Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok, mennyire (24 db)

34 hetes vagyok. Eddig 12 kilót híztam mennyit fogok még?

Azt hallottam,hogy az utolsó hetekben még fel jön pár kiló? Ti mennyit híztatok ennyi id?sen és mennyi lett a végére?

Legjobb válasz: Ha eddig csak ennyit hiztál akkor ezután sem fogsz már sokat. Még van 6 heted és ha 34 hét alatt csak ennyit szedtél fel akkor az nem sok. Én ennyi idõsen mér 18kg-ot szedtem fel, pedig nagyon vékony alkat voltam, most a 38. hétben pedig összesen 22kg van rajtam.

Ha eddig csak ennyit hiztál akkor ezután sem fogsz már sokat. Még van 6 heted és ha 34 hét alatt csak ennyit szedtél fel akkor az nem sok. Én ennyi idõsen mér 18kg-ot szedtem fel, pedig nagyon vékony alkat voltam, most a 38. hétben pedig összesen 22kg van rajtam.
én az utolsó hónapban még legalább 5 kilót szedtem fel :( szerintem változó lehet. sokan mondják, hogy az utolsó hónapban még sok jöhet fel, de lehet, hogy annak egy jelentõs része csak víz, meg a baba. Õ az utolsó hónapban sokat gyarapodik, akár egy-másfél kilót is.
Biztos érzed, már nem tudsz úgy enni sem, többször keveset, és tényleg keveset, ha így van sztem max 1-2 kg, az meg még belefér, ne aggódj, minden jót!!
Szia, Én is 34 hetes vagyok 13 kg-mal.Engem sokan lenéznek ez miatt, hogy milyen sok.Nem értem az embereket, és ha 30 lenne akkor mi lenne? Szemétség ezzel szekálni egy állapotos nõt, úgyis nekem kell majd oflgoznom, hogy újra formába legyek.Remélem nem szedek fel túl aokat.18-ig meg szeretnék állni.

Tegnap kiderült hogy az egyik ismerős mumpszos. Mennyi az esélyem hogy elkaptam? 34 hetes vagyok, lappangási időalatt is fertőz? Babámra ártalmas? Nagyon parázok!

Legjobb válasz: Szia!Ha voltál már mumpszos akkor van a szervezetedben elég ellenanyag te és babád számára.A mumpsz cseppferetõzéssel terjed és már a kialakult gyulladás elõtt is fertõz , és akkor is ha már az illetõ jól van elmúltak a tünetek.2002-ben még nem volt adat arra ,hogy a magzatra ártalmas lenne.Azóta , hogy mi változott nemtudom.Lappangási idõ alatt is fertõz.Még egyszer mondom,ha voltál mumpszos akkor már védett vagy és a szervezeted megvédi a picit.Beszélj a nõdokiddal ha tudsz.Hívd fel.31 hetes km.

Szia!Ha voltál már mumpszos akkor van a szervezetedben elég ellenanyag te és babád számára.A mumpsz cseppferetõzéssel terjed és már a kialakult gyulladás elõtt is fertõz , és akkor is ha már az illetõ jól van elmúltak a tünetek.2002-ben még nem volt adat arra , hogy a magzatra ártalmas lenne.Azóta , hogy mi változott nemtudom.Lappangási idõ alatt is fertõz.Még egyszer mondom, ha voltál mumpszos akkor már védett vagy és a szervezeted megvédi a picit.Beszélj a nõdokiddal ha tudsz.Hívd fel.31 hetes km.
Szia! Hivd fel a dokidat és mindenképpen vele beszéld meg!Lehet elküld vérvételre vagy valami vizsgálatra! Jó egészséget és bizakodj, hogy nem fertõzõdtél meg!

34 hetes vagyok, a dokim azt mondta hogy pihenjek, mert már elindult a méhszáj kinyílása, és hogy szedjem a magnéziumot és pihenjek, hogy még legalább két hetet bent legyen. Mennyi idővel indul meg általában a méhszáj kinyílása szülés előtt?

Legjobb válasz: Nekem is nyitva volt, a 16-ik héttõl, szedtem a magnéziumot, de ugyanúgy csináltam mindent mint elõtte, és még így is ráhúztam egy hetet, de akkor is úgy kellett megindítani.Persze ez függ attól is, hogy mennyire vagy nyitva, én egy újjnyira voltam.

Nekem is nyitva volt, a 16-ik héttõl, szedtem a magnéziumot, de ugyanúgy csináltam mindent mint elõtte, és még így is ráhúztam egy hetet, de akkor is úgy kellett megindítani.Persze ez függ attól is, hogy mennyire vagy nyitva, én egy újjnyira voltam.
Szia! Nekem 30-31 hetesen kezdett nyilni a méhszájam, onnantól kezdve szigorú fekvés volt, kihúztuk a 39. hét végéig. Pihenj és feküdj nagyon sokat és nem lesz semmi baj! 6 hós kisfiú anyuja
Szia.Nekem az elsõ gyermekemnél szülés elõtt pár órával nyilt ki.Most ismét babát várok és a 39. hetet töltöttem be de már a méhszáj nyitva van. Tényleg pihenj mert a baba még fejlõdik ilyenkor, és a betöltött 37. hét után már nem lehet gond.Legalábbis az én védõnõm ezt mondta. További jó babavárást!
Szia! Tényleg PIHENJ!!! Nekem az elsõ babámmal március 15-én már nyílt a méhszáj, pedig csak május 25-re voltam kiírva! Szigorú pihenést "írtak" fel nekem is! Csak az utsó pár napban voltam aktív! De így is kitudtam húzni május 28-ig! Pihenj! Minden jót! üdv.: 19 hetes kismami

A sima uh is kimutatja, hogy mennyire öregszik a méhlepény? Én most 34 hetes vagyok, de mindíg csak azt írják a papíromra, hogy méhelpény mellső fali.

Legjobb válasz: Szia. Nekem 18 hetesen sima uh-al állapították meg, hogy I fokban érett, ugyhogy kimutatja igen. De elõtte is mindig ráírták a papírra, hogy 0 fokban érett.

Szia. Nekem 18 hetesen sima uh-al állapították meg, hogy I fokban érett, ugyhogy kimutatja igen. De elõtte is mindig ráírták a papírra, hogy 0 fokban érett.
szia! Igen, látják a sima ultrahangon is. szerintem kérdezz rá legközelebb. Bár nekem 35 hetesen már 3. fokban volt, de azt mondta a dokim, hogy amíg a flowmetria és az NST jó, addig nincs gond. Most 38 hetes vagyok.
Szia.Ezen akadtam ki én is tegnap, mert már annyiszor olvastam itt, hogy kinek milyen fokba érett, hogy visszanéztem.Nekem sem irták rá még egyszer sem!Annyi áll rajta nekem is, hogy melsõ fali... szintén 34hetes kismama

34 hetes vagyok. Már készítgetem a kelengyét. Miből mennyit, és mit vigyek magammal a kórházba?

Legjobb válasz: Szia! Úgy vettem észre,hogy a kórházakban az újszülöttek kórházi ruhát kapnak, ezért javaslom, hogy kérdezd meg az orvosodat (vagy hanincs fogadott dokid, a kórházat), hogy mit vigyél be. Én a MÁV-ben szültem, és a gyereknek csak az alábbiakat kellett bevinnem: -pelus -popsitörlõ -popsikrém -1 váltás ruha, amibenhaza tudtuk hozni. A többi szükséges dolgot a kórház biztosította. Üdv és minden jót!

Szia! Úgy vettem észre, hogy a kórházakban az újszülöttek kórházi ruhát kapnak, ezért javaslom, hogy kérdezd meg az orvosodat (vagy hanincs fogadott dokid, a kórházat), hogy mit vigyél be. Én a MÁV-ben szültem, és a gyereknek csak az alábbiakat kellett bevinnem: -pelus -popsitörlõ -popsikrém -1 váltás ruha, amibenhaza tudtuk hozni. A többi szükséges dolgot a kórház biztosította. Üdv és minden jót!
http://www.hoxa.hu/?m1=2&m2=3&p1=cikk&p2=9 Ez egy alap lista, de számtalan ilyet találsz még a neten. Ha a két hálóing helyett 3-4 viszel az sem baj, én naponta küldtem haza legalább egyet.
Haloingek amennyit tudsz, en szerettem mindig frissben, tisztaban lenni. BETET!!! Jo sokat, nagy meretut, bugyikat sokat, nagyokat, hogy konnyen tudd a betetet cserelni, ne szoritson sehol. Papucs, torolkozo zuhanyozni egy alulra tisztalkodni. Piperecucc. Evoeszkoz nekunk kellett a korhazba. Erteket ne vigyel, nehogy ellopjak. Ami esetleg majd meg kell, szulok, parod beviszi. Furdokopeny. Haloing, bugyi, betet sok!!! A tobbi normalis mennyiseg.
Kérdezd meg a kórházat, mert van ahol pelenkát kérnek, van ahol ruhát, van ahol semmit.Én, amikor NSTre kezdtem járni a 36. héttõl, akkor "felszaladtam" a szülészetre és ott mindent elmondtak részletesen. Ha az érdekel, h magadnak mit, akkor írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!

A szülés előtt mennyi idővel jelentkezik a jósló fájás? Milyen érzés? 34 hetes vagyok és ritkán, de olyan kis görcseim vannak, mint a menstruációs fájdalom, néha a hasam, néha a derekamnál, ez az lehet?

Legjobb válasz: Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.

Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.
az lehet. a jóslófájás onnan különbözik a rendestõl, hogy egy idõ múlva magától is elmúlik. A fájások sosem múlnak el, azok vagy stagnáltan fájnak, vagy erõsödnek.Nekem is volt 1-2 jóslófajásóm , de max, 5 percig tartott. A jóslófájás nem jelzi a szülés közeledtét sok estben, csak a méh "gyakorol".Azért feltétlen említsd meg a dokidnak!
Mindenkinek más szerintem.Nekem szülés elõtt 24 órával jelentkeztek, és csak a derekam görcsölt.Elõtte semmi nem volt, csak keményedett a pocim.
Nekem is voltak jóslófájásaim... Egyszer szülés elõtt 3 héttel, aztán az utolsó héten már gyakrabban elõfordult... Mindenképp mondd a dokinak, bár úgyis kérdezni fogja... De lehet, hogy csak a hatalmas súly okozza, amit "cipelsz".. Az én törpém 4 kilós lett és 34 kgt híztam a terhesség alatt... Görcsöltem én is össze vissza, meg majd leszakadt a derekam... A doki majd mondja úgyis, de simán lehet jóslófájás a Tiéd... 22/N
nekem nem voltak jóslóim egyáltalán, csak néha keményedtem.
A harmadik harmadban egyre rendszeresebbé és érezhetõbbé válnak a keményedések, van, akinek jóslófájásai is vannak, nekem is a 34. héttõl. Az a jósló, amit leírsz. Az elsõ két terhességnél meg semmi sem volt, egyszer csak jött az igazi fájás. Az orvos jó, ha tudja, de megijedni nem kell, a jóslók természetesek, sokan egyébként fájdalommentesen jutnak el 1-3 ujjnyi méhszájig, ott is van fájástevékenység, sokszor jósló, csak épp fájdalommal nem jár. Ha a doki aggódik, mondjuk mert más jelét is látja a koraszülés veszélyének, a fájáserõsséget mérni is tudja. A 36. hétig lehet szedni Magnéziumot, MagneB6-ot, az általában enyhíti, ha kellemetlen, illetve jót tud tenni a meleg fürdõ/zuhany. A jósló egyébként semmit nem jósol meg, csak azt jelzi, hogy közeledsz a végéhez. Ettõl még túl is hordhatod. Van, akinek a végén a jósló megy át igazi fájásba, de az ilyen koraiak általában még semmit nem jelentenek.
Nekem már a 28. héttõl voltak jóslóim. 39. héten született a lánykám progis császárral bizonyos okok miatt, de még akkor is csak fél ujjnyira voltam nyitva. Igen, ez már jósló amit érzel, nincs ezzel semmi baj, természetes. Szedjél magnéziumot még 2 hétig, és pihenj ha tudsz! Tényleg használd ki mert ha kint lesz a baba már nem fogsz tudni annyit aludni! :) Minden jót! 2 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam:) Holnap megyek dokihoz, akkor majd mondom neki! Amúgy még csak 2 szer érezte és hamar el is múlt, csak attól féltem, hogy ez már valaminek a kezdete, azt pedig még nem kéne :) Amúgy is kényszer pihin vagyok, mert hõemelkedésem van meg kis torokfájás. :(
Szia!nekem semmi nem volt nem éreztem jóslófájást semmit ugyan úgy éreztem magamat és csak hirtelen elfolyt a magzatvízem!

A kaposvári kórházban fogok szülni, mit kell vinnem? Mit adnak és mennyit? Pelenka. ilyesmi? Mikor pakoljam össze a táskát? 34 hetes vagyok

Legjobb válasz: Pelenkát,popsitörlõt kell vinni a babának. Ha hideg lesz nem árt egy kis sapka és egy kis takaró sem. Szerintem kezdhetsz összepakolni. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

Pelenkát, popsitörlõt kell vinni a babának. Ha hideg lesz nem árt egy kis sapka és egy kis takaró sem. Szerintem kezdhetsz összepakolni. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

A holnapi hidegfront beindíthatja a szülést? Én még várnék, csak 34 hetes vagyok és már elment a nyákdugóm, hasam is leszállt. Mennyire befolyásolhat ilyenkor a hidegfront?

Legjobb válasz: Mikor elment nyákdugód felkerested a dokidat? Mert nem ártana a babát megnézni akkor. Nyákdugó nélkül max 1-2 hétig húzhatod,és nagyobb a fertõzés veszélye is.

Szia. Egyik kérdésedre már válaszoltam, szintén egy idõs terhes vagyok veled. Csak érdeklõnék hogy mi újság? Írtam ki egy kérdést, de azért jelzem hogy most péntekre erõs hidegfrontot mondanak és teliholdat. A múltkori elvileg csak gyenge hidegfront volt. Ahogy néztem az elõrejelzést, kb 10 fokot fog most hûlni a levegõ. Ha még egyben vagytok szukolok hogy átvészeljük ezt a hétvégét, jó lenne még 1-2 hétig minimum egyben lenni. Azért könnyû szülést kívánok, hátha... 35 hetes kismami
Mikor elment nyákdugód felkerested a dokidat? Mert nem ártana a babát megnézni akkor. Nyákdugó nélkül max 1-2 hétig húzhatod, és nagyobb a fertõzés veszélye is.
A kérdező hozzászólása: Kedden voltam dokimnál, 2400 grammra saccolta a gép. Azt mondta szép nagy baba, de nagyon lent van, jó lenne még 2 hétig húzni, utána már nem tartja vissza. Akkor még zárt voltam. Erre másnap délelõtt elment a nyákdugóm. Magnerot-ot kell szednem, ami úgy érzem elég jó, azóta nincsenek kis görcseim se. Dokim azt mondta bizakodjunk a 2 hétben. Hát nem tudom... Néha úgy érzem még húzom egy darabig, néha meg azt hogy mindjárt megindul a szülés. De ettõl a hidegfronttól parázok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Persze, majd jelentkezem, pénteken délelõtt megyünk 4D-re, az az 1 hely ahol tényleg megtudnak nyugtatni, és én is tisztán látok mindent. Majd megírom mi volt. Vigyázzatok magatokra!! Andy:)
Szia! Utolsó vagyok. Szerencsére minden rendben. :) Örülök hogy még egyben vagytok! Mi volt a dokinál? Mostanában kevesebb a jóslóm és a keményedésem, mint eddig. Így szerintem a végéig kihúzzuk. Várom hogy írj, mesélj, mit mondott a dokid! Szia! Ani :)
Na mizu veletek?
A kérdező hozzászólása: Még egyben vagyunk:) Éjszaka megijedtem, mert jöttek a fájások 10-15 percenként, rendszertelenül, de aztán elmúltak. Viszont hasam iszonyúan feszül, és éjszaka ahogy mozgolódott a picur, az már szinte fájt. Nagyon lent mozgolodott, egészen a szeméremdombom körül dugta ki valamijét, gondolom a kezecskéjét. Éreztem ahogy forgatja. Mondtam is a páromnak, ha az a keze, akkor hol a feje?:) Jó lenne még húzni pár napig, de úgy érzem már nem sok van....
Hat ha lement a hasad es elment a nyakdugo szerintem biza kicsit elszamoltak teged! Hany kilo most a picur?
nagyon befolyásolja!! Ilyenkor megrtelnek a szülészetek is, volt júliusban egy hidegfront és a szent imrében péntek délutántól vasárnap estig 34 szültek meg!!!
Utolsó vagyok. Ne izgulj, én is hasonlóan éreztem magam a fájásokon kívül és folyamatosan keményedtem még a MgB6 sem segített rajtam. Pedig még én csak 30+4 hetes vagyok. Úgyhogy kitartás.
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltunk 4D-n, minden rendben, sikerült megnyugodnom. Súlya is jó, 2660 grammnak mérték. Van egy kis tokája, hurkái, úgyhogy nem sovány egyáltalán:) Nagyon cuki képeket sikerült csinálni, pedig azt hittem ilyenkor már alig látszik valami. Még nevetett is, meg grimaszolt:) Amúgy kezdem úgy érezni, még húzom egy darabig, igaz egyre erõsebbeknek tûnnek a joslók, de nincsenek sûrûn. Habár jobb lenne már szülni, már annyira nem jó semmi:) Veletek mizujs? Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ja és persze szigorúan kíméletes üzemmódra kell kapcsolnom magam. Be is tartom, szegény sógórnõm csinál mindent helyettem, minden nap jön, mos vasal takarít, hát nem jó érzés azt nézni, hogy más csinál helyettem mindent, én meg csak fekszek. De hátha így tovább húzom:)
Ne aggódj a súlya miatt. Ezek tényleg nem pontosak. De a 4D-n úgyis megnyugtatnak. De igaza van, ha már most megszületne akkor sem lenne semmi baja. Nõni meg idekint is tud :) Tényleg ne aggódj! Kíváncsi leszek meddig húzzátok egyben! Majd írsz ha van valami? Kitartás! :) Ani
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam dokinál, 2500 gramm, minden ok vele, de én most kezdtem el aggódni, mert mult héten is 2500 grammra saccolta. Azt mondta ez nem gond, mert nem pontosak ezek a méretek, de én akkor is tiszta ideg vagyok. Holnap bejelentkezek 4D-re, hogy megnyugodjak. Jövõ héten már nst-re kell mennem, dokimhoz már nem, csak a 38 hetes uh lesz majd. Azt mondta jó lenne 38. hétig kihúzni, de ha most megszülnék, már akkor se lenne semmi gond, mert a súlya már elérte a 2500 grammot, és no para. Hát könnyû ezt mondani, nálam csak most kezdõdik a para. Héten még remélem kapok idõpontot 4D-re, ott legalább 1 óráig néznek, és mindenét tetõtöl talpig lemérik. Hátha megnyugszom:) Hát ennyi nagyvonalakban....
Ne aggódj, próbálj meg magadra és a babára figyelni. Örülj neki, hogy van aki segít, ilyenkor derül ki, hogy ki a jó barátnõ, vagy ez esetben rokon. Bárcsak nekem is lenne ilyen segítségem!! Amúgy akkor sincs tragédia, ha a front hatására megszültök, de valóban jobb lenne még ha bent maradna! Biztos hogy egészséges babátok lesz!!! Minden jót, és könnyû szülést, ha mégis menni kellene!! 36 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Hogy vagy? Mi átvészeltük a hidegfrontot, még egyben vagyunk:) Ma megyek dokimhoz, kiváncsi vagyok mit mondd majd. Minden nap többször van joslóm, derekam is fájdogál, de kezdem úgy érezni, még kihúzzuk egy darabig, igaz mindenki azt mondja, napról-napra lentebb van a hasam. Mindenesetre minden készen áll, csomagom összepakolva, babaszoba teljesen kész, ruhák is kivasalva, már csak várunk a nagy napra:) Veled is minden rendben ugye???
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, egyben maradunk mi is és ti is! Vagy legalábbis reménykedjünk:) Én már nem is nagyon gondolok rá, nem aggódok folyton ez miatt, és jobb is így mert egész megnyugodtam. Ha jönni akar, jöjjön, várjuk szeretettel:) Úgyse tudunk ellene mit tenni. Majd jelentkezz te is hogy vészelted át:)
Örülök hogy írtál. Én is így érzem ma magam ahogy Te. Majd írsz hogy mi lett a front következménye (egyben maradtatok-e vagy nem)? Bízzunk a legjobbakban, de ahogy olvastam, ilyenkor már komoly baj nem lehet. Én is tartok egy kicsit a hétvégétõl. Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Még egyben vagyunk:) Tegnap voltam dokimnál, mégcsak 1 ujjnyira vagyok nyitva, viszont már annyira lent van a hasam, hogy már menni is kínkeservesen tudok. A hidegfronttól tartok kicsit, igaz én már ma is érzek valamit, ma valahogy semmi se jó, közérzetem is szar, feszült vagyok, hasam is fájdogál. Próbálok feküdni, de már úgyse jó:( Kiváncsi vagyok mi lesz, azért jó lenne még egyben maradni egy darabig:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aranyos vagy:) Neked is könnyû szülést és sok egészséget!!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Próbálok kitartani, de ez már nem csak rajtam múlik:) Te is próbálj sokat pihenni, mert neked is elég korán jönne! Viszont a magnézium ma nekem se nagyon segített, igaz ma már nem feküdtem egész nap, fõztem, kicsit pakolásztam, persze csigalassúságban, mint egy 80 éves, tiszta röhely:)
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Mizujs veled/veletek? Nem írtál, talán már babázol?? Kíváncsivá tettél nagyon!!!!

Normális dolog az hogy utoljára akkor vizsgált meg a doki amikor megállapitotta a terhességet? hüvelyváladékot levette 28 hetesen, utánna volt ultrahang 33 hetesen. nem szokták nézni a méhszájat hogy mennyire van kitágulva? most vagyok 34 hetes.

Legjobb válasz: Engem összesen 3-szor "vizsgált" meg a doki és ezzel semmi bajom nem volt,meg szokta kérdezni,hogy hogy vagyok,mit érzek,a pocimat meg szokta mérni...de nem nyulkált fel mindig!!!(volt ilyen dokim is de elég is volt belölle,õ semmit nem kérdezett,csak benyult aztán kész,minden rendeben...)Jó babavárást!

Engem összesen 3-szor "vizsgált" meg a doki és ezzel semmi bajom nem volt, meg szokta kérdezni, hogy hogy vagyok, mit érzek, a pocimat meg szokta mérni...de nem nyulkált fel mindig!!!(volt ilyen dokim is de elég is volt belölle, õ semmit nem kérdezett, csak benyult aztán kész, minden rendeben...)Jó babavárást!
Szia! Ha jól emlékszem 36. héttõl nézegette nálam. Szerintem , ha nincs panaszod, azért nem néz elõbb. Nyugi!:) U.i.:Azért, ha nagyon zavar, szólj neki, hogy nézze meg, hogy megnyugodj!
Szia.Nálunk havonta vizsgált a doki a terhestanácsadáson.Meg min 6 hetente uh.
Dokitól függ... engem mindig megvizsgált, mert keményedett a hasam sokat, így muszáj volt ellenõrizni.
Szia, Nekem a 18. héttõl nézi a méhszájat, h ogy nyitva van-e megnéz UH-val kérdezget és ennyi.Szerintem azért nem ártana tudnod, hogy nem vagy-e nyitva mert akkor fürdeni sem szabad.Addig meg úgyis burokban van a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nincs különösebben problémám, csak kiváncsi voltam mert többen irták hogy vizsgálja õket a doki, nézi a méhszájat koraibb terhességben.

Kb a 31 héttől vizesedek, most vagyunk a 34 hetesek és most már egyre erőteljesebb a vizesedés. Lehet inni csalánteát? Hatásos a hethesség alatt? Mennyit lehet egy nap inni belölle?

Legjobb válasz: Kb. a 33-34. héttõl vizesedtem erõteljesen, napi egy liter csalánteát ittam meg és tartottam a sómentes diétát, lényegileg csak zöldség és gyümölcs, fehérjeként néhány tojás, natúr joghurt, párizsi. A lényeg hogy a folyadékfogyasztást ne korlátozd, a két liter legyen meg minden nap. Én toxémiás voltam a végén és megindították a szülést a 38. héten, de akkor már nem is volt szinte vizeletem és napi egy kg-mal nõtt a súlyom. Papucsban vittek kórházba, mert már a férjem 44-es cipõje sem volt jó rám.

Kb. a 33-34. héttõl vizesedtem erõteljesen, napi egy liter csalánteát ittam meg és tartottam a sómentes diétát, lényegileg csak zöldség és gyümölcs, fehérjeként néhány tojás, natúr joghurt, párizsi. A lényeg hogy a folyadékfogyasztást ne korlátozd, a két liter legyen meg minden nap. Én toxémiás voltam a végén és megindították a szülést a 38. héten, de akkor már nem is volt szinte vizeletem és napi egy kg-mal nõtt a súlyom. Papucsban vittek kórházba, mert már a férjem 44-es cipõje sem volt jó rám.
Szia!Én 28 hetes vagyok, és már vizesedek.A védõnõm tanácsára kipróbáltam a zöld teát, és nekem egész jól bevált.Próbáld ki hátha segít valamennyit.Még az is jó ha egy kicsit felpócolod a lábad.remélem tudtam segíteni.Jó babavárást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!