Találatok a következő kifejezésre: 34. hetes kb 3 napja (2 db)

34. hetes vagyok, kb 3 napja naponta többször is föleg délután és esti órákban, mensi szerű fájásaim vannak, de ugyanúgy még a combombbol is kimegy az erő. És a csontjaim is iszonyúan fájnak ott lennt. Ez utalhat valamire?

Hamarabbi szülés, vagy könnyebb :), vagy nehezebb....:(

Legjobb válasz: Szia.Szerintem csak kezd beilleszkedni a baba és tágulni a medencéd felkészül a szervezet a szülésre.Kicsit korai lenne még szûlni úgy hogy pihenny sokat .Ebben a melegben elõfordulhat vaklárma de szülés is úgy hogy pihengess.

Szia.Szerintem csak kezd beilleszkedni a baba és tágulni a medencéd felkészül a szervezet a szülésre.Kicsit korai lenne még szûlni úgy hogy pihenny sokat .Ebben a melegben elõfordulhat vaklárma de szülés is úgy hogy pihengess.

Normális hogy a nap végén ugy érzem hogy iszonyatosan fáj a szeméremcsontom és még ülni is rossz? Amúgy 34 hetes kismami vagyok, és már kb.3 hete érzem. Igaz hogy nem minden nap, de elég gyakran.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.

Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.
Szia! Én már a terhesség kb.27. hete óta érzem a szeméremcsontomat, fõleg, ha egy kicsit jobban megerõltetem magam, ülés-fekvés után szinte alig bírok lábra állni.Én is úgy gondolom, h ez természetes, a baba feszíti szét a csontokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!