Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok! Néha fáj (2 db)

Tegnap este voltak először jóslóim. Azóta szinte folyamatosan fáj a hasam alja, enyhe, néha picit erősebb mensi szerűen. Ez normális? 34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami

Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Neked/Nektek is jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)

34 hetes kismama vagyok! Néha fáj egy picit a hasam, miért lehet ez? Valami gond lesz?

Néha érzek egy nagyon gyenge fájást, mintha menstruációs fájás lenne de nagyon gyenge éppen csak érzem!

Legjobb válasz: Én 18 hetes vagyok és én is érzem. Ez teljesen normális. Növekedik a méh,növekedik a baba,tágulnak az izmok stb... Ha nem görcsölsz és nem vérzel,akkor semmi gond. Gratulálok a babához! :)

Én 18 hetes vagyok és én is érzem. Ez teljesen normális. Növekedik a méh, növekedik a baba, tágulnak az izmok stb... Ha nem görcsölsz és nem vérzel, akkor semmi gond. Gratulálok a babához! :)
Valószínü, hogy jelentkeznek a jósló fa´jások, de még korai.beszéld meg a dokiddal.Lehet, hogy több magnéziumra van szükséged. 38hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!