Találatok a következő kifejezésre: 34 hetesen jósló (15 db)

34 hetesen elég nagy a valószínûsége hogy jósló :)
sztem is az nekem is van néha...36hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor ez normális és nem kell megijedni?

Lehetnek jósló fájásaim 34 hetesen? Nem sokáig tarott (kb.1-1, 5 óra), de a szokásos méhkeményedéseimtől fájdalmasabb volt. Ha az, nem korai még? Szedem a napi egy béres magnéziumot.

Legjobb válasz: Szia, nekem volt már, a 33-34. hét környékén, több órán át tartott, meg is ijedtem, hogy baj van, de aztán elmúltak. Nem tudom, hogy korainak számít-e, én azért nem lepõdtem meg annyira, mert koraszülés gyanús vagyok:( 36 hetes kismami

Szia, nekem volt már, a 33-34. hét környékén, több órán át tartott, meg is ijedtem, hogy baj van, de aztán elmúltak. Nem tudom, hogy korainak számít-e, én azért nem lepõdtem meg annyira, mert koraszülés gyanús vagyok:( 36 hetes kismami
Szia! Nekem ilyenkor még nem voltak (az utolsó hónapban jelentkeztek csak), s amikor voltak is, azok sem tartottak 1- 1, 5 óráig. De ettõl függetlenül lehet, hogy ez adottság kérdése is. Én mindenesetre megkérdezném a nõgyógyászom vagy a kiválasztott szülésznõt ez ügyben! Aztán jól megnyugodnék! :) ) Békés, örömteli babavárást! 6 hós mami :) )
Szia én feküdtem kórházban olyan kismamával akinek 32. héten megindult a szülés gyógyszereket kapott hogy megálitsák a szülést, aztán mégis meg született a baba a 38. héten adig 3-szor indult meg neki a szülés.

34 hetesen görcsölget a pocakom, ezek lehetnek jósló fájások?

Legjobb válasz: Igen lehetnek!Már a vége felé vagy és lehetnek jóslók!

Igen lehetnek!Már a vége felé vagy és lehetnek jóslók!

A szülés előtt mennyi idővel jelentkezik a jósló fájás? Milyen érzés? 34 hetes vagyok és ritkán, de olyan kis görcseim vannak, mint a menstruációs fájdalom, néha a hasam, néha a derekamnál, ez az lehet?

Legjobb válasz: Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.

Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.
az lehet. a jóslófájás onnan különbözik a rendestõl, hogy egy idõ múlva magától is elmúlik. A fájások sosem múlnak el, azok vagy stagnáltan fájnak, vagy erõsödnek.Nekem is volt 1-2 jóslófajásóm , de max, 5 percig tartott. A jóslófájás nem jelzi a szülés közeledtét sok estben, csak a méh "gyakorol".Azért feltétlen említsd meg a dokidnak!
Mindenkinek más szerintem.Nekem szülés elõtt 24 órával jelentkeztek, és csak a derekam görcsölt.Elõtte semmi nem volt, csak keményedett a pocim.
Nekem is voltak jóslófájásaim... Egyszer szülés elõtt 3 héttel, aztán az utolsó héten már gyakrabban elõfordult... Mindenképp mondd a dokinak, bár úgyis kérdezni fogja... De lehet, hogy csak a hatalmas súly okozza, amit "cipelsz".. Az én törpém 4 kilós lett és 34 kgt híztam a terhesség alatt... Görcsöltem én is össze vissza, meg majd leszakadt a derekam... A doki majd mondja úgyis, de simán lehet jóslófájás a Tiéd... 22/N
nekem nem voltak jóslóim egyáltalán, csak néha keményedtem.
A harmadik harmadban egyre rendszeresebbé és érezhetõbbé válnak a keményedések, van, akinek jóslófájásai is vannak, nekem is a 34. héttõl. Az a jósló, amit leírsz. Az elsõ két terhességnél meg semmi sem volt, egyszer csak jött az igazi fájás. Az orvos jó, ha tudja, de megijedni nem kell, a jóslók természetesek, sokan egyébként fájdalommentesen jutnak el 1-3 ujjnyi méhszájig, ott is van fájástevékenység, sokszor jósló, csak épp fájdalommal nem jár. Ha a doki aggódik, mondjuk mert más jelét is látja a koraszülés veszélyének, a fájáserõsséget mérni is tudja. A 36. hétig lehet szedni Magnéziumot, MagneB6-ot, az általában enyhíti, ha kellemetlen, illetve jót tud tenni a meleg fürdõ/zuhany. A jósló egyébként semmit nem jósol meg, csak azt jelzi, hogy közeledsz a végéhez. Ettõl még túl is hordhatod. Van, akinek a végén a jósló megy át igazi fájásba, de az ilyen koraiak általában még semmit nem jelentenek.
Nekem már a 28. héttõl voltak jóslóim. 39. héten született a lánykám progis császárral bizonyos okok miatt, de még akkor is csak fél ujjnyira voltam nyitva. Igen, ez már jósló amit érzel, nincs ezzel semmi baj, természetes. Szedjél magnéziumot még 2 hétig, és pihenj ha tudsz! Tényleg használd ki mert ha kint lesz a baba már nem fogsz tudni annyit aludni! :) Minden jót! 2 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam:) Holnap megyek dokihoz, akkor majd mondom neki! Amúgy még csak 2 szer érezte és hamar el is múlt, csak attól féltem, hogy ez már valaminek a kezdete, azt pedig még nem kéne :) Amúgy is kényszer pihin vagyok, mert hõemelkedésem van meg kis torokfájás. :(
Szia!nekem semmi nem volt nem éreztem jóslófájást semmit ugyan úgy éreztem magamat és csak hirtelen elfolyt a magzatvízem!

34 hetes kismama vagyok. A derekam már 2 hete majd le szakad, se ülni se állni de még feküdni sem tudok. Ráadásul pár napja éjjelenként görcsölget a hasam, és tegnap éjjel pedig nagyon sokszor keményedett. Mennyi lehet még vissza? Ez jósló már?

Ma már nappal is fájdogált a pocakom,de inkább csak akkor fáj ha le fekszem.Tudom hogy ráér még kibújni a kicsi,de iszonyúan fáj mindenem,szeretnék túl lenni rajta.Nem sürgetem,csak szeretném tudni mire számíthatok.A derék fájással lehet valamit kezdeni?Mert elviselhetetlenül fáj!

Legjobb válasz: Nekem a 24. héttõl fájt a derekam, de olyan szinten hogy nem tudtam elvégezni az ülõmunkámat így táppénzre kellett mennem.Nem igazán tudsz vele semmit tenni. Igaz, nekem meg a végére elmúlt a derékfájás. A jóslókhoz nem tudok mit szólni nekem nem volt egy darab sem. Ja, a derékfájásom újra elõjött mióta fogzik a lányom és csak ölben hajlandó ellenni ;) de ez édes teher :-) Boldog várandósságot és könnyû szülést kívánok!

Nekem a 24. héttõl fájt a derekam, de olyan szinten hogy nem tudtam elvégezni az ülõmunkámat így táppénzre kellett mennem.Nem igazán tudsz vele semmit tenni. Igaz, nekem meg a végére elmúlt a derékfájás. A jóslókhoz nem tudok mit szólni nekem nem volt egy darab sem. Ja, a derékfájásom újra elõjött mióta fogzik a lányom és csak ölben hajlandó ellenni ;) de ez édes teher :-) Boldog várandósságot és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Már vettem be egy panadolt, mert nagyon nem bírom......!!:(:(
Éjjelente nekem is rettenetesen fájt. Most csak úgy tudok már feküdni, hogy a lábamközé, és a pocakom alá teszek egy-egy kispárnát. Csak oldaltfekvésben megy! Így egész jól átvészeljük az éjjeleket, csak egyszer kelek fel pisilni. Napközben meg az készít ki, ha 10 percnél több idõt kell egy testhelyzetben tölteni. Állandóan mozgásban vagyok, mert sem állni, sem ülni nem jó sokáig. A haskeményedés normális, mert így edz a méhed a szülésre. A 37. hétig ha kibírod akkor már jó, utána már ha elég nagy a súlya akármikor szülhetsz. Most már én is erre várok, a múlthéten volt 3220 gr a picikém. Már nagyon szeretnék szülni. Kitartás, és sok boldogságot!!! 38+3 hetes kismama
szia nekem is fáj, meg a hátam is 32 hetesen
A jóslót megérzed! Úgy fáj mint mikor megjön a menszid enyhe, de görcs. Van a kinek nincs is jósló fájása.
A kérdező hozzászólása: nekem a derekam fáj nagyon már második napja, és sokat keményedek!
ne aggódj. ezzel a 40. hétig is "kihúzhatod"
Igen, bármeddig. Nem jelent semmit.

34 hetes vagyok, enyhen gorcsolok. Ez a joslo?

Legjobb válasz: Hol fáj? Hogyan? Mennyi ideig tart egy egy görcs? Mióta görcsölsz?

Hol fáj? Hogyan? Mennyi ideig tart egy egy görcs? Mióta görcsölsz?
A kérdező hozzászólása: a hasam alja faj(t), enyhe mensis gorcshoz tudnam hasonlitani. aludtam delutan, ebredeskor mar nem ereztem. kb. fel oraig tartott, de az sem volt folyamatos.
Igen jósló, de ha megint érzed, akkor ülj bele egy kád meleg, de nem forró vízbe. 5 napos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: ok, koszi. ugye ettol meg nem fogok korabban szulni a vartnal?
Nyugi, nem fogsz korábban szülni. Én a 36. héttõl folyamatosan jóslóztam, mégis túl hordtam 6 napig. :) (3.)
Emiatt nem fogsz korábban szülni. Én a 31. héttõl jóslóztam elég durván, c2222 volt 36 hetesen. És így is 40+6-ra született a kislányunk. :)
Nekem a második babó elõtt volt ilyen, már a falat kapartam, komolyan, de még 3 hétig benn csücsült a drágám. :-)

Mikor kezdődnek a jósló fájások? 34 hetesen normális ha van?

Esténként és éjszakánként jellemz? pár napja, hogy nemcsak keményedik a hasam (úgy óránként 1-2szer) hanem fáj is. Éjszaka erre ébredek. 34+3 vagyok. Igazából nem akarok feleslegesen dokihoz rohangálni, de nekem kicsit korainak t?nik ez.

Legjobb válasz: Nem korai, van akinek még hamarabb kezdõdik. Ne aggódj. Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricitet.

Nem korai, van akinek még hamarabb kezdõdik. Ne aggódj. Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricitet.
Teljesen normális. Mind két terhességemnél már a 30. héttõl volt jósló, és az elsõ sem jött hamarabb. Üdv. 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!