Találatok a következő kifejezésre: 34. hetes eddig (19 db)

Számítás szerint 36hetes terhes vagyok, de a tegnapi ultrahang alapján csak 34 hetes, eddig csak 3-4 nap volt a lemaradása. Akivel hasonló történt leírná, hogy hogyan alakult a terhessége hátralévő ideje?

Legjobb válasz: Én is tegnap voltam uh-n, nálunk a baba kar és combcsontja van lemaradva 1-2 héttel( ez 2mm eltérést jelent....szóval akár elmérés is lehet)..nem azt mondtam, hogy nyugodtan jöttem haza, de nekem azt mondta este a szülésznõm, hogy valószínûleg csak annyit jelent, hogy nem lesz modellalkat, hanem inkább kis puffancs lesz..amúgy mi 3170 grammok vagyunk már..jó nagyok:) Ja és a betöltött 36. héttõl nem számít korababának..

Én is tegnap voltam uh-n, nálunk a baba kar és combcsontja van lemaradva 1-2 héttel( ez 2mm eltérést jelent....szóval akár elmérés is lehet)..nem azt mondtam, hogy nyugodtan jöttem haza, de nekem azt mondta este a szülésznõm, hogy valószínûleg csak annyit jelent, hogy nem lesz modellalkat, hanem inkább kis puffancs lesz..amúgy mi 3170 grammok vagyunk már..jó nagyok:) Ja és a betöltött 36. héttõl nem számít korababának..
A kérdező hozzászólása: A picur méretei:BDP:85, AC:315, FL:62, a sulya kb:2400g.A méhszájvizsgálat eredményéhez pedig azt írta sz orvos, hogy 3111.
Én kérdeztem a picike méreteit! Szia! Nekünk ezek a méreteink voltak a 34.héten(utolsó mensitõl 34+3 ) BPD: 88 mm Femur: 72 mm AC: 319 mm OFD: 112 mm BS: 2800 gr Méhszáj: 2100 Grs.: 34

34 hetes vagyok. Eddig 12 kilót híztam mennyit fogok még?

Azt hallottam,hogy az utolsó hetekben még fel jön pár kiló? Ti mennyit híztatok ennyi id?sen és mennyi lett a végére?

Legjobb válasz: Ha eddig csak ennyit hiztál akkor ezután sem fogsz már sokat. Még van 6 heted és ha 34 hét alatt csak ennyit szedtél fel akkor az nem sok. Én ennyi idõsen mér 18kg-ot szedtem fel, pedig nagyon vékony alkat voltam, most a 38. hétben pedig összesen 22kg van rajtam.

Ha eddig csak ennyit hiztál akkor ezután sem fogsz már sokat. Még van 6 heted és ha 34 hét alatt csak ennyit szedtél fel akkor az nem sok. Én ennyi idõsen mér 18kg-ot szedtem fel, pedig nagyon vékony alkat voltam, most a 38. hétben pedig összesen 22kg van rajtam.
én az utolsó hónapban még legalább 5 kilót szedtem fel :( szerintem változó lehet. sokan mondják, hogy az utolsó hónapban még sok jöhet fel, de lehet, hogy annak egy jelentõs része csak víz, meg a baba. Õ az utolsó hónapban sokat gyarapodik, akár egy-másfél kilót is.
Biztos érzed, már nem tudsz úgy enni sem, többször keveset, és tényleg keveset, ha így van sztem max 1-2 kg, az meg még belefér, ne aggódj, minden jót!!
Szia, Én is 34 hetes vagyok 13 kg-mal.Engem sokan lenéznek ez miatt, hogy milyen sok.Nem értem az embereket, és ha 30 lenne akkor mi lenne? Szemétség ezzel szekálni egy állapotos nõt, úgyis nekem kell majd oflgoznom, hogy újra formába legyek.Remélem nem szedek fel túl aokat.18-ig meg szeretnék állni.

33-34 hetes kismamik, mennyit hiztatok eddig? Vizesedtek már? Mekkora a pocakotok?

Legjobb válasz: En egyaltalan nem vizesedem. Eddig +6kgot sikerult felszednem, es a pocim sem nagy, 99cm:) Egyebkent kisfiut varok:) 34hkm

En egyaltalan nem vizesedem. Eddig +6kgot sikerult felszednem, es a pocim sem nagy, 99cm:) Egyebkent kisfiut varok:) 34hkm
Sziasztok! Én ugyan 35 hetes vagyok.... de vizesedni csak akkor vizesedik fel kicsit a lábam, ha egész nap talpon vagyok, amúgy nem. Hízni nem híztam semmit. A pocim pedig hatalmas. Kisfiú lesz, hegyes is, ezért tûnik óriásinak.
Sziasztok! Én 16kilót híztam eddig, most vagyok 62kg.Szerencsére nem vizesedek.A pocim 103cm.Remélem nem nagyon nõ már, mert attól tartok szét fogok durranni :-D Egyébként én is fiút várok :-) Boldog babavárást Mindenkinek! 34hkm
Sziasztok!Én 33 hetes vagyok.Mostanában kezdem észre venni hogy a lábfejem dagad.A kedvenc cipõm kezd szorítani.Hízni 10 kilót híztam eddig.A pocakom 104 centi.Mások szerint nem nagy, de engem már sok dologban kezd gátolni. :)
Sziasztok. 32+3 hetes vagyok. Csak a labam szokott dagadni foleg ha minnel tobbet talpon vagyok. 30 hetesen jartam plusz 12kg.nal (65kg) es akkor volt 101cm a pocim. Jovo heten merjuk legkozelebb. Sztem is es az ismeroseim szerint is eleg nagy a pocakom. Egyebkent nekem is kisfiam lesz. Boldog babavarast nektek.
34+5 vagyok ma. És már majdnem 10 kilót híztam. Vizesedni nem vizesedek szerencsére, nincs rá hajlamom. 98 centis a hasam, ami szerintem nem hatalmas annyira. Remélem a baba sem lesz az :D Kislányt várunk.
Szia 34 hetes vagyok eddig 9 kilót híztam a pocakom nagyobb az átlagnál :D Kislány lesz. Nem nagyon vizesedek.


34 hetesek hogy vagytok? én nagyon kész vagyok. Napi 2szer 10km buszozás 3 évessel oviba . Stb úgy érzem főleg este hogy nem bírom már végig csinálni túl lennék rajta. Ja és még most készül a közös gyerekszoba eddig nagyobb nálunk volt. :@

Legjobb válasz: szia, én 33 hetes vagyok, 15 hónapos babával, a múlt héten alig bírtam járni mert mindig fájt az alhasam, és estére naaagyon fáradt voltam, de most már sokkal jobb, valahogy elmúlt az egész és új eröre kaptam. amikor a kicsi alszik akkor próbálok pihenni, minden nap kicsit takarítani, fözni stb. de nagyon kell a pihenés, úgy érzem.

szia, én 33 hetes vagyok, 15 hónapos babával, a múlt héten alig bírtam járni mert mindig fájt az alhasam, és estére naaagyon fáradt voltam, de most már sokkal jobb, valahogy elmúlt az egész és új eröre kaptam. amikor a kicsi alszik akkor próbálok pihenni, minden nap kicsit takarítani, fözni stb. de nagyon kell a pihenés, úgy érzem.
Szia!Én most már sokat pihenek igaz eddig nem tettem (elsõ baba), sajnos hétfõn derült ki hogy 2111-es a méhszájam ezért magnézium és fekvés, szoktam görcsölni meg fáj a hüvelyem is és ma már keményedtem is mire megfõztem, kicsit be vagyok tojva de remélem kihúzzuk még legalább 2 hétig. A ruhákat már kimostam, kivasaltam minden kész, a kórházi csomag is bepakolva. Csak takarítanom kellene még de azt majd a párommal pénteken.Sajnos egyedül már nem birok hatalmas a pocakom. üdv 34+3hkm.

34 hetes kismamák! Mennyit híztatok eddig? Nekem a 30. héten sokallta a szülésznő a 7 kg-t.

Legjobb válasz: rajtam is ennyi van, mindenki meg van vele elégedve. 29+5 hetes

rajtam is ennyi van, mindenki meg van vele elégedve. 29+5 hetes
Ez egy kalkulátor angol oldalon probáljátok ki:) Én 34-hetes kismama vagyok 153 magas és eddig 13kg híztam 56-rók indultam mondjuk nekem pontosan 13, 6kg hízást írt az oldal eddig bejött.
Nagyon buta lehet a szülésznõ ha 7 kg-ot sokallt. Vagy egy anorexiás tyúk. Én 34 hetes vagyok és 10, 5 kg-ot híztam. Az elsõ terhességem alatt 18 kg-ot de soha senki nem mondta hogy sok. 9 hónap alatt le is ment. AMúgy 168 cm és 58 kg vagyok normál esetben. Ezt tartottam terehesség elõtt és után is.
Biztosan nagyon tapasztalt az a szülésznõ! De hogy gondolta? Az utolsó trimeszterben hízik a baba a legtöbbet. Akkor Te fogyózzál? Mert ugye ha õ hízik, Te is fogsz. A kérdésedre válaszolva én az elsõnél össz.20 kg-ot, a másodiknál 18-at, most a 36.hétben vagyok, és 10 kg plusz van rajtam, ami az illetékesek szerint nagyon jó! 3 hete egy dekát sem híztam (nem is igen kívánom mondjuk az ételt, sok a savam már és inkább csak innék) a baba viszont elég nagy lesz - 4 kg feletti.
A második vagyok. Toxémiám sem lett.Minden ok volt a babával is.
idióta szülésznõk! Én már a 33. hétre 15kg-ot híztam. Most 38 hetes vagyok és 16 van rajtam. Majd lemegy. :)
33+3 hetes vagyok, a 3.babát várjuk.Eddig 10 kg van rajtam és a védõnõ már sikongat és közölte, hogy akkor innentõl semmi!!!!!!1.babával 23, 2.babával 12 kg jött fel, le is ment minden, nem volt semmi gond, sem toxémia....Ne foglalkozz ezzel a részével, max.10 kg lesz rajtad, amibõl 6-ot garantáltan a kórházban hagysz:) ))
Szerintem a szülésznõd eléggé tapasztalatlan ilyen téren, mert ez a súly amit idáig felszettél az pont hogy normális.25 hetes kim.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem amiatt aggódom, hogy majd esetleg sok marad rajtam, hanem a toxikózissal rémisztgetett a szülésznõ.
Dettó, mint az utolsó, csak nem 27, hanem 30 :)
Szerintem egyáltalán nem sok. Én az elsõ és 2. babámmal is 27 kg-t híztam, egyébként utána le is ment mind. És most a harmadikkal 31 hetesen is van már rajtam 18 kg.és nem zabálom az édességet, csokit... És cukorbeteg sem vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mára már féléves múlt a fiam (akivel kapcsolatban a kérdés szólt), 14 kg plusszal mentem szülni és 4 hónappal késõbb semmi nem volt már rajtam, csak a hasamon a bõr van egy kicsit megereszkedve. Mivel még szoptatok, így majd csak ezután kezdek tornázni, hogy az is visszahúzódjon.

Van e károsító hatása a 4d-s uh-nak? Eddig 4 szer voltam 4 D-n + 3 szor a kötelező 2D-n! Szeretnék még egy utolsó 4D-re elmenni jövőhéten, de nem tudom hogy merjek e? Ti hányszor voltatok uh-n? 34 hetes km!

Legjobb válasz: Szia! A jelenlegi kísérletek alapján nincs semmilyen magzatkárosító hatása a 2, 3, 4 D-s ultrhangoknak. A kezelõhölgy nekem ezt mondta, illetve hozzátette, hogy a magzatvizet kb. 1 óra múlva kezdi el melegíteni a mûszer, ezért tart a babamozi eddig. És hogy be van építve valami kütyü, ami valahogy méri a melegedést, és ha eléri a kritikus pontot elkezd jelezni.

Szia! A jelenlegi kísérletek alapján nincs semmilyen magzatkárosító hatása a 2, 3, 4 D-s ultrhangoknak. A kezelõhölgy nekem ezt mondta, illetve hozzátette, hogy a magzatvizet kb. 1 óra múlva kezdi el melegíteni a mûszer, ezért tart a babamozi eddig. És hogy be van építve valami kütyü, ami valahogy méri a melegedést, és ha eléri a kritikus pontot elkezd jelezni.
Eddig 10x voltam 2D-n. Veszélyeztetett terhességem miatt. + minden egyes magánrendelési megjelenésemen megnézte a babám Uh is. 4D csak 1x voltam a 26. héten, hogy megnézzük a nemét. Miért mentél ilyen sokszor 4D-re? Pont a 4D melegedhet fel a magzatvíz(bár nem hiszem) mivel az kb. fél óra-45 perc. Sokáig csinálják. Nekem 40 perc volt. Sima Uh meg kb 10 perc. 34km
Nincs káros hatása!
A kérdező hozzászólása: Azért voltam ilyen sokszor, mert 2, 5 évet vártunk erre a babára és végül inszeminációval sikerült és mindíg tudni akartam, hogy minden rendben van e!Nálunk a 4D kb 20percig tartott még csodálkoztam is mert mások is írták már hogy 30-40 perc!Most akkor igazából nincs károsító hatása az UH-nak ugye?

Kinek hogy mozog a babója mert nekem 3 napja nem ugy mozog ahogy eddig alig mozog még evés után se valami baja lehet? 34 hetes vagyok más is van igy? Aggodjak?

Legjobb válasz: A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.

A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.
Szia, bár én még 24 hetes vagyok, de szerintem minden nap más és más.Menj el a dokihoz v. a védõnõhöz õk meg fognak nyugtatni. ( de legalább hívd fel)Az a lényeg, hogy érezd a babádat. Ne értsd félre, nem riogatni akartalak, csak a megnyugtatásod miatt javasoltam, mert a folytonos aggódás sem tesz jót. Üdv.
Szia(sztok). 20 hetes vagyok. Az elmult pár napban nekem sem sokat mozgott a babám. A lényeg hogy mozog. :)
Nekem is kevesebbet mozog, szerintem lustizik a meleg hatására, mert estére mire a férjem hazaér és türhetõbb a levegõ, pár szót szól a kis pocaklakónkhoz és teljesen beindul az apuci hangjára, minket felnõtteket is megvisel ez a meleg, hát még akkor a kis apró bébiket, hogy nyomhatja a meleg, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
Én is 24 hetes vagyok, és kb 3 napja nekem is kevesebbet mozog. Ma voltam a védõnõnél és azt mondta h õket is megviseli hõm. változás, a lényeg h bejelentkezzen!
Nekem is 3 napja lustább.Mozog azért, vagyis inkább helyezkedik.Kinyom ezt azt nekem, de nem úgy mint eddig.Én is rögtön bepánikoltam, hogy baj van, de biztos a meleg teszi.Na meg már egyre kevesebb a helye. 34 hetes kismami

34 hetes vagyok, és napok óta alig-alig mozog a babám, pedig eddig nagyon aktív volt. Lehet hogy azért, mert kevés a helye? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Igen már elég kevés a helye,és egyre kevesebb lesz,úgyhogy egyre kevesebbet mozgolódik,azt viszont intenzíven fogod érezni.A szülés elõjele lehet,hogy szinte egyáltalán nem lehet érezni a baby-t(ált. a szülés elõtt 1-2 héttel).Az enyém is már eléggé lelassult.Jó egészséget a továbbiakban is!33 hetes kismami

Igen már elég kevés a helye, és egyre kevesebb lesz, úgyhogy egyre kevesebbet mozgolódik, azt viszont intenzíven fogod érezni.A szülés elõjele lehet, hogy szinte egyáltalán nem lehet érezni a baby-t(ált. a szülés elõtt 1-2 héttel).Az enyém is már eléggé lelassult.Jó egészséget a továbbiakban is!33 hetes kismami
Szintén a 33. héten járok és néhány napja az én babóm mozgása is változott. Ami részben jó, mert jókat alszom éjszaka, részben meg nagyon hiányzik... Azt hiszem sokat nõtt most, inkább bökdös már mint mozog. Közel a cél szerintem ezért lehet :D

34 hetes kismama vagyok eddig még nem történt ilyen de most egyszerűen nem tudom tartani a vizeletem egyáltalán! Azt halottam hogy nyomja a baba de nálam kb.5 percenként előfordul hogy bepisilek. Esetleg valakinek valami jó tanács?

Legjobb válasz: Szegény :( Tudom, milyen, és szülés után voltam így pár hétig. Nagy betét, sûrû cserével, nekem ez volt, ami még valahogy segített. Volt, hogy hiába siettem én is a wc felé...

Szegény :( Tudom, milyen, és szülés után voltam így pár hétig. Nagy betét, sûrû cserével, nekem ez volt, ami még valahogy segített. Volt, hogy hiába siettem én is a wc felé...
Intimtornával javítható
Sajnálom, szintén zenész. Én a tena ladyben hiszek. :) Amúgy szülés után intim torna, vagy nagyon extrém esetben mûtét.
Kezd el összeszorítani a hüvelyed és elengedni, mintha pisit tartanál vissza. Ezt csináld meg, én 100-at szoktam és javult tõle. Szülésznõm azt mondta, h a szülésnél is jól fog jönni!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat !

Volt valakinek az egész terhessége alatt nagy mennyiségű vizes, fehéres folyása? Nekem 16 héttől van most 34 hetes vagyok de még több mint eddig. Elég kellemetlen.

Legjobb válasz: Nekem az elejétõl, volt ,hogy azt hittem magzatvíz szivárog és bementem a kórházba de nem az volt, hanem a vizes folyás, most is az van, fogalmam sincs honnan fogom tudni, hogy nem a magzatvíz szivárog:) 39.hkm

Nekem az elejétõl, volt , hogy azt hittem magzatvíz szivárog és bementem a kórházba de nem az volt, hanem a vizes folyás, most is az van, fogalmam sincs honnan fogom tudni, hogy nem a magzatvíz szivárog:) 39.hkm
Szia. Mar az elejetol nagyon sok volt nekem is. Volt hogy en is azt hittem magzatviz szivarog. Most igy a vegefele is rengeteg van, volt hogy szinte elontott. 36 hkm
Én a terhesség elején járok, de már most nekem is ez van.
Szia! Ne aggódj miatta, tudom elég kellemetlen! Én még csak 9hetes múltam de már nekem is bõ vizes/fehér folyásom van. Az orvos azt mondta teljesen normális mert ilyenkor megváltozik a hüvelyváladék! Üdv, N. kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!