Találatok a következő kifejezésre: 34hetes vagyok. vettem (2 db)

34hetes vagyok. Algopyrint vettem be fogfájásra. Napi 3-at. Fogorvosnál már voltam. Ugye nem árt ez a babának?

Legjobb válasz: Elvileg Algopirynt bevehetsz, nekem is ezt javasolta az orvosom, ha muszáj, akkor ezt szedjem. De a napi 3 kicsit sok, nekem egyet mondtak, azt is csak ha muszáj. Azért ha csak 1-2 napig csináltad, nem hiszem, hogy nagy baj lehet belõle.

Elvileg Algopirynt bevehetsz, nekem is ezt javasolta az orvosom, ha muszáj, akkor ezt szedjem. De a napi 3 kicsit sok, nekem egyet mondtak, azt is csak ha muszáj. Azért ha csak 1-2 napig csináltad, nem hiszem, hogy nagy baj lehet belõle.
nem lesz baj.amelyik gyógyszer szedhetõ, azt nyugodta lehet a megadott mennyiségben szedni.az algopirint , ha jól tudom 4óránként lehet szedni, szóval egy nap 6-ot.és inkább a tabletta, mint esetleg a tartós fájdalomtól a láz.ezt nekem az orvosom mondta.azért menj el fogdokihoz. boldog babavárást , 33hetes kismama
Elméletileg a gyógyszer tájékoztatóra rá van írva de úgy tudom hogy az elsõ 3 hó-ban és az utolsó 3hóban nem ajánlott! Inkább Panadolt szedjél azt kismamák is bármikor szedhetik! De ezen ne rágódj nem hetekig szedted gondolom csak pár alkalommal! Inkább PANADOL azt lehet bármelyik idõszakba!!
Nem lett baja, igaz?

34hetes kis mama vagyok, az utóbbi hónapban azt vettem észre hogy majdnem minden este nagyon erős görcsbe áll a vádlim és reggelre alig tudok rá állni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia, szedsz még magnéziumot? (a 36. hétig lehet szedni)Ha igen lehet, hogy keveset. Én napi 1 béres magnéziumot szedtem az 250mg, plusz még elevitet amiben szintén van 100mg, és nem voltak vádligörcseim, de egy hete már nem szedem. (37 hetes vagyok)

szia, szedsz még magnéziumot? (a 36. hétig lehet szedni)Ha igen lehet, hogy keveset. Én napi 1 béres magnéziumot szedtem az 250mg, plusz még elevitet amiben szintén van 100mg, és nem voltak vádligörcseim, de egy hete már nem szedem. (37 hetes vagyok)
Lefekvés elõtt vegyél be egy magneB6-ot és egy kálcium pezsgõtablettát. De magnéziumot csak a 36. hétig szedhetsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!