Találatok a következő kifejezésre: 34. hetes vagyok, mit jelent, (8 db)

34 hetes vagyok. Mit jelent ha fehérjét találtak a vizeletben?

Le kell adnom egy ujabb adagot. Azt mondták lehet,hogy belekerült egy kis hüvelyváladék. De mi van ha a másodikban is találnak? Egyébként minden eredményem jó,a vérnyomásom tökéletes.

Legjobb válasz: Nekem a 30. heten talaltak, kétnaponta hordtam mintát, és nem egész két héten belul magátol kitisztult. Tolem rogton az ételeket kérdezték, arra gondolok, pici sonkát ettem karácsonykor, lehet, hogy túl sos volt. Onnet kezdve csak diétás sóval foztem:) A magas vérnyomást kb. 4héttel késobb vettuk észre, de fehérjém tobbszor nem volt. Nem feltétlenul jelent rosszat, tényleg lehet huvelyváladék, vagy esetleg felfázás, csak figyelni kell rá.

Nekem a 30. heten talaltak, kétnaponta hordtam mintát, és nem egész két héten belul magátol kitisztult. Tolem rogton az ételeket kérdezték, arra gondolok, pici sonkát ettem karácsonykor, lehet, hogy túl sos volt. Onnet kezdve csak diétás sóval foztem:) A magas vérnyomást kb. 4héttel késobb vettuk észre, de fehérjém tobbszor nem volt. Nem feltétlenul jelent rosszat, tényleg lehet huvelyváladék, vagy esetleg felfázás, csak figyelni kell rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak megijedtem, mert az egyik ismerõsnek rögtön ez volt a reakciója, hogy ha a másodikban is lesz akkor befektetnek...

34 hetes vagyok. A doki azt írta a papíromra, hogy kop-4. Ez mit jelent?

Azzal tisztában vagyok, hogy lenn van a feje, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi id?m lehet még a szülésig. Állítólag kicsit el vagyok számolva (a doki szerint). A baba már 2500g. Kicsit be vagyok pánikolva, mert úgy érzem, hogy még nem készültem fel.

Legjobb válasz: Semmi gond.Ne pánikolj.A babád súlya jó.Nem tudnak pontosan mérni.+-500grammot tévednek. Elsö baba?? Ne aggódj.Kivárja az idejét.Lényeg a szüléstöl ne félj,legyél vele tisztában,hogy fa´jni fog,de ki lehet bírni.Èn nem féltem a lányommal sem,de most sem.Nem is kell.Ìgy is úgy is kibújik... :) Ha félsz pánikolsz a babának az nem jó. Minden rendben lesz!!! 24 hós,és 35 hetes km.

Semmi gond.Ne pánikolj.A babád súlya jó.Nem tudnak pontosan mérni.+-500grammot tévednek. Elsö baba?? Ne aggódj.Kivárja az idejét.Lényeg a szüléstöl ne félj, legyél vele tisztában, hogy fa´jni fog, de ki lehet bírni.Èn nem féltem a lányommal sem, de most sem.Nem is kell.Ìgy is úgy is kibújik... :) Ha félsz pánikolsz a babának az nem jó. Minden rendben lesz!!! 24 hós, és 35 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Szia! Második baba és császáros lesz, talán épp ezért félek annyira... De még úgy éreztem van bõven idõm mindenre, most meg a nyakamba szakadtak a gondok.

34. hetes terhes vagyok, mit jelent, hogy hátsó tapadású a baba? Lehet, hogy ez miatt van pici hasam? Nagyon zavaró, hogy mindenki ájuldozik, hogy milyen picsi. Senki nem akarja elhinni, hogy májusban szülök.

Legjobb válasz: Szia! Gondolom az UH-n látják és Te is látod, hogy a baba szépen fejlett, nem kisebb annál, mint amilyennek lennie kell. A többivel ne foglalkozz. Én elvileg 2 héten belül szülök, és mindenki rámcsodálkozik, hogy nincs is olyan nagy pocakom. Ez alkati dolog, hogy kinek mennyire látszik és milyen formájú, vagy épp mekkora a pocakja. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek!

Szia! Gondolom az UH-n látják és Te is látod, hogy a baba szépen fejlett, nem kisebb annál, mint amilyennek lennie kell. A többivel ne foglalkozz. Én elvileg 2 héten belül szülök, és mindenki rámcsodálkozik, hogy nincs is olyan nagy pocakom. Ez alkati dolog, hogy kinek mennyire látszik és milyen formájú, vagy épp mekkora a pocakja. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek!
Szia! Ha a babával minden rendben, akkor semmi gond. Nekem a héten kijelentette egy rég nem látott ismerõs, hogy már mekkora a hasam, mire én, hogy persze, hiszen már május nincs olyan messze, erre közölte, hogy akkor egyáltalán nem nagy, de egy hónap alatt is még sokat nõ. Na mondom remek. Egyébként hidd el, ez rendkívül alkatfüggõ, lényeg, hogy Te is ás a pici is egyészséges legyen! Üdv: 32 hetes kismama
Szia! Ááá, ne aggódj! Én és a barátnõm mindketten májusban szülünk, és tök más jellegû és más méretû a pocakunk, ez nem jelent semmit! Egyébként nekem is hátsó fali a lepény, de a doki azt mondta ez nem baj, az picit rosszabb, ha a méhszájnál tapad....stb. Nekem pl. nagyobb a pocakom (nem orbitális), hegyesebb, a barátnõmé meg inkább szétterülõbb, anyukám szomszédja szintén májusban szül, neki meg alig van. Mégis mindhárom esetben a baba jól fejlõdik, mindannyiunknál a korának megfelelõ érettségû és méretû a baba. Ez nem ettõl függ. Egyikünk sem egyforma, hát hogy lehetne egyformán nagy pocakunk! :) Sõt! Nagyobb, hegyesebb pocakkal még közlekedni is nehézkesebb, meg fordulni egyet az ágyban! Én már csak tudom... :)
Az, hogy hátsó falon tapadt, az nagyon jó, örülj neki, mással ne törõdj.Nem vagyunk egyformák, de ezt gondolom hallottad egy párszor.Boldog babavárást!
Szia! Az én babám teljesen jól fejlõdik, átlagos méretû, nekem is azt mondták többen is, hogy nem túl nagy a pocakom. Én jelenleg 31 hetes vagyok, tegnap összefutottam egy 5 hónapos kismamával, neki is akkora volt, mint nekem. De nem aggódom, mert minden rendben a babámmal. Te se aggódj! :)

34 hetes vagyok eddig volt "előtejem" de már 3-4 napja semmi eléggé fáj a bal mellem a jobb nem ez mit jelent?

Legjobb válasz: lehet hogy mellgyulladás miatt fáj a bal..említsd meg az orvosnak, hogy ez történt.

lehet hogy mellgyulladás miatt fáj a bal..említsd meg az orvosnak, hogy ez történt.

34 hetes vagyok, szex után pár csepp vér jött a hüvelyemből? Ez mit jelent? Nem fáj semmim, a szex is jó volt.

A terhességem eddig is rendben volt, volt egy kis hüvelygomba, de már elmúlt, kaptam rá kúpot. Babám mocorog rendesen azóta is. Csak megijedtem kicsit, remélem nem csináltunk semmi rosszat. Meddig szabad szeretkezni?

Legjobb válasz: Leht, hogy a hüvelyfal sérült csak meg egy kicsit, szerintem most egy kis ideig hanyagoljátok, nézd meg vérezgetsz-e még késõbb is, ha nem valószínûleg csak a hüvelynyálkahártya sérülhetett, de ha aggódzs, persze majd irány a doki bácsi és mutasd meg! Boldog babavárást! ui: most a hétvégére szerintem tényleg szüneteltessétek!

Leht, hogy a hüvelyfal sérült csak meg egy kicsit, szerintem most egy kis ideig hanyagoljátok, nézd meg vérezgetsz-e még késõbb is, ha nem valószínûleg csak a hüvelynyálkahártya sérülhetett, de ha aggódzs, persze majd irány a doki bácsi és mutasd meg! Boldog babavárást! ui: most a hétvégére szerintem tényleg szüneteltessétek!
sztem is csak megsértette a hüvelyfalat, de semmiképpen ne szeretkezzetek mostantol.inkäbb maradjon az oräl...de tényleg.ilyenkormär veszelyes szexelni!akärmikor beindithatja a szülést..mégha nem is maga a szex, de az orgazmustol is megindulhat.mivel a méhed összehuzpdik!boldog babaväräst!kisfiam 6 honapos:)
Szia én is pont így jártam, hétfõn voltam végette orvosnál.Eltiltott az orvos a szextõl.Nálam az a gond hogy nagyon lent van a babuci már.Az orvos megnézte a hüvelyemet de semmi sérülés nem volt rajta ami a vérzéssel összefüggött.Feltételezte hogy az orgazmus hatására valami hajszálér elpattant, de amúgy nálam is minden ok.Fel a fejjel már nem sok van hátra valahogyan kibírjuk!!!!Boldog babavárást!!!34 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Megnyugodtam már. Nem vérzek, csak néhány csepp volt tulajdonképpen, de elég ahhoz, hogy megijedjek. Inkább nem szexelünk, nem kockáztatok, már nincs sok hátra a szülésig. Mégegyszer köszi a válaszokat.
Az elsõ vérzésem nekem is szex után jelentkezett 29 hetesen, én azonnal rohatnam a kórházba ügyeletre. Bent is fogtak 1 hétre, infúzióra. Aztán a következõ már alvás közben volt, 33 hetesen, persze megint rohanás, megint bent akartak fogni, de inkább itthon feküdtem. Nekem lent van a méhlepény, és a baba is, valószínü nyomja és elpattan egy hajszálér. El lettem tiltva a szextõl, és gondolom a babád neked is fontosabb, mint a szex. Nekem is õrült módon hiányzik, de nem kívánok koraszülni. És hozzáteszem, erre nem megoldás irányodan az orális szex sem, mert az orgazmus váltja ki a méhösszehúzódást és ezáltal a vérzést is. Godnolom nem akarod, hogy leszakadjon a méhlepényed idõ elõtt... Szóval kicsit bírni kell, ez van.. De szerintem jobb félni mint megilyedni. És vérzéssel sosem szabad játszani, ha csak egy csepp is menni kell, sosem tudni, hogy miért van. nekem is azt mondták, akár egy csepp vérrel is bentfognak már, nehogy már othon vérezzek el, ha gond van!!

Méhszájértéknek 3001-et írt be a doki. ez mit jelent? Eddig 3000 volt azt tudom hogy zártat jelent.34/35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A 3001 azt jelenti, hogy a belsõ méjszájad egy ujjnyira nyitva, bár én laikus vagyok, de azt gondolnám hogy a belsõ nyitva akkor a külsõ és középsõnek is nyitva kell leni, de ez csak az én véleményem

A 3001 azt jelenti, hogy a belsõ méjszájad egy ujjnyira nyitva, bár én laikus vagyok, de azt gondolnám hogy a belsõ nyitva akkor a külsõ és középsõnek is nyitva kell leni, de ez csak az én véleményem
A kérdező hozzászólása: én is itt vesztettem el a fonalat :-)hogy akkor ez most hogy van :-)
Nekem is ez az értékem. Én láttam is az ultrahangon, hogy ez hogy is néz ki! :) Kívül és középen tényleg zárt, majd onnan nyílik szép fokozatosan, befelé egyre szélesebb, belül van 1 ujjnyira nyitva. Olyan, mint egy tölcsér! :)
A kérdező hozzászólása: HÛ! :-) sosem hallottam még így. ez végül is logikus mert a baba súlya "nyomja" szét, ha sokat van valaki függõlegesben. Tehát magyarul elkezdett kinyílni a méhszájam...

34 hetes kismama vagyok. A mellbimbó udvaron apró pici szemölcs szerű dolog jelent meg. Ezzel mit lehet kezdeni?

Ez a pár kis szemölcs minda két mellemen van és olyan gombost? hegynyi,és 1-2 mm-es lehet. A terhesség alatt jött ki.

Legjobb válasz: Szia. Nekem is van ilyen, több is. Azt nem tudom, hogy mitõl van, de nekem leszáradt, és leesett. Most is van 2-3 db. Üdv 27 hetes kismama

Szia. Nekem is van ilyen, több is. Azt nem tudom, hogy mitõl van, de nekem leszáradt, és leesett. Most is van 2-3 db. Üdv 27 hetes kismama
Szia! Nekem is voltak és vannak, de ez állítólag ez a terhességgel összefügg. Idõvel leszárad és lepotyog. Ne aggódj. Jó babavárást. Adri

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!