Találatok a következő kifejezésre: 34. napon az (69 db)

34. napon az endometrium 10 mm? Mire utalhat ez az eredmény?

Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi akiknek ugyan úgy késett/késik és kiderült, hogy sikerült. Beszúrom a görbémet is:

Legjobb válasz: Teszteltél már?

Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem. Már annyit csalódtam, hogy nem akarom még megcsinálni.....
Az endometrium a méhnyálkahártyát jelenti. A beágyazódáshoz min. 7-10 mm vastag kell, hogy legyen. Szurkolok neked!
Pedig a höd fenn van és a méhnyálkahártyád se vékonyodott el.szerintem sikerült, szoritok.
Hát, az én görbém még soha nem volt ilyen. Nagyon késõi ovum volt, de talán sikerült, bár dokinál még nem voltam.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892..
11.13-as, nagyon szép a görbéd, látom van pozi teszted is, gratulálok neked.

Belinkelnétek nekem peteérés nélküli ciklusról görbéket? Hány napos az ilyen ciklus? Én a 34. napon vagyok, de még mindig semmi, sem ovuláció, sem mensi. Kicsit aggódom, hogy mi lehet velem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..

Legjobb válasz: Szerintem 34 napon volt peteeresed! Ajanlom neked a baratcserjet nekem egy ciklus alatt a 34- dik naprol 19-20 dik napra csokentette a peteerest!

Szerintem 34 napon volt peteeresed! Ajanlom neked a baratcserjet nekem egy ciklus alatt a 34- dik naprol 19-20 dik napra csokentette a peteerest!
Bocsi, de én inkább nem linkelek, de elmondhatom, hogy nekem is volt peteérés nélküli ciklusom 34-36 napos körül mozoghat. Ez normális, fõleg, ha gyorgyszert szedtél. Ellustulhatsz petefészkileg ;) nem kell aggódni. Nincs bajod. Ha sokszor elõfordul, akkor a dokid majd kitalál valamit, hogy aktivizálja a petefészked.
Linkelni nem tudok Neked. Annyit megnyugtatásképpen, hogy minden egészséges termékeny nõnek van évente egy-két ilyen ciklusa (mint a tied is). Ha most kezdtél hõmérõzni, akkor épp kifogtál egy ilyet. Ilyenkor a rá következõ ciklusban bármikor kilökõdhet a petesejt, akár már menstruáció alatt, vagy késõbb, vagy a "rendes helyén". Ha ez már a többedik ilyen ciklusod egymást követõen, akkor viszont fordulj orvoshoz, mert ki kell deríteni az okot.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/54e2609a096c01141807d5.. nekem itt a 34-dik napon volt peteeresem!ebben a honapban meg a 20-dik napon!!!minden lehetseges
Kedves utolsó! Nekem is így össze vissza van a peteérésem. Mitõl volt olyan magas a hõd a görbéd végén? Beteg voltál. Nekem már két hete késik és olyan magas a hõm, mint a tied volt. Eddig nem csináltam tesztet, mert nálam ez gyakori, na meg reménykedem, hogy nem is fog megjönni. A magas hõ utalhat terhességre is nem?
Igen utalahat terhessegre!Nekem a mult honap volt az elso homeros honapom es peteeres utan meg 36, 9-re is felugrott!hol mered a hodet?felraknad a gorbed
12:31-es vagyok. Ha jól tudom, akkor a peteérésnél leesik a hõ, majd megemelkedik. Ha magasan marad a hõ, az lehet terhesség. Ahogy így a görbémet nézem, nem is volt peteérésem... itt a görbe... bár ma megjött :( Amúgy napközben, meg esténként elég rosszul voltam, lehet, hogy valami nyavalyát küzdött le a szervezetem, vagy a beágyazódás nem volt sikeres. Ki tudja? Na mindegy, majd jön a baba, amikor akar :D http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1bc9deb3eb763e38c934.. Ja én mindig szájban mérem a hõm, digitális hõmérõvel n7-hn7 között. Eleinte hónaljban mértem, de akkor nagyon béna eredményeket hozott.

Lehetek terhes? Ma vagyok a 40. napomon.34. napon volt egy napig tartó barna pecsételés (nagyon kevés), és azóta semmi. Ciklusomra nem lehet adni, mert 28-tól, 38 napig produkáltam eddig (az utolsó 38 napos volt)

Kedden csináltam egy tesztet, de sajnA NEGATÍV. Néha szurkál a pocim, felpuffadok és a melleim is érzékenyek (ez mensi el?tt is szokott lenni). Szerintetek? elég el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy korai volt a teszt. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelj újra reggeli vizeletbõl. Szorítok neked! :)

Elképzelhetõ, hogy korai volt a teszt. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelj újra reggeli vizeletbõl. Szorítok neked! :)

A 3. Clostis adagon vagyok túl, még nem jött meg. Az első után 33. napra, a második után 34. napra jött meg. A harmadiknál is hasonlóra számíthatok? Kb. Hány nap elteltável reménykedhetek, hogy nem fog megjönni?

A Closti valamelyest normalizálja a ciklust?

Legjobb válasz: A Closty nem ciklusbeállításra van, hanem peteérésre pont 14 napra. Én szedem mellette a Norcolutot pont azért h ha megjönne akkor pont 28 napra jöjjön meg, mert nekem is hosszú ciklusaim voltak.Viszont terhes is maradhat az ember mellette.Amit szeretnék én is.

A Closty nem ciklusbeállításra van, hanem peteérésre pont 14 napra. Én szedem mellette a Norcolutot pont azért h ha megjönne akkor pont 28 napra jöjjön meg, mert nekem is hosszú ciklusaim voltak.Viszont terhes is maradhat az ember mellette.Amit szeretnék én is.

Ha a 20. napon van az ovulációm, akkor a mensim is majd annyit fog késni? Szóval a 34. napon fog megjönni?

Mert eddig 28 napos ciklusaim voltak....

Legjobb válasz: Szia! Ovulációs tesztbõl tudod hogy ekkor lesz vagy volt az ovulációd? Ha ekkor volt akkor 14 napra rá jön meg. A luteális szakasz mindig 14 nap. :-)

Szia! Ovulációs tesztbõl tudod hogy ekkor lesz vagy volt az ovulációd? Ha ekkor volt akkor 14 napra rá jön meg. A luteális szakasz mindig 14 nap. :-)
Igen, jól gondolod.

Szoptatok még egy nap 2-3x! Nem védekezünk, szeretnénk még egy babát! Ma van a 34. nap, csináltam már tesztet 2 napja, az nega lett! Mikor teszteljek újra?

Reménykedjek vagy lehet, hogy csak még ennyire rendszertelen?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? egyáltalán nem biztos, hogy van peteérésed, függetlenül, hogy menstruálsz.

Mennyi idõs a babád? egyáltalán nem biztos, hogy van peteérésed, függetlenül, hogy menstruálsz.
Nem sok TEHÉN van már??? MIVAN???
Állj már le! Örülj a babádnak akit még csak szoptatsz! Fogadd el, hogy negatív a teszt és gondoskodj a gyermekedrõl inkább, ne pedig azon lovagolj hogy kell egy másik!
Hm, ha még szoptatsz, tényleg nem lenne jó egy újabb baba, de rádbízom. A számolt "mensi" elsõ napján (vagy bármelyikén, mindegy) reggeli vizeletbõl csinálj egyet. De lehet, hogy a szervezeted addig nem is enged újra teherbe esni, míg szoptatsz.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de az ilyen válaszra nem vagyok kiváncsi!Biztos kárörvendõ vagy!Örülök a babámnak és, hogy szopizik!Pint ezért szeretnénk még egy babát! Te aki ezt valószínûleg nem érted, csak sajnálni tudlak!
hány naposak a ciklusaid?beállt már rendesen a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 14, 5 hónapos a babám, nem sok tehén van már, inkább csak lelkileg kell Neki.A ciklusaim nem rendszeresek, de a terhesség elött se volt az!
A kérdező hozzászólása: Bocsi!:) tejem van már!

26-34 nap között változik a ciklusom, a 32. napon vagyok, még semmi. Szerintetek lehet baba? Csináljak tesztet, vagy várjam meg az 1 hetes késést a 28 naptól számolva?

Az elmúlt hónapokban 28-30 napra jött meg, tavaly nyáron volt 4 hónap amikor 31 naposak voltak a ciklusaim. A ciklusom 10.-11.-12. napján és 17.-18. napján voltunk együtt a párommal. Lehet baba?

Legjobb válasz: Ha nem jön meg a nemvárt napra, akkor másnap már csinálhatsz is tesztet, mert akkor általában már kis zsokta mutatbi, ha baba van:)

Ha nem jön meg a nemvárt napra, akkor másnap már csinálhatsz is tesztet, mert akkor általában már kis zsokta mutatbi, ha baba van:)
Ahogy látom inkább 31 naposak max!Szerintem már csinálhatsz tesztet! Reggeli elsõ pisibõl, 10es érzékenységû teszttel!Ha van baba, mutatni fogja! Majd írd meg az eredményt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ma 33. nap, még mindig semmi. Holnap elmegyek venni tesztet, és szerda reggel megcsinálom, ha addig se jön meg. Köszi hogy bíztattok, jól esik :)
A kérdező hozzászólása: 34. nap és megjött :( Mire eldöntöm, hogy most már tuti nem csak késik, és elmegyek venni tesztet mindig megjön :( Vagy a tesztet megcsináltam és negatív majd másnap megjött. Azért köszi a biztatást, majd legközelebb.
2 vagyok! Hát sajnálom, de majd legközelebb! Amúgy nekem is így szokott lenni!:)

Néhány hónapja 34 napra jön meg a vérzésem, ez azt jelenti hogy későbbre tolódott a peteérés? Ha igen, akkor miért mutatott az ovumikroszkóp páfrányokat a 14. -15. napon?

Legjobb válasz: nem biztos, hogy a pé-d tolódott ki, az is lehet, hogy hosszabb lett a luteális fázisod valamiért de az is lehet, hogy a 14-15 napokon csak próbálkozott a szervezeted és nem akkor volt ovud, hanem késõbb

nem biztos, hogy a pé-d tolódott ki, az is lehet, hogy hosszabb lett a luteális fázisod valamiért de az is lehet, hogy a 14-15 napokon csak próbálkozott a szervezeted és nem akkor volt ovud, hanem késõbb

Az utolsó 2 hónapban 34 napra jött meg a mensim. Előtte 28-30 napra. Akkor most kb mikorra ne várjam?

Most vagyok a 32. napon.Nagyon szeretnénk már babát!Kb mikor teszteljek?

Legjobb válasz: most vagy jön egy még hosszabb ciklus, esetleg 36 napos, vagy az is lehet, hogy lassan visszaáll az eredetire. ha nem akarsz feleslegesen csalódni, akkor vársz még pár napot

most vagy jön egy még hosszabb ciklus, esetleg 36 napos, vagy az is lehet, hogy lassan visszaáll az eredetire. ha nem akarsz feleslegesen csalódni, akkor vársz még pár napot
A kérdező hozzászólása: Ó, hát köszi a választ!Még hosszabb ciklus? Nem is gondoltam volna...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!