Találatok a következő kifejezésre: 35 éves és a férjemmel szeretkeztünk (1 db)

35 éves vagyok és a férjemmel szeretkeztünk amikor benyitott a 11 éves lányom nagyon kínos volt mert ő fel van világosítva szexuálisan. Milyen hatással van ez rá? El fogja felejteni? El kéne beszélgetnem vele?

Legjobb válasz: Én kamaszkoromban ugyanígy jártam, megláttam anyut... Õ nem tud róla. Én azóta sem felejtettem el... Ülj le vele beszélni!

Én kamaszkoromban ugyanígy jártam, megláttam anyut... Õ nem tud róla. Én azóta sem felejtettem el... Ülj le vele beszélni!
Hát az én kiskoromból(5 éves lehettem), annyira emlékszem, hogy egyszer este felkapcsoltam a villanyt, mert vécére akartam menni és nem szóltam anyáméknak..de akkor nem sokat láttam, mert eltakarta a hajam(akkor még hosszú volt!).Meghát fél évvel ezelõtt hallottam õket...na inkább én a gyerekemet úgy szoktatom majd, hogy ne legyen közel a szobája a szobánkhoz..xÐ
velem is volt ilyen, hogy rájuk nyitottam. én fel voltam világosítva rendesen, úgy fogtam fel, hogy gusztustalan, de állítják hogy jó, akkor csinálják kit érdekel? attól függ milyen lelki világa van a lányodnak...
Sztem nemgáz. Ennek annyi következménye lesz, hogy majd kb 15-16évesen, a barátnõivel összeröhögnek a hátad mögött.
én 12 éves voltam amikor ehyszer meghallottam anyuékat...mivel a mellette lévõ szobában voltam, és néztem a tv-t. SOHA nem mondtam ezt el neki, és rájöttem hiba volt h nem beszéltem ezt meg akkor vele!!
Tizennégy, lány vagyok és engem hidegen hagyna. Persze, ha a lány még nagyon cseperedõ ilyen dolgokban, akkor dumáld meg vele. Õszintén, és akkor TALÁN nem lesz kínos. De ne akard rátukmálni, ha azt mondja, oké, akkor valószínûleg oké és nem kínos :)
Miért is szégyelje el magát?Nem tehet róla hogy te buzi vagy és nem szexelsz egybkent meg szerintem is beszélgess vele ezekrõl.Mást már mindent elmondtak elõttem.Sok sikert!:)
én a helyedben nagyon elszégyelném magam
beszélgess vele errõl.
11 évesen már biztosan nem fogja elfelejteni. Mindenképpen beszélj vele errõl! Ha fel is van világosítva, az egész más, hogy elméletben tudja és más, hogy a szüleit látja a gyakorlatban. Neki ez valószínûleg nem túl kellemes élmény. Beszéljetek róla õszintén, nem kicsi már, le lehet vele ülni, hogy elmondja, mit érez és hogy segíthess neki feldolgozni, amit látott. Amúgy meg ha sikerül megbeszélnetek, fel tudja dolgozni, akkor hosszú távon csak jó, hogy a szüleirõl olyan élménye van, hogy valóban szeretik egymást. Mondom ezt azért, mert rengeteg (túl sok) olyan háézasságot látok, ahol a párok csak egymás mellett élnek, ez szerintem a gyerekeknek sokkal rosszabb hosszú távon: ezt veszik normális szülõi kapcsolatnak, nagy eséllyel ilyen lesz az õ házasságuk is. Szóval szerintem, ha emészhetõvé teszed számára, akkor ez a jobbik eset, ami történhet egy gyerekkel. Az sokkal rosszabb, ha közömbösséget lát.
Szerintem ezt mindenkinek fel kell dolgoznia.Rá kell jönni, hogy anya meg apa ugyan olyan érzõ ember mint mi és ki szokták fejezni ilyen formán is az érzelmeiket.Mindenki látta a szüleit valamennyire intim helyzetben, nekem is ciki volt anno, de ahogy nõttem ugy lettem egyre megértõbb és tapintatosabb. Nálunk még csak ovisak a gyerekek, de szoktunk arról beszélni , hogy anya meg apa szeretik egymást és össze szoktunk bújni (lett egy kisbabánk azt is valahogy el kellett mondani , hogy hol jön ki ...)annyit és olyan szinten kell elmondani a gyereknek amennyit õ tudni akar és meg is érti amirõl beszélsz.Lehetsz vele õszinte hiszn a gyereketek!
A helyedben elbeszélgetnék vele, mert biztos sok kérdés felvetõdött benne.
Elfelejtettem: az, hogy milyen hatással van rá, a személyiségétõl függ. Nekem varomira rossz érzés volt, kísértett évekig. :(
Egy elkeseredett lány, nem te írtál a kérdésem.hu-n is?
Beszélgess el vele, hidd el, én 16éves vagyok , engem semmibe vesz anyu a pasi miatt, teljes beavat, de még én is gyerek vagyok hozzá, és lelkileg roncsol ezzel engem..vagdosom a karomat, de semmi se lesz jobb tõle, ezt én is tom, csak már nem birom. /egy elkeseredett lány/
Én még nem láttam anyuékat. Csak hallottam. BRRRRR!!!!!! L/13
sztem is nehéz lehet neki. ha elbeszélgetsz vele õszintén, akkor feloldhatod ezt. próbáld meg megértetni vele, hogy ez a természetes.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti elengednétek a 15 (egy hónapon belül 16-ot töltő) lányotokat egy napra Sziget Fesztiválra a barátnőjével és annak az édesapjával, vagy szintén egy napra Sound-ra nagy társasággal?

Sound-on csak barátai lennének, esetleg a testvére (20 éves), bár lehetséges hogy az imént említett apuka is ott lesz. a lány megbízható, nem iszik, nem cigizik, stb...
ha nem engednétek, miért nem?

14

Mit tehetnék? (több lent)

A legjobb barátnőm teljesen elhanyagol amióta van barátja.. tavaly nyáron szinte éjjel-nappal együtt voltunk, mostanra ez már teljesen megszűnt mert ahogy megkezdődött a suli más suliba is kerültünk (bár ő 8. félévkor visszament a régi sulijába, de attól függetlenül találkoztunk meg minden..) de azóta amióta barátja lett teljesen megváltozott csak a barátja érdekli.. azóta alig beszéltünk amikor szakítottak én egyből hozzá siettem megvigasztalni ... de sajnos egy napot nem bírnak ki egymás nélkül így megint összejöttek.. nekem is volt barátom egy jó ideig, de én ugyanúgy törődtem volna vele mint azelőtt meg azután.. persze ő akármi történt velünk nem érdekelte.. és itt jön a legjobb én ezt megpróbáltam elfogadni amikor a barátja elkezdett engem bökdösni, írogatni hogy tetszek neki meg stb.. erről nem szóltam senkinek és nem is tudom mit tegyek.. nagyon fontos nekem a barátnőm, csak ő nagyon szereti a barátját és kár hogy nem tudja milyen szemét is valójában.. én meg semmit nem tudok tenni... mert hiába lenne vége az ő kapcsolatuknak (utána úgyis megbocsájtana bármit a drága barátnőm a barátjának).. de ezzel a barátságunkat ami már így is romokban van teljesen tönkre menne... nem tudom mit tegyek..

1

Tizenévesek, ti szerettek komolyzenét hallgatni? Vagy tényleg mindenki csak a "menő" zenéket szereti?

Régebben én is hallgattam ilyen "menőket", de most már, hogy kicsit visszafogottabb lettem, inkább a komolyzene tetszik. El tud bűvölni, ahogy szól a hegedű, a zongora káprázatos, nagyon szeretem (a nővérem kezdte el, de nekem is megtetszett) a Hattyúk tavát. Ezektől az előadóktól hallgatok komolyzenét:
Mendelssohn (kedvenc :), Tchaikovsky, Brahms, Ludovico Einaudi, Beethoven, Vivaldi, Paganini, Bach.

Ti is szoktatok komolyzenét hallgatni? Mi most a menő, mit hallgattok? Persze én is szoktam ezeken kívül mást hallgatni, de én olyan Kool and a Gang és Earth Wind & Fire zenéket szeretek :D Felpörgök tőlük, ti nem a hasonlóktól? Én az Életrevalók c. filmből megismertem ezeket az együtteseket és azóta a kedvenceim. :))

Ti hogy álltok zene terén? Mitől tudtok felpörögni és feldobódni? Írnátok nekem ezekhez (amiket leírtam) hasonló zenéket? Kellene már frissítenem a zenei listámat, de nem tudom mivel.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is! :)

14/L :)

29

Kamaszok. Nektek van olyan tanarotok akivel sokmindent megbesztek? 15/l

Ha igen akkor meselnetek a kapcsolatokról??

7

Mit gondoljak a legjobb barátnőmről? Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Mindketten 15 évesek vagyunk,gyerek korunk óta legjobb baratnők vagyunk.De ő 1 éve megváltozott de lényegében ugyanaz a lány maradt kedves jófej bolondos,de mégis sokat beszél a sexrol,pasikról,szopásrol,perverz dolgokról, persze én és a többiek ezt elhalgassuk mi is beszélunk ilyenekről,nevetunk jókat.
Eleggé szereti mutogatni magát,és feltünősködni is nagyon szeret.
Elmegy buliba akkor mindig iszik/berúg és fölszed valami pasit,persze kérdem tőle hogy több is lesz vagy csak kaland....ő csak azt mondja hogy ami ott történt az ott is marad.
Most hétvégem is elment buliba de én nem mentem vele mer családdal kirándulni mentünk,nagyon bánom hogy nem voltam vele.
A barátainktól elszkadt és összejött kb 5-6 fiúval táncolgattak meg minden de állítólag az egyikkel nagyon jóba és leszopta őt és sexeltek is.
Kérdeztem tőle mire jó hogy berúg és a pasik kihasználják őt csak annyit válaszolt hogy hogy ő ezt élvezi.
Tudja hogy meg kellene változnia de nem tud minden buli elott elmondja hogy nem pasizik...végül mindig pasiktól viszem haza őt.
Mit gondoltok róla?

15

Ti mit vesztek le a fiú viselkedéséből?

Van egy srác. Nem rég rám írt facebookon, hogy én ki vagyok. Beszéltünk 10 percet, azóta nem is írt.
Van egy csomó közös ismerősünk, és nem rég összefutottam velük egy másik városban. Nagyon feltűnően bámult, vagy 10 percen keresztül, jól megnézett magának. Volt egy másik fiú, aki beszólt nekem, én meg rávágtam egy választ, csak kicsúszott a számon, teljesen meggondolatlan mondat volt, és egy cseppet beégtem nála. Újabb 5 percen keresztül nézegetett, majd 3 asztallal arrébb ült 2 lány és 3 fiú társaságába, én meg maradtam ott azokkal, akikkel eredetileg is voltam. 2x elmentem előtte, akkor is figyelt.
Egyébként nagyon tetszik nekem a fiú. De ő olyan típus, hogy meg vannak érte őrülve a lányok, szóval szerintem csak egy vagyok a sok közül.
Vajon gondolhatott olyat, hogy: "Hmm. Nem rossz", vagy más okból stírölt? Vagy ezt csak bemesélem magamnak?

6

Mekkorára fogok nőni?

13 éves vagyok 164 centi anyum 160.cm apu 178.cm, testalkatilag apura hasonlítok tesóim 175-176 viszont ők féltesók és apjuk alacsonyabb volt. Szerintetek fogok még nőni? ÉS mennyit?

10

Kamaszok! Rátok mennyit költenek havonta a szüleitek általánosságban? Milyen az anyagi helyzetetek? (csak, hogy tudjak viszonyítani) Kort és nemet is írjatok!

15

A fiam beleszeretett a férfi magántanárába?

A fiam 18 éves,érettségi elött áll.A matek a gyengéje ,tavaly majdnem bukott ezért mindenképp szükség volt egy magántanárra.Hozzáteszem a fiam nem buta gyerek a többi tantárgyból szinte jeles,mrgbizható gyerek.A barátnőmnél érdeklődtem mert a lányának is hasonló problémái vannak.Õ ajánlotta a férfit..Egy 24 éves egyetemista srác aki szivesen korepetál matekból diákokat.A fiam eleinte ellenkezett de szükséges volt.Mikor elöször találkoztunk a sráccal meglepődtem hogy egy ilyen férfinak mi előnye származhat ebből..Jóképű,sportos az ember meg se mondaná róla,hogy homoszexuális..Pár alkalom utánfiammal egyre jobb viszonyuk lett.Naiv módon semmit nem vettem észre az egészből.Már a közösségi oldalon is egymással beszélgettek egésznap,mint kiderült sokszor mentek el együtt moziba kettesbe és szórakozni.Akkor tünt fel amikor a fiamat ő hozta haza egy buli után kocsival.A fiam kérlelte hogy maradjon itt vele de ezt annak tudtam be,hogy alkohol hatasa alatt állt..A fiamra jó hatással volt hiszen az épp bukást feltornázták az év végére négyesre amiért hálás is vagyok neki.Akkor tünt fel amikor a srác már nem is kért pénzt azért,hogy segitsen neki.Nagyon furcsa volt számomra.A fiamon sose vettük észre,hogy más lehet hiszen ő is egy férfias,sportos jó kiállásu gyerek igaz a lányokról sose beszélt..Amióta elkezdődött a nyári szünet mindennap ezzel az emberrel tölti az idejét.Tegnap mikor hazahozta a fiamat és elköszöntek egymástól láttam ahogy megcsókolják egymást..Sokkolt,nyelni nem birtam szó szerint..Nem vagyok rá büszke de amikor elment fürdeni megnéztem a telefonján a facebookos üzeneteket és megláttam amiket irtak egymásnak..Egyrészt megdöbbentem másrészt tudtam,hogy valaki vigyáz a fiamra.A sok sziven és szeretleket fura volt olvasnom..A fiam meglátta és én rákérdeztem.Elmondta,hogy már akkot tetszett a fiú neki amikor elöször belépett hozzánk..Mit tegyek?Engedjem nekik ezt a kapcsolatot?Vagy mondjam meg a férfinek,hogy ne jöjjön többet?

10

Magyarországon van kötelező szexuális felvilágosítás az iskolákban a kamaszoknak? Ha igen, akkor hanyadik évfolyam körül? Miről esik szó?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!