Találatok a következő kifejezésre: 35 és hetes terhes vagyok (41 db)

35+4-hetes terhes vagyok! Várom a tapasztalatokat és a véleményeket! Ha itt az idö, és menni kell de ha annyira fáj, hogy nem bírnám már mennyit segít az epidurális érzéstelenités?

Lehet kérni???

Legjobb válasz: Fura, nekem ez sosem jutott eszembe, annyira tartok tõle. De így utólag az ember sodródik az eseményekkel a fájásokkal, és egyszer csak kint van a baba.Szerintem próbáld meg egyenlõre e nélkül, biztos így is simán menni fog:)

Fura, nekem ez sosem jutott eszembe, annyira tartok tõle. De így utólag az ember sodródik az eseményekkel a fájásokkal, és egyszer csak kint van a baba.Szerintem próbáld meg egyenlõre e nélkül, biztos így is simán menni fog:)
Szia! Nem tudom, milyen érzéstelenítéssel szülni, de hidd el elviselhetõk a szülési fájdalmak. Ha nem így lenne én biztosan nem szültem volna 4 gyereket. A fájások alatt csak arra koncentrálj, hogy van értelme a fájdalomnak, minden egyes fájással nagyobb a helyíe a babádnak a szülõcsatornában és egyre közelebb kerül ahhozz, hogy végre megláthasd, a kezedben tarthasd. Biztosan jó, ha kap valaki fájdalomcsillapítót, de akkor teljesen az orvosra és a szülésznõre van utalva, nem tudja egy picit sem uralni, irányítani a testét, hiszen nem érez semmit. Egyébként nem is minden kórház van rá felkészülve, így érdemes elõre egyeztetni az orvosoddal, hogy ott, ahol szülni fogsz, mi a helyzet.
Nem mindenhol lehet kérni, és azt hiszem, elõre le kell beszélni az orvossal. Amúgy meg nem minden kórházban adnak fájdalomcsillapítót sem, hiába lenne kötelezõ. Pl. ahol én szültem, soha senki nem kap. De mindegy. Amúgy szerintem símán ki lehet bírni fájdalomcsillapítás nélkül is, nem olyan vészes. Ez egy természetes folyamat, nem kell belehalni. Te is próbálj úgy állni hozzá, hogy ez egy jó dolog, és túl leszel rajta. Szép szülést kívánok!
Szia! Én a Sote I. sz. Klinikán szültem és ott adtak epidurális érzéstelenítést. Egyébként szerintem mindenkinek változó a fájdalomküszöbe én már annyira rosszul voltam, hogy nekem megváltás volt, amikor beadták. Utána sokkal könnyebb volt végigcsinálni, nekem nagyon sokat segített és a tágulást is felgyorsítja. Nekem egyébként direkt felajánlották már szülés közben, mert látták, hogy mennyire szenvedek.
Szia! Én a Margitban szültem, ott lehet kérni, sõt nekem nem az anesztes adta be, hanem a saját dokim, és ugyan nagyon féltem a tudattól, hogy a gerincembe szurkálnak, megérte, mert egyrészt hiába voltak fájásaim szinte alig tágultam, ez ugye tágító hatású is, és mivel 10 órát vajúdtam, nem tudom lett volna-e erõm olyan gyorsan kitolni a babámat (3-ra kint volt). Sokan gondolják, fõleg akik nem próbálták, hogy semmit nem érzel, és nem tudod irányítani a dolgokat, én mégis tudtam, mikor hol tartunk, és én szóltam, hogy érzem a tolófájást. Ez 5 éve volt, és most - 35 hetesen - is ugyanúgy kérni fogom, ha itt az idõ. Persze, ha most gyorsabban zajlik, és könnyen kitágulok (úgy tudom csak 2-3 ujjnyiig adnak, meg ha nagyon lassú a tágulás és óriási a fájásgörbéd)lehet nem lesz rá szükség, de jó, hogy ott a lehetõség! Kitartást és könnyû szülést 35hetes km

35 hetes terhes vagyok .12 hetesen írt fel a doki Canesten hüvelytablettát majd a 26 hetesen Gyno pevaril hüvelykúpot . És most megint visszajött a gombás fertõzés . Mitõl lehet?

Legjobb válasz: Nálam a 26. hétig ötször jött elõ. Ne foglalkozz vele különösebben, csak kezeld! Terhesség alatt odalenn is megváltozik minden, jobban szaporodnak a gombàk. Nem tudsz ellene semmit tenni.

Nálam a 26. hétig ötször jött elõ. Ne foglalkozz vele különösebben, csak kezeld! Terhesség alatt odalenn is megváltozik minden, jobban szaporodnak a gombàk. Nem tudsz ellene semmit tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat ! :) Azt hittem csak nálam fordul elõ ilyen gyakran .
Nekem is kb 3szor jött elõ és azt mondta a doki, hogy normális dolog terhesség alatt.

35 hetes terhes vagyok, nagyon félek attól, hogy valami baja lesz a babámnak, mert sokat idegeskedtem és sírtam, az uh. Szerint nincs semmi baj, de biztos ez?

Legjobb válasz: Nyugi, ne stresszeld magad ezzel, nekem is voltak napjaim, amikor teljesen kivoltam ok nélkül vagy okkal, bõgtem órákon át vagy hisztiztem, másnapra meg mintha kicseréltek volna, jó kedvem volt. Ez a hormonok játéka állítólag és nem okoztál ezzel bajt a bébinek. Ha ez a kedélyállapot hetek, sõt hónapok óta folyamatos lenne, tehát régóta érnék a babádat ilyen ingerek, talán lehetne baja, de akkor sem hiszem, hogy szervi, max. sírósabb lenne, miután világra jött, de ez sem biztos, hogy így van. Most már nyugodj meg, nincs sok hátra, kitartást! 30 heteske

Nyugi, ne stresszeld magad ezzel, nekem is voltak napjaim, amikor teljesen kivoltam ok nélkül vagy okkal, bõgtem órákon át vagy hisztiztem, másnapra meg mintha kicseréltek volna, jó kedvem volt. Ez a hormonok játéka állítólag és nem okoztál ezzel bajt a bébinek. Ha ez a kedélyállapot hetek, sõt hónapok óta folyamatos lenne, tehát régóta érnék a babádat ilyen ingerek, talán lehetne baja, de akkor sem hiszem, hogy szervi, max. sírósabb lenne, miután világra jött, de ez sem biztos, hogy így van. Most már nyugodj meg, nincs sok hátra, kitartást! 30 heteske
Nyugi nem lessz semmi baja de ha sírnod kell sírj még mindig jobb mint magadban tartani .Én is így voltam a kisfiamnál sajnos sokminden össze jött akkor most 1 éves 4és fél kilóval idõre született és semmi baja sincs.


35 hetes terhes vagyok es nekem ugy kenyelmes, ha a hatamon fekszem. Mindenhol azt olvasom, hogy csak a jobb vagy a bal oldalon lehet aludni, de mi baja tortenhet a babanak?

napkozben mozog a baba, szoval nemhiszem, hogy valami baja lenne tole.

Legjobb válasz: Én is olvastam, meg már kérdeztem is hasonlót, és azt a választ kaptam, hogy így a baba nyomja a tüdõt jobban és így nehezebben kapsz levegõt, és ezéltal a baba is kevesebb oxigént kap. De arra sajna nem tudok válaszolni, hogy ha te ezt nem érzed akkor lehet-e. Azerintem mégis próbálj másként pihenni. Próbáld fél hason, hogy a lábad fel van húzva és alatta egy nagyobb kispárna. Nekm bevállt, mert én is sorozatba háton ébredek.. :) Sok sikert! Kitartás neked már nem sok van.. :) Nekem még a fele. :) 20 hetes kismama

Én is olvastam, meg már kérdeztem is hasonlót, és azt a választ kaptam, hogy így a baba nyomja a tüdõt jobban és így nehezebben kapsz levegõt, és ezéltal a baba is kevesebb oxigént kap. De arra sajna nem tudok válaszolni, hogy ha te ezt nem érzed akkor lehet-e. Azerintem mégis próbálj másként pihenni. Próbáld fél hason, hogy a lábad fel van húzva és alatta egy nagyobb kispárna. Nekm bevállt, mert én is sorozatba háton ébredek.. :) Sok sikert! Kitartás neked már nem sok van.. :) Nekem még a fele. :) 20 hetes kismama
szia!Valóban nem ajánlják a háton fekvést, de nem a tüdõt, hanem az ereket nyomja el a méh, ami nem kis súlyú ebben a korban.Rosszullétet okozhat, és a babának se jó.Én is a 35.héten vagyok, de már nem bírok a hátamon feküdni.Igaz, már sehogysem jó, de már nincs sok hátra.Kitartást nekünk:)
Szia. a lepényi keringéssel nem volt gond?? eddig mindig nõtt a bpd rendes ütemben??
Akkor ne idegeskedj, nyilván tudja, hogy mirõl beszél. Könnyû szülést és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát kicsit megnyugtatott hogy a baba alapból kicsike és így a feje arányosan kicsi a testéhez képest . De még így is 3 hetes lemaradása van sajnos .Most már csak abban bízok , hogy nem lesz semmi baj csak örökli a génjeinket és ezért olyan a kis fejecskéje.
Mit mondott az orvos? Rendben vagytok? Utolsó válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Hát nem olyan nagyok az eltérések de az áramlást én azt 4, 2-nek olvastam a kiskönyvben ha egyáltalán az amit megtaláltam .
Szia! Nem tudom, hogy elõrébb vagy-e vele, de én ugyanennyi idõs terhes vagyok (tegnap töltöttük a 35 hetet) és leírom az eddigi BPD-ket, hogy össze tudd vetni. 01.31.: 20, 7mm 02.07.: 22, 5mm 03.03.: 39, 4mm 03.25.: 45, 2mm 04.28.: 62, 9mm 05.05.: 65, 7mm 05.16.: 69, 7mm 06.18.: 82, 1mm 06.24.: 83, 5mm 07.03.: 85, 4mm Nekem mindig nézik az áramlást is, úgy van ráírva, hogy Flow:2, 65 Úgy tudom, hogy ez ami lényeges. Ez neked mennyi? A BPD értékeknél a 35. héten +-6, 5mm eltérést ír az internet. Jelentõsen nem térsz el attól, bár sajna nagyon nem értek hozzá. Kívánom a legjobbakat nektek.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek megint.
Mikor kell menned kontroll uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Jan BPD 26, márc BPD 43, ápr BPD 53, Máj BPD 68, Jun BPD 79, Júl BPD 80. A lepényrõl nem találok semmit csak annyit hogy másod fokban érett .
A kérdező hozzászólása: Megszületett a babám és képzeljétek semmi baja nem lett hálistennek , minden mérés rossz volt a 2kg-os babábol 3940gramm lett, és a fejecskéje kiköpött apucijé.

35 és fél hetes terhes vagyok. 2 hete gyakori méhkeményedéseim vannak, magne B6 szedése mellett. Pár napja enyhe rendszertelen görcsök. Jöhet hamarébb a baba, ha terhességi cukrom van?

Rossz a kedvem,minden apróságon kiborulok,a derekam szinte állandoan fáj,éjjel pedig alig alszom.1 hete voltam orvosnál,akkor 1 ujjnyira voltam nyitva.

Legjobb válasz: Én is cukros voltam a várandósság alatt, és ezek a tünetek már az utólsó héten voltak nálam. Magától a cukortól nem jöhet elõbb a baba, én inzulinoztam magam és pont a kiírt napon szültem hüvelyi úton, de kérlek hogy amennyit csak tudsz feküdjél, még akkor is ha fáj mindened, mert még túl "fiatal" az állapotod. a 37. betöltött hétig koraszülöttnek számít a baba. Ezért nagyon vigyázz magatokra. Azt nem írtad, hogy inzulinos vagy, vagy elég a diéta? De ha csak a diéta van, akkor azt nagyon szigorúan be kell tartani. Tudom hogy nehéz, de a baba bekómálhat a pocakban, ha a cukor túl magas és állandósul ez az állapot. Vigyázz magadra és PIHENJÉL!!!!! Amúgy nyugi! Véletlenül sem akartalak megilyeszteni hidd el. Komplikácó mentes és élményekben gazdag szülést, és gyönyörû egészséges kisbabát kívánok neked. 3 hónapos kislány anyukája

Én is cukros voltam a várandósság alatt, és ezek a tünetek már az utólsó héten voltak nálam. Magától a cukortól nem jöhet elõbb a baba, én inzulinoztam magam és pont a kiírt napon szültem hüvelyi úton, de kérlek hogy amennyit csak tudsz feküdjél, még akkor is ha fáj mindened, mert még túl "fiatal" az állapotod. a 37. betöltött hétig koraszülöttnek számít a baba. Ezért nagyon vigyázz magatokra. Azt nem írtad, hogy inzulinos vagy, vagy elég a diéta? De ha csak a diéta van, akkor azt nagyon szigorúan be kell tartani. Tudom hogy nehéz, de a baba bekómálhat a pocakban, ha a cukor túl magas és állandósul ez az állapot. Vigyázz magadra és PIHENJÉL!!!!! Amúgy nyugi! Véletlenül sem akartalak megilyeszteni hidd el. Komplikácó mentes és élményekben gazdag szülést, és gyönyörû egészséges kisbabát kívánok neked. 3 hónapos kislány anyukája
Neki kell kifizetni, ahogy írtad is. Te miért lennél gondban?
Hát fizesse ki, ha az õ tartozása. Ha tudtok neki segíteni, és meg is érdemli, akkor persze segítsetek. A babához gratulálok, de jelen kérdéshez nem hiszem, hogy köze lenne.
Kinek van tartozása? Milyen összeg? Mi az, hogy mitévõ legyél 35 hetes terhesen? Annyira összefüggéstelen ez az egész, írd le normálisan!
Céget megkeres és részletfizetést lebeszél. Ennél többet nem lehet kihozni belõle. A tartozás , az tartozás. Nem fogják eltörölni semmi ok miatt.
miért olyan fontos leírni hogy hány hetes terhes vagy?mi köze van a problémához?miért a te problémád?együtt éltek vagy mi?ha nem akkor leszar.d mert anyósod problémája.
Fejtsd már ki bõvebben! Kinek a tartozása? Mi köze ennek ahhoz, hogy 35 hetes terhes vagy?
Ha jól értettem és a mama tartozása: elõször is adja el a mama a tv-jét, az biztos meglesz egy alapösszeg, és valószínûleg úgyse lesz egy ideig pénze elõfizetésre. (Helyette járhat könyvtárba, az ingyenes szórakozás.) Ha nem elég a tv ára, a fennmaradó összegre lehet kérni részletfizetést. Ezt is kérje mihamarabb, mert minnél tovább húzza, annál jobban halmozódnak majd a kamatok. Lehet egyezkedni, hogy akkora összeget fizessen havonta, amennyit tud, bár lehet kicsit tovább fog így tartani, de majd máskor elõre tervez.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ha vannak félre értések, de csak 250 karaktert engedett a gép.Amúgy mikor a párom még ott lakot anyósomnál akkor az anyósom szeretett volna kábel tv, internetet és a párom a nevét adta hozzá , mert õ nem tehette meg, így most mi szívunk, mert az párom nevén van mind a kettõ és most babát várunk és inkább arra költöm a pénzt mert õ fontosabb nekem, de anyósom meg nem kérdezte volna hogy vagy mondta volna hogy mennyetek intézkedni és amennyit kell részletbe fizetni akkor felesbe megoldjuk. Ezért próbáltam volna ide írni.
Anyósotokkal egy ingatlanban laktok? Ha nem akkor az õ gondja, bírósági ítélet után végrehajtó lefoglalhat tulajdonában levõ ingóságokat vagy jelzálogot tehetnek a tulajdonát képezõ ingatlanra.
Így valóban a ti gondotok. Próbáljatok meg részletfizetést kérni. Általában belemennek.

35 hetes terhes vagyok ikrekkel! Eddig minden jól ment, de mostanában már sok a jóslófájásom és nagyon fáj a ott alul is! Ez normális, vagy most már közel a szülés?

Legjobb válasz: Felénk már ilyenkor be szokták fektetni az ikres kismamákat, mert sokkal több a komplikáció lehetõsége. Barátnõm jól érezte magát, nem feküdt be, baj is lett belõle. Nem ijesztegetni akarlak, de az ikerterhesség alapból veszélyeztetett kategória és beszélnék a dokimmal. Sogornõm már a 32. héttõl bent feküdt, pedig nem volt gond, csak az orvosa lelkiismeretes volt: 38. hétre születtek a fiúk, nagyon szép súllyal: 2900 és 3100-al.

Felénk már ilyenkor be szokták fektetni az ikres kismamákat, mert sokkal több a komplikáció lehetõsége. Barátnõm jól érezte magát, nem feküdt be, baj is lett belõle. Nem ijesztegetni akarlak, de az ikerterhesség alapból veszélyeztetett kategória és beszélnék a dokimmal. Sogornõm már a 32. héttõl bent feküdt, pedig nem volt gond, csak az orvosa lelkiismeretes volt: 38. hétre születtek a fiúk, nagyon szép súllyal: 2900 és 3100-al.
Igen ez normális lehet, tested készit fel rá... DE, azért legyél ovatos pihenjél, ha pihenésre elmúlik akkor csak josló. Minden jót 4gyermekes anyuka 36hkm.
Ikrekkel nincs tapasztalatom, de ezt leszámítva azt mondanám hogy normális.
Az a baj, h lehet nincs a kérdezõnek saját orvosa, akkor meg ...rája. Mindenesetre tényleg veszélyeztetett kategória vagy ikrekkel, szerintem mindenképp nézesd meg magad az orvossal/orvosoddal!
A kérdező hozzászólása: Külföldön vagyok terhes, itt nincs saját orvos és sokkal kevesebb a vizsgálat is.Köszi az eddigi válaszokat, akkor még türelmesen várakozom :-)már nem lehet olyan sok hátra
Szia! Nyugi, teljesen normális, már közeledik a nagy nap :-) Sokat pihenj, ne terheld túl magad, ne erõlködj, ne idegeskedj, lazán, nyugodtan, vidáman :-) Én 36. héten szültem (császárral) és nem volt elõtte egyetlen jóslófájásom sem, viszont amikor mentem (többet gyalogoltam), akkor azért eléggé lehúzott a hasam és volt, amikor nagyon nyomott valamelyik baba valamelyik testrészemet (pl. bordát vagy a vesémet).
Szia, azon túl, hogy csatlakozom az elõttem szólókhoz, szeretnék feléd jelezni, hogy ilyenkor már az ikresek már "minden percesnek" számítanak. Nekem az ikreimmel a 28. héttõl fájt ott lent, mert az "A" baba rajta ült a kijáraton. :) Ha megkaptátok a tüdõérlelõt és jó a súlyuk is, akkor dõlj hátra - semmi hajlás, emelés, lépcsõ, stb., mert minden beindíthatja a szülést. sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kedden kell befeküdnöm, megindítják a szülést!Remélem minden rendben lesz!Szurkoljatok nekünk!
Szoritok! 4gyermekes anyuka.

35 hetes terhes vagyok es sok folyadekot iszok de enni nem eszem csak egynap 2-szer de van hogy egyszer akkor se sokat. Eggyszeruen nem vagyok ehes de a pocim oriasi . Normalis ez?

Legjobb válasz: A pocakod mérete jelenleg nem attól függ, hogy mennyit eszel, hanem a baba méretétõl és a magzatvíz mennyiségétõl. Viszont a napi 1, még a 2-szeri evés is kevés. Hiába nem vagy éhes, ha keveset is de enni kell, mert a babának árthatsz. Sajnos van olyan ismerõsöm aki szintén nem evett rendesen, a baba szívverése felment 200 felé így sûrgõségi császárra volt szükség, mert nem az egészségükkel, hanem az alakjával foglalkozott a kismama. Szerencsére semmi bajuk nem lett. Napi háromszori étkezés, még ha kevés is, de muszáj! Jó egészséget és komplikáció mentes szülést! 10 hónapos kislány anyukája

A pocakod mérete jelenleg nem attól függ, hogy mennyit eszel, hanem a baba méretétõl és a magzatvíz mennyiségétõl. Viszont a napi 1, még a 2-szeri evés is kevés. Hiába nem vagy éhes, ha keveset is de enni kell, mert a babának árthatsz. Sajnos van olyan ismerõsöm aki szintén nem evett rendesen, a baba szívverése felment 200 felé így sûrgõségi császárra volt szükség, mert nem az egészségükkel, hanem az alakjával foglalkozott a kismama. Szerencsére semmi bajuk nem lett. Napi háromszori étkezés, még ha kevés is, de muszáj! Jó egészséget és komplikáció mentes szülést! 10 hónapos kislány anyukája
Szio:en 34 hetes kismama vagyok...es en is eves gondokkal kuszkodom...mert egsz 2 ig alig megy le valami a torkomon es az is csak muszajbol...en is rengeteg vizet iszok es gyumolcsot eszem de fott etelt csak akkor eszek ha parom hazaert az pedig mar 6 ora fele van...addig szinte alig van etvagyam...sot hanyingerem van a kajaktol annak ellenere, hogy erzem ures a gyomrom es ennem kellene!!!Szerencsere sok gyumolcsot fogyasztok...neked is ezt ajanlom!!!
Én is 35 hetes vagyok. Azt nem tudom, hogy normális-e, de úgy egy hétig én alig bírtam enni. Nem volt semmi bajom, de pár falat után tele lettem és többnyire egy falatot sem kívántam. Szerencsére nekem elmúlt, már pár napja újra tudok enni rendesen, rendszeresen meg is éhezem. Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de talán segít, hogy nem vagy egyedül ilyen dolgokkal.

Segitséget szeretnék kérni hogy 35 hetes terhes vagyok 2 napja nem mozog a baba és közbe a tejem is elindult! És nagyon lent van a hasam. Akkor ilyenkor beágyazodot vagy még nem?

Legjobb válasz: Bocs, de ha nem mozog a bab, akor miért nem rohansz orvoshoz? Ha meg úgy érted, hogy nem ficánkol, hanem inkább nyomakszik, akkor valószínûleg tényleg beilleszkedett a feje.

Bocs, de ha nem mozog a bab, akor miért nem rohansz orvoshoz? Ha meg úgy érted, hogy nem ficánkol, hanem inkább nyomakszik, akkor valószínûleg tényleg beilleszkedett a feje.
irany a doki!!!
Jézusom! Azonnal orvoshoz, ne itt irogass!!
Azonnal doki!!!!!!
Egyáltalán nem mozog???? Azonnal menj be a kórházba, csinálnak UH-t és kiderül van-e baj! Délután , fõleg este aktívnak kellene lennie...Az nem baj ha van tej, ilyenkor már elõfordul, hogy csorog, de UH KELL az azt is látja , hogy befordult-e fejvégûre a baba, de ha igen még akkor sem biztos, hogy most szülsz! Nekem 26! héten fejvégû volt, koraszülöttnek jósolták , az is lett de 35 héten és egészségesen:) Minden jót:) Menj orvoshoz, ha nem mozog továbbra sem, "piszkáld" meg kicsit , óvatosan ébreszdgesd, kell, hogy mozogjon!!!
Szerintem sürgõsen menj orvoshoz vagy ügyeletre.Ha nem érzed mozogni az nagyon nagy baj is lehet.Nem akarlak megijeszteni, de barátnõm 2 hete így vesztette el a babáját.
egyáltalán nem mozog? nem is nyomakodik?
Egyáltalán nem mozog?Valamennyit kell mozognia.Nekem már a 28-ik héten beágyazódott.Ha a hasad lejjebb ment, akkor igen.Ilyenkor is kell mozognia, csak kevesebbet tud, mert már nincs annyi helye, ha egyáltalán nem érzed mozogni, akkor menj el orvoshoz.
bab=baba akor=akkkor
Bocs az offért, de ha egyáltalán nem mozog én megnézetném. A kisfiam nem mozgott sokat, de minden nap 1-2 alkalommal lehetett érezni, míg meg nem született.
Hú emiatt a kérdés miatt olyan rosszat álmodtam egy barátnõmmel kapcsolatban aki szintén 35 hetes és nem válaszolt egy smsre és azóta semmit nem hallottam róla de mindjárt felhívom. Te meg írd meg hogy jól vagytok e!!!De biztos IGEN!!!!
?
Remélem jól vagytok!
.
Szorítok, hogy minden ok legyen
ha tudsz ird meg minél elõbb mi volt remélem minden ok
A kérdező hozzászólása: Köszöünöm a válaszokat hát elég kicsiket rug!
De dokinál voltál?
Ezek szerint mozog, csak alig érzed?
Örülök, hogy jól vagytok!
Ez most kamuj? Itt aggódunk és kiszúrod a szemünk egy kicsiket rúggal?? Voltál dokinál? Csinált uh-t, nst-t?
egyébként ilyenkor már kell magzatmozgást számolni, és ha megvan a 10 egy nap akkor ok ha nincs akkor fel kell hívni a védõnõt aki azonnal elküld dokihoz.
Nagyon drukkolok hogy minden jó legyen.
Remélem minden rendben!
Remélem minden rendben!
Befordult, beágyazódni a terhesség elején szokott a megtermékenyített petesejt. Irány az orvos!
Nem akarlak elkeseríteni, de az nagyon nem jó, ha egyáltalán nem mozog, akár befordult már, akár nem. Én 34 hetes vagyok és minden nap fordul is, mozog is, csuklik is. Ha nem mozogna, rohannék fejvesztve a kórházba, mert ilyenkor már nagyobb az esély arra, hogy mondjuk rátekeredik a köldökzsinór és elzárja a keringését - ezért mozog kevesebbet, vagy már egyáltalán nem. De ez csak egy példa volt. Szóval szerintem is irány-surány! Aztán írd meg mi a helyzet!!!!!! Minden jót nektek!
Na mi volt a dokinál?
Orvos!
Csatlakozom a többiekhez, irány a doki!
Doki! azonnal, én már igy porul jártam, elveszitettem a babámat, reggel nem mozgott már de már késon volt, 38 hetet be sem toltottem!nagyon szivbol szoritok! és ird meg hogy mi lett
OFF: Utolsó! Megkérdezhetem mi volt a baj? Persze, csak ha elmondod, nem szeretnék tapintatlan lenni, csak kíváncsi vagyok...
Atya ég! Azonnal orvos! Remélem semmi baj és megírja a kérdezõ, hogy mi van!!
Remélem már megjártad a dokit, aki megnyugtatott! :)
Írj, hogy vagytok???
???
Jaj, remélem nincs baj. Én igy voltam, napokig nem éreztem, és bizony halott volt a babám. Sajnos fiatal voltam és nem tudtam hogy ez baj. :( Szoritok!!!
írj mi van!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!