Találatok a következő kifejezésre: 35 éves és a (95 db)

Miert van az, hogy egyn no aki elmult mar 35 eves levagja a hajat es roviden hordja? Sokkal szebb lenne hosszuval

Legjobb válasz: Nem hinnem h mindenki levagja a hajat aki elmult 35.. van egy par 35-on tuli no a kornyekemen hosszu hajjal:)

Nem hinnem h mindenki levagja a hajat aki elmult 35.. van egy par 35-on tuli no a kornyekemen hosszu hajjal:)
Mert lehet neki így praktikus. Vagy annyira el van roncsolódva hogy csak az olló segíthet. Én így jártam, pedig nem vagyok még csak 26, de nem tudom megnöveszteni, mert ugyan megnõ, de nagyon egészségtelenül néz ki, és nem lehet vele mit kezdeni.
Miért lenne szebb hosszú hajjal? Nem mindenkinek áll jól a hosszú haj, ahogy nem mindenkinek áll jól a rövid haj sem, egyénfüggõ, az emberek úgy hordják a hajukat, ahogy akarják
Nem vágatja le mindenki. És speciel 42 vagyok, és majdnem derékig ér a hajam, és nem is szándékozom levágatni.
mert mar feladtak.
Én 35 vagyok és röviden hordom... Egyrészt jobban áll, másrészt fiatalosabb, harmadrészt tetoválóként nem árt a vagány frizura :)
A rövid haj fiatalít egy bizonyos kor után. A másik meg, hogy az évek elõre haladtával a csökken a a haj kreatin tartalma ettõl száraz és töredezett hatású lesz, ami elég szembe tûnõ hosszú hajnál.
Attól függ. Van, aki csak azért vágatja le, mert pasi már megvan, nem kell mindenkinek tetszenie, a rövid haj meg kevesebb gondozást igényel, könnyebb szárítani. De van olyan is, akinek mondjuk hullik a haja. Az azért elég látványos egy hosszabb hajnál, míg a rövidebbnél sokkal több olyan trükk van, ami elfedi. Vagy mondjuk gyereke van, a gyerek meg szeret az anyuci hajába csimpaszkodni meg tövestül kitépni a szép hosszú tincseket... akkor megértem, hogy miért vágatja le. Vagy egyszerûen ez tetszik neki, ez az ízlése, és nem biztos, hogy szte ollllyan sokkal rondább lenne röviddel. Egyébként sok nõ van, akinek van olyan szép, nõies arca, hogy simán tudja viselni a rövidebb hajat.
Szerintem te arra gondolsz, hogy egy csomó idõsebb nõ tüsire meg borzosra vágatja a haját és sok esetben lila, vörös, narancsszõke vagy kettõ/három kombinációját festeti bele pluszba az eredeti hajszínébe. Fogalmam sincs mi veszi õket rá erre. Lehet, hogy egyszerûbb, nem kell fésülködni vagy nem tudom, de nagyon rosszul áll nekik. Viszont ez a "jelenség" szerintem inkább 45-50 körüli korosztályra jellemzõ nem a harmincasokra.
Én 20 éves vagyok, de én is jobban érzem magam rövid hajjal. Egyszerûen ilyen a stílusom, és sokkal jobban áll, mint a hosszú, valahogy kiemeli az arcom. 35 éves koromra sem tervezem megnöveszteni.
Én még csak 30 vagyok de kb 3 éve röviden hordom olyan állig érõ. A férjem könyörög, hogy ne növesszek meg, de nekem egy megváltás volt, 2 gyerkõc munka mellett sokkal praktikusabb, a hosszút mindíg összekötöttem, ezt ezerféleképp megcsinálom, és alig telik pár percbe a szárítással együtt. Nekem a fõ ok mondjuk az volt, hogy nagyon gyorsan zsírosodik, és így jobb a gyakori mosás miatt, féltem levágatni, de kiderült hogy nekem pl sokkal jobban áll mint a hosszú
én 39 éves vagyok, és majdnem derékig ér a hajam. mindenki megdicséri, és ráadásul alig néznek 30-32-nek, mert nincs festve, és nem õszülök egyáltalán. nem vágatnám le, mert öregítene. ami szép az emberen, azt kell kihangsúlyozni.
1: nem minden 35 éven felüli nõ vágatja le 2: neki így kényelmes, így tetszik, így praktikus.
Szerintem egyébként nem igaz, hogy a rövid haj kevesebb gondozást igényel. Amíg hosszú hajam volt, csak mosni kellett, reggel pedig vagy összefogtam, befontam, konty, stb... De sokkal késõbb látszódott rajta, hogy zsírosodik. Amióta rövid, minden este elalszom, és reggelre az égnek áll. Nem hagyhatom csak úgy megszáradni, mert akkor megint csak az égnek áll, be kell minden mosás után szárítani, ráadásul a zsír is azonnal látszik.

35 évesen mi a normális vérnyomás és pulzus?

128/74 83 pulzust mértem

Legjobb válasz: Nincs ilyen hogy 35 éves vérnyomás!120/70 a tökéletes és ez nem momdható rossznak. De olyan nincs hogy valakinek állandóan egy érték a vérnyomása.

Nincs ilyen hogy 35 éves vérnyomás!120/70 a tökéletes és ez nem momdható rossznak. De olyan nincs hogy valakinek állandóan egy érték a vérnyomása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!

Én 35-évesen szültem a harmadik gyereket császár metsszésel és akkor volt rá öt percem hogy döntsek, de sajnos rosszul döntöttem mert meg csinálták a sterilizációt, a jelenlegi párom nagyon szeretne egy babát mit tehetek hogy teherbe esek?

Most 45-éves vagyok vállalhatok babát?

Legjobb válasz: Van már 3 gyermeked és 45 évesen már finoman szólva sem ajánlott gyermeket vállalni (egyrészt a kockácatok/komplikációk miatt, másrészt pedig 65 éves leszel, mire az a gyerek felnõ...). Még ha lehetne is, szerinted ez felelõsségteljes dolog lenne csak azért, mert a mostani párod gyereket szeretne? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam...

Van már 3 gyermeked és 45 évesen már finoman szólva sem ajánlott gyermeket vállalni (egyrészt a kockácatok/komplikációk miatt, másrészt pedig 65 éves leszel, mire az a gyerek felnõ...). Még ha lehetne is, szerinted ez felelõsségteljes dolog lenne csak azért, mert a mostani párod gyereket szeretne? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam...
Mit csináltak? Petevezeték-elkötés? Lombikkal lehet még baba, de fizetõs ebben az esetben.
Úgy tudom én is, hogy ilyenkor a lombik program jöhet szóba, de ilyen esetben nincs rá támogatás.

Felvehetem-e a Diákhitelt 2-t, ha szeretnék BA fizetős fesőoktatásra menni, de elmúltam már 35 éves, és felvettem a Diákhitel 1-et is az előző diplomámhoz, amit még nem fizettem vissza?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel, de szerintem nem, mert azt írják, hogy egy hallgatónak mindkét rendszerben csak egy szerzõdése lehet. Én már törlesztem a régit, de szeptembertõl ismét jogviszonyom lesz. Nem vagyok biztos benne, de szerintem nem vehetjük fel. :(

Ez engem is érdekel, de szerintem nem, mert azt írják, hogy egy hallgatónak mindkét rendszerben csak egy szerzõdése lehet. Én már törlesztem a régit, de szeptembertõl ismét jogviszonyom lesz. Nem vagyok biztos benne, de szerintem nem vehetjük fel. :(

Egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi között milyen lehet a szex?

Legjobb válasz: Nem tudom, de nem is akarom elképzelni, pedig volt, hogy a 35 éves barátomra rámászott egy 14 éves csitri, és õ alig tudta lerázni magáról és eltolni. Persze odamentek a csaj szülei, amikor meglátták és a kiscsaj azt hazudta, hogy a barátom mászott rá...Néztek is rá hülyén, de a tanuk mondták, hogy ez nem igaz. Nyilvános köztéren történt. 29N

Nem tudom, de nem is akarom elképzelni, pedig volt, hogy a 35 éves barátomra rámászott egy 14 éves csitri, és õ alig tudta lerázni magáról és eltolni. Persze odamentek a csaj szülei, amikor meglátták és a kiscsaj azt hazudta, hogy a barátom mászott rá...Néztek is rá hülyén, de a tanuk mondták, hogy ez nem igaz. Nyilvános köztéren történt. 29N
ööö... Pedofil?
törvényes, de undorító...keress korodbeli fiút, mert ez 1 köcsög pedomaci...csak kihasznál...a lánya lehetnél..gondolkodj...
szar.és remélem elkapják azt a pedofil köcsögöt !
így van nem pedofil teljesen törvényes
Azt nem tudom, de után csak az elbeszélõn tudnátok beszélni...
büntetendõ
A csaj apja hívja a sündõrséget és mellegleg levégja a férfi tökét.
Nem tudom mióta ismered és milyen vele a viszonyod... Én 18 éves koromban együtt voltam egy 31 éves pasival (aki a rajztanárom volt), teljesen elvarázsolt a szavaival, a kedvességével , a figyelmességével, az ágyban is nagyon odaadó volt, élményteli hónapokat töltöttem vele.Õ kezdett nekem udvarolni, de nem csak szexet akart ez abból is kiderült, hogy semmit sem siettett(más fél hónap után szexeltünk elõször).Szóval nem alapozhatsz arra , hogy kiakar használni, sõt még lehet, hogy jobban vigyáz rád , mint egy tizenéves aki csak összemaszatol... Ha még van valami kérdésed küldj nyugottan levelet. 21/L
Nekem is jó lenne valami tini:) ))))) 23/F
Nem büntetendõ.
én 16 éves lány vagyok és 27 éves a barátom. lassan 1 éve együtt vagyunk. Nagyon jó vele a szex, és a szüleim is elfogadták.Megbüntetni nem fogják, attól, hogy szüleid feljelentik, ha te azt vallod nem erõszak volt, és te is akartad.Sok rendõr ismerõsünk van, szoktunk ilyenekrõl beszélgetni. Mivel elmúltál 14. :) (már nem számít liliomtiprásnak)
15 évessel pedig nagyon jó a szex. Jó szûk. Miért kellene elutasítanom ha önként megy bele? 30/F
Képtelen vagyok elhinni, hogy egy 35 éves férfi akarjon valamit egy gyerektõl! (tudom könnyû szex, de akkor is!!!) Te egy gyerek vagy (nem csak az õ szemében), keress a 15-18 évesek között magadnak valakit. Neked ezek valók.
- Ó apa neked mekkora nagy van... - Ó kislányom, nem is láttad még felállva ... Ergó, hányinger ...
ha 22-23 lenne az még talán elfogadható volna de 35? az már beteges
Ez inkább erkölcsi kérdés... Hát annyit tudok mondani, hogy én nem akarom elképzelni... De amúgy: a férfi számára( ha valaki képes erre) jó lehet, hiszen fiatal punci, a lánynak se lehet rossz, hiszen tapasztalt férfi... De remélem ez a kérdés nem gyakorlati okok miatt hangzik el...
14 év fölött bárki bárkivel szexelhet.
törvényellenes :)

Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextől is a kedve meg neked is?

Aztán meg általában úgyis válás van, ahol egymás torkának estek és lehúzza a pénzed felét plus a gyerek után fizethetsz akit egy másik csávó nevel, meg gyereklátással is veszekedhetsz? Miért nem 18 éveseket vesznek el akkor már, de inkább őket sem? Kaját venni, csinálni meg kis házimunkát te is megtudsz csinálni. Vagy az átlagember akkora lúzer hogy 30-40 éves korára nem volt egy normális nője és azért akar megházasodni hogy majd akkor hátha lesz sok szex végre, meg fiatal nőt nem tud felszedni?

Legjobb válasz: A 32 éves kedvesem és úgy általában a 30-35 éves nõk nevében kikérem magamnak a "szépsége végsõ éveit élõ" sértegetést.

A 32 éves kedvesem és úgy általában a 30-35 éves nõk nevében kikérem magamnak a "szépsége végsõ éveit élõ" sértegetést.
Neked se volt még egy normális kapcsolatod...
"szépsége végsõ éveit élõ 30-35 éves nõ" Nekem 25-26 éves koromra lett elfogadható a fejem, normális nõies az alkatom, nehogymár csak 5-10 évet adj, hogy ezt élvezzem!! Amúgy te meddig leszel szép szerinted??? Attól tartok, te a kutyának nem kellesz! Bár... nem csodálkozom!
Válaszolnék normálisan, de minek? Süt a kérdezõrõl az ostobaság :D Bár gyanítom, hogy unatkozó tinirõl van csak szó...
:D Jót nevettem. Remélem, csak a humor vagy a friss szakítás szól belõled. Tudod, milyen jó reggelente egymás karjaiban ébredni?
Az elsõ héten mindig korábban végzõdik a suli, ez a szegény pára is hamar hazaesett, látszik rajta hogy megviselte az élet. Még a csajok se néznek rá valószínûleg innen vannak ezek a keserû gondolatok. Szegény jószágom.
Hûha .... ilyen pesszimizmussal ne hajtsd igába a fejed ! ;-)
Sajnalak..
:D
Én a szex kategóriában is szoktam hozzászólni, hiába van ott, hogy 40 vagyok, rendszeresen kapok huszonéves fiúktól levelet, hogy feküdjek le velük, vegyem el a szüzességüket és hasonlók. :-)))
Most nem sértésbõl, de tuti nem voltál még igazán szerelmes. Ha vkibe igazán szerelmes vagy, és szerelmes típus vagy, akkor akkor is fogod szeretni, ha látszanak rajta az öregedés nyomai. Ha ez zavar, akkor eddig csak fellángolás és vágy volt a részedrõl, nem igazi mély szerelem.
42, 55, 56! nálatok a pont! :) 22-es, jót nevettem rajtad, de igazad van! :D Egy tini szórakozik itt akit dobott a csaja és most haragszik az egész világra! Ide figyelj te nagyon okoska! Annyi jó választ kaptál, de szerintem te akkor is csak a magadét fogod fújni. Én 35 éves nõ vagyok, van 3 csodás gyerekem, egy szuper férjem, aki még mindig úgy odavan értem, hogy sok 18 éves megirigyelhetné. Mondjuk nem is csoda, mert még mindig úgy nézek kis mint 20 évesen, sõt jobban! :) 18 évesen kerültünk össze, és még mindig boldog házasságban élünk. Pont a minap mondtam a 25 éves unokahúgomnak, aki szép és okos, és nem talál egy normális pasit, hogy bizony örülök, hogy én anno ilyen szerencsés voltam, mert most bizony én sem találnám az igazit. Pont az olyan kis h.lye p.csök miatt mint amilyen te is vagy! Nézzél magadba, és gondolkodj el azokon amiket itt sokan leirtak!! Az élet nem a ráncokról szól! És mint sokan irták, te sem lesz fiatalabb, és ha nem vagy Andi Vajna akkor.....:D
A kérdező hozzászólása: Volt pár értelmes komment, de ennyi kreténséget még nem olvastam hogy az a beteges ha egy férfi vonzódik a fiatal nõkhöz. Meg az egósértõdõsek, akik lelki problémájukat átlátszóan a másik fél minél inkább lekicsinylésével akarják kompenzálni. Ritka itt a normális ember.
A kérdező hozzászólása: És még meg is dícsérik a butaságot egymásnak.
Egósértõdõsek és lekicsinylés? Nagyon szereted ezt a két kifejezést. Eléggé szegényes a szókincsed. Végigolvastam és meg kell mondjam, hogy egy értelmes dolgot sem írtál le, csak ugyanazt a hülyeséget hajtogatod, amit az elsõ pár mondatodban leírtál. Tapasztalatok voltak, érdemi reakció semmi, csak (mint írtam) ugyanaz az pár mondat, ami az elején. A kérdésekre nem válaszoltál, miszerint hány éves vagy, van/volt-e kapcsolatod, stb. MElyik ismerõsöd fejtette ki neked ezt az egészet? Mert hogy nem a te önálló agyszüleményed az is tuti. Vagy csak szimplán ennyire hülye vagy, hogy csak ugyanazt tudod hajtogatni és semmi új érvet nem tudsz felsorakoztatni.
Ritka itt a normális ember. - A TE kérdésed ennek ékes bizonyítéka.
Jaj te szerencsétlen kis hülye... egyszerûen csak sajnállak kedves kérdezõ :) Tudod, egy nõ 30-35 évesen a legszebb, akiért bomlanak a fiatal, ropogós 20 éves fiúk. Úgy otthagyja a korosabb fasziját mint annak a rendje. De sok siker a próbálkozásaidhoz :D
hát a dolog ott is kezdõdik h pl az én 35-40 közti férfiismerõseim ha épp egyedülállóak (válás után stb) mind azt a nézetet képviselik h mit kezdjenének egy 18 évessel? eszükbe nem jut... (hosszú távon. rövid távon más kérdés, de itt a házasságot meg gyerekvállalást emlegeti a kérdezõ ) beszélgetni nem tud vele, ami az egyiknek szórakozás a másiknak szinte biztos h nem az... de ebbõl csak az szûrödik le számomra , Te teljesen mást keresel egy kapcsolatban/házasságban mint a többség...Nálad a szerelem, lelki összhang közös élet nem értékek, nem társat keresel v feltételezel egy kapcsolatban hanem max szexpartnert.AKár hosszú távon.
Persze, alapvetõen elõnyös, ha a nõ valamivel fiatalabb, de ez mondjuk 5 év. Mert biológiailag jó, ha fiatalabb, de ha nagyon eltér (életkorból adódóan) az értékrendjük, akkor úgyis elválnak hamar, az meg nem elõnyös biológiailag. Amit te emlegetsz, hogy normális lenne a 15-25 év korkülönbség, az már beteges. A férjem magyarázott egyszer errõl, hogy egy érzelmileg érett férfit inkább vonzanak a korban hozzá közelebb álló nõk. Ha egy pasi sokkal fiatalabbat keres, akkor valami gond van az agyával. Valami komplexus, vagy kapuzárás, de ez semmiképpen sem normális. A te esetedben nyilvánvaló, (úgy értem, a hozzáállásod meg a helyesírásod alapján) hogy valami gáz van a fejeddel. De az én férjem például nem vonzódik betegesen a fiatalabb nõkhöz. Azt is meg kell nézni, hogy ma a házasságok fele válással végzõdik, és ez nincsen rendben. De a válásokat sem kötik életkori cenzushoz, sokkal inkább a felgyorsult világ és az elveszõ értékek lehetnek az okai. Ettõl függetlenül, mindenkinek szíve joga megpróbálni, mert ha bejön a biznisz, az nagyon jó. Egyrészt, van valakid, aki hozzá van szokva az apró hülyeségeidhez, és tolerálja õket. Régóta ismeritek egymást, megbízhatsz benne, tudod hogy nem árul el és szúr hátba. Másrészt az érzékeny pontjaidat is ismeri, hogy hogyan lehet neked örömet okozni, és a törõdésével együtt valódi társ. Ez pedig életed végéig boldoggá tehet mindkettõtöket, attól függetlenül, melyikõtök hány éves. Persze, ehhez két szerelmes, intelligens és felelõsségteljes ember kell. Az ilyen emberek egyébként sem szoktak 35 évesen hirtelen megöregedni, mert egy jó házasság, az egymás iránti törõdés jó karban tartja a feleket.
A kérdező hozzászólása: 16 éve házas, te már mulattál fiatal nõvel 16 évet meg amennyire lehetett megoldottad hogy öregkorodra is legyen egy középkorú nõd akinek lesz vmennyi vonzereje, neked minek kéne elválni? Épp azt mondtam hogy ez még sokkal értelmesebben hangzik, mint 30 évesen 30 évessel. Részletes ember, hivatalosan összetartoztok méregdrágán, aztán pedig pár év múlva meg legtöbb esetben ereszd el a hajamat, rövid jó érzés után jön a hosszú rossz, a veszekedés, a válás, a bíróságra járogatás, vagy az hogy el sem váltok csak egymás agyára mentek és a családi veszekedés. Az hogy a házisárkányosodás mennyire a házasság mellékhatása az egyénfüggõ, de ha nem házasodtál ha nagy gáz van vele ott tudod hagyni a gyûlöletével magának, ha meg házasodtál vagy tûrnöd kell örökre vagy hosszan bíróságon öldökölni egymást. Az lehet hogy a férfi is az idõ elhaladtával ráncosabb lesz, de akkoris miért van az hogy az elfogadottabb hogy a férfi az idõsebb? Mert az még elõny is az évek alatt felépült fészek, egzisztencia miatt, tapasztalatából adódóan rangja ami jobb fizetést, életszínvonalat ad nagyobb biztonság a gyerekeknek.. A fiatal nõ meg valószínûbb hogy teherbe esik és hogy egészséges utódot hoz világra, ezért nem vonzó a férfi agyában a nõk ráncosodása, bõrlógása. Remélem így már neked is érthetõ.
"Az hogy a házisárkányosodás mennyire a házasság mellékhatása az egyénfüggõ, " Jaja.... viszont azt látom, hogy a háza férfiak nagy része a házasság alatt elkényelmesedik, és a felesége nem azért lesz házisárkány mert jódógába' nincs mit csinálnia, hanem mert rajta marad a gyereknevelés terhe, a házimunka, plusz dolgoznia is kell munkahelyen, mert egy fizetésbõl nem él meg a család.. De apucinak szüksége van a munka utáni pihenésre, ami gyakorlatilag a tévé/számítógép elõtti tespedést jelenti. A nõ meg maga után húzza a belét, és még õ van kikiáltva házisárkánynak, hogy ha kéri a drága uracskája méltóztasson már megemelni a fenekét, mert ha a ketten gyorsan végeznének mindennel (vagy apuka foglalkozik addig a gyerekekkel amíg anyuci gyorsan összedobja a vacsit), akkor talán a nõnek is jutna pihenõidõ... Érdekes, de normális, megértõ és segítõkész férjek mellett még nem láttam elsárkányosodott feleséget...
Kérdezõ (#50), minket nem a kor meg nem a (nem létezõ) vagyon hozott össze anno, meg nem is a testiség, hanem a hasonló gondolkodás és értékrend... talán nem tiszta véletlen, hogy 16 éve együtt vagyunk... és nem, az "öregecskedõ feleség lecserélése" nem szerepel a terveim között, nehogy komolyan vedd, hogy tanácsot kértem....
Na apukám, azért megnéznélek téged is. Általában a pasik 20-25 éves korukig málészájúak, kinéznek vagy 17-nek, tisztelet a kivételnek. Aki nem tartja karban magát, férfirõl van szó, 40 éves korára némelyik már úgy néz ki, mint egy csoffadt szatyor. Bocsánat, engem nem zavar, van férjem, akit szeretek, nem érdekel a többi férfi, csak ahhoz képest, hogy így véleményt alkotsz, azért kíváncsi lennék, hogy megfordult-e a fejedben, hogy esetleg téged is 1000-bõl max 1 nõ kívánhat meg, mert nem vagy egy álompasi. Tehát nem-e gondoltad végig, hogy te sem leszel mindig a csúcson, ha egyáltalán ott vagy. És most ezek után lehet mondani, hogy érted 10/10 nõ verekszik.
Van valami kapcsolati tapasztalatod, vagy mit vered itt a nyálad? Írtak sokan tapasztalatot, de te csak belekötsz! Átéltél már ilyesmit? Volt kapcsolatod? Otthagytak és most azért vered itt a nyálad?
Kedves Kérdezõ! Én kívánom Neked, hogy házasodj egy 18 éves Nõvel (bár igencsak kevés lesz a választékod, mert nem hiszem hogy ilyen korban sokan beköttetnék a fejüket), viszont olyan 15 év múlva, mikor Te leszel 48, Õ 33, ne lepõdj meg ha lecseréli a csoffadt ráncaidat egy bizsergetõ, ropogós kolbászra! És ugyanúgy cuccol a gyerekkel, aki(k)re neked tartás díjat kell fizetni, pedig egy új apuka nevelgeti õket, csak akkor már hiába fogod kapargatni a kopasz fejedet, hogy ezt elszámoltad! :) ) És majd választhatsz a szépsége végsõ éveit élõ 50-es 60-as egyedülálló Nõk közül.
Baromi idegesítõen gondolkodsz és marhaságokat írsz, kérdezõ. De felnõtt kapcsolatod se hiszem, hogy sok lett volna. Ha valaha átélted volna milyen az, amikor valakivel összetartoztok szellemileg, lelkileg, testileg (és anyagilag is), akkor tudnád a választ a rengeteg "miért jó..." kezdetû kérdésedre. Amíg nem tapasztalod meg az érzést, addig elmélkedhetsz tovább, hogy vajon mások miért úgy élnek ahogy.
Úristen! Ennyi hü.lyeséget is régen olvastam már 5 mondatba sûrítve... Amúgy meg ha így vélekedsz, akkor az lesz a legjobb, ha soha nem házasodsz meg és kész. Probléma letudva.
A kérdező hozzászólása: "A nõ meg maga után húzza a belét, és még õ van kikiáltva házisárkánynak, hogy ha kéri a drága uracskája méltóztasson már megemelni a fenekét, mert ha a ketten gyorsan végeznének mindennel (vagy apuka foglalkozik addig a gyerekekkel amíg anyuci gyorsan összedobja a vacsit), akkor talán a nõnek is jutna pihenõidõ... " Ez jogos tényleg, van sok ilyen.
*egy szépsége végsõ éveit élõ 30-35 Te hol élsz, de most komolyan?:xDDDDDD
ÉÉÉs, az utolsó megtalálta számodra a megoldást!!! :D
Ezt ma olvastam a facebookon, rögtön eszembe jutottál. :P 30 FELETTI NÕK EGY FIATAL FÉRFI VÉLEMÉNYE SZERINT Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nõket értékelem... Csak néhány példa, hogy miért: -Egy 30 feletti nõ sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: -Mire gondolsz, drágám? - Fütyül rá valójában, hogy mire is gondolsz... -Ha egy 30 feletti nõnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot. -Egy harmincon túli nõ már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki õ, mi õ, mit akar és kitõl. Kevés olyan 30 feletti nõ akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel. -A nõknek 30 felett tartása van. -Ritkán fordul elõ, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellõs közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelõnek, fõleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják. -Az idõsebb nõk nem bánnak szûkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. -Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. -30 felett egy nõ elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnõinek. -Egy fiatalabb nõ gyakran még a legjobb barátnõjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban. -Egy harmincon túli nõt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnõi, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el õt. A nõk a korral természetfeletti képességekre tesznek szert.... -Egy 30 feletti nõnek sosem kell meggyónnod a bûneidet. Úgyis mindig tudja. -Egy 30 feletti nõnek jól áll a tûzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról. -Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nõ sokkal szexisebb, mint fiatalabb nõtársai. Az idõsebb nõk egyenesek és õszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük. Hölgyeim, elnézést kérek érte. És minden olyan férfinak, aki azt mondja: 'Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni', üzenem, hogy változnak az idõk.... Manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? ....Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..
Ha egy nõ boldog a házasságában , párkapcsolatában, törõdik vele a párja, férje, akkor nem lesz házisárkány. Az öregedés pedig mindenkit utolér, még téged is kérdezõ. A terhesség alatt pedig nem törvényszerû az elhízás, ha a nõ vigyáz magára. Látszik hogy még nem volt nõ aki képes lett volna téged hosszútávon elviselni, mert amiket írsz , mind mind egy felszínes, üres emberre vall. Az emberek azért házasodnak, hogy hivatalossá tegyék a kapcsolatukat, szerelembõl, mert örök hûséget esküsznek egymásnak. Ez döntés kérdése, ahogyan pl a megcsalás is az. Ilyen hozzáállással, nem is leszel boldog soha. 27N
A kérdező hozzászólása: Nah, te már kezdesz házisárkány lenni..
Nem, õ csak simán normálisan gondolkozik. Nagyon idegesítõ ember lehetsz. Megkockáztatom, Lacinak hívnak :D
Úgy látom kérdezõ, hogy bármit írhattam volna, akkor is bele tudnál kötni. Ha neked úgy jó. gondold azt, hogy kezdek sárkány lenni, még is én élek boldog házasságban, nem te....
Kérdezõ, te nem fogsz nõt találni soha. A leírásodnak megfelelõ nõ ugyanis nem létezik. Illetve már megadták a választ, a guminõ számodra az ideális választás. Felszínes vagy és öntelt. Kilenc oldalnyi válaszból pedig az jött le neked, hogy mindenki hülye, csak te nem.
Számodra a guminõ a megoldás! Nem ragad rád, nem sárkányosodik, a szépsége múlhatatlan, alakja sosem változik, nem pénzéhes, gyermeket garantáltan nem szül és mindig készen áll a szexre.
sz*r tapasztalataid és sz*r életed lehet...szegényke!
Kérdezõ, nyugodj meg! A büdös életben nem találsz olyat nõt, aki hozzád akar menni, se 18 évest, se 30 évest úgyhogy kár ezen a kérdésen pattognod! :D
Erre a kérdésre azért nem lehet érdemi választ írni, mert simán idióta vagy kérdezõ. Woody Allen után szabadon: "Soha ne vitatkozz hülyékkel. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Kedves kérdezõ! Ugyanígy gondolkodom én is! Minden egyes gondolatodat osztom, és igaznak látom, ahogy a sok válaszból, ez a magyar háziasszonyoknak nem tetszik. Sebaj, jobb így élni, mint felcsinálni egy nõt, aki aztán elválik majd más neveli a te gyerekedet, és még fizethetsz is utána 18 évig, amit magadra is költhetnél.
22 éves egyetemistaként nem érzem magam vén háziasszonynak :) mert más a véleményünk nem kell ilyeneket hallucinálni!
El kéne téged ásni, oda, ahol nem találnak rád.
Ha veled kéne szexelnem, nekem sem lenne kedvem hozzád!
Úgy látom, hogy itt egyesek anyja és apja is magára költhette volna azt a lóvét, amit iq- bajnok gyermekükre költöttek...:-D
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem értem.
Hí, még jó hogy folyton acélbetétes bakancsban járok, élvezet az ilyen alakok fogát kirúgni vele, de úgy hogy egy hétig látod õket viszont a klotyóban, a kétszer csípõs csirke után >:D Egy 26 éves lány, aki egy 19 éves fiúval van együtt, 2 éve
1. Kérdezõ te hány éves vagy?? Annyira érdekel minket, áruld el! 2. Egy-két kérdést is feltehettél volna, nem kellett volna egy egész kisregényt írni, így kicsit nehezebb válaszolni érdemben. Viszont legalább az értelmi szintedrõl képet adott. 3. 30 éves leszek pár hónap múlva és tegnap kiküldtek egy trafikból, mert nem voltam 18 az eladó szerint, de most olvasva soraid elkezdhetek aggódni, hogy elkezdtem szépségem végsõ éveit élni - hujuj. 4. Kérdezõ, neked tulajdonképpen mi bajod van?
Az édesanyám és édesapám mélységes szerelemmel szeretik egymást, és a szépségük ragyog, pedig már a nyugdíj elõtt állnak. Gyönyörûek, és gyönyörûnek látják egymást is, mi is õket. Ez ugyanez igaz a nagyszüleimre is. Pontosan olyan szép, kiegyensúlyozott és szeretõ szívû szeretnék én is lenni késõbbi éveimben is, mint amilyen példát a felmenõimtõl láttam. Az idõvel, korral nem lesz rondább vagy házisárkányabb valaki, inkább a boldogtalanságtól. Igen, és az anyós jelöltem jut még eszembe. Hát õ sem éppen fiatal, de igazán gyönyörû, korának megfelelõen öltözik és törõdik a testével, lelkével, hogy egészséges legyen, jó rá nézni. Na még õ az, akire szintén szeretnék hasonlítani, a sok egyéb jó tulajdonságai miatt is. Szóval nem tudom, te milyen szubkultúrában élsz, de az én családomban nem dívik, hogy ronda és sárkány legyen egy asszony, akinek férje és gyerekei vannak, és haladnak vele az évek, hanem nálunk az a divat, hogy boldogak, kiegyensúlyozottak és szépek maradnak egészen az utolsó pillanatig. Mi ilyennek látjuk egymást.
A kérdező hozzászólása: Jó de minderre képes egy fiatalabb nõ is.
Mellesleg nézz már szét kicsit :) A mai szépségideálnak megfelelni akaró tinilányok (nem általánosítok, kifejezetten egy rétegrõl beszélek): koplalnak, szoliznak, festik magukat már az oviban, alkoholizálnak, és fûvel-fával lefekszenek. Szerinted mennyivel szebbek egy átlagos, normális életet élõ, jól "karban tartott" , kiforrott harmincas nõnél? Elárulom, SEMMIVEL, és idõvel csak még ocsmányabbak lesznek. Arról nem beszélve, hogy aki ideális párkapcsolatban él, az nem lesz házisárkány, ellenben a stabilitást keresõ, sokat csalódott szinglik nagyon sokszor azok ;)
Elmondom neked kicsi troll, hogyha öreg csoffadt bácsi leszel, akkor bizony dús szõr fog nõni a füledbõl és az orrodból is, ráncos leszel és kopasz, lógni fog a sörhasad és alatta a pici kukacod is és bizony te sem leszel csábító ám. És mivel pesszimista vagy és kiállhatatlan így feleséged sem lesz, aki öregkorodban fogná a kezedet. Forever alone :P
A kérdezõ egy másik világban él, ahol a férfiak nem kezdenek pocakosodni/kopaszodni/ráncosodni 35 éves koruk körül, rajtuk nem látszik az idõ, tökéletes testüket és örök szépségüket méltatlanul fecsérlik arra a sok ronda szottyadt harmincas asszonyságra. Fordítva kérdezem: miért várnád el egy hamvas 16 évestõl, hogy kopaszodó 35 éves férfit ölelgessen? :P Ja, hogy vannak jóképû és szexi 30-as férfiak és nõk is, de te nem vagy az, és neked csak házisárkány, aszexuális, nagy fenekû asszony jutott? :P
"egósértett ezért másokat lekicsinylõ kötekedés." - pont ilyen a kérdésed. Én elvált nõ vagyok: nem nyúltam le a férjem pénzét, nem kell hadakoznunk a láthatáson, nem más neveli a gyerekünket hanem fõleg én, kisebb részben az apja, ahogy ez együtt élésünk alatt is volt. A férfiak is megöregednek, õk is ráncosodnak, pocakosodnak, a közhiedelemmel ellentétben nem "állnak készen" mindig a szexre. Akkor a nõknek is 20onéves pasi jár?
Nézd Kérdezõ, akinek egy tartós kapcsolatban a ráncok meg a bõrereszkedés a lényeges, az - mondom férfiként - fogja a gyalogsági kisásót, és ássa el magát jó mélyre... mert tény, mivel korunk legnagyobb legális üzlete az egészség és szépségipar, ezért a reklámokból az dõl, hogy legyél külsõre tökéletes, és ehhez fogyassz, fogyassz, fogyassz... csak hát tudod, egy értelmes ember elvárja, hogy a társa is értelmes ember legyen, annak meg az egyik ismertetõjele, hogy ennek a külsõség-fiatalság-fetisizáló piaci õrületnek nem dõl be...
" Nem értem miért nem vagytok azon a szellemi szinten, hogy elfogadjátok hogy idõsödéssel már jönnek a ráncok, a bõrereszkedés. " A férfiaknak szintén, plusz a kopaszodás, pocakosodás, impotencia... Szerinted egy Andy Vajnának hogy nézne ki a felesége, ha õ csak egy vízvezeték-szerelõ lenne???
Tudod okoska, a fiatal is megöregszik. EZ az élet! Vagy majd mindig lecseréled, ha megjelenik rajta a kis szarkaláb? És mész a 18évesekre... hülyegyerek
14-es válasz , szerintem egész jo
A kérdező hozzászólása: Minden kultúrában, meg a férfi agyban a fiatal nõ számít szépnek, nem az öreg. Nem értem miért nem vagytok azon a szellemi szinten, hogy elfogadjátok hogy idõsödéssel már jönnek a ráncok, a bõrereszkedés. Eddig egy normális érv sem volt, csak egósértett ezért másokat lekicsinylõ kötekedés.
A kérdező hozzászólása: A sok arrogáns "nem tudod" meg "neked nem volt" "öregebb vagyok nálad tini lehetsz" nem valami értelmes válaszok, semmi infó nincs benne csak az egósértettség, amit más kicsinyítésével akartok kompenzálni.
Mire fel általánosítasz? Mi a te történeted?
Megnézném milyen 18 éves áll szóba a kérdezõvel...
Kedves 9-es! Köszönöm szépen :)
A csúnya pasiknak csak ilyen nõ jut
De jó olvasni, hogy van olyan férfi, aki nem pocakosodik, kopaszodik, 50 után is úgy néz ki mint Brad Pitt, nem lesz impotens és futnak utána a 18 éves csajok. ;-)
#3 tudod, ez egy ilyen tipikus "i-betûs" probléma csak itt egy szóköz jácc, most akkor "Tudod, milyen jó reggelente egymás karjaiban ébredni?" vagy "Tudod, milyen jó reggelente egy más karjaiban ébredni?" :) ))))
Hát ezen jót röhögtem. Egy férj (az enyém) üzeni, hogy õ pl látott már annyi p.i.n.à.t életében, hogy tudja értékelni azt, amelyik vele maradt, neveli a kölkeit, jól fõz és nem zaklatja baromságokkal.
Mi mindenre képes egy fiatal nõ? Komolyan azt hiszed, hogy egy 21 éves nõ arra vágyik hogy mosson-fõzzön-takarítson, gyereket szüljön egy 45 éves férfinak? Hogy vele szexeljen? Hát nem. Persze más a helyzet, ha a férfi gazdag, de ebbe ne menjünk bele.
-normális 18 éves nem kezd 40-es pasival -normális férj mellett nem lesz senki házisárkány -normális 30-40 éves férfi nõre vágyik, nem kislányra -terhesség alatti hízás nem függ össze azzal, hogy 18 vagy 35 a nõ -ha a férfi (te kérdezõ) olyan amilyen, attól elmegy a kedve a 18 évesnek és a 35 évesnek is
... mondjuk aki nem bírta a viccet a #16-ban, az tényleg kezdhet aggódni a (nem szarkalábakban mutatkozó) kora miatt... Viszont Kérdezõ, van egy találós kérdésem... amikor összejöttem a zasszonnyal, volt 17 én meg 33. Na, azóta elhussant 16 év, és így már életem párja SZERINTED egy "egy szépsége végsõ éveit élõ 30-35 éves nõ" lett... akkor most szerinted mit kellene tennem??? Adj tanácsot, kérlek.... :)
Hajrá, kedves mindig 66%-os fórumtárs, most maximálisan igazad van!
A huszonéves akkor vonzódik a negyvenes pasihoz, ha bõven van mit a tejbe aprítani :) Akkor vonzódik ám az 50-60-ashoz is. Mellette pedig tart egy szeretõt aki a saját korosztálya, és az ágyban is jobb, mint a löttyedt seggû 40-50-es palik. Kinek mire van igénye. A legtöbb pasi beéri a "trampli" 30-35-évessel is, mert az önmagáért szereti és viszont :) Van akinek a szerelem is fontos, nem csak a szex. Neked meg a qrvázást javaslom, szerintem a te igényeidet az elégítené ki.
Kérdezõ, mutass már egy képet magadról!!! Legalább nyaktól lefelé vagy az arcod kisatírozva.
"Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végsõ éveit élõ 30-35 éves nõ rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextõl is a kedve meg neked is?" Megházasodni azért jó, mert hivatalosan is összetartozhatok a párommal, végre egy családot alkotunk jogilag is, és egy gyönyörû szertartás keretében esküt mondunk, mert fontosak vagyunk egymásnak, szeretjük egymást. Ha nem házasodsz össze a nõddel, és HA OLYAN A JELLEME akkor is házisárkány lesz és rád ragad, ez nem a házasság mellékhatása! Egy nõ csak akkor lesz "sárkány" egy férfi mellett, ha az úgy viselkedik! Nem jár haza, mindent a feleség nyakába akaszt, nincs kötelessége, de joga az 1000. A férfi, az idõ elhaladtával szintén egyre ráncosabb, kövérebb, lógósabb, másabb lesz. Ez az öregedés velejárója, nem a házasságé. Egy nõ (és egy férfi is) ha nem házasodnak össze, mit az Isten, akkor is csúnyulnak az idõvel. Ki jobban, ki kevésbé. Igen. Egy gyerek után elõfordulhat, hogy meghízik valaki, ez ezzel jár. Aki szeretne egy olyan nõvel élni, akinek olyan a teste, mintha nem szült volna, annak nem való gyerek. És ezzel nem azt mondom, hogy normális 20 kiló plusz, 5 évvel a szülés után, hiszen ott a torna, a csökkentett kalóriabevitel stb. Azt mondom, a szülés MINDEN esetben változtat a testén a nõknek, akkor is, ha ez kismértékû változás. Aki ezt nem tudja elviselni egy nõn, az ne gyártson gyereket! "Aztán meg általában úgyis válás van, ahol egymás torkának estek és lehúzza a pénzed felét plus a gyerek után fizethetsz akit egy másik csávó nevel, meg gyereklátással is veszekedhetsz?" Ez szinte értelmezhetetlen. Annyit jegyezz meg, hogy nincs olyan, hogy lehúzza a pénzedet. A házasság alatt szerzett vagyon közös vagyon, akkor is, ha õ egy ideig nem dolgozott, mert szült. Ezt jelenti a "vagyonközösség". Ha házasságot kötsz, ezt is aláírod. Nem kényszerített senki az aláírására, te ezt saját jogi felelõsséged teljes tudatában vállaltad. A gyerektartás pedig nem az anyáé, hanem a gyereké, ha nem tetszik, hogy havonta fizetned kell 25 ezret, tessék vállald át a nevelését, és oldd meg jóval olcsóbban. Csak nehogy elvegyék tõled. Ha nem mûködik egy házasság, akkor ne vállaljatok gyereket, ha pedig vállaltok, ne csak az anyától várj felelõsséget, hanem magadtól is. Ne mérj kettõs mércével! "Miért nem 18 éveseket vesznek el akkor már, de inkább õket sem? Kaját venni, csinálni meg kis házimunkát te is megtudsz csinálni. Vagy az átlagember akkora lúzer hogy 30-40 éves korára nem volt egy normális nõje és azért akar megházasodni hogy majd akkor hátha lesz sok szex végre, meg fiatal nõt nem tud felszedni?" Ennek sincs semmi értelme. Az emberek normálisabbik része nem azért házasodik, mert nem tud magának fõzni, hanem mert szeretik egymást. a 18 éves is lesz egyszer 30-35, és te is leszel 50. Minek akar valaki fiatalabb nõt mindig? Ki gondolja, hogy egy vénembernek csak fiatal jár? Értelmetlen az egész, ki se derül, te most ebben hogy vagy érintett.
Most az bántja a csõröd ugye, hogy akkora lúzer vagy, hogy a kis naiv 18 éveseket se tudod felszedni?
Neked akkor most azzal van bajod, ha valaki konkrétan 30-35 éves nõt vesz el? Anyám pl. 40 felett van, de még most is nagyon szép nõ. Amúgy meg hülyeség, amit írsz, ha 18 évesen veszel el valakit, az is ugyanúgy lesz egyszer 30-35 éves, vagy akkor mindig lecserélnéd? Vagy hogy gondolod? Ráadásul, ha 18 évessel házasodsz, még nagyobb az esély, hogy idõvel szevasz van. (22 vagyok, mielõtt rám fognád, hogy irigy és öreg vagyok, de akkor sem értem ezt az eszmefuttatást.)
persze, hogy nem tud 40 évesen 18as kiscsajt felszedni, mert nincs legújabb bmw-je meg lóvéja se... ezek nélkül nehéz lesz olyan pipit találni, aki egy lottyadt f-aszt megjátszott élvezettel szopogatna! :)
Hát én 21 vagyok, de nekem nem jönnek be a 30-45 éves "pasik". Mindig azt gondoltam azokról, akik több, mint 5 évvel idõsebbek voltak nálam, hogy lúzerek, ha velem kezdenek, mert a saját korosztályukban nem találtak értelmes nõt. Ezért úgy gondolják, hogy engem könnyebb elbûvölni, meg majd hasra esek tõlük, meg a pénzüktõl. Hát nem. Persze, ha van elég pénzed, találsz csomó 18-25 éves csajt, akit megdughatsz, de hogy szeretni nem fog, az tuti. Bár ahogy nézem, te nem is arra vágysz.
" 50 évesen már nem néz ki olyan jól az ember, de olyankor eltud venni egy harmincvalahány évest ha annyira akar." Vagy nem... Ugyanis a 30-as nõknek már igényeik is vannak. A férfi addigra érjen már el valamit, nem azért, hogy lehúzzuk, de nem akarunk egy élhetetlen lúzert pátyolgatni. Nézzen ki normálisan, mert én még 40 évesen is viszolygok hogy ágyba bújjak egy Vajna féle emberrel. Továbbá legyen harcra kész, mert én 30 évesen kezdtem kinyílni szexuálisan mint sok más nõtársam.
A kérdező hozzászólása: Igen, 50 évesen már nem néz ki olyan jól az ember, de olyankor eltud venni egy harmincvalahány évest ha annyira akar. Egy 30-45 éves csávóhoz viszont ha nem lúzer, akkor vonzódnak a 20 éves lányok is.
A 23-ast is megintem a "nagyfenekû" pejoratív használatáért. :)
"ha nem lúzer" = ha van pénze és/vagy a nõnek apakomplexusa van. De ha elfogy a pénz vagy jön egy 25 éves Adonisz, akkor bizony nem marad meg a "tökéletes" feleség. Hány éves vagy? Hány éves a barátnõd/feleséged?
A nagy fenék lehet jó és rossz is, mint ahogy a férfin a ránc is lehet szexis és lehangoló is, minden a körítéstõl függ. Elnézést, ha bárkinek a lelkébe gázoltam. ;) (23)
Komolyan te hány éves vagy? Volt már valaha párkapcsolatod? Vagy LÚZER Vagy?
Egyszer feküdj le egy 35 éves igazi nõvel, ne egy kis 18éves tinivel és majd megtudod, hogy mekkora baromságokat beszélsz.
neked mi bajod van? semmi nem kötelezõ! Ha azt akarod, akkor évente lehetsz fiatalabbnál, fiatalabb csitrikkel...nem kell megházasodni! Csak aztán nehogy rájöjj az idõ múlásával, hogy te 50 évesen már nem vonzod a csúnya, házisárkány 30asokat, csak a mamákat! :)
Én szeretnék a kérdezõrõl egy képet :D Azért megnézném hogy mekkora superman és mire van ekkora egója hogy õ 50-esként majd harmincas nõket akar elvenni (mellesleg pont most rúgott beléjük de már elvenné õket) Fárasztó volt a suli öcskös? :D
A kérdező hozzászólása: Meg ha gyereket akarsz akkor is sokkal jobb egy szép fiatal nõtõl akire öröm ránézni is, mint egy már most is elég idõs nõtõl.

Fiúk! Akik kb4-5 éve élnek tartos kapcsolatban és kb 30-35 évesek hányszor kivánjátok meg egy héten a csajotokat? Ugyanolyan még a szex, ugyanugy összebujtok, csokoloztok mint 1-2 éve?

Legjobb válasz: Helló, 35 éves vagyok, 14 éve vagyunk együtt. Jobban kívánom a feleségem, mint az elején, amikor megismerkedtünk. Vékonyabb lett, és sokkal szabadosabb. Ha arra gondolok, hogy milyen volt 21 évesen, ma lehet, hogy észre sem venném. Mindennap simogatom, becézem és szeretgetem. 2 kisgyermekünk van, emiatt a szexuális készülõdés sokszor alvásba fullad, de ha egymásnak esünk akkor órákig nincs megállás. Összefoglalva: a szex 10x jobb, ugyanúgy összebújunk, és csókolózunk mint 14 éve.

Helló, 35 éves vagyok, 14 éve vagyunk együtt. Jobban kívánom a feleségem, mint az elején, amikor megismerkedtünk. Vékonyabb lett, és sokkal szabadosabb. Ha arra gondolok, hogy milyen volt 21 évesen, ma lehet, hogy észre sem venném. Mindennap simogatom, becézem és szeretgetem. 2 kisgyermekünk van, emiatt a szexuális készülõdés sokszor alvásba fullad, de ha egymásnak esünk akkor órákig nincs megállás. Összefoglalva: a szex 10x jobb, ugyanúgy összebújunk, és csókolózunk mint 14 éve.
a férjem 30 én 25 a kislányunk 2 sajnos a gyermek miatt keveset szertkezünnk. (meg kell várni míg elalszik, addigra hullák leszünk)Számomra kevés.Ha nem lenne a gyermek naponta együtt lennénk. Félre ne értsd imádom a gyermekemet.Valamit valamiért.
10×
65 évesek, 40 év után, 3 naponként, +- 2 nap, de ez így volt már 30 éve is.
Mi 8 éve vagyunk együtt, az elején heti 4-5 alkalommal szeretkeztünk, mert csak 7végén voltunk együtt, de mióta együtt lakunk volt már, hogy havi 1-re is lecsökkent a csakoriság. Most átleg havi 3-4 alkalommal vagyunk együtt. Nálunk is van kisgyerek, de nem miatta vagyunk ilyen ritnán együtt.
Az én párom 40, én 30 éves vagyok, most várjuk a közös babánkat.3éve vagyunk együtt de most sokkal jobb a szex, imád engem, állandóan simogat, csókolgat.Ahányszor csak kettesben vagyunk szeretkezünk!
Igaz én és a párom még nem vagyunk 30-40 évesek, de már hat éve együtt vagyunk és azt vettem észre a páromnál, hogy a kívánat nála egy cseppett sem csökkent. Én pedig még jobban kívánom vele a dolgot, mint korábban. Én azt mondom, hogy a szex az évek múltával egyre csak jobb, minõségibb lesz. Nem kell félned, ha attól tartasz, hogy meg fogod unni a partnered. Hidd el, egyre csak jobb lesz.
Elsõ: annyira jó ilyet olvasni!!!! Végre a sok "unom a barátnõmet 2-3 év után" "megcsalom" stb. stb. helyett egy ilyen!!!

Baj hogy 35 évesen is 30 alatti nõkkel szeretek lenni és a leendõ feleségemet is szeretném ha közelebb lenne a 25-höz, mint a 30-hoz?

Gyerekeket is szeretnék, az õ anyjuk pedig inkább minél fiatalabb legyen.

Legjobb válasz: 25-ig vissza szerintem nyugodtan keresgélhetsz, nincs benne semmi, sõt, ha én annyi lennék örülnék 35 éves férfinak.

25-ig vissza szerintem nyugodtan keresgélhetsz, nincs benne semmi, sõt, ha én annyi lennék örülnék 35 éves férfinak.
"Hasonló a hasonlónak örül. Nem véletlen, hogy te ilyen nõkbe futsz bele." Pont ez a probléma! Nem futok bele semmilyen nõbe, mert nincs olyan egyedülálló nõ a környezetemben aki képes lenne a csinos pofin kívül emberi értéket is felmutatni, ribivel pedig nem kezdek.
Nem értettelek félre. Csak nálam a szexualitás nem az esztétikum szinonimája.
Akkor mindjárt hátramegyek a kertbe és felkötöm magam, mert én csak egy okos, céltudatos és önálló nõ vagyok. Annyira szánalmas ez a duma, hogy a nõknek nincsenek belsõ értékeik... Hasonló a hasonlónak örül. Nem véletlen, hogy te ilyen nõkbe futsz bele.
A kérdező hozzászólása: Egy kapcsolatnak sok dimenziója van, amibõl csak egy a felek kinézete, másik számára való kívánatossága. Kötve hiszem hogy a szexualitást ne sorolná egyikõtök sem bele a TOP 3 legfontosabb dologba egy kapcsolatban, úgyhogy nem kell a hattyú halála. Maximum félreérthetõ voltam, mert mintha ez lenne az egyetlen dolog, ami számít. De nem, ez csak egy rohadt fontos dolog, de nem az egyetlen dolog persze.
A lényeg tényleg ez ugyanis mást nem nagyon tudtok nyújtani, az emberi értékek hiánya miatt.
Gratulálok, sikerült megfogni a lényeget: "csak az a lényeg hogy minél tovább néz ki jól hozzám képest."
Kedves kérdezõ a legtöbb férfi 25-40 éves korában néz ki a legjobban, a nõk pedig 18-30 között vannak a csúcson. Arról nem is beszélve, hogy egy 35 körüli nõ szerintem már tökéletesen alkalmatlan a családalapításra. Szóval hajrá! :-D
A kérdező hozzászólása: Az nem gond, akkorra már úgy is én is egy tizessel több leszek. 45 évesen is nézhet ki jól egy nõ, abban hogy minél fiatalabb (hozzám képest), csak az a lényeg hogy minél tovább néz ki jól hozzám képest.
Nem baj, de arra is gondolj, hogy a ma 25 éves nõ is lesz egyszer 35 éves...
Nincs ezzel gond. De azért ne lepõdj meg, ha a 25 éves lányok meg nem egy ilyen öreg pasasnak akarnak gyereket szülni.
Ez kb. olyan, mint hogy nekem 29 éves létemre egy 22 éves csaj tetszik... remélem nem tragédia :)
Gyakorlatilag nem baj. Szerintem elméletileg sem.
A kérdező hozzászólása: 12: Vágom, hiszen nõ vagy. Ami nekem egy formás, feszes test, az neked mondjuk egészséges önbizalom és magabiztosság. Persze a nõknek is számít a kinézet, a férfiaknak is a belsõ (a szexualitásban), csak fordított arányban, sokkal kevésbé mint a másik.

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy ne

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy nekem is jó legyen. Azt gondoltam, hogy védekezik, és engedtem, hogy jó legyen. Aztán kiderült néhány nappal később, hogy nem védekez(tünk), és Ő nem is szokott. Bár egyszer “megégette” magát, volt egy abortusza, de nem esett többször teherbe az első gyermek születése után sem, és az új apától 8 évvel később követő kisfiú születése után sem. Ezzel magyarázta ezt a “felelőtlenségét”. Ő nagyon szerette volna megtartani, de én nem úgy álltam a dolgokhoz, több dolog is zavart: az egyik a dohányzása… emiatt “sajnos” abortusz (műtéti) lett a vége. Ezt követően, az első ciklusa alatt újra így voltunk együtt, ez már az én teljes felelősségem is, és újra megtörtént, bár az első ciklus később jött a vártnál, kb. 2 hónap. Ezt már nem mondta el, csak akkor, amikor túl volt a beavatkozáson, illetve amikor az injekciót megkapta, így itthoni vetélésen esett át. A menstrució ugyancsak 2-3 hónappal később kezdődött el. A kapcsolatunkban nem tudtuk megbeszélni, melyik védekezési módszert alkalmazzuk, mert én amióta élek, megszakításos módszert alkalmaztam 15 éves koromtól kezdve, egészen mostanáig (40év), és nem volt “probléma”, elég jó önkontrollal rendelkezem. Ez azért nem felel meg Neki, mert nem érezheti azt, amikor nekem jó, de gyógyszert nem hajlandó szedni. Sokszor elmondta, hogy higgyem el, Ő nem lesz állapotos, és nyugodtan engedjem, kizárt hogy ez újra megtörténjen. Én hülye, újra a 2. már beálltanak vélt ciklusa alatt újra így voltunk együtt, és megint csak eredményesen, ami így derült ki: hosszú évek után, most januárban visszament újra tanítani. Hazajött, és azt mondta, hogy megjött neki, egy héttel korábban a vártnál: 14-e helyett 7-én. 8.,9.,10-e volt a vetélések napja. Nagyon erős fájdalmak közepette erős darabos vérzése volt. Nem hajlandó orvoshoz jönni, menni sem. Nem tudom mit tehetnék, mert én nagyon meg vagyok ijedve. Olyat is olvastam erről, hogy akár az anyuka életébe is kerülhet, ha nem győződünk meg orvos által a teljes kiürülésről. Szeretném a véleményét kérni, mit tegyek? Üdvözlettel: J.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy ne

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy nekem is jó legyen. Azt gondoltam, hogy védekezik, és engedtem, hogy jó legyen. Aztán kiderült néhány nappal később, hogy nem védekez(tünk), és Ő nem is szokott. Bár egyszer “megégette” magát, volt egy abortusza, de nem esett többször teherbe az első gyermek születése után sem, és az új apától 8 évvel később követő kisfiú születése után sem. Ezzel magyarázta ezt a “felelőtlenségét”. Ő nagyon szerette volna megtartani, de én nem úgy álltam a dolgokhoz, több dolog is zavart: az egyik a dohányzása… emiatt “sajnos” abortusz (műtéti) lett a vége. Ezt követően, az első ciklusa alatt újra így voltunk együtt, ez már az én teljes felelősségem is, és újra megtörtént, bár az első ciklus később jött a vártnál, kb. 2 hónap. Ezt már nem mondta el, csak akkor, amikor túl volt a beavatkozáson, illetve amikor az injekciót megkapta, így itthoni vetélésen esett át. A menstrució ugyancsak 2-3 hónappal később kezdődött el. A kapcsolatunkban nem tudtuk megbeszélni, melyik védekezési módszert alkalmazzuk, mert én amióta élek, megszakításos módszert alkalmaztam 15 éves koromtól kezdve, egészen mostanáig (40év), és nem volt “probléma”, elég jó önkontrollal rendelkezem. Ez azért nem felel meg Neki, mert nem érezheti azt, amikor nekem jó, de gyógyszert nem hajlandó szedni. Sokszor elmondta, hogy higgyem el, Ő nem lesz állapotos, és nyugodtan engedjem, kizárt hogy ez újra megtörténjen. Én hülye, újra a 2. már beálltanak vélt ciklusa alatt újra így voltunk együtt, és megint csak eredményesen, ami így derült ki: hosszú évek után, most januárban visszament újra tanítani. Hazajött, és azt mondta, hogy megjött neki, egy héttel korábban a vártnál: 14-e helyett 7-én. 8.,9.,10-e volt a vetélések napja. Nagyon erős fájdalmak közepette erős darabos vérzése volt. Nem hajlandó orvoshoz jönni, menni sem. Nem tudom mit tehetnék, mert én nagyon meg vagyok ijedve. Olyat is olvastam erről, hogy akár az anyuka életébe is kerülhet, ha nem győződünk meg orvos által a teljes kiürülésről. Szeretném a véleményét kérni, mit tegyek? Üdvözlettel: J.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!