Találatok a következő kifejezésre: 35 éves vagyok van egy 17 (2 db)

35 éves nő vagyok van egy 17 éves fiam. Egy 22 éves srác akart velem lenni amit persze elutasítottam, de azóta úgy érzem mintha megbántam volna. Nagyon perverz dolog ez?

Legjobb válasz: Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.

Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.
egyik bartánõm 20 éves a pasija 37 és a pasijának a fia 16. jo itt forditott az eset hogy a srác fiatalabb, de ez a mai világban már egyáltalán nem számit. hidd el nem számit. csak az számit hogy megértsétek egymást és szeressétek egymást, szerintem ha gondolod nyugodtan legyél vele, és ha esetleg gond lesz belöle, akkor még mindig szakithatsz vele, de hülyeség lenne nem adnod arra egy eélyt hogy boldog legyél. mert lehet õ lenne életed szerelme, és te elhalasztod csak a kor miatt.
Egyáltalán nem perverz dolog.Nekem 45 a párom én meg 25 vagyok(nõ), neki is van egy 20 éves lánya és jól kijövünk.Nem az számít hogy ki hány éves hanem hogy hogyan viselkedik.Ha tetszik a srác akkor vágj bele, aztán ha nem mûködik(ami nem is biztos a kor miatt lesz) akkor abbahagyod.Sok sikert!
SZERELEM MINDENKOR A SZERELEMBEN NINCSEN KOR HAJRÁÁ!:p

Ha egy 17 éves lefogy kb 35 kg-ot sportal, és egészséges életmód váltással, róla is így lekell műteni a bőrt, mint amit a Tv-ben szoktak mutatni? Vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Ha sportol közben, és lassan, nem ész nélkül mennek róla a kilók, azaz egészséges életmódra vált, akkor lesz ideje a bõrnek alkalmazkodni, ráadásul 17 évesen még bõven tud. Szóval, ha jól megtervezett a diétád, és becsülettel sportolsz, akkor nem fog lógni rajtad a bõr.

Ha sportol közben, és lassan, nem ész nélkül mennek róla a kilók, azaz egészséges életmódra vált, akkor lesz ideje a bõrnek alkalmazkodni, ráadásul 17 évesen még bõven tud. Szóval, ha jól megtervezett a diétád, és becsülettel sportolsz, akkor nem fog lógni rajtad a bõr.
Ez butaság. Aki erre hajlamos, annak kinyúlva marad a bõre, ha hetven év alatt fogy is le... úgyhogy el alkati kérdés. Mindenkivel máshogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Nem rólam van szó:) Csak láttam a Dr. Zsírvágóba hogy a pasinak 35 kg minusz után mûteni kellett a bõrét lefelé:S
Igen, aki hirtelen fogy, annak ez IS a következménye, de ha szép lassan, akkor nem lesz lógó bõr(mint pl a fogyós tévémûsorban volt, ott gyorsan fogytak) Lassu fogyásnál a bõr vissza tud huzodni.
Nem igaz, heti fél kilóval semmi baja nem lesz a bõrödnek. Meg attól is függ, mit nevezünk egészségesnek. Ha valóban egészséges, nem lesz baj. Ha az illetõ csak gondolja vagy hiszi, hogy egészséges, amit csinál, az bukta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!