Találatok a következő kifejezésre: 35 hetbe ez (68 db)

3 napja kevesebbett mozog a babám, mint eddig. Hétvégén tkezdem a 35. hetet ez természetes?

Kedden megyek Dokihoz.

Legjobb válasz: Szia szerintem normális,mert én is 35 hetes vagyok,és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog,és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását,még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj,már ilyenkor kevesebb a helye is,és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Szia szerintem normális, mert én is 35 hetes vagyok, és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog, és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását, még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj, már ilyenkor kevesebb a helye is, és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.
Mit nem értesz ezen? A 35. hét, az betöltött 34 hét, + pár nap. Már keresheted ezügyben a szülészõd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Az orvosom 3 kg-ra jósolta a kisfiunk súlyát a 35. héten, mostmár 36 hetes vagyok. Ez tényleg sok?

Mindenki azt mondja,hogy nagy babánk lesz,f?leg most hogy mondta a dokim a súlyát.De azt az orvosom is hozzá tette,hogy ez csak saccolás,mert nem lehet 100%-an megállapítani.Nálatok milyen id?ben,milyen súlyt mondtak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36. héten 3,5 kg-ot, s 38.-on született 3,8 kg-mal. Azonban a szobatársamnak 36. héten 3 kg körüli babát saccoltak, s 5,1 kg lett a baba a 40. héten. Hát ezt jól elmérték.

Szia! Nekem 36. héten 3, 5 kg-ot, s 38.-on született 3, 8 kg-mal. Azonban a szobatársamnak 36. héten 3 kg körüli babát saccoltak, s 5, 1 kg lett a baba a 40. héten. Hát ezt jól elmérték.
fiam 37+6:3600 gr., 40+6: 4400 grammal született lányom: 37+1:3301 gr., kiírt napon 3950 grammal született
nekem a 36. héten 3, 2 kg-ra saccolták a fiamat, majd 40+3 napra 3, 6 kg-mal született természetes úton (az utolsó héten már nem nõtt) ezek a számok is csak hozzávetõlegesek, szerintem nem sok
Szia! Nem sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a vélaszokat!Boldog babavárást/babázást mindenkinek!!! :-)

Hányás a 35. héten? Normális ez?

Legjobb válasz: Igen normális.Így jártam én is.Néha úgy érzem magam mint az elején.:P 35 hkm

Igen normális.Így jártam én is.Néha úgy érzem magam mint az elején.:P 35 hkm

Nagyon savasodom. A 35. héten vagyok, ez a terhesség előrehaladása miatt van vagy rosszul étkezem?

Majd kimarja a sav a torkomat. Eddig is volt néha-néha, az étkezésemet nem nagyon változtattam, mégis rosszabb. Mit (t)ehetek ellene?

Legjobb válasz: Azert van, mert a gyomrodat szo szerint feljebb tolja mar a baba. En is nagyjabol a 35. hettol savasodtam. Erre megoldas lehet a keksz, banan, tej, vagy valamilyen savlekoto, amit terhesek is szedhetnek. Ezutobbit en nem mertem, mert kulfoldon elek, es nem tudom mit lehet. A tobbi segithet valamelyest. Tudom, nagyon rossz erzes, de mindez egycsapasra meg fog szunni, amikor megszuletik a babad. Kitartas!

Azert van, mert a gyomrodat szo szerint feljebb tolja mar a baba. En is nagyjabol a 35. hettol savasodtam. Erre megoldas lehet a keksz, banan, tej, vagy valamilyen savlekoto, amit terhesek is szedhetnek. Ezutobbit en nem mertem, mert kulfoldon elek, es nem tudom mit lehet. A tobbi segithet valamelyest. Tudom, nagyon rossz erzes, de mindez egycsapasra meg fog szunni, amikor megszuletik a babad. Kitartas!
szia! én refluxos voltam terhesség elõtt is, szinte törvényszerû volt a sav, de nálam már a 10.héttõl.elõször rennie, késõbb hideg víz(mindig volt nálam egy palack), majd hideg tej, végül háztartási keksz volt a favorit.vége felé már éjjel is arra keltem, hogy jön a torkomon felfelé, akkor tt volt az éjjeliszekrényen a keksz.most 8 hetes a picim, és szülés óta nem volt savam, õ nyomta fel annó.kitartás!!
Próbáld ki a citromos vizet, nekem az segít a sav ellen.
Én 30 hetes vagyok de már küzdök evvel a problémával..tudom kicsit röhelyes vagyok de nekem a fagyi segit...az elején is savasodtam és nem hittem volna de tényleg jók voltak a citromos dolgok, még az is ha egy fél citromot kifacsartam és megittam.
elnézést siettem röhejes nem röhelyes:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget:)

35. hétben vagyok, vannak mensis görcseim+derék hasogatás, és elég intenzív keményedéseim is vannak. Ezek úgy tudom a jóslófájások. De honnan tudom, ha már a szülési fájások vannak?

tudom még 5hetem van, de ha már most ilyeneket érzek, milyen lesz az igazi?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggodj azt nem fogod semmivel sem összetéveszteni. Én mikor az elsõ babámat szültem bementem én is joslófájásokkal azt hittem az már az. De amikor jöttek az igazi fájások az összetéveszthetetlen. Az aztán tud fájni. Én 16 órát vajudtam és a végén császár lett. Most én is a másodikat várom szintén 35 hetes vagyok. Amikor szabályos idõközönként jönnek pl:10 percenként akkor már el lehet indulni a korházba ha nincs olyan közel. Boldog babavárást és szép könnyû szülést.

Szia. Ne aggodj azt nem fogod semmivel sem összetéveszteni. Én mikor az elsõ babámat szültem bementem én is joslófájásokkal azt hittem az már az. De amikor jöttek az igazi fájások az összetéveszthetetlen. Az aztán tud fájni. Én 16 órát vajudtam és a végén császár lett. Most én is a másodikat várom szintén 35 hetes vagyok. Amikor szabályos idõközönként jönnek pl:10 percenként akkor már el lehet indulni a korházba ha nincs olyan közel. Boldog babavárást és szép könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.és törvényszerû, hogy a szülés ilyen fájásokkal induljon?szóval biztos hogy lesznek 10-5 perces fájások? neked is mindenjót kívánok
Ha ismétlõdõen jönnek a fájások - én mértem közöttük az idõt- akkor az már jelent valamit. Én hajnali 5-kor ébredtem ilyen érzésekre, mint amik neked vannak, és délután 2-re lettek 5 perces fájásaim. A köztes idõben semmi, még elindultam bevásárolni. Akkor már egyre nõt a folt a nadrágomon, szivárgott a magzatvíz. Délután 3-kor mentem be a kórházba és este negyed 10-re lett meg a babám. Elsõ babás vagyok. A szülési fájásokat nem nagyon fogod összetéveszteni mással. Könnyû szülést kívánok Neked!
Szia! Még azt tudod tenni, ha nem vagy magadban biztos, hogy beülsz egy kád meleg vízbe, a jóslófájások elmúlnak tõle, az igaziak viszont nem.Én is ezt csináltam, és tényleg így van. A fájások között pedig mérd az idõt, nekem 15percesekkel kezdõdött délután 3kor, fél5-kor már 4percesek voltak, és 9re megvolt a kisfiam.:)

A 35. hétben vagyok menstruációs görcshöz hasonló fájdalmam van, 5-10 percig is elszokott tartani. Elég kellemetlen. :/ Ezek jósló fájások? Normálisak? Aki már szült hányadik hétre jött a baba? Köszii

Legjobb válasz: Nem vártam még babát soha, de szerintem be kellene menned az ügyeletre.. Nehogy bajotok legyen... Ez a babának sem jó... Lehet kapsz infúzióban magnéziumot, ez csökkenti a görcsöket.. Én a helyedben már réges-régen kórházban lennék... Ne kockáztass..

Nem vártam még babát soha, de szerintem be kellene menned az ügyeletre.. Nehogy bajotok legyen... Ez a babának sem jó... Lehet kapsz infúzióban magnéziumot, ez csökkenti a görcsöket.. Én a helyedben már réges-régen kórházban lennék... Ne kockáztass..
Szia! Ezek csak jóslófájások, volt, hogy nekem 1 órán át tartott! Terhesség végéig valószínû, hogy idõnként nálad is elõ fog jönni. 40+1hkm
Szia Szerintem is jóslófájások. Nekem az elsõnél kb a 36. héttõl kezdõdött. Néha néha volt egy, 40+5 napra indították a szülést. :) Most, a másodiknál már a 30. héttõl vannak rendszeres, elég erõs és hosszú ideig tartó jóslóim, amitõl elkezdett már nyílni a méhszájam is. Amin a szeduxenen és magnéziumon kívül csak a pihenés segít. A betöltött 36. hétig szedheted a megnéziumot és pihenj amennyit csak tudsz. Szólj az orvosodnak, hogy jelnetkeztek jóslófájások (amik a terhesség végefelé már természetesek). Az orvosod mindenféleképpen tudjon róla, mert ilyenkor már jobban kell figyelnie a méhszájat is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát pihenek ahogy tudok de nem valami kényelmes már ..sehogy se jóó..fõleg nem este mikor aludnék :D a magnézium meg nekem valahogy nem enyhiti :/ remélem lassan kibújik:)

Normális ez a 35. hétben?

Megváltozott a székletem min?sége, minden reggel megyek mosdóba, és elvégzem a nagydolgomat, eddig normális volt, de egy pár napja híg a székletem. Tudom egy picit kellemetlen a kérdés, de ez ilyenkor normális, ugyan azokat eszem mint eddig,és most is csak reggelente kell, de más lett az állaga. Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Ez érdekes, de én is ezt tapasztalom. Nekem 2 hete kezdõdött.

Szia! Ez érdekes, de én is ezt tapasztalom. Nekem 2 hete kezdõdött.
Én a 35. hét végén járok, és én pont az ellenkezõjét tapasztaltam.

A 35. héten a cg.1111, meddig lehet ezzel húzni?

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan? Doki fekvést javasolta és sok magnéziumot, de azt mondta, hogy ezzel akár a végéig is húzhatom, de azért mégis, nem túl jó, volt akinek szintén ilyen értéke volt és meddig bírta, hogy indult meg a szülése??

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ilyen a méhszájam már egy hete. Ma vagyok 36+5 napos.Kiváncsi vagyok én is meddig húzzuk még!

Szia! Nekem is ilyen a méhszájam már egy hete. Ma vagyok 36+5 napos.Kiváncsi vagyok én is meddig húzzuk még!
1111 állítólag azt jelenti, hogy 1 ujjnyira rövidül a méhnyak, és mindhárom része (belsõ, középsõ, külsõ) 1 ujjnyira nyitva van. Nekem is ez az érték, 38. hetes vagyok, és azt mondta a doki, hogy a szülés még odébb van, pedig én már úgy mennék :) )) Pihenj sokat, és vigyázz magadra! Már nincs sok hátra! Könnyû szülést és jó egészséget nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!