Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok! Van (92 db)

34 hetes vagyok, van rá még esély hogy megfordul a babám?

Holnap töltöm a 34. hetet. A babám még farfekvésben van, ha nem fordul meg, a végén császár lesz.

Legjobb válasz: Jujj ! együttérzek!! Hát nagyon remélem, mert 30 hetes vagyok, de a mai uh szerint ugyanez a helyzet, ráadásul kicsi a helye.. azzal nyugtatnak, majd még fordulhat, de ha ennyire nem akar..nem tudom..Írhatsz privit is , hétfõn megyek a dokihoz és ott megkérdezek mindent, mert most már én is aggódom, nem akarok császárt!!!! A doki is azt mondta az én hasfalam nem olyan amit szívesen vagdosna..

Jujj ! együttérzek!! Hát nagyon remélem, mert 30 hetes vagyok, de a mai uh szerint ugyanez a helyzet, ráadásul kicsi a helye.. azzal nyugtatnak, majd még fordulhat, de ha ennyire nem akar..nem tudom..Írhatsz privit is , hétfõn megyek a dokihoz és ott megkérdezek mindent, mert most már én is aggódom, nem akarok császárt!!!! A doki is azt mondta az én hasfalam nem olyan amit szívesen vagdosna..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a biztatást mindenkinek! Az orvosom azt mondta, ha a 37. hétig nem fordul meg, akkor megcsászároz. Szerinte annak oka van ha addig nem fordult be (pl rövid a köldökzsinór), és mivel elsõ baba, szerinte túl kockázatos lenne a faros szülés.
nekem a32-ik héten indult be a szülés, saját magam kitudtam tapintani hogy keresztben fekszik a baba nagyon féltem hogy nem tudom természetes uton megszülni, de az orvosom megnyugtatott hogy minden rendben lesz mire itt az idö befordul a szülöcsatornába, igaza lett.a természet tudja a dolgát.
Szió! Szerintem is megfordulhat, mert az én kislányom is a 38 hetes UH-ra fordult meg (igaz, koponyavégû fekvésbõl medencevégûbe, de a lényeg ugyanaz). Bár nem kell aggódnod akkor sem, ha nem fordul meg, mert igenis meg lehet szülni a faros babákat. Én úgy szültem a lányomat: elsõ baba, komplikációk nélkül. Én is rettegtem a császárnak még a gondolatától is. Ha van ezzel kapcsolatban kérdésed, írj nyugodtan, szívesen válaszolok rá. Annak idején engem mindenki elrettentett a faros szüléstõl mondván, hogy nyakig fogok szakadni, na meg napokig fogok vajúdni. Hát nem így lett. 6.45-kor kerültem a szülõszobára, és 21.05-kor már a mellkasomon szuszogott a babóm. Ne aggódj!!! Könnyû szülést!!! Zita
Szia!nekem most fordult be 37 hetesen!Ne aggódj ügyes babod van, és tudja, hogy mit kell tennije!! Pusz 37 hetes Pocakos Zsuzsa
Múltkor NST-n mondta az egyik kismama, hogy a 39. hétben van, és most fordult be a babája. Szóval semmi sem lehetetlen.
Simán megfordulhat még!Volt akinek szülés napján fordult meg.De vannak"trükkök"is.Csörgess kulcscsomót a zsebedben, vagy világítsd zseblámpával a hasad alsó részét.Hátha kíváncsi a kis picurka és erre megfordul:)
úgy tudom, hogy elsõ babásoknál még a szülés elõtti nap is befordulhat, és ezt tapasztaltam is, az egyik barátnõmnél így volt!!!
Még megfordulhat, én olyat is hallottam, hogy valakinek a 38. héten fordult meg.
Mivel már kevés helye van, kicsi rá az esély, de ha úgy nézzük 5-6 hét alatt még bármi megtörténhet. :) 23 hetes kismama
a faross szülésrõl annyit gyerekek, hogy azt nem kívánom senkinek. 2 óra hosszáig el volt akadva a szülõcsatornába a kisfiam és a végére már nem is emlékszem.(de nem akarom részletezni) senkit nem biztatok rá , de vagy sikerûl vagy nem. ha nem akkor nagy az esélye egy oxigén hiány által kialakult szellemi fogyatékosságnak. nem is engedik ma már az elsõ babásoknak . ne félj még az utolsó percben is megfordulhat , nekem ez nem jött be , de ha sokat foglalkozol vele, meg fog fordulni. szívbõl kívánom, hogy így legyen "egy faros kismama"
Szió! Utolsó elõtti vagyok. Pont errõl írtam neked, mint amit az utolsó válaszadó írt. Mindenki el akar rettenteni. Nekem az ELSÕ babám volt, és farosan szültem meg 2 óra 20 perc alatt. Semmi komplikáció nem volt. Nálunk itt a városban volt egy kismama, aki 1 hónappal késõbb szült. Az õ babája is faros volt, õ is megszülte, komplikáció nélkül. Talán ma már ügyesebbek az orvosok. Én Debrecenben szültem, lehet, hogy ez az itteni nõgyógyászokat is dícséri. Nyugi!!!
Bocsánat! Csak érdekelne hogy megfordult-e a baba?Mert én is ebben a helyzetben vagyok 34 hetesen még nincs befordulva!
A kérdező hozzászólása: Szia! Megfordult! 37 hetesen már jó irányban volt. 41.héten született. Tehát van rá esély hogy megfordul:) Minden jót neked!
Köszi, hogy válaszoltál! Minden jót!

34 hetes vagyok van egy 2, 5 éves fiam és nulla segítségem férjem reggel megy este jön egésznap szaladgálok a nagy után - volt még valaki így?

és időre szülte a másodikat? hogy bírtátok? én már nagyon nehezen ...köszi mindenkinek előre is

Legjobb válasz: Ugyanez volt, csak 1,5 éves. Ráadásul 2 hónapig beteg volt. Autóval ingáztam 50 km-eket 36 hetesen. 39 héten született meg a kicsi.

Ugyanez volt, csak 1, 5 éves. Ráadásul 2 hónapig beteg volt. Autóval ingáztam 50 km-eket 36 hetesen. 39 héten született meg a kicsi.
Szia! én még csak 15 hetes vagyok, dolgozom, a 2 éves fiam bölcsõdében.Már fárasztó, hogy folyamatosan rosszul vagyok, a munkahelyen öklendezem a kórház-szagtól, otthon a kisfiam rámtapad, szinte semmire nincs energiám.Még van egy kamasz lányom is, szerencsére vele nincs semmi baj.Én most azt várom, hogy tudjak táppénzre menni, és hogy elmúljon a rosszullét.de félek, milyen lesz a kis korkülönbség miatt, különösen, hogy a fiam 2 emberes baba volt. Azért vállaltunk még egy gyereket, mert szeretjük a gyerekeket, és szerintem a kis korkülönbségnek megvannak az elõnyei, ezért vállaljuk a fáradtságot, kezdeti nehézségeket.Minden jót, meglátod rendbe jönnek a dolgok idõvel!!
4.valaszolo vagyok Nekem nem megerolteto, mi igy terveztuk 3gyereket kis korkulonbseggel, igaz a pici kicsit korabban jott a tervezettnel, de egyaltalan nem banjuk. Az meg, hogy tartok tole, hogy fogom birni a vegere, nagy pocakkal teljesen normalis, de barhogy is lesz megoldjuk, igyekszem pozitivan hozzaalni. :) Mikor az ikreket vartam sokkal jobban feltem mi lesz, hogy lesz, hiszen elso babaknak ikrek, nekem nem volt semmi tapasztalatom, se segitsegem, de azt is megoldottam, es ugy gondolom mostmar van eleg tapasztalatom, menni fog 3kicsivel is. Nekunk igy tokeletes ahogy van, egy cseppet sem banom, hogy csak 1.5ev lesz kozottuk.
Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg, ami az utolsó válaszolóban.Ha tudja valaki hogy nincs semmi segítség, ismeri a saját határait, akkor miért vállal ilyen kis korkülönbséggel gyereket.Nem bántásnak szánom, csak kíváncsi vagyok.Nekem is 2.5 éves, és még csak most érzem hogy talán jöhetne egy tesóka, de egy ideig ha rajtunk múlik nem fog, pedig a férjem is többet tud itthon lenni, van mama is, szóval ez nem lenne akadály.A fiam elég nehéz eset minden téren, nehéz, problémás volt a terhességem is, várunk még egy kicsit.
Most biztos le leszek pontozva, de nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Ha ennyire megerõltetõ az életetek, miért vállaltatok még egy gyereket? Írta itt valaki, hogy el se tudja képzelni, hogy lesz, ha majd meglesz a kistesó... Erre miért nem gondoltok a gyerekek tervezésekor? Vagy mindenkinek csak "besikerült" a baba?
Nekem 14honaposak az iker fiaim, es 22hetes vagyok a tesoval. Nekem sincs semmi segitsegem, kulfoldon lakunk, nagyon tavol a csaladtol, parom egesz nap dolgozik, ejszaka er haza. Egyelore jol birom, de mar most felek tole mi lesz a vegere, vagy ha esetleg bentfognak a korhazban, mert sajnos nem problemamentes terhesseg.
Nekem 13 hónapos a "nagy" és 22 hetes terhes vagyok, de sokszor nagyon elegem van ebbõl a helyzetbõl. A férjem dolgozik egész nap, sokszor hétvégén is, nagyszülõk nem nagyon jönnek. Nem is tudom mi lesz velünk nyáron (augusztus végére vagyok kiírva). És az még hagyja ám, de mi lesz velünk ha megszületik a kistesó?????? :O
nálunk 17 hónap van köztük, amikor 36 hetesen bekerültem toxikózissal a kórházba, rögtön mindenki meg tudta oldani, hogy vigyázzon néhány napot a nagyra, addig pedig csak én voltam vele 8-21-22-ig, amíg a párom haza nem ért. 38 hetesen meg kellett indítani a szülést, így én addig húztam, de a baba nem akart még kibújni, ha nincs toxikózis, biztos vagyok benne, hogy végig bent marad.
A kérdező hozzászólása: és hogy bírtad? én már totál kivagyok fáj mindenem és már szegény nagyhoz is tök türelmetlen vagyok:( ezt nagyon szégyellem....a játszótéren is csak szaladok utána...
A kérdező hozzászólása: tudom fura de mi is így terveztük csak valahogyan így a végére elfáradtam attól nem tartok mi lesz utána mert már az ad egy kis erõt, hogy nem leszek a mozgásomban korlátozva

34 hetes vagyok. Teljesen fent a has köldököm felett fügőlegesen a mellem köztig nagyon éles, szuró fájdalom van 1-2 percig, ha oldalt fekszek. Nyomja a babuci?

3 hete -4-szer fordult el?.ugy gondolom ? nyomja a bordámat is szokta,elégé ki tudja nyomni magát ilyenkor az egész hasam feszül és fáj.Mit egyek v. szedjek hányinger ellen,eddig nem volt gond ez is kb. 3 hete van,csak már rég magnézium citrátot szedek,nem magneB6-ot.

Legjobb válasz: Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Én is a 34. hetet taposom, nálunk is ez megy, pláne, mióta befordult a pici, a lábacskáit nagyon ügyesen tudja benavigálni a gyomorszájamba. A nõvére még rosszabb volt, akkoriban egyik pillanatban teljesen jól voltam, a következõben meg visszaköszönt a vacsora... Nem tudtam ellene semmit tenni, ezen a magnézium se segít - gondolj arra, hogy már nem sok van a végéig, ezt már fél lábon is kibírjuk. :-)

Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Én is a 34. hetet taposom, nálunk is ez megy, pláne, mióta befordult a pici, a lábacskáit nagyon ügyesen tudja benavigálni a gyomorszájamba. A nõvére még rosszabb volt, akkoriban egyik pillanatban teljesen jól voltam, a következõben meg visszaköszönt a vacsora... Nem tudtam ellene semmit tenni, ezen a magnézium se segít - gondolj arra, hogy már nem sok van a végéig, ezt már fél lábon is kibírjuk. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatást, csak kicsit megilyesztett, hogy annyira megfájdult a hasam.Gondolok rátok, minden rendben legyen.

Kinek hogy mozog a babója mert nekem 3 napja nem ugy mozog ahogy eddig alig mozog még evés után se valami baja lehet? 34 hetes vagyok más is van igy? Aggodjak?

Legjobb válasz: A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.

A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.
Szia, bár én még 24 hetes vagyok, de szerintem minden nap más és más.Menj el a dokihoz v. a védõnõhöz õk meg fognak nyugtatni. ( de legalább hívd fel)Az a lényeg, hogy érezd a babádat. Ne értsd félre, nem riogatni akartalak, csak a megnyugtatásod miatt javasoltam, mert a folytonos aggódás sem tesz jót. Üdv.
Szia(sztok). 20 hetes vagyok. Az elmult pár napban nekem sem sokat mozgott a babám. A lényeg hogy mozog. :)
Nekem is kevesebbet mozog, szerintem lustizik a meleg hatására, mert estére mire a férjem hazaér és türhetõbb a levegõ, pár szót szól a kis pocaklakónkhoz és teljesen beindul az apuci hangjára, minket felnõtteket is megvisel ez a meleg, hát még akkor a kis apró bébiket, hogy nyomhatja a meleg, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
Én is 24 hetes vagyok, és kb 3 napja nekem is kevesebbet mozog. Ma voltam a védõnõnél és azt mondta h õket is megviseli hõm. változás, a lényeg h bejelentkezzen!
Nekem is 3 napja lustább.Mozog azért, vagyis inkább helyezkedik.Kinyom ezt azt nekem, de nem úgy mint eddig.Én is rögtön bepánikoltam, hogy baj van, de biztos a meleg teszi.Na meg már egyre kevesebb a helye. 34 hetes kismami

34 hetes vagyok és egész nap fáj a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. Fáj a derekam és nagyon fáradtnak érzem magam. Normálisak ezek a tünetek? Miért van ez vagy jelent valamit?

Legjobb válasz: Én 35 hetes vagyok,nekem is ilyen tüneteim vannak!!Eléggé bágyadt vagyok és nincs kedvem semmihez!!!Ma fájásaim is voltak de remélem még marad egy darabig!!

Én 35 hetes vagyok, nekem is ilyen tüneteim vannak!!Eléggé bágyadt vagyok és nincs kedvem semmihez!!!Ma fájásaim is voltak de remélem még marad egy darabig!!
ezek joslófájások. nekem már két hete vannak, ez normális, azt írták nekem , ha rendszeres idõközönként jönnek, és már 10-5percenként abból szülés lesz. de erre még ráérünk. 35hetes kismama, boldog babavárást
36 hetesen voltak már 5 perces fájásaim is, de csak 4-szer egymás után, aztán elmúltak.Szintén akkoriban kezdõdött a fáradtság is.Hetente 1-2 nap hulla fáradt vagyok és semmigez nincs kedvem, majd pár napig erõm reljében vagyok ismét.Ezenkívül még a szeméremcsontom fájt nagyon 1 hétig kb ekkoriban.Most túl vagyok a kiírt idõponton, de mégg egyben sajnos.Teljesen normálisak a tüneteid.Pihenj ha fáradtnak érzed magad!A stervezeted azt is jelzi mire van éppen szükséged.Ezekben a napokban a pihenésre.

34 hetes vagyok, egy hete éjjel nem tudok aludni, ideges vagyok, szorongok, aggódok, sírok. Van ötletetek, mi segíthet? (nem gyógyszer! )

A második babámat várom, azzal még nem lenne bajom, hogy két óránként járok wc-re, de éjjel jön rám mindig az aggódás és kikészülök, nem tudok aludni. Nappal nem érzem magam fáradtnak, de szeretnék pihenni, amíg lehet :) Gyógyszernek nem vagyok híve, valami más ötletetek van, ami ellazítana? Masszázs, gyógynövényes tea/kispárna, ilyesmire gondolok.

Legjobb válasz: 35 hetes vagyok.Éjjel alig alszom-már jó ideje-,mindig agyalok,aggódom,gyártom a megoldandó problémákat.Szerintem ezt el kell viselnünk,már nincs sok hátra.Hormonális okai lehetnek.Kitartás!!

35 hetes vagyok.Éjjel alig alszom-már jó ideje-, mindig agyalok, aggódom, gyártom a megoldandó problémákat.Szerintem ezt el kell viselnünk, már nincs sok hátra.Hormonális okai lehetnek.Kitartás!!
Szia!Nekem anno azt mondták hogy lefekvés elõtt egy pohár langyos mézes tejnek nyugtató hatása van és segíti az elalvást.Hozzá teszem sosem próbáltam mert nem szeretem melegen a tejet, de ha te bírod egy próbát megér! Nyugodj meg minden rendben lesz! :) Üdv! 10hkm
Bach virágterápia, elsõsegély csepp. Keress rá a neten. Homeopátiás, és csodákat mûvel :)
Szia!Próbáld megkeresni, mi az ami nyugtalanít, mi foglalkoztat ennyire, hogy aggodalommal tölt el. Félsz a szüléstõl? Esetleg attól, hogy a nagyobbik gyerkõc hogyan fogadja majd el a kisebbet? Esetleg a rád váró hirtelen összetornyosuló feladatoktól? Tedd fel a kérdést, próbáld megtalálni, mi lehet, ami ennyire érdekel, hogy nem hagy aludni. Ha pedig nem aggodalom van benned, csupán már az utolsó idõszak sokaknál jelentkezõ szokásos nem alvási jelensége, próbáld meg lekötni a figyelmed. Készíts magad mellé olvasnivalót, hátha az elaltat, vagy egyéb kikapcsolódást keress. Ne agyalj! Már biztosan nagyon várod, hogy megérkezzen a kis pincurka. Próbáld megnyugtatni magatokat. Üdv.

Terhességi depresszionak számit ha állandóan sirhatnékom van? Igazábol nem tudom h miért csak rámjön a sirás! már egyszer volt ilyen ugy a 20 hét körül most megint igy ébredtem 34 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ez depresszió, szerintem a hormonok játszanak velünk kismamákkal, na meg ez a fránya idõjárás sem a legjobb nekünk és a pocaklakóknak. Velem is elõfordul a sírhanék, ha rám már valki is egy kicsit csúnyábban néz vagy nem úgy szól elsírom magam, pedig senki nem akar megbántani, csak most sokkal érzékenyebb vagyok. Nyugodj meg, pihenjés, menj ki a friss levegõre és sokkal jobb lesz, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:9

Nem hiszem, hogy ez depresszió, szerintem a hormonok játszanak velünk kismamákkal, na meg ez a fránya idõjárás sem a legjobb nekünk és a pocaklakóknak. Velem is elõfordul a sírhanék, ha rám már valki is egy kicsit csúnyábban néz vagy nem úgy szól elsírom magam, pedig senki nem akar megbántani, csak most sokkal érzékenyebb vagyok. Nyugodj meg, pihenjés, menj ki a friss levegõre és sokkal jobb lesz, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:9
Nem gondolnám, hogy depresszió, de szörnyû! 19 hetes vagyok, de már saját magamat is idegesítem, nemhogy a környezetemet!
Szerintem sem depresszió :o) Nálam is ez van, még csak 8 hetes múltam... De nálam ez a mensi elõtt 2 héttel is így volt mindig. Megláttam egy koldust az utcán bõgtem, meglátok egy beteg állatot bõgök, hiányzik az anyukám bõgök, soha még csak anyukám nyomába sem fogok érni, mert nála jobb anya a világon nincs és nem is lesz bõgök... és most abba is hagyom a felsorolást, mert bõgök.... Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a nyugtatást!!! :)

34 hetes vagyok, és néhány napja fáj a szeméremcsontom, és a petefészek tájékán is. Ez normális? Talán előbb akar a bébi megszületni? Még van idő vagy nem?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy most készülõdik befordulni?Végülis már elég nagyocska, és sok hely kell neki, a fájdalom szinte természetes.Bár saját tapasztalattal nem tudok szolgálni,csak itt olvastam valakinek 29 hetesen is fájt ,abból gondolom.Mindenesetre ha megnyugtat, beszéld meg a dokiddal.

Nem lehet hogy most készülõdik befordulni?Végülis már elég nagyocska, és sok hely kell neki, a fájdalom szinte természetes.Bár saját tapasztalattal nem tudok szolgálni, csak itt olvastam valakinek 29 hetesen is fájt , abból gondolom.Mindenesetre ha megnyugtat, beszéld meg a dokiddal.
A kérdező hozzászólása: A bébi konyavégû fekvésben van már 1 jó ideje, tehát nem a befordulás az ok- szerintem.
Ne aggódj, ez teljessen normális! Ahogy feszülsz, tágulsz és nõ a hasad, ugy ezeket a hasad környékén, mindenhol érezheted és fájhat. De ez nem azt jelenti, hogy elõbb fog megszületni a babád, mint kellene. Én 21 hetes vagyok és nekem is szokott a szeméremcsontom, az ágyékom, a petefészkem, az alhasam fájni és még szúrkálni is szokott minden felé. Ez így van rendjén :)
A kérdező hozzászólása: Nálam is volt ilyen. Csinál helyet bent magának a picike:) Ne aggódj teljesen normális. 36 hetes kismami

Másnak is extra érzékenyek lettek a fogai terhesség alatt? Ez a terhesség miatt van? 34 hetes vagyok, és kb.1 hónapja hidegre, édesre, és fogmosáskor majdnem megpusztulok, annyira érzékeny.

Évek óta sensodyne-t használok, mert alapvet?en is érzékenyek, de most kibírhatatlan, és a fogkrém sem használ semmit.

Legjobb válasz: Szia! Én is ezt a fogkrémet használom már nagyon régóta, de nálam is ugyan így van, hogy még ez sem segít, nekem is nagyon érzékenyek a fogaim amióta babát várok. Én elkezdtem Calcium Sandozt inni, hogy nehogy elromoljanak a fogaim, sajna többet nem igazán tudok én se tenni például a fogínyvérzéssel sem. 28 hetes

Szia! Én is ezt a fogkrémet használom már nagyon régóta, de nálam is ugyan így van, hogy még ez sem segít, nekem is nagyon érzékenyek a fogaim amióta babát várok. Én elkezdtem Calcium Sandozt inni, hogy nehogy elromoljanak a fogaim, sajna többet nem igazán tudok én se tenni például a fogínyvérzéssel sem. 28 hetes
Szia!Én is így vagyok/voltam ezzel, és én is sensodyne-t(zöldet) használtam már a terhesség elõtt is, de terhesen nem használt...az elején sajnos rengetegszer kellett fogorvoshoz járnom, gyökérkezelés, meg vagy 10fogamat betömték..:S, így mivel nemhasznált, kipróbáltam az elmexet, abból is a zöldet, és nagyonjó, egyáltalán nemérzékenyek a fogaim, nem vérzik..stb, még a fagyit is tudom harapni, pedig azt soha nemtudtam mert belehasított.Ha gondolod próbáld ki, nekem nagyon bevált, mindennap használom, persze nem mindenki egyforma, lehet neked ez nemjön majd be, de reméljük:) (36h)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom akkor az elmex-et, hátha...

34 hetes vagyok 2 naja fáj a a szemérem csontom ha ilyenkor tágulunk akkor a mészáj is tágul nekem nyitva van c2111 még tágulhat?

Legjobb válasz: Ez nem igaz, nincs osszefugges a szemeremcsonti fajdalom es a mehszaj nyilasa kozott. 2 napja hajnalban rohantunk az gyeletre, mert majs megorultem a szemerecsonti fajdalomtol, es 23 hetes terhesen bepanikoltam, h nyilik a mehszaj, v vmi ilyesmi. Ott megvizsgaltak, mehszaj tokeletesen zart, es megnyugtattak, h a szemeremcsonti fajdalom NEM a mehszaj, hanem a medence-csipo izuletel eltavolodasat, nyilasat jelenti. Roppant kellemetlen, nekem mar most van, alig birok jarni, de vigasztal, konnyu szules elebe nezek,mert az izuletek mar most keszulnek.

Ez nem igaz, nincs osszefugges a szemeremcsonti fajdalom es a mehszaj nyilasa kozott. 2 napja hajnalban rohantunk az gyeletre, mert majs megorultem a szemerecsonti fajdalomtol, es 23 hetes terhesen bepanikoltam, h nyilik a mehszaj, v vmi ilyesmi. Ott megvizsgaltak, mehszaj tokeletesen zart, es megnyugtattak, h a szemeremcsonti fajdalom NEM a mehszaj, hanem a medence-csipo izuletel eltavolodasat, nyilasat jelenti. Roppant kellemetlen, nekem mar most van, alig birok jarni, de vigasztal, konnyu szules elebe nezek, mert az izuletek mar most keszulnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!