meg a szülés, akkor császározzanak meg. De a doki véleményét kérd ki, biztos elmondja az érveket és ellenérveket. (barátnõm sem tágult,infúzióval indították reggel 7-kor, délután 4-kor kezdtek erõsödni a fájásai, de 1 ujnyinál nem tágult jobban, este 9-kor császározták. )

Minden szülés más, ezt nehéz elõre megmondani, hogy mi lesz most, kivéve ha valami olyan oka volt annak, hogy nem tágultál. Én próbálnék valami olyan megoldásra törekedni, hogy a fájások beindulása után 12 órával nem indul meg a szülés, akkor császározzanak meg. De a doki véleményét kérd ki, biztos elmondja az érveket és ellenérveket. (barátnõm sem tágult, infúzióval indították reggel 7-kor, délután 4-kor kezdtek erõsödni a fájásai, de 1 ujnyinál nem tágult jobban, este 9-kor császározták. )
Hát igen, ezt neked kell eldöntened; a szomszédom is így járt az elsõnél, õ simán császárt "kért", mert nem akart megint fölöslegesen szenvedni.
szia engem nem csázároztak van két kislányom, de azért irok mert saját tapasztalat hogy az idegesség leállítja vagy meghosszabítja a szülést az elsõ kicsi lányomnál nagyon izgultam ne mtudtam mi fog történni, amíg itthon voltam nem volt semmi gond, 4 perces fájásokkal indultunk a kórházba 60km-re tõlünk volt a kórház 4 ujjnyira nyita volt a méhszáj de amikor a szülõszobába értünk jött a pánik és a fájások megszüntek, aztán valamilyen uton módon sikerült megnyugodnom és 2 óra mulva meg is született a csöppöm, a második már simán ment tudtam mi vár rám oda tudtam figyelni az eseményekre, 10 perces fájásokkal indultam és 5 óra alatt megszületett DE ÕVELE MÁR SOKKAL NYUGODTABB VOLTAM NE IZGULJ SZORÍTOK NEKED
Szia! Neked kell eldöntened, melyiket választod. Ha nem programozott lenne a császár, arra figyelj, hogy ott is várni kell egy bizonyos mértékû tágulásra, hogy ne legyen késõbb komplikáció. Nálam ez 3 ujjnyi volt. De a lényeg, amit elõttem is írtak, ne félj tõle, valahogy úgyis túl esel rajta, és megszületik a babád:-) Kitartás!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Győrben a 6 hetes kontroll szülés után hogy működik?

A zárómon csak annyi van, hogy 6 hét múlva javallott.. hogy hova, mikor, kihez senki nem mondta. Vagy előtte telefonon kell egyeztetni?

4

Mit gondoltok erről a videóról?

Egy nőgyógyász véleménye az apás szülésről, semmi véres-brutális nincs benne. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mit gondoltok?


3

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?

31

Szegedi orvosok? Néhány hetes kismama vagyok és orvost keresek! Kit ajánlatok terhesgondozásra, aki szülés levezetést is vállal?

Minden pozitív és negatív tapasztalatot/véleményt várok! Kit ajánlanátok és kit nem?

2

A málnalevél teát lehet a 34. héttől inni?

Sok helyen azt olvastam,hogy szülésznő javaslatára már a 34.héttől itták és legkésőbb kell a 36.héten elkezdeni.

6

12 évvel ezelőtti hasi műtétből eredő heg is elvékonyodhat terhességkor és lehet belőle császár?

4

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!