Találatok a következő kifejezésre: 35 éves és a férjemmel szeretkeztünk (1 db)

35 éves vagyok és a férjemmel szeretkeztünk amikor benyitott a 11 éves lányom nagyon kínos volt mert ő fel van világosítva szexuálisan. Milyen hatással van ez rá? El fogja felejteni? El kéne beszélgetnem vele?

Legjobb válasz: Én kamaszkoromban ugyanígy jártam, megláttam anyut... Õ nem tud róla. Én azóta sem felejtettem el... Ülj le vele beszélni!

Én kamaszkoromban ugyanígy jártam, megláttam anyut... Õ nem tud róla. Én azóta sem felejtettem el... Ülj le vele beszélni!
Hát az én kiskoromból(5 éves lehettem), annyira emlékszem, hogy egyszer este felkapcsoltam a villanyt, mert vécére akartam menni és nem szóltam anyáméknak..de akkor nem sokat láttam, mert eltakarta a hajam(akkor még hosszú volt!).Meghát fél évvel ezelõtt hallottam õket...na inkább én a gyerekemet úgy szoktatom majd, hogy ne legyen közel a szobája a szobánkhoz..xÐ
velem is volt ilyen, hogy rájuk nyitottam. én fel voltam világosítva rendesen, úgy fogtam fel, hogy gusztustalan, de állítják hogy jó, akkor csinálják kit érdekel? attól függ milyen lelki világa van a lányodnak...
Sztem nemgáz. Ennek annyi következménye lesz, hogy majd kb 15-16évesen, a barátnõivel összeröhögnek a hátad mögött.
én 12 éves voltam amikor ehyszer meghallottam anyuékat...mivel a mellette lévõ szobában voltam, és néztem a tv-t. SOHA nem mondtam ezt el neki, és rájöttem hiba volt h nem beszéltem ezt meg akkor vele!!
Tizennégy, lány vagyok és engem hidegen hagyna. Persze, ha a lány még nagyon cseperedõ ilyen dolgokban, akkor dumáld meg vele. Õszintén, és akkor TALÁN nem lesz kínos. De ne akard rátukmálni, ha azt mondja, oké, akkor valószínûleg oké és nem kínos :)
Miért is szégyelje el magát?Nem tehet róla hogy te buzi vagy és nem szexelsz egybkent meg szerintem is beszélgess vele ezekrõl.Mást már mindent elmondtak elõttem.Sok sikert!:)
én a helyedben nagyon elszégyelném magam
beszélgess vele errõl.
11 évesen már biztosan nem fogja elfelejteni. Mindenképpen beszélj vele errõl! Ha fel is van világosítva, az egész más, hogy elméletben tudja és más, hogy a szüleit látja a gyakorlatban. Neki ez valószínûleg nem túl kellemes élmény. Beszéljetek róla õszintén, nem kicsi már, le lehet vele ülni, hogy elmondja, mit érez és hogy segíthess neki feldolgozni, amit látott. Amúgy meg ha sikerül megbeszélnetek, fel tudja dolgozni, akkor hosszú távon csak jó, hogy a szüleirõl olyan élménye van, hogy valóban szeretik egymást. Mondom ezt azért, mert rengeteg (túl sok) olyan háézasságot látok, ahol a párok csak egymás mellett élnek, ez szerintem a gyerekeknek sokkal rosszabb hosszú távon: ezt veszik normális szülõi kapcsolatnak, nagy eséllyel ilyen lesz az õ házasságuk is. Szóval szerintem, ha emészhetõvé teszed számára, akkor ez a jobbik eset, ami történhet egy gyerekkel. Az sokkal rosszabb, ha közömbösséget lát.
Szerintem ezt mindenkinek fel kell dolgoznia.Rá kell jönni, hogy anya meg apa ugyan olyan érzõ ember mint mi és ki szokták fejezni ilyen formán is az érzelmeiket.Mindenki látta a szüleit valamennyire intim helyzetben, nekem is ciki volt anno, de ahogy nõttem ugy lettem egyre megértõbb és tapintatosabb. Nálunk még csak ovisak a gyerekek, de szoktunk arról beszélni , hogy anya meg apa szeretik egymást és össze szoktunk bújni (lett egy kisbabánk azt is valahogy el kellett mondani , hogy hol jön ki ...)annyit és olyan szinten kell elmondani a gyereknek amennyit õ tudni akar és meg is érti amirõl beszélsz.Lehetsz vele õszinte hiszn a gyereketek!
A helyedben elbeszélgetnék vele, mert biztos sok kérdés felvetõdött benne.
Elfelejtettem: az, hogy milyen hatással van rá, a személyiségétõl függ. Nekem varomira rossz érzés volt, kísértett évekig. :(
Egy elkeseredett lány, nem te írtál a kérdésem.hu-n is?
Beszélgess el vele, hidd el, én 16éves vagyok , engem semmibe vesz anyu a pasi miatt, teljes beavat, de még én is gyerek vagyok hozzá, és lelkileg roncsol ezzel engem..vagdosom a karomat, de semmi se lesz jobb tõle, ezt én is tom, csak már nem birom. /egy elkeseredett lány/
Én még nem láttam anyuékat. Csak hallottam. BRRRRR!!!!!! L/13
sztem is nehéz lehet neki. ha elbeszélgetsz vele õszintén, akkor feloldhatod ezt. próbáld meg megértetni vele, hogy ez a természetes.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lehet az, hogy az iskolába, ahova járok nagyon cikinek tartják a szexet, ivást, cigizést, füvezést máshol pedig az a menő?

Pedig itt is sokan elkezdik krülbelül tizedik osztály környékén, de akkor is "ciki" dolog. Itt meg azt olvasom, hogy rá akarják venni a másikat és hogy menő. Erre meg maximum megkínálnak, ha nem kell nem piszkálnak. Pedig még az iskola sem elit.

8

Milyen beceneveket tudtok a Borbála névre?

Mindenki Borinak hív, de kezdem unni. Nincs semmilyen jó becenév, de a Borbála meg túl hosszú.

7

Miért hiszik azt a szülők, hogy ha megtiltják, hogy együtt aludjak a barátommal, akkor nem fogunk lefeküdni?

25

Mit csináljak? 16 évesen nem kedvelem a korombelieket, inkább a felnőtteket, így nincsenek barátaim.

10-11 éves korom óta alig vannak barátaim, mert más vagyok, mint ők, nem jövök ki a korombeliekkel. Próbálkoztam kicsit idősebbekkel barátkozni, de ők meg kicsinek tartottak. Az osztálytársaim bírnak, jóban vagyunk végülis, de csak azért, mert nem adom előttük önmagamat. Még azt sem mondhatom meg, hogy én rockot hallgatok, mert most csak a tucctucc zene, SP, Fluor meg Justin Bieber a menő, aki mást hallgat, gyökér. 7.-ben emlékszem volt 2 osztálytársam, a suliba bort hoztak inni, minden szünetben cigiztek titokban és hetente volt más pasijuk. Õket mindenki imádta, nagyon menők voltak, egyedül én szánakoztam rajtuk. Ebből még ma sem nőttek ki. A legtöbb korombeli lány, valljuk be, egy r*banc. Én nem tartom normálisnak, ha fűvel-fával lefekszik valaki vagy ha minden hétvégén hullarészegen fekszik egy bokorban. Rendben, én meg kicsit a ló túlsó oldala vagyok, én nem iszok, nem szeretek semmilyen alkoholt. Egyszer kezdtem el inni, akkor is rám erőltették, de mikor nem vették észre, kiöntöttem a vodkát, nem pedig megittam. Akkor majdnem nagyon rossz vége lett a dolognak, talán csak azért vagyunk életben (nem túlzok!), mert én nem voltam részeg. Egyszer ittam elég sokat életemben, nem is olyan rég, de akkor a bátyámmal voltam, tudtam, hogy vigyáz rám. Egyébként nem igazán járok bulikba se. Rendes kapcsolatom sem volt még soha, és szűz vagyok. Ez a másik, amitől gáz lennék. Lett volna rá lehetőségem, de én a barátommal, akit szeretek, vele szeretném majd elveszíteni, nem egy buliban egy idegennel. Az ismerőseim fele 13-14 évesen szexelt először, a másik felének meg csak a szája nagy, és ezt hazudja. Nem is tudom, melyik a rosszabb. Én világ életemben sokkal jobban kijöttem a tanáraimmal, mint az osztálytársaimmal. Velük lehet értelmesen beszélni. Most tényleg én nem vagyok a normális? 16 éves lány vagyok, de tökéletesen egyetértek a felnőttekkel, mikor azt mondják, "ezek a mai fiatalok..." Nem tudom, mit csináljak, honnan ismerjek meg hozzám hasonló gondolkodású embereket. Szeretnék én bulizni, inni is, de mértékkel. Az ismerőseimmel ezt nem lehet. Õk leisszák magukat teljesen részegre, mikor már nem tudnak magukról, és kész. Előtte talán még kavarnak néhány idegennel. Szerintük akkor jó a buli, ha másnap semmire sem emlékeznek. Én így nem szeretnék "bulizni", nem érzem jól magam, inkább maradok itthon egyedül. A szerelemre is vágyok, csak olyan srácot is nehéz találni, akinek nem egy plázacica kell vagy nem csak kihasználni akar. Én nem vagyok szőke, nem vagyok csontkollekció, nem adom magam túl könnyen, nem vagyok tökéletes. Olyan rossz ez így, nem tudom, mit tehetnék.

10

Mit tennél, ha a kamasz lányodról/fiadról kiderülne, hogy vagdossa magát?

15

Kamaszok, ti mennyire szoktátok megbeszélni a magánéleteteket a szüleitekkel?

Mennyire bizalmas a kapcsolatotok? Elmondjátok, ha van barátotok, barátnőtök, vagy mikor először csókolóztatok, vagy szexeltetek? Szoktatok erről beszélni? A Ti szüleitek tartottak nektek amolyan felvilágosítást vagy magatoktól fedeztétek fel a dolgokat? Szoktak beszélni a védekezésről meg hasonlókról? Tudják a szüleitek, hogy szoktatok-e inni egy buliban alkoholt, voltatok-e részegek, dohányoztok-e stb.?

14

Miért reagált így anyukám?

Ma megtudta, hogy tampont használok. (a szekrényemben talált) És teljesen kiakadt, hogy biztos nem vagyok szűz, és ha szűz lennék nagyon fájna. Meg hogy ha mégis az vagyok, akkor a tampon úgyis elveszi a szüzességem. Én nem gondoltam, hogy ez ekkora probléma, viszonylag sokan használják, és számomra például sokkal kényelmesebb mint a betét.
Hozzáteszem szűz vagyok, és életembe még csak nem is csókolóztam... De félek anyukám nem hiszi el.

14

Havi 20 ezer forint egy gyerekre sok?

18 éves vagyok
Minden hónapban amúgy is kell kérnem pénzt bérletre,edzésekre stb,és pluszba,ha még kell akármire.Arra gondoltam,hogy felvetem anyumnak,hogy mi lenne ha havonta kapnék egy 20ast és abból mindig megveszek akármit,ami kell,de pluszba nem kérhetnék már.Szerintetek nagyon sok pénz lenne ? Eleve edzéseim,bérletek már kitesznek havonta kb 18 ezret,és csak 2 ezer maradna meg úgymond költőpénznek.

12

Lehetséges-e hogy 13 éves koromban megállt a mellem a növésben? Ki, , járt" már így?

10

Segítesz? (Többi lent. )

A nevem Alíz.
De mindenki csak Lizinek nevez, de kezdem úgy érezni ez a név egy kicsit, hogy is monjam... babás. És a sok név lehetőség közül nem tudok választani. Melyik a legjobb?

Alíz, Liza, Liz... vagy maradjon a Lizi... nem tudom!

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!