Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok,2-3 napja (3 db)

Szia! Igen ezek azok lehetnek már! 35 hetes kismama
Lehet az, fõleg, ha mensi szerûek a görcsök. Szerintem szólj az orvosodnak, mert korai még, ha lehet legalább három hetet jó lenne kivárni még. Szerintem pihenj( feküdj), szedj orvos által elõírt méhlazítót, vagy Magnéziumot. Lehet, hogy elmúlik a görcs a pihenés hatására. 19 hetes kismama

Magnéziumot meddig szedjem szerintetek? Uh alapján 34 hetes mensi alapján 36 hetes pocakos vagyok? Mi baj lehet ha 2-3 nap mulva abbahagynám?

Legjobb válasz: A mensi alapján számított 36. héten abba hagyhatod a magnéziumot. Az ultrahang súly meg más egyéb alapján számít kort, de mindig a menstruáció az irányadó és az alapján számolják a heteket.

A mensi alapján számított 36. héten abba hagyhatod a magnéziumot. Az ultrahang súly meg más egyéb alapján számít kort, de mindig a menstruáció az irányadó és az alapján számolják a heteket.
Az biztos, hogy attól, hogy tovább szeded nem lesz semmi bajod, én egész végig szedtem, a szülés napján is kettesével. Viszont van egy ismerõsöm, aki abbahagyta, másnap megszült... Második terhességénél abbahagyta, másnap megszült... Lehet, hogy nincs összefüggés, csak véletlen egybeesés volt. Racionálisan végiggondolva, azért annyira nem erõs a hatása, hogy bármit elindíthatna.
Mensi szerint 36. hétbe léptem, és a szülésznõm azt mondta, hogy most már ne szedjem a magnéziumot. Egyébiránt elnyomhatja az érzeteket, most már nem kell ijedezni a haskeményedésektõl.
34-36. hét körül abba kell hagyni. Attól függ, hogy miért szeded, ha nagyon ki vagy nyílva akkor a 36. héten, ha csak néha feszült a poci és ezért szedted, akkor már a 34. héten el lehet hagyni. Én nem mertem abbahagyni az elsõvel, mert veszélyeztett terhes voltam a 38. hétig. Túl is hordtam a babát, és 5 napig szülés elõtt már a kórház vendégszeretetét élveztem.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok nyitva csak megrövidült a méhnyakam!a keményedések miatt szedtem mert rengeteget keményedtem
OK, nekem ugyanez volt, teljesen elsimult méhszáj, de zárt, végül nekem inditani kellett a szülést 8 nap túlhordással. Felezd az adagod pár napra, utána meg hagyd el a magnéziumot szerintem, mostmár lassan kellenek is a jósló fájások! Mekkora súlyra amúgy a babád? Mert a kora szerint már érett a szülésre.
A kérdező hozzászólása: sziasztok!most voltam dokinál és még 34 hetesnek mondta a babát!a sulya pedig 2.400 gramm
És a magnéziumot kérdezted? 36. hétig lehet szedni, de utána nem érdemes.Ezek szerint, Te még 2 hétig szedheted.

34 hetes kismama vagyok, már 2-3 hete egész nap "rángatózik" a szemhéjam. Főként a bal. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen. Lehet, hogy mostanában ideges vagy, és azért csinálja. Nekem emiatt volt. Egy idõ után elmúlik, úgyhogy megnyugodhatsz...:) Szerintem nem hat ki a babára, de ha nagyon zavar Téged, akkor kérdezd meg az orvosod.

Nekem is volt ilyen. Lehet, hogy mostanában ideges vagy, és azért csinálja. Nekem emiatt volt. Egy idõ után elmúlik, úgyhogy megnyugodhatsz...:) Szerintem nem hat ki a babára, de ha nagyon zavar Téged, akkor kérdezd meg az orvosod.
B vitamin hiány is okozhatja. Nekem eddig a polybé tabletta pár napos szedése mindig segített.
Nekem akkor szokott ha sokat erõltetem a szemem, és elfárad.
idegkimerültség, izgalom, idegesség

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!