Találatok a következő kifejezésre: 34 hetesen a magzatvíz (6 db)

34 hetes vagyok és mikor elmegyek a wc re pisilni szintelent pisilok. Ez nem a magzatviz?

Legjobb válasz: A magzatviz nem a hugycsobol, hanem a huvelybol folyik/szivarog ki!!

A magzatviz nem a hugycsobol, hanem a huvelybol folyik/szivarog ki!!
Úgy tudom hogy a magzatvíz sárga. Legalábbis 20 hetes amniocentézisen még sárga volt.
amikor pisilsz azt visszatudod tartani.a magzatvíz folyást nem.próbáld ki.
Szia! Nem hiszem hogy magzatvíz lenne de ha az is lenne nem tudnád megkülönböztetni hogy pisilsz vagy sem (mert olyan érzés mintha bepisilnél mikor elfolyik)! Valószínû sok folyadékot ittál mert attól lehet halványabb a vizelet ha pedig keveset iszol akkor sötétebb koncentráltabb! Minden esetre ha görcsölsz vagy nem mocorog annyit a babó mint eddig kérdezd meg a védõnõdet!Repedést nem éreztél a pocakodba mintha megpattant volna egy buborék??

Most du. Közölte az orvosom, hogy kevés a magzatvizem. Nem "kevesebb", ahogy mondani szokták, hanem kevés. Betöltött 34 hetes vagyok. Mire számítsak?

A lepény els? fokon érett, a szívm?ködés rendben volt. Beutalt további UH vizsgálatra. Korábban a 29. héten már volt kevesebb a magzatvizem, de két hétre rá normalizálódott. A babám mocorog.

Legjobb válasz: szia nekem is a 34. héten lett 20 mm a víz és most a 38. héten is egyben vagyunk. a titok rengeteg és még annál is több fekvés nekünk bejött 2-3 hét alatt 35 mmes vizünk lett remélem segítettem

szia nekem is a 34. héten lett 20 mm a víz és most a 38. héten is egyben vagyunk. a titok rengeteg és még annál is több fekvés nekünk bejött 2-3 hét alatt 35 mmes vizünk lett remélem segítettem

34 hetes vagyok, fürdés közben ha elmegy a magzatvíz, azt észre lehet venni?

A nyákdugó távozik el?bb, igaz? A magzatvíz távozása után pedig jönnek már a fájások?

Legjobb válasz: Ez engem is izgat:-) Ha pl a Balcsiban fürdök majd 40 hetsen, észreveszem, hogy elmegy a vízem? Sokak szerint igen. A nyágdugó nem mindenkinél megy el, vagyis nem mindenki veszi észre. Utána még lehet 3-4 hét is, mire megszülsz. A magzatvíz elfolyás után be kell menni a kórhzba, de a szülés még lehet arrébb is, bár az esetek nagy többségében beindul:-)

Ez engem is izgat:-) Ha pl a Balcsiban fürdök majd 40 hetsen, észreveszem, hogy elmegy a vízem? Sokak szerint igen. A nyágdugó nem mindenkinél megy el, vagyis nem mindenki veszi észre. Utána még lehet 3-4 hét is, mire megszülsz. A magzatvíz elfolyás után be kell menni a kórhzba, de a szülés még lehet arrébb is, bár az esetek nagy többségében beindul:-)
Állítólag a nyákdugó távozását nem biztos, hogy észreveszed, de ha igen, illetve egy orvosi vizsgálaton szól a doki, akkor már semmi képpen ne menj a Balcsiba illetve ne fürödj, csak zuhanyozni szabad a fertõzések elkerülése miatt! Egyébként ha a magzatvíz folyik el elõször, azt pisilés, fürdés, zuhanyzás közben nem valószínû, hogy észreveszed, és az is lehet, hogy csak szivárogni fog és nem tudod, hogy az. De ne aggódj, a fályásokat egyértelmûen fel fogod ismerni, mert nem valószínû, hogy csak észrevétlenül kipottyan belõled a baba! :)
A kérdező hozzászólása: ez milyen igaz :) de magzatvíz nélkül, nem biztos, hogy sokáig bírná odabent a babó, bár tényleg akkor jönnie kell a fájásnak.. Na jó, mert azt még nem érzem, csak a víz volt sárga, de valószínûleg a vihar okozott valami csõproblémát, ami az elszinesedést okozta... Remélem, és azt is, hogy nem kaptam fertõzést..
hát én nem hiszem hogy ne vennéd észre. nekem elfolyt és nekem közel 7 órán keresztül folyt.
A magzatvíz távozása után nekem még sok kellett a fájásokig, és a nyákdugót pedig észre se vettem mikor távozott. De ha nem csak szívárog, akkor nem hiszem, hogy nem vennéd észre.

34 hetesen szivároghat a magzatvíz?

És ha igen akkor gáz van?Ma reggel vettem észre,hogy olyan mintha egy picit bepisiltem volna.Már nagyon le is van erszkedve a pocakom.Lehet,hogy közel van a szülés?

Legjobb válasz: inkább egy kevés vizelet lehetett.Ha szivárogna a víz,igen az nem jó.Beszélj az orvosoddal.

inkább egy kevés vizelet lehetett.Ha szivárogna a víz, igen az nem jó.Beszélj az orvosoddal.
Könnyû eldönteni, hogy pisi vagy magzatvíz.Szagold meg.Meg ha csak reggelt volt, és azóta nem, akkor valószínûleg csak tényleg bepisiltél egy picit, ami a várandósság vége felé teljesen normális.Ezt utáltam talán az egészben a legjobban a vége felé. A pocakleereszkedés meg akkor van, amikor a szegycsontod, és a magzatburok teteje közé be tudod rakni a tenyered.Amúgy ez sem mindig mutataja, hogy mi a helyzet.Barátnõm úgy szült meg, hogy szinte egy grandnyit nem ment le a pocakja, és mégis magától indult be a baba.Az én pocakom meg olyan 2, 5 héttel szülés elõtt kezdett leszállni, és attól függöt a lentsége, hogy éppen hogyan feküdt a kis Béka. Egyébként van egy másik módszer is.Gyógyszertárakban lehet kapni olyan betétet, amit elszinez a magzatvíz.Vegyél olyat, és megtudod.Vagy fordulj dokihoz.Illetve a magzatvíz nem folyik el csak úgy.Fájások, keményedések jelzik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

34 hetes vagyok és két napja érzem hogy valami szivárog ez szagtalan víz szerű valami fájásokat nem érzek a baba rendesen mozog. Vasárnap jöttem haza a korházból fájásaim voltak a méhszájam egy ujjnyira nyitott. Lehet magzatvíz?

Legjobb válasz: az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!

az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!
Lehet igen, remélem már a kórházban vagy :)
Én már az elsõ napon bementem volna...remélem már ott vagy!3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat még az nap bementem és egy hetet bent voltam még egyben vagyok de a magzatvíz menyiségem kevesebb az átlagnál így hetente kell uh-ra járjak

34 hetes vagyok és még faros a babám. Különbség van ha faros vagy fejvégű ha elkezd folyni a magzatvíz?

Ez a második babám.Az els? fejvég? volt és úgy repesztettek burkot hogy nem is éreztem bel?le semmit.Kíváncsi lennék hogy ha faros mennyi víz és hogyan távozott nálatok.

Legjobb válasz: Szia! Barátnõmnek volt faros. Neki azt mondta a doki (külföld), ha elfolyik, akkor fekvés, és mentõ. Mivel pont a fejénél nem marad víz. De még szerintem simám meg is fordulhat. :)

Szia! Barátnõmnek volt faros. Neki azt mondta a doki (külföld), ha elfolyik, akkor fekvés, és mentõ. Mivel pont a fejénél nem marad víz. De még szerintem simám meg is fordulhat. :)
Szia! Nekem is faros a babám 35+6 hetes vagyok, nekem nem mondott semmit az orvos, hogy bármi más lenne, mint a fejvégûnél. Ha megindul a szülés azonnal kórház, és császár. Neked egyébként mit mondtak meddig van esély a megfordulásra, nekem 34 hetet. Mióta faros a Tiéd mert állítólag az is számít, mert minél régebb óta annál kevesebb az esélye a megfordulásnak. Nekem a 28. hét óta ebben a pozícióban van.
A kérdező hozzászólása: 22hetes kora óta faros
A kérdező hozzászólása: ja amúgy nem mondtak semmit hogy meddíg kell megfordulnia
Mindkét gyermekem faros volt. Nekem is azt mondta az orvosom, hogyha elfolyna a magzatvíz akkor feküdjek le azonnal és hívjak mentõt. De erre nem volt szükség, mert egyszer sem folyt el a vizem.
Nekem is faros 1-2 hete, most vagyok 33 hetes.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!