Találatok a következő kifejezésre: 34 hetesen nagyon (105 db)

34 hetesen nagyon menni szeretnék fürdöbe. Mehetnék? Nem néznek ki nagy pocival fürdöruhába?

Legjobb válasz: Menj, de majd ne csodálkozz, ha elkapsz valamit, és beteg lesz a babád. Miért nem bírod ki ? Én 2* voltam nyáron terhes, de kibírtam.:)

Menj, de majd ne csodálkozz, ha elkapsz valamit, és beteg lesz a babád. Miért nem bírod ki ? Én 2* voltam nyáron terhes, de kibírtam.:)
A kérdező hozzászólása: igen és köszönöm a válassokat!
Én 36 hetesen bementem , 3 napig alig jöttem ki , akkor volt tavaly hõségriadó. Egy szálloda privát medencéje volt. Nagyon jól esett. Nagy forgalmú strandra nem mennék. Valami privátba hétköznap nyugodtan.
Nem néznek ki! Az idén már jópárszor voltam strandon a lànyommal, és a 32-38 hetes kismama barátnõmmel, és az õ lányával. Rengeteg kismama van a strandon nagy pocakkal, 2-3-4 éves gyerekekkel. Én kifejezetten írígykedve nézem õket, mert néhanszeretnék másik babát, ez olyankor jön rám mikor látok egy terhes nõt, és eszembe jut de jólenne megint terhesnek lenni, majd babázni! Én terhesen fürödtem tengerben, tóban, strandon, semmi bajom nem lett! Nem kell mindent túlaggódni...
Nem harapjuk le a fejét csak válaszolunk a kérdésére.
Ne aggódj, nekem sem mondta a dokim egy szóval sem hogy nem ajánlatos fürdeni.még jó hogy itt olyan sokat olvasgatok!
Én elkísértem a férjemet, de nem fürödtem, csak zuhanyoztam és olvasgattam az árnyékban. Fürdõruhában voltam és senki nem nézett ki. Egyébként az én orvosom csak annyit mondott anno, hogy kora reggeli órákban engedné a hidegvizût maximum, amíg még tiszta a medence...
A helyedbe én inkább nem mennék!Mi van ha elkapsz valami fertõzést?Nem a pocakod miatt fognak megnézni hanem azért mert képes vagy fürdõbe menni terhesen!De hát te tudod!
A kérdező hozzászólása: mert nem tudtam h nem szabad. a dokim annyit mondott, hogy a Balcsit kerüljem, mert piszkos. de mást nem tiltott, nem kell egyböl leharapni.
Én is szerettem volna menni, mert mindig mentünk elõtte, és kapaszkodj meg, nudista strandra, pont ennyi idõs pocival. A végén az lett, hogy elmentünk, néztem a férjem, hogy lubickol, én meg a fák árnyékában, nudizva keresztrejtvényeztem, mert mikor megérkeztünk, lett egy olyan érzésem, hogy semmiképp nem szakad vízbe mennem. 3 nap múlva kiderült, már akkor is mûködtek az anyai megérzéseim, mert a dokinál kiderült, elkezdtem nyílni, és a víz csak rontott volna rajta. Mai napig örülök, hogy hittem a megérzéseimnek. Ja, és így, hogy nem mentem vízbe, senki sem nézett csúnyán, inkább kedvesen mosolyogtak az öreg nénik.
Jólvan, semmi gond.Nem tudtad és kész.Nem kell mindjárt leharapni a fejét!
Kismamáknak nem nagyon ajánlják a fürdõzést a fertõzések veszélye miatt. Ha mindenképpen menni szeretnél, akkor természetes vizet válassz, Balaton, Velencei-tó, ne medencés strandot.
A kérdező hozzászólása: eszem ágában sincs veszélyeztetni öt. csak azt hinné az ember fia, hogy bizhat az orvosokban.
A 19 válaszolónak 100% igaza van!
A kérdező hozzászólása: de nekem ráadásul aztmondta mehetek csak ne a Balatonra... :(
A kérdező hozzászólása: végülis jobban belegondolva, pont az orvos tudja rosszul? egész 34 hetem problémamentesen telt. gondolom ezért is "engedélyezte"
Miért kell így beparáztatni a kismamákat??? Zárt méhszájjal, problémamentes terhességnél lehet menni fürdeni.Nem véletlenül vannak kismamaúszások sem. Csak azt kell jól megnézni, hogy hova mennél. Én is rákérdeztem orvosoktól, védõnõmtõl és azt mondták mehetek. Én inkább úgy mondanám felelõtlenül nem szabad menni.Ja és a meleg vizet (termálvizeket) kerüld. Boldog babavárást!
Hát nem tudom....én 3szor voltam terhes, elsõvel végig úsztam...Balatonba is bementem, a másodikkal nem volt idõm már úszkálni, de a Balcsiba bementem párszor. Én úgy tudtam, csak MELEG vízbe illetve termálba nem szabad menni. Nem voltam veszélyeztetett, nem volt nyitva a méhszájam, és fertõzésem se lett. Mindhárom babámat túlhordtam. Lehet csak véletlen, de én többször is láttam most is strandon is, balcsin is nagy pocis kismamákat. Nem lubickolva órákig nyilván, de most egyszer belemártózol hogy ne sülj meg, szerintem semmi se történik.
Szia! Én múlthéten nyaraltam a Balcsin, 35 hetesen, egy csõtop, rövidnadrág és combközépig is be tudtam menni a vízben. Így a ruha ápol és eltakart, és fel is frissültem, nekem nincs egy paráztatós orvosom, de nem javasolta már a fürdést. Amúgy meg a parton minden hol van zuhanyzó, ha nagyon meleg van fel tudsz frissülni.
Na azért nem árt az óvatosság!Én biztos nem mennék be a vízbe!

Szerintetek gáz, ha 34 hetesen nagy sarkú cipőben járok?

Mindig is magassarkúban jártam, de amióta kismama vagyok inkább magasabb talpú, vagy lapos cip?ket hordok. A rossz id? beálltával fel akartam venni a zárt cip?met, de nem jött rá a lábamra, így venni kellett új cip?t. Nagyon megtetszett egy magassarkú és megvettem, mondván még 1,5 hónapig vagyok állapotos, utána hordhatom. Na de állapotosan is?? Kényelmes, és a tartásomnak is segítene szerintem.

Legjobb válasz: ha te kibírod benne... én terhesség elõtt is csak akkor vettem fel, ha kényszerítettek!

ha te kibírod benne... én terhesség elõtt is csak akkor vettem fel, ha kényszerítettek!
Ha tudsz benne menni, akkor miért ne?
Én igazából inkább várnék a saját egészségem miatt. A gerincednek tényleg nem tesz jót. De szerintem kérdezz meg róla egy gyógytornászt.
Én végig magassarkút hordtam, mert az volt kényelmes.Nekem a laposban fájt a lábam estére.Persze otthon papucsban jártam... Nem lett semmilyen bajom tõle, sõt az orvos is azt mondta nyugodtan felvehetem, nem ártok vele!
Mi lenne a szakmád? Igy érdekelne nem-e sarkon lógsz uriemberek kielégitésére szolgálva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem nem bírok ki másfél hónapot, hanem egyszerûen nincs mit felhúzzak a lábamra. Papucsban csak nem járhatok ilyen hidegben és szakadó esõben. Többnyire kocsival megyek mindenhová, úgyhogy sokat nem kell gyalogoljak. Elesni laposban is el tudok sajnos.
Ha bírsz menne menni akkor nyugodtan felveheted.gondolom nem tûsarkú.
Persze, kedves elõzõ. Sõt semmilyen cipõt ne hordjon, járjon kerekesszékkel, nem? Nyilván nem a magassarkúban megy a kismama hegyet mászni. Néhány órát el lehet lenni abban is.
Nézd, a gerinced most eleve rendkívül meg van terhelve a terhességgel. Ha ehhez hozzájön még egy magassarkú cipõ, az tuti gerincsérv. Az egy dolog, hogy most kényelmesnek érzed, a hatás lehet, évekkel késõbb kezd majd érzõdni, fájni. Ráadásul könnyen el is eshetsz egy ilyen topánban. Nem igaz, hogy nem bírsz ki még másfél hónapot, a saját, és a babád egészsége érdekében.
szerintem egyáltalán nem gáz, én most 35 hetes vagyok és pont a héten vettem egy ilyen õszi cipõt: http://www.segsox.com/wp-content/uploads/2011/01/Carvela-Sou.. nyáron meg végig ilyeneket hordtam: http://www.shoeperwoman.com/wp-content/uploads/2010/04/buckl.. tudsz mutatni képet milyet vettél? :) 22 éves 35hksm
Sokkal aktivabb volt, csak nagyobb hellyel rendelkezett.
Nálunk végig mozgolódott, szüléskor a CTG is kiakadt. Nyugi, még nõni fog, lesz ez még "rosszabb" is :) Majd amikor úgy érzed, hogy véged van, mert széthasítja a hasad, na onnét még egy vagy két hét :D Ne haragudj, nem ijesztegetni akarlak, de ez az igazság. Könnyû szülést!
A 39.héten az nst-n az asszisztens csaj rendesen leizzadt 10 prec alatt annyira ficánkolt én meg azt hittem, hasfalat törve fog ott helyben kibújni belõlem.Vicces volt, bár én szinte csillagokat láttam.Egy hétre rá megszületett.:)
Az utolsó hozzászólónak: Nekem ebben már van tapasztalatom, a szülést végig mozogta, és ahogy írtam, a CTG gép is kiakadt, hozni kellett egy modernebbet, mert annyira mozgott. Tehát a szüléskor hol a fájások, hol az eszméletlen hadonászás nehezítette a dolgomat :) Nagyon aktív volt és nem csak szülés elõtt, hanem közben is folyamatosan. De igazad van, inkább ilyen legyen, mint hogy aggódjunk, hogy miért mozog keveset.

Leghamarabb mikor mehet el a nyákdugó? 34 hetesen nagyon korai?

Legjobb válasz: Nekem a 35. héten ment el két nap alatt, több darabban (a lányom végül a 37+1-en született meg)

Nekem a 35. héten ment el két nap alatt, több darabban (a lányom végül a 37+1-en született meg)
A kérdező hozzászólása: Akkor te még 2 hétig húztad, ez jó hír:)
Szia! Nekem 36 hetesen ment el és 39+4 hetesen szültem. Ha most elment neked, és még két hétig tudod húzni akkor már semmi baj nem lesz, csak most már jobban figyelj a higiéniára, hiszen ez már nem véd.

34 hetes kismama vagyok. Az éjjel arra ébredtem, higy nagyon görcsöl a pocim, de egészen az alja. Aztán miután felkeltem, szintén erősen görcsölt. Ezek még nem a szülés jelei, ugye?

Legjobb válasz: Szia. Én ugyan így jártam tegnap este, és én is 34 hetes vagyok.Nekem azt mondták hogy kezdõdnek a méhösszehúzódások. Nekem nem görcsölt nagyon csak kicsit, meg kb 10 másodperc lehetett.De ha azóta is görcsölsz inkább menj dokihoz. Én nem görcsöltem azóta. Sok sikert 34 hetes kismama

Szia. Én ugyan így jártam tegnap este, és én is 34 hetes vagyok.Nekem azt mondták hogy kezdõdnek a méhösszehúzódások. Nekem nem görcsölt nagyon csak kicsit, meg kb 10 másodperc lehetett.De ha azóta is görcsölsz inkább menj dokihoz. Én nem görcsöltem azóta. Sok sikert 34 hetes kismama
Bízzál benne, hogy nincsen semmi probléma. Nekem azt mondta az orvosom, hogy még nincs szabályos idõközönkénti görcsölés addig nem valószínû, hogy szûlni fogok. Ezek már lehetnek jóslófájások is.Nézd meg milyen idõközönként jönnek a görcsök.(ami nem is biztos, hogy folytatódni fog, lehet hogy 2 hét múlva lesz újabb görcs ez mindenkinél más). Én görcsöltem párszor a 35.héten nem erõsen és azóta semmi, ennek már két és fél hete. Viszont az nem jó, hogyha nagyon erõs a görcs, ezért mindenképpen szólj a dokidnak , ultrahangon sok mindent meg tud nézni.
Ha erõs a görcs, és fõleg ha nem szûnik, gyorsan menj dokihoz. De bízzunk benne, csak jóslófájások és minden rendben lesz!!
34 hetesen elég nagy a valószínûsége hogy jósló :)
sztem is az nekem is van néha...36hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor ez normális és nem kell megijedni?

34 hetes kismamák hogy vagytok? Készen áll minden a nagy napra? Nevet sikerült választani? Irjatok!

Legjobb válasz: Jól vagyunk :) bár még nem vagyunk teljesen készen mindennel, még egy pár dolog hiányzik,de idõben azok is meglesznek (remélem). A nagy napot már várom, emiatt már izgatott vagyok. Neve is meglett a pici fiúnak:) Te hogy állsz? üdv 34 hetes km

Jól vagyunk :) bár még nem vagyunk teljesen készen mindennel, még egy pár dolog hiányzik, de idõben azok is meglesznek (remélem). A nagy napot már várom, emiatt már izgatott vagyok. Neve is meglett a pici fiúnak:) Te hogy állsz? üdv 34 hetes km
Sziasztok csajok! 35+4 hetes vagyok most. Harmadik babánkat várom már nagyon-nagyon. A kórházi pakkot épp tegnap pakoltam össze, Kisfiamnak minden ruhát és szükséges dolgot megvettünk már, csak a lakás felújítás miatt aggódom, abból még vannak vissza dolgok, így remélem, hogy bentmarad a kiírt idõpontig, mert akkor van esély, hogy befejezzük:) )).
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mi is jól vagyunk viszonylag az alvást és a medencecsont fájdalmamat leszámitva:) Már nagyon várjuk mi is..Néha úgy érzem h rohan az idõ máskor meg olyan lassan telik.Nekünk kislányunk lesz a neve is meg van már.Kórházi csomag nagyából készen van egy két apróságot leszámitva.A babának is meg van minden bár én mindig tudok valamit találni ami szerintem még hiányzik:) Nekem elsõ baba lesz igy már egy kicsit tartok a szüléstõl, nem tudom mire számitsak:) Mi nagy felújitást nem csináltunk csak a nagyszobát festettük ki a kicsi szobája pont elõtte lett megcsináltatva.

33-34 hetes kismamik, nektek is feszül nagyon a pocakotok?

Egyre jobban feszül a hasam,néha úgy érzem majd szét csattan.A b?röm is feszül szinte fáj,néha nyilalgat a mellem alatt.Múlt héten voltam dokinál,minden rendben van a méhemmel és a babával is,ez zavar egyre jobban ,mert elég kellemetlen. A béres magnéziumot szedem,de nem érzek ilyen összehúzódásokat,hanem úgy általában kemény feszes a pocakom.

Legjobb válasz: Az enyém is feszül, fõleg a nap végén, akkor nagyon. Azt hiszem addigra már teljesen elfárad a hasam a súlytól és az is fáj. A bébi még mindig nõ, így talán a méhünk is, ezért az meg feszül. Igyekszem sokat pihenni, bár este már ülve sem jó. 34 hetes

Az enyém is feszül, fõleg a nap végén, akkor nagyon. Azt hiszem addigra már teljesen elfárad a hasam a súlytól és az is fáj. A bébi még mindig nõ, így talán a méhünk is, ezért az meg feszül. Igyekszem sokat pihenni, bár este már ülve sem jó. 34 hetes
Feszül bizony, de nekem inkább a köldök körül és alatt. A bõr is húzódik, sõt beszereztem csíkokat is, pedig kenegetem szorgalmasan a pocakomat. Ez van. :)
Nem akarok okoskodni, de a 36. héttöl m£r nem szabad szedni a magnéziumot, ugyhogy lassan az se segit! Amugy nekem is a mellem alatt szurodik, jobb oldalt.L£bam tele vizzel, elefàntnak érzem magam.A mellem tele görcsökkel, mindennapos elötejem van... Kifulladok 5 perc gyaloglas utàn.Ez mind sajnos vele j£r. Nincs màr sok hàtra, kitartàs.
34 hetes vagyok, és nekem is feszûl de inkább esténként, de van hogy egész éjszaka, doki mondta igyak több magnéziumot.
Nekem tegnap kezdõdött, eddig nem éreztem ilyet. Leginkább köldöktõl felfelé feszül. Akkor ne is reménykedjek, hogy elmúlik, ugye? :) Nagyon nagy már a bébi, úgyhogy érthetõ, csak egyelõre olyan furcsa... 32 hetes km
nekem szerencsére még nincsen ilyen problémám./kopp-kopp/ 34+1 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nekem is egyre nehezebb a terhesség, de a legjobban ez a feszülés zavar, néha úgy érzem kicsattan a pocakom.Na és ez a melle alatti fájás ami nekem is a jobb oldalt van, és a doki nem mond rá semmit.Boldog babavárást kivánok mindenkinek!

Anyukák! Mekkora egy újszülött talpa kb? Ma voltam uh-n és azt mondta a hölgy h nagy a baba lába.7 cm és most vagyok 34 hetes.

Köszi annak aki ír!:)

Legjobb válasz: Nekem 9 cm rémlik. Normális a 7 cm 34 hetesen.

Nekem 9 cm rémlik. Normális a 7 cm 34 hetesen.
A kérdező hozzászólása: akkor nem tudom h miért mért többször is h jól látja e?!:) köszi h írtál!
Nekunk 27 hetesen azt mondtak, hogy 5, 6 cm a talpa. Szerintem nem nagy a 7 cm.
Én úgy irigyellek benneteket, nekem nem mértek talpméretet soha UH-n.... Igaz, azóta már élõben méregethetem itthon... :)
A kérdező hozzászólása: szia kedves utolsó! én sima uh-n voltam és nem is kellett vna mérnie de azt mondta h ezt nem tudja szó nélkül hagyni..annyira szembetûnõ volt..mert h olyan nagy:) de akkor ezek szerint mégsem nagy..
A kérdező hozzászólása: jaa és kedves utolsó mekkorát mértél születéskor?:D
nekem a 3 hónapos babámnak 10 centi a talpa és már sokat nõtt, szóval ezek alapján a 7 cm elég sok valóban, de nem hiszem hogy ez probléma, nagyobb bajotok ne legyen :)

Baj lehet? 34 hetes terhes vagyok holnap megyek dokihoz de péntek óta nem éreztem a picurkámat mozogni vagy csak alig nagyon ideges vagyok hogy erre a doki mit mond! Valakinek volt hasonló elvileg 10szer kell érezni naponta hogy mozog.

Legjobb válasz: szia! ne aggódj,semmi baj!egyre szûkebb neki a házikó. 34 hetes vagyok én is ,nem óriás a babám ezért õ meg túlságosan aktív.nem vagyunk egyformák.

szia! ne aggódj, semmi baj!egyre szûkebb neki a házikó. 34 hetes vagyok én is , nem óriás a babám ezért õ meg túlságosan aktív.nem vagyunk egyformák.
Ennek a kérdésnek örülök, hogy feltetted, mert én is megnyugodtam kicsit bár én még csak 33 hetes vagyok, de az én babám sem nagyon aktivizálja magát 2-3 napja, nagyon csöndben van. Már én is kezdtem megijedni annak ellenére, hogy szinte minden héten járok uh-ra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!