Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok és egy-két napja (2 db)

34 hetes kismami vagyok és egy-két napja a pocakom a köldököm körül nagyon fáj, mintha izomlázam lenne. Ez normális? Vagy csak azért fáj mert tágul a bőröm? A baba jól van, foylamatosan mocorog.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama

Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama
Szia!!Nekem a hasam aljában van izomláz, meg a combomban..a doki azt mondta azért, mert már nagy a babó és nehéz a pocaknak...31hetes kismama (jah, az én babám 1755gr)
Szia! nekem is ott fájt. A doki mondta, nõ a babám. Nincs baj! Ne izgulj. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat és a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon megnyugtat hogy másnak is van ilyen érzése. Már én is gondoltam rá, hogy most biztos hirtelen nõ sokat és ezért van, csak furcsálottam, hogy csak a köldökömnél érzem. Mégegyszer köszönöm a válaszodat és boldog babavárást és kitartást a továbbiakban!

34 hetes vagyok és két napja érzem hogy valami szivárog ez szagtalan víz szerű valami fájásokat nem érzek a baba rendesen mozog. Vasárnap jöttem haza a korházból fájásaim voltak a méhszájam egy ujjnyira nyitott. Lehet magzatvíz?

Legjobb válasz: az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!

az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!
Lehet igen, remélem már a kórházban vagy :)
Én már az elsõ napon bementem volna...remélem már ott vagy!3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat még az nap bementem és egy hetet bent voltam még egyben vagyok de a magzatvíz menyiségem kevesebb az átlagnál így hetente kell uh-ra járjak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!