Találatok a következő kifejezésre: 35 éves és a férjemmel szeretkeztünk (1 db)

35 éves vagyok és a férjemmel szeretkeztünk amikor benyitott a 11 éves lányom nagyon kínos volt mert ő fel van világosítva szexuálisan. Milyen hatással van ez rá? El fogja felejteni? El kéne beszélgetnem vele?

Legjobb válasz: Én kamaszkoromban ugyanígy jártam, megláttam anyut... Õ nem tud róla. Én azóta sem felejtettem el... Ülj le vele beszélni!

Én kamaszkoromban ugyanígy jártam, megláttam anyut... Õ nem tud róla. Én azóta sem felejtettem el... Ülj le vele beszélni!
Hát az én kiskoromból(5 éves lehettem), annyira emlékszem, hogy egyszer este felkapcsoltam a villanyt, mert vécére akartam menni és nem szóltam anyáméknak..de akkor nem sokat láttam, mert eltakarta a hajam(akkor még hosszú volt!).Meghát fél évvel ezelõtt hallottam õket...na inkább én a gyerekemet úgy szoktatom majd, hogy ne legyen közel a szobája a szobánkhoz..xÐ
velem is volt ilyen, hogy rájuk nyitottam. én fel voltam világosítva rendesen, úgy fogtam fel, hogy gusztustalan, de állítják hogy jó, akkor csinálják kit érdekel? attól függ milyen lelki világa van a lányodnak...
Sztem nemgáz. Ennek annyi következménye lesz, hogy majd kb 15-16évesen, a barátnõivel összeröhögnek a hátad mögött.
én 12 éves voltam amikor ehyszer meghallottam anyuékat...mivel a mellette lévõ szobában voltam, és néztem a tv-t. SOHA nem mondtam ezt el neki, és rájöttem hiba volt h nem beszéltem ezt meg akkor vele!!
Tizennégy, lány vagyok és engem hidegen hagyna. Persze, ha a lány még nagyon cseperedõ ilyen dolgokban, akkor dumáld meg vele. Õszintén, és akkor TALÁN nem lesz kínos. De ne akard rátukmálni, ha azt mondja, oké, akkor valószínûleg oké és nem kínos :)
Miért is szégyelje el magát?Nem tehet róla hogy te buzi vagy és nem szexelsz egybkent meg szerintem is beszélgess vele ezekrõl.Mást már mindent elmondtak elõttem.Sok sikert!:)
én a helyedben nagyon elszégyelném magam
beszélgess vele errõl.
11 évesen már biztosan nem fogja elfelejteni. Mindenképpen beszélj vele errõl! Ha fel is van világosítva, az egész más, hogy elméletben tudja és más, hogy a szüleit látja a gyakorlatban. Neki ez valószínûleg nem túl kellemes élmény. Beszéljetek róla õszintén, nem kicsi már, le lehet vele ülni, hogy elmondja, mit érez és hogy segíthess neki feldolgozni, amit látott. Amúgy meg ha sikerül megbeszélnetek, fel tudja dolgozni, akkor hosszú távon csak jó, hogy a szüleirõl olyan élménye van, hogy valóban szeretik egymást. Mondom ezt azért, mert rengeteg (túl sok) olyan háézasságot látok, ahol a párok csak egymás mellett élnek, ez szerintem a gyerekeknek sokkal rosszabb hosszú távon: ezt veszik normális szülõi kapcsolatnak, nagy eséllyel ilyen lesz az õ házasságuk is. Szóval szerintem, ha emészhetõvé teszed számára, akkor ez a jobbik eset, ami történhet egy gyerekkel. Az sokkal rosszabb, ha közömbösséget lát.
Szerintem ezt mindenkinek fel kell dolgoznia.Rá kell jönni, hogy anya meg apa ugyan olyan érzõ ember mint mi és ki szokták fejezni ilyen formán is az érzelmeiket.Mindenki látta a szüleit valamennyire intim helyzetben, nekem is ciki volt anno, de ahogy nõttem ugy lettem egyre megértõbb és tapintatosabb. Nálunk még csak ovisak a gyerekek, de szoktunk arról beszélni , hogy anya meg apa szeretik egymást és össze szoktunk bújni (lett egy kisbabánk azt is valahogy el kellett mondani , hogy hol jön ki ...)annyit és olyan szinten kell elmondani a gyereknek amennyit õ tudni akar és meg is érti amirõl beszélsz.Lehetsz vele õszinte hiszn a gyereketek!
A helyedben elbeszélgetnék vele, mert biztos sok kérdés felvetõdött benne.
Elfelejtettem: az, hogy milyen hatással van rá, a személyiségétõl függ. Nekem varomira rossz érzés volt, kísértett évekig. :(
Egy elkeseredett lány, nem te írtál a kérdésem.hu-n is?
Beszélgess el vele, hidd el, én 16éves vagyok , engem semmibe vesz anyu a pasi miatt, teljes beavat, de még én is gyerek vagyok hozzá, és lelkileg roncsol ezzel engem..vagdosom a karomat, de semmi se lesz jobb tõle, ezt én is tom, csak már nem birom. /egy elkeseredett lány/
Én még nem láttam anyuékat. Csak hallottam. BRRRRR!!!!!! L/13
sztem is nehéz lehet neki. ha elbeszélgetsz vele õszintén, akkor feloldhatod ezt. próbáld meg megértetni vele, hogy ez a természetes.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit tennétek, ha a kamasz gyereketek bejelenti, hogy ő muszlim lett?

Katolikus családról van szó.

17

Hogyan tudnék segíteni a barátnőmnek, változásra bírni őt? Anyukák válaszát is várom!

Elöljáróban annyi, hogy a barátnőm 22, én pedig 17 vagyok. Az utóbbi időben, olyan másfél éve, talán pont egy trauma kapcsán kialakult nála, hogy nagyon nehezen nyílik meg. Szegényt rengeteg tragédia érte az életében - másfél éve is, és csak 3 ember áll hozzá közel, az édesanyja, egy barátja és én. Még velem szemben is nagyon hallgatag, szinte csak felszínes témákról tudunk elbeszélgetni, ami éppen történik, ha pedig valaki (=szülő) nem irányítaná a beszélgetést, ki tudja, mi lenne... Új dolgokat sem szeret kipróbálni, a félelmeit, kissé önállótlan, rossz emlékeket nehezen győzi le, és ezért kicsit nehéz, ha közös programot tervezünk. Több, mint 100 km-re lakik tőlem, Facebookon beszélünk, de ott sem annyira sokat. Félreértés ne essék, én szeretem, csak úgy tűnik, hogy akadály került kettőnk közé a zárkózottság "személyében", és én úgy fogom fel, hogy meg kell próbálni legyőzni. Nagyon szeretem, és nem szeretném, hogyha kínos csend lenne a találkozásainkban, ha egy látogatást úgy zárnék le, hogy "ennyi éppen elég volt", ha nem kéne valami mondvacsinált indok miatt kijelentkeznem, mert látom, hogy nincs téma... ha megszűnne ez az egész, mert egyébként aranyos és kedves, sok közös dolog van bennünk. :) Szeretném megismertetni a saját barátaimmal is, csak az a gond, hogy ők nyíltabbak, beszédesebbek, ezért velük szembetűnően jobban kijövök... Egy szakértő ismerősömnek mondtam ezt a problémát, és szerinte el kellene mennie szakértőhöz... De hát azt csak nem mondhatom neki, hogy menjen pszichológushoz... Szeretnék segíteni neki legyőzni a gátait, neki is jobb lenne, ha önálló felnőtt, nyílt személy lehetne... Valami tanács, egyéb?

3

Tudom, hogy hülyeség, de más is van, aki még soha sem látott hullócsillagot?

A barátom nem akar velem nézni én meg még sosem láttam olyat és tök rossz :( Tudom, hogy gyerekes dolog, de nem szeretem, ha valami tök alapdolog kimarad az életemből.

15

Kamaszok! Nem unjátok, hogy a felnőttek lenéznek titeket?

Engem nagyon zavar, és úton-útfélen tapasztalom! Boltban, baráti összejöveteleken stb. Lehet a külső lehet az oka? Vagy csak egyszerűen gyereknek=ostobának, tapasztalatlannak tekintenek?

16

Mit szeretnek a 14 eves lanyok es a 18 eves fiuk Magyarorszagon?

Angliaban elek es egy szivesseget szeretnek meghalalni magyar ismerosomnek, akinek van egy 14 eves lanya es egy 18 eves fia. Arra gondoltam veszek nekik valami ajandekot, de nem tudom, hogy mit is kene... A szuloket nem szeretnem megkerdezni, mert meglepetest szeretnek okozni.

12

Az 5. osztály nehéz? Minden esetben rontanak a gyerekek?

15

Gyerekek es tinik! Ti mit szoktatok csinalni nap mint nap suliidoben es szunetekben?

Nagyon kivancsi vook sorry ;)

23

Mit szólnátok hozzá, ha 13 éves lányotoknak 17 éves barátja lenne? Tiltsam meg neki?

Volt már előtte barátja, amikor vele járt eléggé rosszul tanult, neveletlen volt, leitatták a barátai, részegen került haza. Pedig az a fiú is rendes volt, csak furcsán viselkedett. Már egy ideje együtt vannak bemutatta a fiút, gyakran járnak ide. A lányom szerencsére újra normálisan viselkedik, a barátját meg szimpatikusnak tartom és persze az apja is. Megjegyezte valamelyik nap a barátnőm, hogy szerinte ezt a dolgot tiltani kéne. Szerintetek? Én örülök, hogy boldog a lányom, de lehet, hogy rosszul döntöttem és ebből később csak rossz sül ki.

31

Éreztétek már magatokat egyedül annak ellenére, hogy voltak barátaitok?

15/L...

12

Mi az a petting?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!