Találatok a következő kifejezésre: 34hetes vagyok 2napja a babám (1 db)

34hetes vagyok és 2napja a babám kevesebbet mozog, meg egész lent érzem Öt. Lehet lefordult és ezért?

Legjobb válasz: Szia nekem a babóca 30-ik héttõl lefele fordult,de én nem vettem észre hogy kevesebbet mozgott volna.34 hetessen már a babák többsége lefele van fordulva.Nekem azt mondták hogy a szülés elõtt mozog kevesebbet a baba,de szerintem ez sem isgaz.Én a 41 hétben vagyok,és a babóca ugyanolyan aktív mint volt.Pénteken nekem indítanak szülést már.Szerintem lehet az idõjárástól is,mert nekünk is vannak nyugottabb napjaink.Boldog babavárást!!!!

Szia nekem a babóca 30-ik héttõl lefele fordult, de én nem vettem észre hogy kevesebbet mozgott volna.34 hetessen már a babák többsége lefele van fordulva.Nekem azt mondták hogy a szülés elõtt mozog kevesebbet a baba, de szerintem ez sem isgaz.Én a 41 hétben vagyok, és a babóca ugyanolyan aktív mint volt.Pénteken nekem indítanak szülést már.Szerintem lehet az idõjárástól is, mert nekünk is vannak nyugottabb napjaink.Boldog babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: Lehet, csak azért gondoltam mert érzem én hogy mozog, csak egész mélyen!Neked is bolldog babavárást és könnyü szülést:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Pici "csomó" baloldalt alul, lehet a babát éreztem?

Már megszületett a csöppség, és nosztalgiázok... Kb. 8 hetesen baloldalt hasam alján, petefészek környékén mazsola méretű csomót éreztem, lehet a babóca volt?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!