Találatok a következő kifejezésre: 35 évvel hogyan (53 db)

Több mint 2 hónapja késik a menstruációm. Csináltam terhessédi tesztet negatív. A háziorvosom azt mondja 35 év felett a nőknél normális, hogy pár hónapra kimarad. Valóban normális 35 év fölött a több hónapos menstruációs késés?

Legjobb válasz: 35 év felett??? Ez hülye. Már elnézést. 55 év felett normális, az igen. Egy 35 éves nõ, ha egészséges, a legerõsebb idõszakát éli. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.

35 év felett??? Ez hülye. Már elnézést. 55 év felett normális, az igen. Egy 35 éves nõ, ha egészséges, a legerõsebb idõszakát éli. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.
Nem ez tökre nem normális! irány a nõgyógyász, nem a háziorvos!!!!!!
stressz? rendkívüli lelkiállapot?

35 éven felüli kismamák! Hogy viszonyult a család és a munkahely a baba érkezéséhez?

Legjobb válasz: Gratulálok! Mindenkinek saját döntése, hogy mikor és hány gyereket vállal. Nem olyan nagy ritkaság azért 35 év felett szülni. A többség szerintem örülni fog, aki meg nem azzal nem kell foglalkozni. Ismeretségi körömben sok ilyen anyuka van. Senki nem bánta meg és élete legjobb döntésének tartja.Sok boldogságot!

Gratulálok! Mindenkinek saját döntése, hogy mikor és hány gyereket vállal. Nem olyan nagy ritkaság azért 35 év felett szülni. A többség szerintem örülni fog, aki meg nem azzal nem kell foglalkozni. Ismeretségi körömben sok ilyen anyuka van. Senki nem bánta meg és élete legjobb döntésének tartja.Sok boldogságot!
Én 38 éves vagyok, és a kis lurkót a 39. születésnapomon várom. Eddig soha senki nem tett még csak célzást sem arra, hogy vén csajszi lennék, vagy hasonlók. Sõt, inkább még jobban örülnek a barátaim, hogy na végre, sikerült! :) Egyébként meg ne foglalkozz vele, ha te rosszakarókkal, vagy irigyekkel találkoztál. Biztos féltékenyek!
Szia! Szerintem nem szabad azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol, csak és kizárólag az a fontos, hogy TI mit akartok és éreztek!Te, a párod és a gyermeked!Nem szabad másoknak élni, mindenki magának él és úgy, ahogy neki jó, szerintem bárki, aki megbotránkozik azon, hogy valaki 35 vagy akár 40 vagy akár 50 év felett szül, az egyszerûen vagy csak irigykedik, vagy nincs jobb dolga, mint másokkal foglalkozni, vagy egyszerûen egy komplett idióta!!!!! Szóval csak örömmel várjátok a bébit, hisz az elsõ, kritikus idõszakon már túl vagytok!Szerintem ez az élet egyik legcsodásabb dolga és senki nem ronthatja el ezt az örömöteket! Sok boldogságot és gondtalan babavárást! egy 9 hetes pocis
Szerintem csodálatos dolog, hiszen sokkal érettebb az ember 30fölött.Én ugyanebben a cipõben járok, már van egy 11 éves lányom és pont ilyen 8-10 évre szerettük volna a másodikat , ekkorra rendezõdtek a dolgaink.Sajnos nekem is 10 hetesen volt egy vetélésem, de most újra kismami vagyok 19 hetes és remélem minden rendben lesz.Felháborítónak találom, akit megbotránkoztat, hogy 35 fölött szülünk, én is megkaptam sajnos pont zeken az oldalakon finoman, hogy "öreg vagyok" hozzá, pedig nem ezzel kapcsolatosan tettem fel kérdésemet.Gondolhatod, hogy megvolt a véleményem, de nem írtam vissza semmit.Sõt én úgy vettem észre, hogy a mai párok többsége 30 alatt nem is vállal gyereket, legalábbis az én környezetemben.Szóval gratulálok és szorítok magunknak, hogy minden oké legyen, õszintén örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, mert így legalább kiírhattam a véleményemet.És akik 40 fölött szülnek?Azok is jól teszik, ennyi.Köszike, üdv egy 36 éves boldog kismama.
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok! Hidd el, a lényeg, hogy ti ketten örültök. Tudom, az ilyen kissé fátyolos, de szerintem nálatok is lesz(nek), akik örömmel fogadják a babátok érkezését. S gondolj arra, ha nem is mindenki örül egyböl, azért még van pár hónap idö, hogy megbarátkozzanak a "gondolattal". Én teljes szívemböl gratulálok!
Szia! Nálunk nagyon örültek ! Bár sokan nemigen vették a lapot, mert 9 és fél évi próbálkozás után teljesen spontán jött össze. Emlékszem, mikor anyósoméknak egy babacipöt ajándékoztunk (itt errefelé ez a szokás), hát elég "bután" néztek egyikünkröl a másikunkra. A munkahelyen (még a férjem munkahelyén is) gratuláltak. Az én cégemnél még ki is tették a baba képét az üzemi táblára (hónapokig kint volt), s az egyik munkatársnöm kivágta az újsághírdetést a baba érkezéséröl (holott nem is tudta, hogy betesszük). Ez igazán jól esett! Söt kaptunk mindkettönk cégétöl ajándékot, s nálunk a munkatársak még külön gyüjtöttek is nekem. Szóval egyszerüen hihetetlen volt, s mindketten annyira meghatódtunk!
A kérdező hozzászólása: Én 39 leszek, van egy 10 éves fiam, tavaly elvesztettem egy babát tíz hetesen és a munkahelyemen szinte láttam a megkönnyebbülést az arcokon.Most kb.12 hetes vagyok és még nem tudja senki, csak a párom.
Nekem a munkatársam 40 évesen szült és mindenki örült. Persze volt egy pár megbotránkozott arc, de ilyen mindenhol van és ne törõdj velük. Én 6+4 hetes vagyok. 21 évesen fogok szülni és biztosan ezen is megbotránkoznak a mai világban. De Mi sem foglalkozunk vele :) Sok boldogságot!!
A kérdező hozzászólása: Nálunk is hasonló a helyzet, a baba a második, végre boldog házasságból lesz!
Szia én 41 vagyok nálunk mindenki örömmel fogatta a hírt, pedig a nagy lányom 20 a fiam 17 évesek!! Nem az a lényeg mit mondanak az emberek.! egy 18 hetes pocakos Boldog baba várást!
sztem a sok 35.évét betöltö nö aki ekkor szül mint mi..általában túl van egy váláson, és úgy hozta az élet h egy új kapcsolat megpecsételése egy ujabb baba:-) én 2 nagy lány mellé várok 2.házasságba egy babát 37évesen, s mivel a páromnak nincs és megérdemli..csak ez számit! Sok sikert ha ebbe a cipöbe jársz:-)
A kérdező hozzászólása: Garatulalok, azota a kislanyunk egy eves elmult es nagyon boldogok vagyunk, nem bantuk meg!

Miért van az a mai világban, hogy a 35 év feletti nőket lehúzzák, hogy már nem feszesek, gond van velük és csak a 18-25 éves korosztály kell állítólag a férfiaknak szexuálisan?

Régen a bácsikák nem a fruskákat nézegették, hanem szerették, ha egy nő nőies, a piszkafákat, lányos alakúakat egyenesen kerülték. Akkoriban egy 40-es nő jól érezhette magát a bőrében, nem kellett fiatalabbnak látszania, nem kellett fogyóznia, 20 évesekhez sem hasonlítgatták. Ennyire befolyásolható a férfi nemi vágya?

Legjobb válasz: ehhez csak anyiban tudok hozzá szólni, hogy most vagyok 22, így a 15 éves nõ, vagy akár 40 éves, nem tudom, hogy hosszú távon hogy lenne a dolog, mégiscsak neki magasabbak az elvárásaik, az ágyban is biztos többet kell neki adni(amitt nem biztos hogy teljesíteni tudok, de ha már tudom mit szeret, akkor már igen).szóval szívesen járnék egy 35 körüli nõvel,de azért paráznék, hogy meg felelek-e neki. a szexuális vonzalomról anyit, ha egy nõ foglalkozik magával, és olyanok a génjei, akkor smink nélkül is szép ,és lehet feszes is.szóval vonzóak számomra az érettebb nõk.persze van határ, egy 50 éves nõvel azért mégse...

ehhez csak anyiban tudok hozzá szólni, hogy most vagyok 22, így a 15 éves nõ, vagy akár 40 éves, nem tudom, hogy hosszú távon hogy lenne a dolog, mégiscsak neki magasabbak az elvárásaik, az ágyban is biztos többet kell neki adni(amitt nem biztos hogy teljesíteni tudok, de ha már tudom mit szeret, akkor már igen).szóval szívesen járnék egy 35 körüli nõvel, de azért paráznék, hogy meg felelek-e neki. a szexuális vonzalomról anyit, ha egy nõ foglalkozik magával, és olyanok a génjei, akkor smink nélkül is szép , és lehet feszes is.szóval vonzóak számomra az érettebb nõk.persze van határ, egy 50 éves nõvel azért mégse...
ez netto hulyeseg... egy jo no 40evesen is jo, egy trampli meg tininek is trampli... tapasztalat... :) volt mar tini baratnom is, koromnal 10evvel idosebb is... mindegyik korosztalyban van szep es kivanatos...
Nem 35, 40, 40 feletti nõket húzzák le, hanem azokat akik xarúl néznek ki. Nagyon sok szexi, szép, 40-es nõ van aki igazán gyönyörû, aki még egy 20 éves srác számári izgató. Én is ismerek ilyeneket. Viszont az is igaz, hogy az ellentettjébõl még több van. Sokszor mikor már meg van a gyerek, a férj, a ház, a kocsi nem adnak annyira magukra. De ez nem csak a 40es nõkre igaz. Sokszor már huszon-harminc éveseknek is csúnyán lóg a ciciük, ápolatlanok, hajuk lenõtt stb. Tisztában kell lenni azzal ténnyel, hogy ha valaki jól akar kinézni azért kell tenni (és ez korral egyre inkább igaz és egyre több idõt kell szánni rá). MILF forever!!! :-)) F/33
Ez hülyeség. Most is vannak olyan középkorú nõk, akiket a fiatalabbak is szívesen elkapnának egy-két köre.
Mi van nem tetszik a véleményem, hogy törölni kell?Vagy talán sértõ?A fiatal csajoknak talán nem sértõ, hogy fruskának nevezed õket?
Régen is a bácsikák a fruskákat nézegették csak nem adtak róla annyira tudomást . Egy 40-es nõnek el kell fogadnia hogy már nem 25 éves és itt ott már defektes a külseje és valljuk be akármit is akarsz tenni ellene úgyse tudsz . De ez nem azt jelenti hogy irigykedni kell a mostani fiatal lányokra mert õket még megnézik neked is meg volt az az idõd de lejárt fogadd el és ne fruskázd itt a többi fiatal lányt akinek feszes még kerek segge van és olyan hetyke melle hogy kiszúrja a pólót !
Igen, szerencsére vannak ilyen pasik is, nem is kevesen. Egy 20 éves nõnek és egy 40 éves pasinak nem nagyon van közös témája. Több férfi barátom mondta, hogy amikor összejöttek fiatalabb lányokkal nagyon gyûlölték azt, amikor szex után nem tudtak mit kezdeni a nõvel, mert homlokegyenest más dolgok foglalkoztatták õket, vagy nem tudtak igazán még közös programot sem csinálni, mert õk már az állandó bulizásnál kicsit igényesebb szórakozásra vágynak. Ez egyébként nagyban függ attól, hogy ki mit vár egy kapcsolattól. Ha egy pasi meg akar d*gni egy nõt, akkor valóban több esélye van egy 20 évesnek. Ha kapcsolatot akar, akkor viszont nem ebben a korosztályban keresgél, hanem a hozzá életkorban, mûveltségben és tapasztalatban közelebb állók között.
Ma is szeretik a férfiak, ha egy nõ nõies! Imádom az igazi érett nõket. Úgyhogy a csak te agyaddal van a baj!
A kérdező hozzászólása: Én nem akartam velem egykorú faszival összejönni, sõt senkivel, a kérdés nem arról szólt, hogy én miért nem kellek, hanem arról, hogy mi van a mai világgal, hogy 35 évesen egy nõre már úgy tekintenek, mintha nem lenne az. Még egyszer mondom nem rólam van szó, mert ha a kisfiamat viszem, akkor is van, hogy megnéznek, sõt fiatalabbak is, nem panasz volt, csak elcsodálkoztam az értékrendeken.
Nem korfüggõ, az sem, hogy ki milyen vonzó az sem, hogy ki hogy tekinti a dolgokat. Én korai 20-asok közt élek, hát némelyik - ha gyönyörû, ha nem - annyira anti-nõ, hogy simán impotenciát okoz a nézegetése. Akik meg kor alapján ítélik meg a nõket, elég bunkók, - nem azért, mert sértõ, vagy sem - nem értenek semmit abból mi a nõ. Volt már kétszer annyi idõs nõm is, és fele annyi idõs is - nem azért voltak jók. Én nem is az ágybeli akrobatika miatt. Kellemes volt a közelségük.
Én õszinte leszek, most 22 éves srác vagyok és azt látom, hogy esélyem sincsen hasonló korú barátnõt szerezni, egyrészt, mert kölyökképû vagyok, másrészt pedig azért, mert minden nõnek az idõsebb hapsik kellenek. Édesapám hasonló alkat, mint én, 51 éves, de tizet- tizenötöt lazán letagadhat. Na most, mi a túrónak kezdene valaki egy negyvenes nõvel, amikor megkaphat egy huszast? Mert megkaphat. A nõk 20-30 éves korukban élik fénykorukat, mi férfiak 30-40 között. Most komolyan azt hiszed, hogy egy veled egykorú faszi, fogja magát és összejön veled, amikor ha van egy kis egzisztenciája, csettint egyet és ugranak a hölgyek?
LEGYÉL PUMA!! (idõsebb nõ aki fiatal srácokra "vadászik". Becserkészi áldozatát... ÉS LECSAP RÁ!) lásd: Így jártam anyátokkal -ba
A kérdező hozzászólása: Talán annak van igaza, aki azt írja, hogy vannak trampli 40-esek és trampli fiatalok, genetikailag csúnya fiatalok és genetikailag jó nõ 40-esek és az igaz, hogy ápoltnak kell lenni 40 év körül már nem elég a szépség, törõdni is kell vele. Köszönöm az értelmes és nem támadó válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Azért elgondolkozik az ember ezeken, mikor azt mondják neki, hogy élje az életét a gyerekeinek. Szerinted ha betöltöd pár év múlva a bizonyos évedet, majd akkor a szülinapodon elhatározod, hogy mostantól nem vagyok nõ, vagy férfi és csak a gyerekeimnek és a munkámnak élek? Szerinted ez így van, hogy egyszer csak húzol egy határt és kiheréled magad? Az én mamám még 68 évesen is adott magára és igen is voltak öregúr udvarlói, õ meg csak nevetett rajtuk.És nem parázott ilyeneken mint én.És az öregurak nem bámultak meg engem, pedig 20 éves voltam és egyáltalán nem engem bámultak, pedig együtt voltunk. Persze a rokonságban volt egy pedo bácsi, aki fogdosott, de az nem is udvarolt hasonló korú nõknek, még a felségét sem dugta meg, csak csókolgatta a tiniket.
Sorry csillag virág nem nõ vagy köszönöm hogy úgy minõsítetted a válaszom hogy meg se kértelek rá, demokráciában élünk vagy legalább is annak nevezett rendszert képviselünk tehát vélemény nyilvánításomat még mindig szabadon gyakorolhatom . Álláspontomnál még mindig kitartok mégpedig a te idõd abból a szempontból lejárt hogy téged agyon bámuljanak az utcán és sóvárogjanak utánad a férfiak inkább élj a gyerekeidnek férjednek és éld tovább az életed .
A kérdező hozzászólása: Sziklaszar-a nevedbõl is látszik a véleményed értéke. Már ne haragudj, de miért sértõ az, hogy fruska? elnézést kérek mindenkitõl, akit lefruskáztam. Nagyon sok fiatal lánynak-remélem ez nem sértõ-nem kerek a segge és úgy lóg a melle, hogy megirígyelné az enyémet:-DDD Nem töröltem senkit, nem tudom mi ez a támadás a lánykák részérõl, talán irígylik a 40 éves jó nõk seggét, mellét?Mert nekik nincs?:_DD
ez tök egyszerû 18-és 25 közötti lányokra gerjed mindenki...és õk ezt élvezik. még az úgymond átlagos ilyenkorú lányok is semmibe nézik a vele egykorú átlagos fiúkat, mert nagy rájuk a kereslet....aztán...kifut a szériájuk , jön az új felhozatal.a nõknek van egy rövid fénykoruk aztán annyi...jön a következõ készlet és kopp...akkor meg már fél karjúkat odaadnák egy olyan fiúért akit semmibe vettek mikor még õk voltak a piedesztán

Baj hogy a 20-35 ev kozotti pasikhoz vonzodok?

14 eves vagyok. De a velem koru fiuk annyira NYALASAK. En meg sokkal de sokkal eretebb vagyok a koromnal kivul is belul is. Nemtudnak masrol beszelni csak hogy ok most ezen a heten ezzel fognak baszni utanna azzal, meg hogy ok most ezt szivtak meg azt. De en meg ezeket a temakat telibe szarom en nem baszni akarok 14 evesen. Mitol van ez? Mondtak mar hogy apakomplexusom van de igazabol fogalmam sincs az mit jelent :D

Legjobb válasz: "van kivetel aki nem csak a szexre megy ! ." De a 20-35 éves férfiak igen. Nekik már nem elég a kézenfogva sétálgatás, szerelmes összebújás.

"van kivetel aki nem csak a szexre megy ! ." De a 20-35 éves férfiak igen. Nekik már nem elég a kézenfogva sétálgatás, szerelmes összebújás.
A kérdező hozzászólása: amug meg baromira eltudod donteni neten keresztul hogy erettebb vagyok-e vagysem :dddd
20 fölött alap, hogy bele kell ülnöd a kukiba, ezt nem is tudom hogyan képzelted. ha meg 25nek érzed magad, akkor szólj anyukádnak, hogy beleadsz a rezsibe, óvodás.
A kérdező hozzászólása: elobb irtam hogy nem 25nek erzem magam :) ) es meg mindig nemertek egyet azzal hogy minden 20 es 35 ev kozotti a szexre megy, mert iszonyat sokat ismerek aki nem ..
Nagyon sok tizenéves fiú érzelmes, õk meg épp az érzéketlen lányokra panaszkodnak, akiknek már 30 körüli "faszi" kell. :) Picit mintha fordítva látnál dolgokat! Talán kicsit atyáskodik feletted a 30 éves, mert örül, mint majom a farkának, pláne, ha enyhén pedo is. Tehát kedves, rendes, tudja mit kell mondani. Viszont biztos nem lát benned egyenrangú szellemi, érzelmi partnert, mégha te így is érzed. A tizenéves srácok meg azért nem foglalkoznak idõsebb nõkkel, mert többnyire nem kellenének nekik. Egyébként sem mindegyikre írtam, de köztük is van sok, akit a pár évvel idõsebb, testileg már fejlett, felnõtt nõk izgatják.
Anya akarsz lenni és takarításra vágysz? Akkor tényleg érettebb vagy a korodnál!
senki nem beszélt arról, hogy feltétlen a szexre megy, ezért vagy óvodás, mert nem érted. 20 fölött a szex egy olyan alap, mint a lélegzés. és a nézõpont is alapból hibás, hogy mi férfiak erõltetjük a dugást, mintha a nõ ezt nem akarná. jobban akarják idõnként, mint a férfiak.
"es meg mindig nemertek egyet azzal hogy minden 20 es 35 ev kozotti a szexre megy, mert iszonyat sokat ismerek aki nem .." Persze, mert nem egy tinivel osztják meg a szexszel kapcsolatos gondolataikat, ezt nem kötik az orrocskádra. Én viszont ezzel a korosztállyal dolgozom egy irodában, hidd el mesélhetnék a céges csapatépítõ tréningekrõl és ivászatokról - és hogy utána mik történnek.
A kérdező hozzászólása: az hogy "bele kell ulnom a kukiba " nem tudom mi masra utalna mint a szexre de mindegy oke en vagyok az ovodas:) egyebkent lehet hogy en latom rosszul a dolgokat nem tudom , lehetseges. na mindegy. valojaban mostmar nemis erdekel.lehet ez is egy "korszak" lesz mint az emo meg a pawa stb..:)
Ha neked emo meg páwakorszakod is volt, semmi gond, tökéletesen megfelelsz a korodnak.:D Ez esetben, a modern tendenciák értelmében a 30-as pasik is legfeljebb azért érdekelnek, mert néha kell a változatosság. ;):)
A kérdező hozzászólása: koszi a jokivansagot:) es azert is mentek at egy nap ugy 2 csajon mert van egy bizonyos lany akit szerettek ? :) )
Kur vára nem vagy érettebb a korodnál. Mi tizenéves fiúk azért vagyunk nyálasak(legalábbis én) mert már vagyunk egy lányra akivel együtt tudunk lenni, és szeretni tudjuk õt. De hát ha ez neked nem kell remélem kifogsz majd egy 30 körüli palit aki jól megdönget, és majdotthagy a francba ;)
A kérdező hozzászólása: akkor fogalmazok maskepp: nem pont beszelgetesre celoztam arra is, de en pl nemtudnek elmenni setalni kezen fogva 14 evessel, vagy randizni vagy barmi.egyebkent en se lennek benne 100%ig biztos hogy 14 eves fiu egy huszonevest nezne meg, de lehetseges:) csak ok valahogy megis a veluk koruakkal jarnak:)
azt írtad h nem akarsz baszni 14 évesen. pedig pont h az idõsebb pasik azok akik ezt elvárják.
LOL XD Férfi 20 és 35 közt
A kérdező hozzászólása: nem akarok anya lenni es 14 evesen is takaritanom kell.:) es nem , nem akarok ferjhez se semmi se gyereket, se dolgozni menni , se mindennap fozni bevasarolni stb. nem 25 evesnek erzem magam :) de nem is 14nek.
A kérdező hozzászólása: van kivetel aki nem csak a szexre megy ! ... de en csak egy kerdest tettem fel. nem a csavozason es a baszason jar az eszem , csak mar masfel eve mindig az idosebbekre figyelek fel.
nem úgyértettem, h csak a szex kell nekik (bár ilyen is dok van) de ennyi idõsen hozzátartozik a kapcsolathoz a szex, míg 14 évesen elmegy a csak csók akár évekig. 20 és 35 közötti pasik közül egy sem fog éveket várni amíg akarsz szexelni.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom hogy egy 30 evesnek joval otbb kell mint egy 14-15 evesnek.de en egyszeruen nemtudnam magam elkepzelni veluk.nemtudnek veluk beszelgetni se semmi.en .. en egyszeruen nem :D na mindegy.majd megtalalom a helyem valahol :D
Beszélgetni lehet idõsebbekkel, attól még nem kell velük szerelembe esni. :)
8. ezzel azért nem értek egyet. én 14 éves fiú koromban a korombeli lányokat néztem. a nálam idõsebbek nem érdekeltek. persze mindenki más.
A kérdező hozzászólása: pawa sose volt, emo 1 hetig se:d igazabol valoban kene valtozas behoznom az eletembe, de ez az ugymond "vonzodas" mar tobb mint 1eve tart..

35 év felett mit tehetek azért, hogy egészséges kisbabám szülessen?

Legjobb válasz: amit 25 évesen:) sok folsav, terhesvitamin és rendszeres szûrés! Az én dokim pl. rábeszélt az amniócentézisre, mert szerinte kihagyhatatlan vizsgálat 35 felett. (nem feltétlen értek vele egyet, de megcsináltattam az amniót. 37,5 évesen szültem ketteskét)

amit 25 évesen:) sok folsav, terhesvitamin és rendszeres szûrés! Az én dokim pl. rábeszélt az amniócentézisre, mert szerinte kihagyhatatlan vizsgálat 35 felett. (nem feltétlen értek vele egyet, de megcsináltattam az amniót. 37, 5 évesen szültem ketteskét)
2 hónapig folsavat szedtem a teherbeesés elõtt! Én 41 éves vagyok, a dokim mondta, hogy ez elég!És persze vizsgálatok!14 hetes ikerterhes km.
Nem kötelezõ a magzatviz vizsgálat.Én tavaly szültem 36 évesen.és a genetikus nem is javasolta egyáltalán.Én is folsavat szedtem, elevitet.Szerintem ha nem iszol, dohányzól, és egészségesen étkezel, megtettél mindent.Ne aggód, 35 év felett jóval, is egészséges babák születnek.Én még ezután tervezem a kistesót, pedig lassan 37 leszek.
Magzatvízvétel helyett az integrált teszt javasolt, igaz 25 ezer Ft, de teljesen veszélytelen a magzatra nézve, és 95 %-ban kiszûri ez is a genetikai rendellenességeket.
38 hetes vagyok és 37 éves a terhesség elõtt folsavat és E-vitamint szedtem 4 hónapig utána és még mindég az Elevitet.Nekem sem volt magzatvízvétel.Az integrált és a kombinált tesztet csináltattam meg és genetikai UH voltam.Eredmények jók lettek és így nem javasolták a magzatvízvételt.
bocsanat, hogy beleszolok, felemeltek a korhatart, magzatvizvetel csak 37. eletevet betoltotteknek kell, mert nagyon sokan szulnek a korosztalyodban (haha, egy otossel vagyok fiatalabb, szóval nem mintha nagy korkulonbség lenne kettonk kozt :) ) ne stresszelj, vitaminok, ne dohanyozz, ne emelgess, ne alkoholizalj, stb a kombinalt szurest feltetlen csinald meg, sajnos mar nem ingyenes, kb 7000 forint, de megéri gratulalok, es boldog babavárást
35 év felett kötelezõ a magzatvízvizsgálat.Figyelj oda magadra, sokan szülnek ilyen korban manapság. A betegségeket ki lehet szûrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) !
Én a 2.babámmal 36évesen megcsináltattam a kombinált tesztet és elmentem egy szuper jó genetikushoz UH-ot csináltatni.Most 38 évesen a 3.babámmal a kombinált teszten kívül megcsináltattam az integrált tesztet is, és kétszer voltam genetikai UH-on ennél a profi genetikusnál.Én valahogy a magzatvízvételtõl idegenkedem, de nem is köteleztek rá egyik terhességemnél sem, mert nem volt indokolt.

35 év feletti anyukák, terveztek még babát, vagy belenyugodtok, hogy csak egy van?

Legjobb válasz: Szia,sziasztok. 35 betöltöttem mikor megszületett a kisfiam,4,5 hónapos most.Igaz mi külön vagyunk az apukájával de ugy érzem ha jönne késöbb egy olyan kapcsolat és szeretnénk mindketten akkor mért ne?A tehességem teljessen problémamentes volt imádtam végig a szülés sem volt annyira vészes4 Összefoglava én belevágnék!

Szia, sziasztok. 35 betöltöttem mikor megszületett a kisfiam, 4, 5 hónapos most.Igaz mi külön vagyunk az apukájával de ugy érzem ha jönne késöbb egy olyan kapcsolat és szeretnénk mindketten akkor mért ne?A tehességem teljessen problémamentes volt imádtam végig a szülés sem volt annyira vészes4 Összefoglava én belevágnék!
elsõ 35 felett már öregasszony egy nõ???? Ha annk érzed magad, akkor sajnálom, de én így majdnem 39 évesen egyáltalán nem érzem öregnek magam, sõt. még zatis le merem írni, hogy szerintem jól nézek ki:-))) Ahogy írtam, az elõt 28 évesen szültem, nekem az volt korán, késõn érõ típus vagyok.
Én ugyan csak áprilisban leszek 35, de a kisfiam 1 éves. Egyelõre nem tervezünk másodikat. Jövõre, amikor 2 éves lesz a kisfiam, megy bölcsibe, én visszamegyek dolgozni. Legalább 1 évig dolgoznom kell, hogy ha még egy babát akarunk, akkor is normális tgyást és gyedet kapjak. Így is elég nagy érvágás, hogy a néhai fizumnak kábé a felét kapom meg. Szóval passz. Az is lehet, hogy marad az 1 baba, és bele kell nyugodnom, törõdnöm. Majd meglátjuk.
37 évesen szültem a másodikat (elsõt 28 évesen)
Nemsokára két éves lesz a kisfiam, én meg 32. Úgy alakult az életünk, hogy kis korkülönbséggel nem tudunk most babát vállalni. De mindketten nagyon szeretnénk egy kistestvért a fiunknak, így ha minden jól megy 35 körül leszek, mikor megszületik. Igen, parázok, hogy minden rendben lesz e (az elsõ terhességem sajnos nem volt problémamentes, de szerencsére teljesen egészséges kisbabának tudtam életet adni), de a vágy erõsebb bennem ahhoz, hogy 35 évesen ne feküdnék a mûtõasztalra még egy Csodáért.
Hát nekem elég nehéz volt a terhességem, 35 éves voltam és elsõ baba. Én azt mondtam, ha majd oviba megy, ha lesz már olyan nagy, akkor újra gondoljuk. Szinte végig feküdtem a terhességem, ezt egy pici gyerekkel nem lehetne kivitelezni, ha egész nap itthon lenne õ is. Persze 2 terhesség sem egyforma. Szívem szerint szeretnék még egy gyereket. 40 alatt jó lenne, ha a sors úgy hozná.
32évesen szültem az elsõ babámat.Jõvõre vissza szeretnék menni dolgozni, akkor leszek 34, ugy tervezem dolgozom egy kicsit és meglátjuk szeretnénk e még egy babát.Nem a korom miatt, az eszembe sem jut, inkább az anyagiak gátolnak.

Fészekrakó hitelt vettünk fel 35 évre .3 éve fizetjük, két lányom van, a kisebbik közös a férjemmel. A hitel havi 60000 Ft. Milyen lehetőségeim vannak most, hogy válunk? Az én keresetem 54000FT + a családi. Hogyan tudnék ott maradni a házba?

Legjobb válasz: Csak úgy,ahogy az elõzõ hozzászóló írja,közös marad a ház és közösen fizetitek a hitelt.Ebbõl az összegbõl nem tudnád fenntartani de valószínû,hogy ezt vizsgálni fogják.

Csak úgy, ahogy az elõzõ hozzászóló írja, közös marad a ház és közösen fizetitek a hitelt.Ebbõl az összegbõl nem tudnád fenntartani de valószínû, hogy ezt vizsgálni fogják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, igen hasznos számomra.

Kerdesem csak lanyoknak! 15-20 ev közötti lanyok mennyire eresztitek el a fantaziatok hogy "jolenne egy 35 ev körüli pasival szeretkezni"? öszintek legyetek.!

en 37 vagyok es van egy 22-eves csajom es van egy alig 18 mindkettö valja hogy mennyire odavan az idössebik palikert.ez igaz szerintetek?

Legjobb válasz: Ha jó pasi,akkor azt sem bánom ha 40 éves. Ott van pl. Johnny Depp....õ már 40en felül van jóval,és mégis milyen jól néz ki. Slash-rõl meg ne is beszéljünk...imádommm,nagyon szexii :D Szóval,ha azt mondják a csajok,akkor biztosan úgy is van :) Am 2 nõd van?? Jól megy xD L/20

kapcsolatnak túl idõs hozzám, más kell egy huszon évesnek, mint egy 35ösnek, de amúgy bejönnek vmiért 22
Ha jó pasi, akkor azt sem bánom ha 40 éves. Ott van pl. Johnny Depp....õ már 40en felül van jóval, és mégis milyen jól néz ki. Slash-rõl meg ne is beszéljünk...imádommm, nagyon szexii :D Szóval, ha azt mondják a csajok, akkor biztosan úgy is van :) Am 2 nõd van?? Jól megy xD L/20
Egyáltalán nem, nekem túl idõs, fiatalabbakat kedvelem. És nem csak szex kell. 18/L
17 vagyok és pfujjjjj. én aztán nem szeretkeznék veled. anyám de undi
me too
Én a velem egykorú fiúkat szeretem. Asszem hánynék is, ha egy 40 évessel kéne lefeküdnöm. És olyan kellemetlenül is érezném magam. 20/L
Nekem semmi bajom nem lenne egy korodbeli pasassal. De egy magadfajtával soha nem feküdnék le. Nem tudsz írni, jössz itt, h milyen sármos vagy, csalod a feleséged 2 fiatal lánnyal. Fúj, undorító vagy, hányok tõled. 26/L
nos, nekem egyszer volt egy kis kalandom 18 évesen egy 44 éves pasival.. és sokkal jobb volt, mint az akkor korombeli srácok, szerintem az idõsebb férfiak jobban tudják hogy mi kell a nõnek és a tapasztalatukból kifolyólag is jobb velük.. most 20 éves vagyok és a pasim 27... szerintem semmi gáz nincs abba ha a pasi idõsebb... agyilag amúgyis késõbb érnek.. szóval szükségük van arra a pár év pluszra... Marcsyka
a 10:09 Persze 18 évesen a lányok olyan érettek hogy egy 40 éves szintjén vannak, pont a legbutább csajok szeretnek ilyesmivel dobálózni... ez a lányok hamarabb érnek duma, a legnagyobb butaság, a mai 15-25 éves csajok nagytöbbsége infantilis, gyerekes, érdektelen, mûveletlen... persze nagyon vonzó lehet hogy egy olyan férfi szóba áll veletek akinek karrierje, pénze, autója, tapasztalata van, de rohadtul nem egyenrangú fél... itt ti csak tárgyak vagytok, egyedül a testetek az amit bele tudtok adni egy ilyen kapcsolatba... az meg 10-15 év és a korodbelieknek sem fog már kelleni:)
Tapasztalat=pénz, kocsi, lakás 20 és 27 az nem gáz mondjuk.
Nos, szerintem te egy bunkó vagy és sosem állnék le veled. DE! Az tény, hogy mostanában az én fantáziámat is elkezdte izgatni a te korosztályod... És sokat ábrándozok errõl, hogy vajon milyen lenne egy 30as(35-37éves körüli) pasival. Nem lehet, hogy ez apakomplexus?:S 20/L
"Mi az, hogy az egyik alig 18? Hülye pedofil barom." Te meg h*lye vagy.
:D
Szeretem az idõsebb pasikat, vonzónak találom õket. Ha jól néz ki, és van vonzalom, akkor lefeküdnék vele.Persze. Sosem tudnék nálam fiatalabbal járni, meg sem nézem a 18-23 éveseket. Gyerekesek... 18/L
mégis te mitõl vagy olyan felnõttes? mert az ilyen megnyilvánulások nem gyerekesek:)
A kérdező hozzászólása: sokan egyszerüen itelnek es fereertenek... irnak baromsagot is meg nehanyotok öszinte is. 18-on alul en sose feküdnek le csajja meg ha akarna se-en csak kerdöre tettem hogy hogyan latjak ezt a fiatalabbak es a masik kivancsisagom az ha valaki valaszolna tehat fiatalabb akkor tudom hogy a kiskoruak is belatogatnak ide habar csak 18-tol szabad.ez csak erdeklödes es nem birosagi itelkezes.en napi 4-6 szor szeretkezek es igy erzem hogy erre szüksegem is van.
és mikor üzletelsz? vagy napi 4-6..2 perces menet?:D
Ha feleséged csinálná ugyanezt, amit te, mit tennél? Amúgy meg nem járnék ilyen idõs férfiúval. Nem vonz. 20/L
pedofi állat, egy 15éves lány még nagyon gyerek...én 21 évesen nem jöttem össze egy 15 évessel mert, még nagyon éretlen... és a legtöbb esetben 18évesen sem jobb a helyzet... aki veled szóba áll az naiv, buta, egyszerû... te meg egy ge.i hogy kihasználod!
Ilyen gusztustalan embereket ááá!! Én le sem hánynálak, feleséged csalod, és 2 másik fiatal lánnyal meg játszadozol. Mi az, hogy az egyik alig 18? Hülye pedofil barom. Remélem feleséged megtudja és otthagy, gyerekeidet meg soha többé nem láthatod. Ja kívánom, hogy egy 60 éves nõ etessen meg viagrával, aztán üljön a [email protected]/l
jah és üzletember:D azért ez a 15 év kicsit erõs volt a kérdésbe! remélem ugyanilyen izgatott leszel majd ha a te kislányodat dugja meg 15 évesen valami szexi 40hez közeli apuka;) majd ha reggel a szemükbe nézel, gondolj arra hogy már csak pár év és nyelik
A kérdező hozzászólása: 20L.jo nezek ki es jo tartom magam.üzletember vagyok es napi ket orat sportolok.nekem csak az a fura hogy harmincon felül jobban buknak a nök mind azelött.pedig akkor is jol neztem ki
A kérdező hozzászólása: en eljarok szorakozni meglehet többet mint egy huszoneves
nem szórakozásra értettem, hanem családra például
neked mindent meg tud adni 22 évesen? nincs családod?
A kérdező hozzászólása: a felesegem az 27 es van ket kislanyunk is, en nagyon kanos vagyok de ö a masodik lany utan mar kevesbe.en szeretem a felesegem es ezert is csinalom titokba .nemakarom elhagyni soha.
hú, de nem szeretnék így járni :)
A kérdező hozzászólása: amig megvolt a felesegemmel is addig en nem neztem mas utan
19 vagyok a párom 36 és üzletember. Írtó szexi öltönyben, eddig meg sem fordult a fejemben a korkülönbség. No para :)
A kérdező hozzászólása: köszi az öszinteseged kivano meg jo szorakozast...
sok barátnõm is volt már szeretõ gyerekszületéses szitu miatt de hát mit lehet tenni:)
Nem a kor a fontos, hanem hogy milyen a személyisége és hogyan tartja karban magát. A párom 15 évvel idõsebb nálam, teljesen jól megvagyunk, már évek óta 22 l
Én 3 hete jöttem össze egy 37 éves pasival és 18 vagyok. :) Ja és õ is üzletember mint Te :) Egyébként, kérdésedre a válasz: (magamból indulok ki) Igaz. :)
jujj jujj jujj üzletember:D:D:D ezek a fiatal "szeretõ" lányok ha megöregednek mi marad nekik...:)
Írásod alapján igénytelen és önzõ ember lehetsz. Nekem volt orosz "üzletember" barátom, Õ tényleg gavallér volt és nem kuncsorgott neten tinik válaszaért.

Az hogy lehet hogy 35 évig soha nem égtem le, úgy hogy ritkan hasznaltam naptejet akkor is 4 faktorost most meg 30 as mellett 2. Szor egtem le a strandon?

Legjobb válasz: Naptejek tele vannak rákkeltõ szerekkel, szerintem a legjobb fokozatosan hozzászoktatni és amúgy tiszta kakóvajjal szép eredményt lehet elérni.

Naptejek tele vannak rákkeltõ szerekkel, szerintem a legjobb fokozatosan hozzászoktatni és amúgy tiszta kakóvajjal szép eredményt lehet elérni.
ó hol olvastad ezt a kis tanulmányt, csak nem az antalvali, tények-tévhitek, vagy valami más hiteltelen kamu oldalon? hahaha. tessék, itt egy szakmai orvosi blog, ahol pont az ilyen idiótaságokat cáfolják HITELES tanulmányokra mutató FORRÁSOKKAL. [link] ennyike. nekem ne mondd, hogy nem járok utána, mert én rohadtul mindennek utána olvasok hiteles oldalakon, ne mondd, hogy tudatlan vagyok, hogy nem tudok befogadni semmi újat. de, csak éppen nem önjelölt világmegváltóknak vagy névtelen cikk íróknak hiszek nem alátámasztott forrásokkal, hanem több, szakmájában elismert, tehetséges orvosnak, aki pontosan megjelöli a tanulmányait, amelyekre hivatkozik.
Hiteles kutatás mondja hogy rákkeltõ. Ja hogy te nem olvasol semmi újat? Komolyan az ilyen emberek akik nem tudják befogadni az információkat, nem tudnak kereten kívül gondolkodni elmaradottak, de szerencsére egyre kevesebb van. Mert egyre több a jó tanulmány és a hiteles. Te egyszer hallottál valamit, ahhoz ragaszkodsz, meg azt látod amit mások csinálnak, azt utánzod mint a majom. Ennyire telik de utána járni az már nem megy, oké, ha te nem értesz a bioszhoz sem a bõrhöz sem a vegyszerekhez, de akkor legalább ne szólj hozzá egy témához ha nem értesz a dolgokhoz és csak a negativitásod és tudatlanságod fejezed ki.
rohadtul nincs igaza. a naptej nem okoz rákot, és a kakaóvaj nem fényvédõ. ennyi. ott vannak a hiteles kutasások, míg ti féligazságokat írogattok ide tényként.
Nem tudom miért lett lepontozva az 1-es válaszoló, tök igaza van...
A kérdező hozzászólása: Vichy naptej volt. Jó drága..
35 éve még sehol nem volt ilyen légszennyezettség meg UV sugárzás, sajnos minden évvel egyre rosszabb a helyzet. Strandon pedig nagyon könnyû naptejjel is leégni. A víz visszaveri a sugarakat, bónuszként lemossa a fényvédõt is - akkor is, ha vízálló, megkopik valamennyire, érdemes újrakenni néha. Plusz vannak olyan naptejek, amik nem jók (mondjuk a kakaóvaj fényvédõ hatásairól is nyithatnánk vitát, és azt sem jelenteném ki kategorikusan, hogy a naptejek rákkeltõek...) Az is hozzásegíthetett a leégéshez, hogyha hirtelen mentél napra - most pl. nagyon erõs volt a sugárzás, ha idén még alig voltál napon, pláne megviseli a bõrt - bár ilyen körülmények között 15-20 perc alatt bárki leég sajnos.
ja és én se használok naptejet. ami nagy hiba...
ez azért fura, mert én 30 év alatt többször is leégtem (szõke, kék szemû vagyok), de idén még nem, pedig voltam kint a napon elég sokat.
Igen lehet. Eddig még soha nem volt ilyen erejû sugárzása a napnak...
de hanyagold csak a naptejet, majd meglátjuk, 10 év múlva ki fog mosolyogni az uv által nem károsított testével, és kinek kell majd tízezreket költenie a májfolt és a melanoma eltüntetésére. mert jobb, ha tudod, bizonyítottan ezt kockáztatod.

Ti hogy viszonyulnátok a gyereketekhez, ha valami nagyon durva dolog derülne ki róla, mint most arról az énekesrõl, akit 35 évre lecsuktak pedofília miatt?

A szülei szerették ezidáig, azt olvastam, de most körberugdosnák a cellájában... Vagy csak azért mondják, mert ezt várják az emberek? A szülõ megbocsáthat egy gyermeknek, ha valami óriási bûnt követ el?

Legjobb válasz: Nagyon függ attól, hogy miröl van szó, az általad említett esetben garantáltan nem támogatnám az illetöt, ez ugyanis NEM megbocsájtható vétség. (Aki csecsemöket megeröszakol, az nem érdemli meg, hogy élhessen.)

Nagyon függ attól, hogy miröl van szó, az általad említett esetben garantáltan nem támogatnám az illetöt, ez ugyanis NEM megbocsájtható vétség. (Aki csecsemöket megeröszakol, az nem érdemli meg, hogy élhessen.)
A kérdező hozzászólása: Vagy csak azért mondják a szülei, hogy emiatt meggyûlölték, mert ezzel magukat akarják feloldozni az alól, hogy valamit nagyon elrontottak a nevelésénél? Vagy hogy nem vették észre, micsoda állat lakik a fiukban? Hiszen eddig imádták! (gondolom)A fiuk, akit neveltek, szerettek, és gondolom viszont szerette a szüleit ez a beteg korcs is. Akkor itt a vége, soha többé nem akarnak hallani róla? Meg tudja ezt egy szülõ tenni, hogy megtagadja a vérét, akit felnevelt?
A kérdező hozzászólása: Vagy egy gyilkosnak megbocsáthat az anyja?
Az egy dolog, hogy vagy végleg vagy legalább egy nagyon hosszú terápia elvégzéséig megszakítanék vele minden kapcsolatot, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy viszonyulnék magamhoz azok után, hogy egy ilyen beteg férget neveltem a gyerekembõl. Biztos nem lennék magamra büszke.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy ez kódolva van a génekben? Mint a homoszexualitás? Hogy akármit is tehetnénk, nem lehetne kinevelni az egyént ebbõl az abnormális viselkedésbõl? A terápia elnyomhatja, de akkor is ott lapulna az agya kis zugában a vágy, hogy tovább ûzze a beteges szokásait? Most itt nem a homoszexualitásról akarok vitázni. Mert azzal nem ártunk másoknak. Hanem a gyilkosok, szadisták, pedofilok, azok nem lesznek-e ugyanazok az emberek a börtön után is, mint akik bementek? Ez az énekes, akirõl a hírekben olvastam, az 35 év alatt sem fog megváltozni-már ha élve kijön a börtönbõl.
Igen egy anya mindent megbocsát a gyerekének, még ha gyilkos is.
A pedofília nagyrészt örökölt hajlam, (És NEM azt jelenti, hogy megtámad illetve megeröszakol gyerekeket, HANEM azt, hogy a nemileg éretlen személyeket tartja vonzónak !!! ) viszont megfelelö terápiával stabilizálható az illetö annyira, hogy ne akarja ezt a hajlamát kiélni. Ez NEM nevelés kérdése, viszont aki nem kezelteti magát, hanem szabadjára engedi a vágyait, az EZÉRT elítélendö.
Jól mondja az elõttem szóló. Ez nem nevelés kérdése. Ilyenkor a szülõ haragja és dühe nem kifejezetten a gyereknek szól, hanem inkább a fájdalomnak. Annak hogy az õ nevelése alól került ki ez az állat, és ez bántja a szülõket. Szerintem meg tudnak bocsájtani ha igazán szeretik a gyereküket
A szülõknek ez a dolguk hogy megbocsájtsanak de akár mennyire is imádom a Lostprophets-et ez már tényleg sok volt:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!