Találatok a következő kifejezésre: 35 éves ez (56 db)

35 évesen már nem érdemes szülni? Ezt javasolta egy ismerősöm.

Mert minek?-kérdezte. 70 leszek, mire ő 40. Lehet, hogy meg sem érem. Tényleg nem szabadna már bevállalni?

Legjobb válasz: Akkor érdemes szülni, amikor adottak a körülmények! Ha 35 évesen, akkor akkor! Ki mikor látja jónak! Vállaljátok be nyugodtan, ha mind a ketten akarjátok. Az sem garancia, hogy én megérem, hogy a lányom 40 éves legyen, pedig 23 évesen szültem. Ilyen hülye beszólásokkal ne foglalkozz! :)

Akkor érdemes szülni, amikor adottak a körülmények! Ha 35 évesen, akkor akkor! Ki mikor látja jónak! Vállaljátok be nyugodtan, ha mind a ketten akarjátok. Az sem garancia, hogy én megérem, hogy a lányom 40 éves legyen, pedig 23 évesen szültem. Ilyen hülye beszólásokkal ne foglalkozz! :)
ez az ismerõsöd egy rosszindulatú, megkeseredett ember lehet, nem szabad hallgatni rá. ma már ez a tendencia, hogy 30 felett szülnek a nõk, mert sok minden megváltozott az elmúlt 20-30 évben. ha te 35 évesen akarsz szülni, igenis vágj bele, és ne tántorítson el senki, mert ez a te életed!!!
és mire jutottál, szted jót akar neked, vagy csak kedves szavakkal álcázza a gonoszkodását?
Nincs ebben semmi különös amúgy. Normális ember nem szül a szülei nyakára gyereket. Ebben az országban, ilyen fizetések mellett minimális egzisztenciát megalapozni nem kevés idõ, ez van. Ha 35 évesen lehet szülni akkor akkor, de ha nem szülne senki az már gáz lenne.
Azt TI döntitek el, hogy vállatok e gyereket vagy sem. Fontos, hogy ez teljes mértékben a ti döntésetek legyen, mert 10 év múlva mikor már késõ lesz csak magadra haragudhatsz. Csalódni biztosan nem fogsz ha vállatok babát.
Érdekes okfejtés. 25 évesen se érdemes szülni, 65 leszel, mire õ 40, honnan veszed, hogy megéred?
Szerintem 55 évesen nem ajánlott már szülni. De 35 évesen mért ne! Még 45 évesen is lehet szülni.
így van, sokkal több idõ megteremteni az egzisztenciát, mint a mi szüleinknek. õk iskola után egybõl el tudtak menni dolgozni, önkormányzattól lakást kaptak. ennyi elég is volt. ma meg egyik se. pályakezdõknek sokszor esélyük sincs elhelyezkedni, gyakorlattal is évekig lehet munkanélküli az ember, és a mi generációnk lakáshitelt nyög, ami 30 éve még nem volt divat. ez van, ha 35 évesen van meg az alap, akkor 35 évesen tudsz szülni. úúútálom, mikor vki 18 évesen (vagy hamarabb?) szül, de se munkahely, se saját ingatlan, aztán sorba áll a segélyekért, és sír, hogy dehát neki gyereke van! akkor szüljön, ha képes eltartani!
A kérdező hozzászólása: Hát, jót nem akarhat, ha elbizonytalanit abban, ami nekem fontos dolog. Nem segit, csak még több kétséget tesz elém.
A kérdező hozzászólása: Ok, csak elgondolkodtatott. Nem is kicsit. És elgondolkodtam azon is, hogy õ vajon jót akar-e nekem?
Megköveztek, de én biztos nem szülnék 35 évesen, még a 30 at is meggondolnám....
Miért is?
Én 38 múltam és 3 hónap múlva szülök. Nem hiszem , hogy bármirõl lemaradtam, vagy késõ lenne. Megfontolt döntést hoztam.
A kérdező hozzászólása: Sok boldogságot és örömet kivánok nektek!!
Szervezete válogatja!de inkább 40 év, mint 35!
A gyúrás milyen összefüggésben áll a szomatotropinnal?
A kérdező hozzászólása: Az agyalapi mirigy növekedési hormont termel, de ennek szintje harmicöt éves kor után vissza esik. A növekedési hormon csökkenése különféle öregedési tüneteket eredményez, pl. zsírlerakódást, az izomtömeg az erõ csökkenését, az észlelés hanyatlását.
Azért ezt a hanyatlást ne úgy képzeld el, hogy 35. szülinapodon megvakulsz, és egy pohár vizet sem tudsz többé felemelni:D

16 éves voltam mikor megerőszakolt egy 35 éves férfi, most 25 vagyok (épp ma) és mikor felkeltem ez jutott eszembe, pedig van már férjem és egy gyönyörű kislányom de mégis olykor eszembe jut ez a dolog. El lehet ezt felejteni egyáltalán?

16 éves voltam mikor meger?szakolt egy 35 éves férfi, most 25 vagyok(épp ma) és mikor felkeltem ez jutott eszembe, pedig van már férjem és egy gyönyör? kislányom de mégis olykor eszembe jut ez a dolog.El lehet ezt felejteni egyáltalán?

Legjobb válasz: Nem.De együtt lehet vele élni..Te pedig tudsz vele élni,hiszen szeretõ családod,gyermeked van..Az évek alatt egyre kevesebbet fogsz rá gondolni,és egyre kevésbé fog fájni..Szomorú,hogy ilyet átéltél 16 évesen,de szerencsés is vagy,mert túl tudtál lépni rajta. A nõvéremet 15 évesen erõszakolták meg.Sajnos ott egyszerre hárman támadták meg.Most 39 éves,és le van százalékolva,mert képtelen a társadalomba beilleszkedni.Minden embertõl fél,és a biztonságos négy fal között marad..Csak a kertbe megy ki,de oda sem egyedül..Õ soha nem tette túl magát..

Nem.De együtt lehet vele élni..Te pedig tudsz vele élni, hiszen szeretõ családod, gyermeked van..Az évek alatt egyre kevesebbet fogsz rá gondolni, és egyre kevésbé fog fájni..Szomorú, hogy ilyet átéltél 16 évesen, de szerencsés is vagy, mert túl tudtál lépni rajta. A nõvéremet 15 évesen erõszakolták meg.Sajnos ott egyszerre hárman támadták meg.Most 39 éves, és le van százalékolva, mert képtelen a társadalomba beilleszkedni.Minden embertõl fél, és a biztonságos négy fal között marad..Csak a kertbe megy ki, de oda sem egyedül..Õ soha nem tette túl magát..
Boldog születésnapot. És gratulálok hogy családot alapítottál.Remélem megkapta méltó büntetését az illetõ.Elfelejteni nem tudod, hisz nem vagy számítógép, de együttélni tudsz vele ezek szerint...
gondolj arra, hogy ez megegyszer soha nem fog megtortenni, mert vigyaz rad a ferjed.
Sajnos nem.
hát elfelejteni nem fogod az biztos de az nagyon jo, hogy tovább tudtál lépni. és az nem igaz h te tehetsz róla akár egy kicsit is. az még nem jogisítja fel semmire sem hogy jártok. megértem h mit érzel engem 10 évesen molesztált egy olyan férfi aki családi jó barát régebbröl és még csak most kezdek rendbe jönni h közel engedjem magamhoz a másik nem tagjait és 20 évesen ott tartok h nem volt még egy barátom se. de örülök h te jol vagy és gondolj arra, hogy boldog családod van és lesz még évekig. isten éltessen:D
Elõször is a Jó Isten éltessen nagyon sokáig! Másodszor pedig nagyon sajnálom ami történt. Sajnos szerintem elfelejteni teljesen nem lehet, hisz nem vagyunk gépek, aminek lehet törölni a memóriáját. Viszont ezzel együtt is meg lehet tanulni teljes életet élni. Megpróbálni úgy felfogni, hogy történt egy nagyon rossz dolog, amin már nem tudsz változtatni, de az élet kárpótolt egy csodálatos családdal. Ez kell, hogy legyen a vigasz!
Szia! Egy ilyen eset olyan lelki nyomot hagy, hogy nem lehet elfelejteni...sajnos. Nem vagyunk gépek, érzõ lények vagyunk, és ezen nem lehet változtatni. Esetleg tompítani lehet, de úgy vélem, az ilyen erõszak beleég az ember agyába, kitörölhetetlenül. Vagy fel tudod dolgozni magad, vagy segítséghez kell fordulnod. A jelek szerint te jó úton haladsz, csak így tovább! Minden jót és boldog szülinapot! Üdv!
egyáltalán nem vagy hibás, a nem az NEM ha ismered, ha nem, ha kapcsolatod van vele, ha nem. a nem az nem, s ha nem állította le magát amikor te azt mondtad, hogy nem akkor kizárólag õ a hibás
Én 12 voltam. Nekem is van már férjem, kisfiam, de ezt nem lehet elfelejteni. A mai napig rosszat álmodom legalább havi 1x. Együtt lehet vele élni, és biztos egyre kevesebbet gondolunk majd rá az évek elteltével. 19/L
Általában ez történik akkor, amikor valaki 16 évesen kihívó ruhákban összeszûri a levet egy 35 évessel, húzza az agyát, utána pedig megy a csodálkozás, hogy én semmit se csináltam... és ha így is volt akkor is a pasinak nem lett volna szabad még akkor sem megerõszakolnia...ez nem túl normális dolog ha nem tudnád:) vagy te csak az ösztönöknek élsz? sajna már nem az õskorban vagyunk...ill állat se vagy:) barom... 22L
A seb begyógyul de a heg örökre ott marad. Sajnos ez nagy igazság. Elfelejteni sose fogod de a fájdalom enyhül és megtanulsz együtt élni vele. S egyre kevesebbet jut majd eszedbe. A férjed szeret és ott van a kislányod mikor az a szörnyûség eszedbe jut gondolj arra akik igazán szeretnek és gyõzd le a démonaidat. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Igen volt egy 13:01es akit a helytelen irásom zavart... Mindenkinek köszönõm a válaszát!!!
10:01=13:01 Bocsi
13:08-as! Ja, hogy te úgy gondolod, hogy valaki flörtölget, vagy kivágottabb ruhában van, az már nem mondhat nemet semmire? Úristen! A nem, az akkor is nem, ha meztelenül vagyok. Nem állatok vagyunk, hogy ne bírjunk magunkon uralkodni, illetve elfogadni a másik visszautasítását. Azért megnéznélek ha a 16 éves lányod majd flörtölget egy 18-19 éves sráccal, az meg egy buliba részegen ráugrik, mert hát húzta az agyát!
Szia! Volt egy másik 10:01-es hozzászóló. Eléggé tapintatlan volt, a kérdezõ helyesírásával volt elfoglalva, nem a kérdéssel. Üdv!
Volt egy másik 13.01-es, szerintem arra gondolt, nem a 19/L-ra.
OFF Bocsi, de mi rosszat írtam? Vagy azt gondolod vicceltem? Kérdeztél valamit, én meg válaszoltam. Nem értem.. 13:01
ma 13:08 hogy te mekkora egy [email protected] vagy, de ha a te lányoddal-anyukáddal történt volna ilyen akkor persze eszedbe sem jutna ilyet mondani
A kérdező hozzászólása: 13:08 Soha nem voltam az a személy aki rövid szoknyában lógatta magát a férfiat elõtt, hidd el... és 16 éves voltam nem akartam tõle semmit(és ezt el is mondtam neki) csak jól éreztem magam vele, és szinte fel sem fogtam az egészet.
Elsõ 13.08: ezt hívják áldozathibáztatásnak. HOnnan feltételezed, hogy a Kérdezõ mit viselt, és hogy õ kezdeményezte az ismeretséget? De még ha így is volt, a miniszoknyás nõ ellen elkövetett erõszak is erõszak. Hivatkoztál az életkorra: az nem zavar, hogy egy felnõtt férfi bántalmazott egy fiatalkorú lányt? Nem várható el egy felnõtt férfitól, hogy uralkodjon magán? Õt nem akarod hibáztatni? MÉg valami: a zsákba öltözködés sem védi meg a nõket az erõszaktevõktõl, azoknak mindegy. Nagyon sok konszolidált nõt is megerõszakolnak.
"A NANE Egyesület a KERET Koalíció tagjaként a szexuális erõszak áldozatai és az áldozatok támogatói számára segélyvonalat hozott létre. A vonalat bárki hívhatja, aki szexuális erõszak áldozata lett, attól függetlenül, hogy – nõ, férfi, vagy gyerek – heteroszexuális, leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemû – a partnere, ismerõse, rokona, munkatársa, fõnöke, vagy esetleg egy idegen követte el ellene az erõszakot – otthon, valamilyen intézményben, a munkahelyén vagy közterületen érte az erõszak – nemrégiben, vagy akár évtizedekkel ezelõtt történt eseményrõl van szó. Várjuk továbbá a hívását – az áldozatot segítõ személyeknek (hozzátartozók, partnerek, szülõk); – illetve professzionális támogatóknak (pszichológus, szociális munkás, stb.) is. A segélyvonal a 06-40-630-006-os kék számon hívható (helyi tarifával), – hétfõnként 10–14, illetve – csütörtökönként 14–18 óráig. A KERET Koalíció („Koalíció a szexuális Erõszak Ellen a Túlélõkért”) 2010-ben alakult meg magyarországi civil jogvédõ szervezetekbõl: Amnesty International Magyarország, MONA Alapítvány, NANE Egyesület, Magyar Nõi Érdekérvényesítõ Szövetség, PATENT Egyesület. A Koalíció tevékenységeit 2010–2012-ben az Open Society Institute – Nyílt Társadalom Intézet támogatja, az „Improving Support, Protection and Redress for Survivors of Rape and Other Forms of Sexual Violence in Hungary” címû projekt keretében. A vonalon dolgozó segítõk tisztában vannak a nõk elleni erõszak társadalmi hátterével, nem hibáztatják az áldozatokat, és hisznek a hívóknak. Tudjuk, hogy a szexuális erõszak nem csak akkor erõszak, ha az elkövetõ ismeretlen, ha a támadás közterületen történik, vagy ha volt behatolás. Tudjuk, hogy az elkövetõ lehet gazdag és befolyásos is, és hogy nem csak kényszer vagy halálos fenyegetés esetén beszélhetünk erõszakról, hanem már akkor is, ha az áldozat nem egyezett bele a történésekbe. Úgy gondoljuk, hogy az alkoholos befolyásoltság vagy a drogok nem jelentenek beleegyezést, mint ahogy az sem, ha az áldozat elfogadott egy italt, vagy felment az elkövetõ lakásásra. Az erõszak csakis az elkövetõ felelõssége, sosem az áldozaté! Hívjon minket bizalommal, ha erõszak érte Önt, barátját, hozzátartozóját vagy ügyfelét!"
Általában ez történik akkor, amikor valaki 16 évesen kihívó ruhákban összeszûri a levet egy 35 évessel, húzza az agyát, utána pedig megy a csodálkozás, hogy én semmit se csináltam...
13:01 Na, te is a lényeget fogtad meg. Egészségedre! :/ Mondjuk a lelkiállapotát sem kellene figyelmen kívül hagyni a kérdezõnek...
Figyelj. Kezdd azzal, hogy ne hibáztasd magad. Sokat fog segíteni. 100 %-ban elfelejteni nem lehet, és párszor eszedbe fog jutni, de ha feldolgoztad, talán ritkábban. Van itt egy blog: http://megeroszakoltak.blog.hu/ Régen néha én is írtam bele, de aztán lelkileg nem bírtam napi szinten ezzel foglalkozni. A történeteket csak óvatosan olvasd. Van, akinek segít, ha segíthet, biztathat másokat , de van, akit kiborítanak ezek a dolgok, pláne ha érintett. Amit ajánlok belõle, azok a tanácsok, pszichológus írásai. Van is egy online közösség, ahova csatlakozhatsz, illetve írhatsz a szerkesztõknek. De gondold meg, mennyire akarod felkaparni! Mennyire zavaróak ezek a bevillanások? MIndennapi életedben akadályoz? Mérlegelni kell a dolgokat, mert a témával való foglalkozás, a saját eseted boncolása akkor ajánlott, ha súlyosan akadályoz a traumatikus emlék. Nekem igazából jobban bevált az emlékek elnyomása, habár fene tudja... Ha pesti vagy pécsi vagy, pszichológust is tudnak mondani. Néhány fontos info: Nemi erõszak azt jelenti, hogy az áldozat nem egyezett bele a történtekbe, vagy nem volt beleegyezésre képes állapotban (ájult pl.) Sajnos párkapcsolaton belül, vagy utána is elõfordul nemi erõszak, tévhit, hogy csak a bokorból kiugró idegen követheti el. Akárki volt az elkövetõ, arra, hogy NE, kötelessége lett volna leállni. Az erõszakra nincs mentség - a férfiak saját magukat járatják le, ha ösztönlénynek állítják be magukat, akik egy miniszoknya láttán nem tudnak leállni. Ha bizonytalankodtál, hogy vele akarsz-e járni, és úgy történt, akkor sem vagy hibás. A nem az mindig nem.
A kérdező hozzászólása: 13:01 nagyon vicces vagy Tudod nem mindenki tökéletes...
A kérdező hozzászólása: Köszönõm a köszöntéseket... Az az igazság h nem tudom h Õt is hizáztathatom-e egyáltalán mert kapcsolatom volt vele, idõt töltötûnk el egyût, csak amikor én nemet mondtam Õ nem tudott megállni.Kicsit és is hibás voltam de etõl függetlenûl nagyon rossz volt... de tényleg örûlõk annak h mára szeretõ családom van, a férjem egy nagyszerû férj és apa és nagyon boldogok vagyunk egyûtt, de annyira szeretném ezt elfelejtenni....
Boldog szülinapot! Én tanulságot vontam le ebbõl a történetbõl. Az, hogy veled ez a szörnyûség megtörtént, arra ösztönözzön, hogy a kislányodat próbáld olyan irányba terelni, hogy vele ne történhessen ilyen borzalom! Szerintem ezt mondani se kell, de minden fiatalt fel kéne világosítani a veszélyekrõl.. Sok boldogságot a jövõdhöz! (:

35 éves nő vagyok van egy 17 éves fiam. Egy 22 éves srác akart velem lenni amit persze elutasítottam, de azóta úgy érzem mintha megbántam volna. Nagyon perverz dolog ez?

Legjobb válasz: Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.

Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.
egyik bartánõm 20 éves a pasija 37 és a pasijának a fia 16. jo itt forditott az eset hogy a srác fiatalabb, de ez a mai világban már egyáltalán nem számit. hidd el nem számit. csak az számit hogy megértsétek egymást és szeressétek egymást, szerintem ha gondolod nyugodtan legyél vele, és ha esetleg gond lesz belöle, akkor még mindig szakithatsz vele, de hülyeség lenne nem adnod arra egy eélyt hogy boldog legyél. mert lehet õ lenne életed szerelme, és te elhalasztod csak a kor miatt.
Egyáltalán nem perverz dolog.Nekem 45 a párom én meg 25 vagyok(nõ), neki is van egy 20 éves lánya és jól kijövünk.Nem az számít hogy ki hány éves hanem hogy hogyan viselkedik.Ha tetszik a srác akkor vágj bele, aztán ha nem mûködik(ami nem is biztos a kor miatt lesz) akkor abbahagyod.Sok sikert!
SZERELEM MINDENKOR A SZERELEMBEN NINCSEN KOR HAJRÁÁ!:p

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy ne

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy nekem is jó legyen. Azt gondoltam, hogy védekezik, és engedtem, hogy jó legyen. Aztán kiderült néhány nappal később, hogy nem védekez(tünk), és Ő nem is szokott. Bár egyszer “megégette” magát, volt egy abortusza, de nem esett többször teherbe az első gyermek születése után sem, és az új apától 8 évvel később követő kisfiú születése után sem. Ezzel magyarázta ezt a “felelőtlenségét”. Ő nagyon szerette volna megtartani, de én nem úgy álltam a dolgokhoz, több dolog is zavart: az egyik a dohányzása… emiatt “sajnos” abortusz (műtéti) lett a vége. Ezt követően, az első ciklusa alatt újra így voltunk együtt, ez már az én teljes felelősségem is, és újra megtörtént, bár az első ciklus később jött a vártnál, kb. 2 hónap. Ezt már nem mondta el, csak akkor, amikor túl volt a beavatkozáson, illetve amikor az injekciót megkapta, így itthoni vetélésen esett át. A menstrució ugyancsak 2-3 hónappal később kezdődött el. A kapcsolatunkban nem tudtuk megbeszélni, melyik védekezési módszert alkalmazzuk, mert én amióta élek, megszakításos módszert alkalmaztam 15 éves koromtól kezdve, egészen mostanáig (40év), és nem volt “probléma”, elég jó önkontrollal rendelkezem. Ez azért nem felel meg Neki, mert nem érezheti azt, amikor nekem jó, de gyógyszert nem hajlandó szedni. Sokszor elmondta, hogy higgyem el, Ő nem lesz állapotos, és nyugodtan engedjem, kizárt hogy ez újra megtörténjen. Én hülye, újra a 2. már beálltanak vélt ciklusa alatt újra így voltunk együtt, és megint csak eredményesen, ami így derült ki: hosszú évek után, most januárban visszament újra tanítani. Hazajött, és azt mondta, hogy megjött neki, egy héttel korábban a vártnál: 14-e helyett 7-én. 8.,9.,10-e volt a vetélések napja. Nagyon erős fájdalmak közepette erős darabos vérzése volt. Nem hajlandó orvoshoz jönni, menni sem. Nem tudom mit tehetnék, mert én nagyon meg vagyok ijedve. Olyat is olvastam erről, hogy akár az anyuka életébe is kerülhet, ha nem győződünk meg orvos által a teljes kiürülésről. Szeretném a véleményét kérni, mit tegyek? Üdvözlettel: J.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy ne

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy nekem is jó legyen. Azt gondoltam, hogy védekezik, és engedtem, hogy jó legyen. Aztán kiderült néhány nappal később, hogy nem védekez(tünk), és Ő nem is szokott. Bár egyszer “megégette” magát, volt egy abortusza, de nem esett többször teherbe az első gyermek születése után sem, és az új apától 8 évvel később követő kisfiú születése után sem. Ezzel magyarázta ezt a “felelőtlenségét”. Ő nagyon szerette volna megtartani, de én nem úgy álltam a dolgokhoz, több dolog is zavart: az egyik a dohányzása… emiatt “sajnos” abortusz (műtéti) lett a vége. Ezt követően, az első ciklusa alatt újra így voltunk együtt, ez már az én teljes felelősségem is, és újra megtörtént, bár az első ciklus később jött a vártnál, kb. 2 hónap. Ezt már nem mondta el, csak akkor, amikor túl volt a beavatkozáson, illetve amikor az injekciót megkapta, így itthoni vetélésen esett át. A menstrució ugyancsak 2-3 hónappal később kezdődött el. A kapcsolatunkban nem tudtuk megbeszélni, melyik védekezési módszert alkalmazzuk, mert én amióta élek, megszakításos módszert alkalmaztam 15 éves koromtól kezdve, egészen mostanáig (40év), és nem volt “probléma”, elég jó önkontrollal rendelkezem. Ez azért nem felel meg Neki, mert nem érezheti azt, amikor nekem jó, de gyógyszert nem hajlandó szedni. Sokszor elmondta, hogy higgyem el, Ő nem lesz állapotos, és nyugodtan engedjem, kizárt hogy ez újra megtörténjen. Én hülye, újra a 2. már beálltanak vélt ciklusa alatt újra így voltunk együtt, és megint csak eredményesen, ami így derült ki: hosszú évek után, most januárban visszament újra tanítani. Hazajött, és azt mondta, hogy megjött neki, egy héttel korábban a vártnál: 14-e helyett 7-én. 8.,9.,10-e volt a vetélések napja. Nagyon erős fájdalmak közepette erős darabos vérzése volt. Nem hajlandó orvoshoz jönni, menni sem. Nem tudom mit tehetnék, mert én nagyon meg vagyok ijedve. Olyat is olvastam erről, hogy akár az anyuka életébe is kerülhet, ha nem győződünk meg orvos által a teljes kiürülésről. Szeretném a véleményét kérni, mit tegyek? Üdvözlettel: J.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

20 éves nő 30-35 éves férfi, ez mennyire normális? Tudnátok egy fiatal lányra komolyan nézni?

Úgy értem, hogy idősebb férfiak képesek komolyabb kapcsolatot is tervezni 10-15 évvel fiatalabb lánnyal vagy a többségük egyáltalán nem tudna?

Legjobb válasz: 19 éves voltam, amikor összejöttem a barátommal, aki 38 volt akkor. 3. éve vagyunk együtt. Életem legjobb döntése volt vele összejönni. Az, hogy egy férfi komolyan vesz -e egy fiatal lányt csak a lányon múlik. :)

19 éves voltam, amikor összejöttem a barátommal, aki 38 volt akkor. 3. éve vagyunk együtt. Életem legjobb döntése volt vele összejönni. Az, hogy egy férfi komolyan vesz -e egy fiatal lányt csak a lányon múlik. :)
Nem mondom, hogy nem vágnám gerincre (ha jó bõr), de a 15 év elég sok ahhoz, hogy már észrevehetõ is legyen, bár libák minden korosztályban találhatók. F37
Nekem nem lenne akadály a kor. Sõt egy fiatalabb partner megfiatalítja a párját is, bár engem is fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok. :) 34/f
A kérdező hozzászólása: És általában melyik korosztályt nézitek meg jobban?:)
Párkeresés esetén 18-tól jöhetne bárki, aki szimpatikus. Nem a kor számít, hanem a kisugárzás stb... Lehet egy nõ 20 évesen is érett és 25 évesen is éretlen. Ha ismerkednék engem tényleg nem a kor érdekelne elsõsorban, hanem a többi...
Nekem volt ilyen. Életem egyik legjobb kapcsolata volt... 36 F

Tisztelt Főorvos Úr! 35 éves vagyok, van egy 3 éves gyermekem, mentstruációs migrénem – azaz a menstruáció előtti napokban migrénszerűen elkezd fájni a fejem, és ez tart a mentruációm kb. 3.napjáig – van, milyen gyógymódot ajánl erre? Köszönöm: Rita

Tisztelt Főorvos Úr! 35 éves vagyok, van egy 3 éves gyermekem, mentstruációs migrénem – azaz a menstruáció előtti napokban migrénszerűen elkezd fájni a fejem, és ez tart a mentruációm kb. 3.napjáig – van, milyen gyógymódot ajánl erre?Köszönöm: Rita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom egy úgynevezett fejfájás-ambulancia felkeresését, mert ott a fejfájás típusának megfelelő gyógyszert tudnak javasolni. Felhívom még a figyelmét arra is, hogy mivel a fejfájások egy részét a hormonszintek ingadozása is befolyásolhatja, érdemes megpróbálkozni a PreMens nevű készítmény szedésével. Ez a növényi készítmény hozzájárul a hormonrendszer egyensúlyának megtartásához. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom egy úgynevezett fejfájás-ambulancia felkeresését, mert ott a fejfájás típusának megfelelő gyógyszert tudnak javasolni. Felhívom még a figyelmét arra is, hogy mivel a fejfájások egy részét a hormonszintek ingadozása is befolyásolhatja, érdemes megpróbálkozni a PreMens nevű készítmény szedésével. Ez a növényi készítmény hozzájárul a hormonrendszer egyensúlyának megtartásához. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 35 éves vagyok, van egy 3 éves gyermekem, mentstruációs migrénem – azaz a menstruáció előtti napokban migrénszerűen elkezd fájni a fejem, és ez tart a mentruációm kb. 3.napjáig – van, milyen gyógymódot ajánl erre? Köszönöm: Rita

Tisztelt Főorvos Úr! 35 éves vagyok, van egy 3 éves gyermekem, mentstruációs migrénem – azaz a menstruáció előtti napokban migrénszerűen elkezd fájni a fejem, és ez tart a mentruációm kb. 3.napjáig – van, milyen gyógymódot ajánl erre?Köszönöm: Rita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom egy úgynevezett fejfájás-ambulancia felkeresését, mert ott a fejfájás típusának megfelelő gyógyszert tudnak javasolni. Felhívom még a figyelmét arra is, hogy mivel a fejfájások egy részét a hormonszintek ingadozása is befolyásolhatja, érdemes megpróbálkozni a PreMens nevű készítmény szedésével. Ez a növényi készítmény hozzájárul a hormonrendszer egyensúlyának megtartásához. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom egy úgynevezett fejfájás-ambulancia felkeresését, mert ott a fejfájás típusának megfelelő gyógyszert tudnak javasolni. Felhívom még a figyelmét arra is, hogy mivel a fejfájások egy részét a hormonszintek ingadozása is befolyásolhatja, érdemes megpróbálkozni a PreMens nevű készítmény szedésével. Ez a növényi készítmény hozzájárul a hormonrendszer egyensúlyának megtartásához. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

35 éves férfi vagyok. Anyám strandra akarna menni velem. Ez normális? Leginkább 13-14 éves koromban voltunk ott együtt.

Legjobb válasz: Mi ezen a nem normális? Strandra úszni, napozni mennek az emberek. Én is sokszor elmegyek anyukámmal úszni. 41/N

Mi ezen a nem normális? Strandra úszni, napozni mennek az emberek. Én is sokszor elmegyek anyukámmal úszni. 41/N
Miért, mi a probléma vele? Túl nagy fiú vagy már ahhoz, hogy anyukával strandolj egyet? A család az család nem egy discoba akar elkísérni. Egy strandolásban nincs semmi teljesen normális a dolog családtagok is szoktak együtt strandolni ettõl nem leszel anyuka kisfia! Anyukád nyilván szeretne egy kis idõt eltölteni veled esetleg nincs társasága...Az nem baj ha jól kijöttök és vannak közös programjaitok. Épp a szomszédomban van egy friss nyugdíjas anyuka, aki a lelkét kitette a kölykeiért és most örül ha egyáltalán rácsörögnek...az ezer éves kollégáival megy uszodába, strandra. Ha jó anya volt ennyit megérdemel talán neked sem árt egy kicsit vele lenni.
En 26 évesen is csinlok vele programot, igaz nõ vagyok. Anyu ha úgy van öcsémmel is megy, õ 23 (strandra nem mert az tesóm azt rühelli) Én apuval szoktam, akárhova is menni, ha úgy van úszni a Dunára is, vagy beülünk egy sörre... Azért menne veled, mert nem szeretne egyedül, veled pedig szívesen van...ennyi
Én 25 éves férfi vagyok, és minden évben anyámmal és a többiekkel végig motorozom fél Európát.. Ha van strand akkor simám elmegyek vele.. Mi ebben a gáz?? Én örülök hogy jó kapcsolatban vagyunk.
Én mindent megadnék ha még egyszer anyukámmal strandolhatnék! Sajnos egy éve nincs velünk, ajánlom használd ki a lehetõséged, lehet ez lesz az utolsó alkalom. 33\F
Légy halas hogy elmehetsz vele !! :) en imádok anyuval lenni !!!
Ha te 35 éves vagy, akkor anyukád legalább 55. Egyedül azért egy 55 éves hölgy nem szívesen megy strandra - ezt te is beláthatod. Bármilyen helyzet van, azért mégiscsak más a felállás, ha van ott vele egy férfi is. Légy megértõbb, nem kell kiakadni, hogy anyádnak ilyen kérése van.
Hát, ez attól függ, hogy amúgy szokás-e nálatok az ilyesmi. Én 28 éves nõ vagyok, de otthon élek, nagyon jó a kapcsolatom a családdal, simán mennék apukámmal is bárhova (sokat megyünk is együtt pl. vásárolni, fagyizni, ide-oda). Viszont, ha már nem is laksz otthon, nem is szoktatok csak úgy mászkálni, akkor kicsit furcsa... Már nem a strand-dolog maga, hanem, hogy miért tõled várja el, hogy kvázi kísérgesd. Szóval erre nem tudunk válaszolni, mert alapvetõen nincs benne semmi rossz, egyébként meg a körülményektõl függ.
Az én fiam is 30 fölötti. Együtt lakunk, jó a kapcsolatunk, de én nem gondolnám, hogy együtt kellene strandra menni. Esetleg akkor, ha jönne a barátnõje, vagy már lenne családja, és együtt. Egyébként elmegyünk közösen boltba stb. Ha én szórakozni akarok, akkor nem a gyerekemnek kell lennie a kísérõmnek. Persze el is mehettek, de én nem tartom ezt annyira természetesnek, csak akkor ha mindkettõtök szeretné.
7-es vagyok. Ha lány lennél az más helyzet.
Nem vagy tiszta! Anyukámat még a holdra is elkísérném!!! 43 vagyok, Õ 64.
"Mit szólnak a férfi barátai ha meglátják õket." Az én barátaim odajönnének, üdvözölnének, beszélgetnénk egy jót. Ezt szólnák hozzá. Akinek a "barátai" másképp reagálnak ilyet, annak talán körül kellene nézni, hogy kivel köt barátságot. :) A másik fele a dolognak pedig az, hogy magamért, nem a szomszédért és a haverokért élek. Leginkább lesz.rom, hogy a másik mit gondol azokról a dolgokról, amelyek nekem örömet okoznak.
Menj el vele. Ha még a jegyet is kifizeti akkor nyert ügyed van
Miért lenne az szégyen ha valaki a szüleivel strandra megy? Húzzatok zacskót a fejére ha ennyire szégyellitek!
Mi az hogy ciki?? Megis mi a ciki ezen????? megha 13-4 ev koruli kis kamaszfiucska lennel, megertenem, mert abban a korban minden ciki. Felnott ferfi vagy, semmi baj azzal, hogy edesanyaddal egyutt mentek el valahova.. Orulj, hogy meg van neked, aztan majd ha nem lesz boghetsz, na az lesz az igazan ciki. En 20 eves vagyok, megis allandoan olelgetem, puszilgatom anyukamat, strandon is, mert szeretem. Ja, akkor most em is ciki vagyok? Hat ez van, vallalom... tul rovid az elet ahoz, hogy mindig azon ragodj masok mit gondolnak...ezt ne felejtsd el!
Ehhez nem kell nagy logika. Meleg van, kánikula lesz. Otthon [email protected], az ember ilyenkor szívesen megy a strandra. Egyedül viszont nem szívesen megy a strandra, így nyilván megkérdi a családtagokat/barátokat/rokonokat nincs-e kedvük menni. lehet anyukád nem kifejezetten Veled akar menni, csak egyszerûen strandra akar menni. Nincs ebben semmi.
Egy 35 éves pasi a barátnõjével, feleségével, családjával kell strandra menjen, nem kettesben az anyukával!
én egy 18 éves fiú vagyok, és én is elszoktam menni egy nyáron legalább egyszer anyával, ez maradt még kiskoromból és hát valóban néha kicsit cikinek érzem a dolgot, de hát most na, nem kell ott lenni vele mindig, ha éppen õ napozik a termálvíz mellett, ahol a nyanyók szoktak, én elmegyek úszni ott találkozok ismerõsökkel, ismerkedem, visszamegyek eszünk egy lángost vagy bármit, õ jól érzi magát, én jól érzem magam + ki lehet bírni, hogy na elmentem édesanyámmal egyszer a strandra, szerintem ennyit megérdemel egy anyuka, persze ez ember függõ, hogy mit "vállal be"! a csajok meg oda vannak, ha megkérdezik, hogy kivel vagyok itt és elmesélem ezt :DD
Szerintem édi anyukád van.
Eljutott odáig a világ, hogy cikinek kell érezni az anyánkat? Megbánjátok ti még ezeket a kijelentéseket amikor már csak a sírjára vihettek virágot!
Szerintem egyaltalan nem ciki.Biztos vagyok benne, hogy a ferjem is nagyon szivesen menne az anyukajaval strandra, ha meg elne(o is 35). Egyebkent en barhova szivesen megyek a szuleimmel ha van ra lehetosegem, sot meg aposommal is megiszok neha egy kavet ha van ra idom es strandra is elvitt sokszor amig meg nem volt masodik autonk.
De a kérdezõ pasi! Tényleg nem érzitek a különbséget? Szerintetek nem ciki 35 éves pasinak az anyjával menni strandra? Egy nõnek más. Én is simán mennék anyummal, de a férjem nem menne csak az anyjával, csak ha én is ott vagyok. Pedig jó a kapcsolat, meg minden, találkozunk is sokat, van, hogy megyünk is együtt strandra, moziba, kávézni, de ha csak vele menne, az nagyon gáz lenne.
Utolsó, ez miért gond, hogy férfi? Én írtam, pont ezért, hogy nõ létemre megyek az apá, mql. De írhatnám, hogy a férjem is megy az anyjával, még vásárolni is, sõt, amíg nem volt barátnõje a bátyjának elment vele strandra is (éppen ide) pedig már õ is 33 éves, most a barátnõ is megy, meg az édesanyja párja is, mert már van.... Én nem értem a problémát....
35 éves férfi vagyok.
Hát ha nem érted, az a te bajod. Igenis ciki, ha egy 35 éves pasi az anyjával jár a strandra. És úgy tûnik a kérdezõ is cikinek érzi. Akkor meg minek?
Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli.Õ elüldögél a melegvízben, Te meg közben azt csinálsz, amihez kedved van.Nem ezt kell szégyellni, inkább azt a mentalitást, amivel néhányan hozzáállnak a témához.Sok ember bármit megadna, ha az anyjával strandolhatna, köztük én is, de sajnos már nem lehet.Ki kell használni minden adódó lehetõséget, amikor együtt lehettek így.
Miért lenne ciki. Én is 35 éves férfi vagyok, és járok anyámmal standra. Nem kell kézen fogva kísérnem, még jól is jön hogy ott van õ is, így van aki vigyázz a cuccokra. Õ napozik, elvan, olvasgat, és meg megyek úszni egyet. Miért is lenne szégyen? Van amikor a feleségem is jön, és akkor is elvagyunk..
Ez nagyon ciki. Mit szólnak a férfi barátai ha meglátják õket...
Szégyen, hogy ezt egy internetes fórumon teszed fel kérdésnek. Miért lenne ciki? Örülj neki, hogy még él az anyukád. Önállóan nem tudtad ezt eldönteni (nem érzed), hogy miért ne jöhetne? Te a külsõségekre adsz, azoknak akarsz megfelelni?
Ha 15 lennél, még megérteném ezt a "nem ciki szülõvel mászkálni?" kérdést, de így... Anyád helyében én szégyellnélek téged. Bocs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!