Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok, ilyenkor már (6 db)

34 hetes vagyok, háton már rég nem tudok feküdni, mert a baba nyom, kényelmetlen (káprázik a szemem, ájulás környékez, mert vmi eret nyom ilyenkor), de már ülve is ezt érzem. Érezett valaki hasonlót? Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Szia! Én 35 hetes vagyok, háton én sem tudok néhány mp-nél tovább feküdni ugyanezen okok miatt. Néha ülve vagy állva is olyasmit érzek, hogy hirtelen elhagy minden erõm. Mintha az agyamhoz kevés vér jutna... sajnos nem tudom, lehet-e tenni ellene valamit. Nekem egy idõ után elmúlik. Pár hét múlva biztosan megszûnnek ezek a kellemetlenségek :-)

Szia! Én 35 hetes vagyok, háton én sem tudok néhány mp-nél tovább feküdni ugyanezen okok miatt. Néha ülve vagy állva is olyasmit érzek, hogy hirtelen elhagy minden erõm. Mintha az agyamhoz kevés vér jutna... sajnos nem tudom, lehet-e tenni ellene valamit. Nekem egy idõ után elmúlik. Pár hét múlva biztosan megszûnnek ezek a kellemetlenségek :-)
szia! amikor én a ma már 5 hónapos kisfiammal voltam terhes úgyan így voltam. Mentünk 4D-s ultrahangra, vizsgált a nõci, engem meg már az ájulás környékezett, szóltam neki. Azt mondta, hogy forduljak oldalra mert így vmit nyom a baba. rögtön jobban lettem. Igazából én nem nagyon tudtam ellene tenni. Már nincs sok hátra, kitartást:)
szia, A hasi aortát nyomja a baba, ez egy fõ verõér. Oldal feküldj, akkor talán jobb lesz.
Szia! Én is 34 hetes terhes vagyok, én 2 hete tapasztaltam ugyanezt. Sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy valamelyik oldaladra fekszel. Nekem sajnos ez csak a jobb oldalamon sikerül, mert ha a bal oldalra fekszem, ugyanezt tapasztalom. Kitartás, tényleg nincs sok hátra! Boldog babavárást!
Szia, Én 35 hetes vagyok, gond nélkül fekszem a hátamon. Talán még jobban is esik mint az oldalamon, viszont olvastam, hogy nem igazán ajánlott már ilyenkor, mert a baba súlya okozhat károkat. Pl: aranyeret, derékfájást stb. Tehát nagyon kicsit használom én is már ki ezt a lehetõséget. Nekem a hasonfekvés az ami nagyon hiányzik, de ezt a pár hetet már kibirjuk ;)

A holnapi hidegfront beindíthatja a szülést? Én még várnék, csak 34 hetes vagyok és már elment a nyákdugóm, hasam is leszállt. Mennyire befolyásolhat ilyenkor a hidegfront?

Legjobb válasz: Mikor elment nyákdugód felkerested a dokidat? Mert nem ártana a babát megnézni akkor. Nyákdugó nélkül max 1-2 hétig húzhatod,és nagyobb a fertõzés veszélye is.

Szia. Egyik kérdésedre már válaszoltam, szintén egy idõs terhes vagyok veled. Csak érdeklõnék hogy mi újság? Írtam ki egy kérdést, de azért jelzem hogy most péntekre erõs hidegfrontot mondanak és teliholdat. A múltkori elvileg csak gyenge hidegfront volt. Ahogy néztem az elõrejelzést, kb 10 fokot fog most hûlni a levegõ. Ha még egyben vagytok szukolok hogy átvészeljük ezt a hétvégét, jó lenne még 1-2 hétig minimum egyben lenni. Azért könnyû szülést kívánok, hátha... 35 hetes kismami
Mikor elment nyákdugód felkerested a dokidat? Mert nem ártana a babát megnézni akkor. Nyákdugó nélkül max 1-2 hétig húzhatod, és nagyobb a fertõzés veszélye is.
A kérdező hozzászólása: Kedden voltam dokimnál, 2400 grammra saccolta a gép. Azt mondta szép nagy baba, de nagyon lent van, jó lenne még 2 hétig húzni, utána már nem tartja vissza. Akkor még zárt voltam. Erre másnap délelõtt elment a nyákdugóm. Magnerot-ot kell szednem, ami úgy érzem elég jó, azóta nincsenek kis görcseim se. Dokim azt mondta bizakodjunk a 2 hétben. Hát nem tudom... Néha úgy érzem még húzom egy darabig, néha meg azt hogy mindjárt megindul a szülés. De ettõl a hidegfronttól parázok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Persze, majd jelentkezem, pénteken délelõtt megyünk 4D-re, az az 1 hely ahol tényleg megtudnak nyugtatni, és én is tisztán látok mindent. Majd megírom mi volt. Vigyázzatok magatokra!! Andy:)
Szia! Utolsó vagyok. Szerencsére minden rendben. :) Örülök hogy még egyben vagytok! Mi volt a dokinál? Mostanában kevesebb a jóslóm és a keményedésem, mint eddig. Így szerintem a végéig kihúzzuk. Várom hogy írj, mesélj, mit mondott a dokid! Szia! Ani :)
Na mizu veletek?
A kérdező hozzászólása: Még egyben vagyunk:) Éjszaka megijedtem, mert jöttek a fájások 10-15 percenként, rendszertelenül, de aztán elmúltak. Viszont hasam iszonyúan feszül, és éjszaka ahogy mozgolódott a picur, az már szinte fájt. Nagyon lent mozgolodott, egészen a szeméremdombom körül dugta ki valamijét, gondolom a kezecskéjét. Éreztem ahogy forgatja. Mondtam is a páromnak, ha az a keze, akkor hol a feje?:) Jó lenne még húzni pár napig, de úgy érzem már nem sok van....
Hat ha lement a hasad es elment a nyakdugo szerintem biza kicsit elszamoltak teged! Hany kilo most a picur?
nagyon befolyásolja!! Ilyenkor megrtelnek a szülészetek is, volt júliusban egy hidegfront és a szent imrében péntek délutántól vasárnap estig 34 szültek meg!!!
Utolsó vagyok. Ne izgulj, én is hasonlóan éreztem magam a fájásokon kívül és folyamatosan keményedtem még a MgB6 sem segített rajtam. Pedig még én csak 30+4 hetes vagyok. Úgyhogy kitartás.
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltunk 4D-n, minden rendben, sikerült megnyugodnom. Súlya is jó, 2660 grammnak mérték. Van egy kis tokája, hurkái, úgyhogy nem sovány egyáltalán:) Nagyon cuki képeket sikerült csinálni, pedig azt hittem ilyenkor már alig látszik valami. Még nevetett is, meg grimaszolt:) Amúgy kezdem úgy érezni, még húzom egy darabig, igaz egyre erõsebbeknek tûnnek a joslók, de nincsenek sûrûn. Habár jobb lenne már szülni, már annyira nem jó semmi:) Veletek mizujs? Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ja és persze szigorúan kíméletes üzemmódra kell kapcsolnom magam. Be is tartom, szegény sógórnõm csinál mindent helyettem, minden nap jön, mos vasal takarít, hát nem jó érzés azt nézni, hogy más csinál helyettem mindent, én meg csak fekszek. De hátha így tovább húzom:)
Ne aggódj a súlya miatt. Ezek tényleg nem pontosak. De a 4D-n úgyis megnyugtatnak. De igaza van, ha már most megszületne akkor sem lenne semmi baja. Nõni meg idekint is tud :) Tényleg ne aggódj! Kíváncsi leszek meddig húzzátok egyben! Majd írsz ha van valami? Kitartás! :) Ani
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam dokinál, 2500 gramm, minden ok vele, de én most kezdtem el aggódni, mert mult héten is 2500 grammra saccolta. Azt mondta ez nem gond, mert nem pontosak ezek a méretek, de én akkor is tiszta ideg vagyok. Holnap bejelentkezek 4D-re, hogy megnyugodjak. Jövõ héten már nst-re kell mennem, dokimhoz már nem, csak a 38 hetes uh lesz majd. Azt mondta jó lenne 38. hétig kihúzni, de ha most megszülnék, már akkor se lenne semmi gond, mert a súlya már elérte a 2500 grammot, és no para. Hát könnyû ezt mondani, nálam csak most kezdõdik a para. Héten még remélem kapok idõpontot 4D-re, ott legalább 1 óráig néznek, és mindenét tetõtöl talpig lemérik. Hátha megnyugszom:) Hát ennyi nagyvonalakban....
Ne aggódj, próbálj meg magadra és a babára figyelni. Örülj neki, hogy van aki segít, ilyenkor derül ki, hogy ki a jó barátnõ, vagy ez esetben rokon. Bárcsak nekem is lenne ilyen segítségem!! Amúgy akkor sincs tragédia, ha a front hatására megszültök, de valóban jobb lenne még ha bent maradna! Biztos hogy egészséges babátok lesz!!! Minden jót, és könnyû szülést, ha mégis menni kellene!! 36 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Hogy vagy? Mi átvészeltük a hidegfrontot, még egyben vagyunk:) Ma megyek dokimhoz, kiváncsi vagyok mit mondd majd. Minden nap többször van joslóm, derekam is fájdogál, de kezdem úgy érezni, még kihúzzuk egy darabig, igaz mindenki azt mondja, napról-napra lentebb van a hasam. Mindenesetre minden készen áll, csomagom összepakolva, babaszoba teljesen kész, ruhák is kivasalva, már csak várunk a nagy napra:) Veled is minden rendben ugye???
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, egyben maradunk mi is és ti is! Vagy legalábbis reménykedjünk:) Én már nem is nagyon gondolok rá, nem aggódok folyton ez miatt, és jobb is így mert egész megnyugodtam. Ha jönni akar, jöjjön, várjuk szeretettel:) Úgyse tudunk ellene mit tenni. Majd jelentkezz te is hogy vészelted át:)
Örülök hogy írtál. Én is így érzem ma magam ahogy Te. Majd írsz hogy mi lett a front következménye (egyben maradtatok-e vagy nem)? Bízzunk a legjobbakban, de ahogy olvastam, ilyenkor már komoly baj nem lehet. Én is tartok egy kicsit a hétvégétõl. Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Még egyben vagyunk:) Tegnap voltam dokimnál, mégcsak 1 ujjnyira vagyok nyitva, viszont már annyira lent van a hasam, hogy már menni is kínkeservesen tudok. A hidegfronttól tartok kicsit, igaz én már ma is érzek valamit, ma valahogy semmi se jó, közérzetem is szar, feszült vagyok, hasam is fájdogál. Próbálok feküdni, de már úgyse jó:( Kiváncsi vagyok mi lesz, azért jó lenne még egyben maradni egy darabig:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aranyos vagy:) Neked is könnyû szülést és sok egészséget!!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Próbálok kitartani, de ez már nem csak rajtam múlik:) Te is próbálj sokat pihenni, mert neked is elég korán jönne! Viszont a magnézium ma nekem se nagyon segített, igaz ma már nem feküdtem egész nap, fõztem, kicsit pakolásztam, persze csigalassúságban, mint egy 80 éves, tiszta röhely:)
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Mizujs veled/veletek? Nem írtál, talán már babázol?? Kíváncsivá tettél nagyon!!!!

34 hetes vagyok, és elég kényelmetlen, ha összezárom a combom, vagy ha kemény felületre ülök. Olyan, mintha a baba belülről nyomna. Lehet, hogy korábban fogok szülni, vagy ez ilyenkor már normális?

Amúgy más panaszom nincs, minden értékem normális...

Legjobb válasz: ILYENKOR EZ MÁR NORMÁLIS ÉN MINDA KÉT LÁNYOMMAL ÍGY VOLTAM ÉS MÉG RÁ SI VITTEM 6 NAPOT BOLDOG BABAVÁRÁST ÉS BABÁZÁST

ILYENKOR EZ MÁR NORMÁLIS ÉN MINDA KÉT LÁNYOMMAL ÍGY VOLTAM ÉS MÉG RÁ SI VITTEM 6 NAPOT BOLDOG BABAVÁRÁST ÉS BABÁZÁST

34 hetes terhes vagyok, ilyenkor már lehetnek méhösszehúzódások?

Tegnap éjszaka arra ébredtem hogy kicsit fáj a hasam. Olyan mensi görcs szer? volt, de nem volt er?s, csak éreztem. Nem volt vérzés, a babóm is elkezdett mocorogni, azóta se éreztem. Szerintetek lehet hogy már méhösszehúzódás volt?Köszi a válaszokat el?re is

Legjobb válasz: Igen ezek már lehetnek jóslófájások,ami még egyáltalán nem azt jelenti,hogy hamarabb fog megszületni a pici. Nekem nincsennek ilyenek vagy csak nagyon ritkán. Az orvosom a 35. héten kérdezett rá,hogy vannak e ilyen jellegû fájásaim meg haskeményedések.Azt mondta,hogy már lassan azért kellene éreznem ezeket. Ne aggódj, pihenj egy kicsit többet.

Igen ezek már lehetnek jóslófájások, ami még egyáltalán nem azt jelenti, hogy hamarabb fog megszületni a pici. Nekem nincsennek ilyenek vagy csak nagyon ritkán. Az orvosom a 35. héten kérdezett rá, hogy vannak e ilyen jellegû fájásaim meg haskeményedések.Azt mondta, hogy már lassan azért kellene éreznem ezeket. Ne aggódj, pihenj egy kicsit többet.
Azt még elfelejtettem írni, hogyha nem erõs a görcs és nem tart sokáig akkor normálisnak tekinthetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem erõsek és nem tartanak sokáig. Kb olyan 10 másodperc volt, és az igazi mensi görcsös fájdalomnak a közelébe se ért, csak mivel már rég nem volt ilyen persze hogy az ember egybõl megérzi.
Biztos, hogy azok voltak, én elõször a 33. héten éreztem elõször, de többször egymás után. A méhed lassan neked is készül a nagy napra, ez természetes. Nekem a dokim még több MagneB6-ot javasolt, biztos ami biztos.

Miért van az hogy már 17 éves korom óta nagyon szerettem volna már egy kisbabát, most meg itt vagyok 34 hetesen és rádöbbentem hogy úristen minek, hova még ilyenkor 21 évesen?

Félek mindent?l, hogy mi hogyan lesz, hogyan fogom tudni felnevelni stb. KÉpes leszek e rá, hogy anyának érezzem magam?!

Legjobb válasz: Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelõsségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal késõbb érik meg az ember a felnõtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idõsebbeket is elkap a lámpaláz. :)

Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelõsségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal késõbb érik meg az ember a felnõtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idõsebbeket is elkap a lámpaláz. :)
Kicsit utólag, de azért irok én is ide! Be se töltöttem a 19 évet amikor állapotos maradtam.Nagyon szerettem volna babát mindig is!Fiatal anyuka szerettem volna lenni!És hát az leszek.24 hetes vagyok és 4-5 hetes voltam amikor betöltöttem a 19-et.Persze bennem is felmerülnek ezek a kérdések, hogy hogy lesz tovább, stb, stb...De reménykedek benne hogy minden jön a maga idejében!És menni fog a dolog!!!Ne aggódj, Neked is menni fog!!
Én 38 évesen tudtam elõször szülni, és én nagyon bánom, hogy nem sikerült korábban, mert már egy óvodáscsoportot összehozhattam volna. :D Imádom a gyerekeket!!!
Szia. Én 20éves 27hetes kismama vagyok. Néha én is kétségbeesem, van hogy egy egész napig is ezen gondolkozom hogy mekkora idióta vagyok. De ez csak az idõ kis részében történik, mert most épp az az érzésem van hogy nem bírok várni még 3hónapot hogy ittlegyen velem az én kicsikém :-) kb 16éves korom óta vágyom babára és tudom hogy soha nem fogom megbánni hogy Õ itt lesz nekem. Én azt tapasztalom hogy azok az anyák akik 30éves korukig vagy tovább várnak jobban megbánják hogy nem vállalták korábban
Ezen nagyon sokan átesünk ilyenkor. Ne aggódj az érzéseid, félelmeid miatt! Nagy változás ez a család életében, normáliska a kételyek, szorongásos percek. De majd meglátod, ha megszületik, mindent tudni fogsz. Érezni fogod, mit kell tenned. És semmi kincsért nem adnád a babádat! :) ) Ne aggódj! Jó anyuka leszel!
21 eves 13 hetes kismama vagyok:) ) kislany korom ota csaladot szeretnek 2-3 gyerekkel. Ez volt az almom :) ) neha nekem is eszembe jut, hogy vege az eddigi eletemnek, nincs tobb szorakozas, nincs tobb felelotlen kaland, csak a parom van, aki nemsokara a ferjem es a poocakomban egy 7 cm-es kis csoda:) )) Biztos, hogy velem is lesz ilyen, hogy megijedek, de en meg nem erzem mozogni, meg a pocakom sem no latvanyosan. De ez normalis:) ) es mindennel erosebbek az anyai osztonok :) ) tudni fogsz/fogunk mindent:) ) Boldog babavarast es konnyu szulest!!!:) )
sztem minden felelõsségteljes kismama átesik ezen, akárhány éves. én 19 voltam, mikor született az elsõ gyerekem, rettegtem.. de a legjobb dolog a világon :) belejössz mindenbe idõvel. most 10 éves a lányom és most jön a tesó... most is félek, hogy mi lesz hogy lesz stb.
Én 33 vagyok, most várom az elsõ babánkat. Mindannyian különbözõek vagyunk. Én ezektõl nem félek, szerintem mindenünk megvan, ami egy gyerek felneveléséhez kell: biztonságos anyagi és családi háttér, szakmailag sikeres voltam, nem hiányzik a babán kívül semmi más az életünkbõl. Nekem ilyen gondolataim nem voltak, csak annyi, hogy te jó ég, nem sokára anya leszek. Minden elismerésem azoknak, akik fiatalon vállalnak babát, én biztosan nem fogom megbánni, el nem tudnám képzelni, hogy 10-12 éves legyen most a gyerekem. Nekünk ez így teljesen jó. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, látom elég sokan szülünk fiatalon:) Valamely képest megnyugtattatok:) Egyébként kislányunk lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek:)

34-35 hetesek vagyunk, már teljesen kivagyok. Szinte minden éjjel azt álmodom h vkivel megcsal a párom, és h megőrülök emiatt kinomban mikor kiderül, teljesen kiborulok. Ez vminek a jele lehet? Más is álmodik ilyeneket?

Teljesen el vok emiatt szomorodva, és már félek lefeküdni is, h már megint nehogy ezzel álmodjak. ? nincs itthon külfüldön dolgozik, elég rossz nélküle nekem, meg a kicsinek. de mostmár annyira bánt h ilyeneket álmodom, csak erre tudok gondolni. tudat alatt megérezhetem h ha vmi gond van v történt valami ilyesmi velünk?

Legjobb válasz: szia! amikor vártam a kisbabámat, nekem is voltak ilyen rémálmaim, igaz nekem nem külföldön dolgozik a párom. Én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ne foglalkozz ezekkel az álmokkal, feleslegesen ne izgasd magad, mert az a babátoknak sem jó. Szerintem ez nem megérzés, csak a párod hiánya:) na meg a hormonok:) felhõtlen babavárást!

szia! amikor vártam a kisbabámat, nekem is voltak ilyen rémálmaim, igaz nekem nem külföldön dolgozik a párom. Én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ne foglalkozz ezekkel az álmokkal, feleslegesen ne izgasd magad, mert az a babátoknak sem jó. Szerintem ez nem megérzés, csak a párod hiánya:) na meg a hormonok:) felhõtlen babavárást!
Szia! Olvastam valahol, hogy ez teljesen normális. A várandósság ideje alatt a kismamák többet álmondnak, és az álmok általában nagyon érzelemdúsak; gyakoriak a szexuális töltetûek is. Szerintem nem kell aggódnod emiatt, csak a hormonok teszik és persze a megváltozott "feltételek". Nekem szülés után elmúlt. Igaz, hogy azóta meg mindig a pici lányommal álmodok. :) )) Szép álmokat és nyugi, ez normális! Könnyû szülést! Zita (24 hetes baba anyukája)
Nem hiszem, hogy megérzés lenne, ez csak kémia. Én egy héten kb. 5-ször álmodtam, hogy megcsal, vagy lelép a párom. Ennek ellenére tudom, hogy sose tenne ilyet. Mi jókat röhögtünk rajta, hogy már megint mit álmodtam. Biztos a Te párod se tenne soha olyat, amiket álmodsz.
az elsõ válaszoló vagyok. ha egy jótanácsot elfogadsz! ne gyötörd ezzel a férjedet, úgy értem ne ess neki, hogy biztos megcsal mert azt álmodtad! bár nem ismerem, de biztos nem örülne neki, ha olyannal gyanusítod, ami meg sem történt. Inkább ti is nevessetek rajta! :)
Szia. Én is álmodtam ilyeneket, de én nem vettem komolyan, mi is jót röhögtünk rajta. Reggelente mindíg mondam a páromnak: Na, az éjjel megint megcsaltál! :) Nem kell az ilyet komolyan venni, azt olvastam, terhesség ideje alatt teljesen normális. Nyugodj meg! Üdv 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatást, és remélem mert akkor nagyon kiborulnék.
Pont ma reggel fogadtam én is úgy a páromat, amikor hazajött a melóból, hogy:megcsaltál és elhagytál. Én is rengetegszer álmodom rosszat. 25 hetes kismama
szia!Én is ezt álmodom egyfolytában, hogy megcsal a párom:(és ilyenkor elönt a féltékenység:(, De van ennél is rosszabb álmom, hogy meghal és én nagyon sírók:(.Már éjszaka alig merek aludni, ami ugy sem megy:(. Boldog babavárást! 33 hetes kismami
Szia Ne izgulj szerintem ez valami "kismama betegseg" En 22 hetes trhes vagyok es teljesen kikeszulok, hogy allandoan ezt almodom...:D igaz az en parom mellettem van de akkor is nagyon rosz. Es az a baj hogy olyan valoszeru. Szoval fel a fejjel, es csak orulj a picinek, meglatod minden rendben lesz. Boldog babavarast

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!