Találatok a következő kifejezésre: 34. hetes vagyok, mit jelent, hogy (3 db)

34. hetes terhes vagyok, mit jelent, hogy hátsó tapadású a baba? Lehet, hogy ez miatt van pici hasam? Nagyon zavaró, hogy mindenki ájuldozik, hogy milyen picsi. Senki nem akarja elhinni, hogy májusban szülök.

Legjobb válasz: Szia! Gondolom az UH-n látják és Te is látod, hogy a baba szépen fejlett, nem kisebb annál, mint amilyennek lennie kell. A többivel ne foglalkozz. Én elvileg 2 héten belül szülök, és mindenki rámcsodálkozik, hogy nincs is olyan nagy pocakom. Ez alkati dolog, hogy kinek mennyire látszik és milyen formájú, vagy épp mekkora a pocakja. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek!

Szia! Gondolom az UH-n látják és Te is látod, hogy a baba szépen fejlett, nem kisebb annál, mint amilyennek lennie kell. A többivel ne foglalkozz. Én elvileg 2 héten belül szülök, és mindenki rámcsodálkozik, hogy nincs is olyan nagy pocakom. Ez alkati dolog, hogy kinek mennyire látszik és milyen formájú, vagy épp mekkora a pocakja. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek!
Szia! Ha a babával minden rendben, akkor semmi gond. Nekem a héten kijelentette egy rég nem látott ismerõs, hogy már mekkora a hasam, mire én, hogy persze, hiszen már május nincs olyan messze, erre közölte, hogy akkor egyáltalán nem nagy, de egy hónap alatt is még sokat nõ. Na mondom remek. Egyébként hidd el, ez rendkívül alkatfüggõ, lényeg, hogy Te is ás a pici is egyészséges legyen! Üdv: 32 hetes kismama
Szia! Ááá, ne aggódj! Én és a barátnõm mindketten májusban szülünk, és tök más jellegû és más méretû a pocakunk, ez nem jelent semmit! Egyébként nekem is hátsó fali a lepény, de a doki azt mondta ez nem baj, az picit rosszabb, ha a méhszájnál tapad....stb. Nekem pl. nagyobb a pocakom (nem orbitális), hegyesebb, a barátnõmé meg inkább szétterülõbb, anyukám szomszédja szintén májusban szül, neki meg alig van. Mégis mindhárom esetben a baba jól fejlõdik, mindannyiunknál a korának megfelelõ érettségû és méretû a baba. Ez nem ettõl függ. Egyikünk sem egyforma, hát hogy lehetne egyformán nagy pocakunk! :) Sõt! Nagyobb, hegyesebb pocakkal még közlekedni is nehézkesebb, meg fordulni egyet az ágyban! Én már csak tudom... :)
Az, hogy hátsó falon tapadt, az nagyon jó, örülj neki, mással ne törõdj.Nem vagyunk egyformák, de ezt gondolom hallottad egy párszor.Boldog babavárást!
Szia! Az én babám teljesen jól fejlõdik, átlagos méretû, nekem is azt mondták többen is, hogy nem túl nagy a pocakom. Én jelenleg 31 hetes vagyok, tegnap összefutottam egy 5 hónapos kismamával, neki is akkora volt, mint nekem. De nem aggódom, mert minden rendben a babámmal. Te se aggódj! :)

34 hetes vagyok. A doki azt írta a papíromra, hogy kop-4. Ez mit jelent?

Azzal tisztában vagyok, hogy lenn van a feje, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi id?m lehet még a szülésig. Állítólag kicsit el vagyok számolva (a doki szerint). A baba már 2500g. Kicsit be vagyok pánikolva, mert úgy érzem, hogy még nem készültem fel.

Legjobb válasz: Semmi gond.Ne pánikolj.A babád súlya jó.Nem tudnak pontosan mérni.+-500grammot tévednek. Elsö baba?? Ne aggódj.Kivárja az idejét.Lényeg a szüléstöl ne félj,legyél vele tisztában,hogy fa´jni fog,de ki lehet bírni.Èn nem féltem a lányommal sem,de most sem.Nem is kell.Ìgy is úgy is kibújik... :) Ha félsz pánikolsz a babának az nem jó. Minden rendben lesz!!! 24 hós,és 35 hetes km.

Semmi gond.Ne pánikolj.A babád súlya jó.Nem tudnak pontosan mérni.+-500grammot tévednek. Elsö baba?? Ne aggódj.Kivárja az idejét.Lényeg a szüléstöl ne félj, legyél vele tisztában, hogy fa´jni fog, de ki lehet bírni.Èn nem féltem a lányommal sem, de most sem.Nem is kell.Ìgy is úgy is kibújik... :) Ha félsz pánikolsz a babának az nem jó. Minden rendben lesz!!! 24 hós, és 35 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Szia! Második baba és császáros lesz, talán épp ezért félek annyira... De még úgy éreztem van bõven idõm mindenre, most meg a nyakamba szakadtak a gondok.

Méhszájértéknek 3001-et írt be a doki. ez mit jelent? Eddig 3000 volt azt tudom hogy zártat jelent.34/35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A 3001 azt jelenti, hogy a belsõ méjszájad egy ujjnyira nyitva, bár én laikus vagyok, de azt gondolnám hogy a belsõ nyitva akkor a külsõ és középsõnek is nyitva kell leni, de ez csak az én véleményem

A 3001 azt jelenti, hogy a belsõ méjszájad egy ujjnyira nyitva, bár én laikus vagyok, de azt gondolnám hogy a belsõ nyitva akkor a külsõ és középsõnek is nyitva kell leni, de ez csak az én véleményem
A kérdező hozzászólása: én is itt vesztettem el a fonalat :-)hogy akkor ez most hogy van :-)
Nekem is ez az értékem. Én láttam is az ultrahangon, hogy ez hogy is néz ki! :) Kívül és középen tényleg zárt, majd onnan nyílik szép fokozatosan, befelé egyre szélesebb, belül van 1 ujjnyira nyitva. Olyan, mint egy tölcsér! :)
A kérdező hozzászólása: HÛ! :-) sosem hallottam még így. ez végül is logikus mert a baba súlya "nyomja" szét, ha sokat van valaki függõlegesben. Tehát magyarul elkezdett kinyílni a méhszájam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!