Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes vagyok! Néha (6 db)

Tegnap este voltak először jóslóim. Azóta szinte folyamatosan fáj a hasam alja, enyhe, néha picit erősebb mensi szerűen. Ez normális? 34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami

Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Neked/Nektek is jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)

A szülés előtt mennyi idővel jelentkezik a jósló fájás? Milyen érzés? 34 hetes vagyok és ritkán, de olyan kis görcseim vannak, mint a menstruációs fájdalom, néha a hasam, néha a derekamnál, ez az lehet?

Legjobb válasz: Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.

Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.
az lehet. a jóslófájás onnan különbözik a rendestõl, hogy egy idõ múlva magától is elmúlik. A fájások sosem múlnak el, azok vagy stagnáltan fájnak, vagy erõsödnek.Nekem is volt 1-2 jóslófajásóm , de max, 5 percig tartott. A jóslófájás nem jelzi a szülés közeledtét sok estben, csak a méh "gyakorol".Azért feltétlen említsd meg a dokidnak!
Mindenkinek más szerintem.Nekem szülés elõtt 24 órával jelentkeztek, és csak a derekam görcsölt.Elõtte semmi nem volt, csak keményedett a pocim.
Nekem is voltak jóslófájásaim... Egyszer szülés elõtt 3 héttel, aztán az utolsó héten már gyakrabban elõfordult... Mindenképp mondd a dokinak, bár úgyis kérdezni fogja... De lehet, hogy csak a hatalmas súly okozza, amit "cipelsz".. Az én törpém 4 kilós lett és 34 kgt híztam a terhesség alatt... Görcsöltem én is össze vissza, meg majd leszakadt a derekam... A doki majd mondja úgyis, de simán lehet jóslófájás a Tiéd... 22/N
nekem nem voltak jóslóim egyáltalán, csak néha keményedtem.
A harmadik harmadban egyre rendszeresebbé és érezhetõbbé válnak a keményedések, van, akinek jóslófájásai is vannak, nekem is a 34. héttõl. Az a jósló, amit leírsz. Az elsõ két terhességnél meg semmi sem volt, egyszer csak jött az igazi fájás. Az orvos jó, ha tudja, de megijedni nem kell, a jóslók természetesek, sokan egyébként fájdalommentesen jutnak el 1-3 ujjnyi méhszájig, ott is van fájástevékenység, sokszor jósló, csak épp fájdalommal nem jár. Ha a doki aggódik, mondjuk mert más jelét is látja a koraszülés veszélyének, a fájáserõsséget mérni is tudja. A 36. hétig lehet szedni Magnéziumot, MagneB6-ot, az általában enyhíti, ha kellemetlen, illetve jót tud tenni a meleg fürdõ/zuhany. A jósló egyébként semmit nem jósol meg, csak azt jelzi, hogy közeledsz a végéhez. Ettõl még túl is hordhatod. Van, akinek a végén a jósló megy át igazi fájásba, de az ilyen koraiak általában még semmit nem jelentenek.
Nekem már a 28. héttõl voltak jóslóim. 39. héten született a lánykám progis császárral bizonyos okok miatt, de még akkor is csak fél ujjnyira voltam nyitva. Igen, ez már jósló amit érzel, nincs ezzel semmi baj, természetes. Szedjél magnéziumot még 2 hétig, és pihenj ha tudsz! Tényleg használd ki mert ha kint lesz a baba már nem fogsz tudni annyit aludni! :) Minden jót! 2 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam:) Holnap megyek dokihoz, akkor majd mondom neki! Amúgy még csak 2 szer érezte és hamar el is múlt, csak attól féltem, hogy ez már valaminek a kezdete, azt pedig még nem kéne :) Amúgy is kényszer pihin vagyok, mert hõemelkedésem van meg kis torokfájás. :(
Szia!nekem semmi nem volt nem éreztem jóslófájást semmit ugyan úgy éreztem magamat és csak hirtelen elfolyt a magzatvízem!

34 hetes vagyok reggelente be van dagadva az arcom! Néha olyan fájdalom van a hasamba mint ha meg akarna jönni. Estére alig birok a lábamra állni mert nagyon be van dagadva a lábam hiába kimélem. Ezek már a jos lofájások jelei?

Legjobb válasz: szia én is 34hetes vagyok, nekem is vannak mensi szerû görcseim.erre azt mondják joslófájás.de a bedagadás szerintem lehet "szimplán"a terhesség velejárója. boldog babavárást

szia én is 34hetes vagyok, nekem is vannak mensi szerû görcseim.erre azt mondják joslófájás.de a bedagadás szerintem lehet "szimplán"a terhesség velejárója. boldog babavárást
Szia! Én is 34 hetes vagyok, de nincs bedagadva az arcom, a lábam is csak néha duzzad meg (ha túlhajtom magam, vagy ha sokat ülök). Szerintem jó lenne, ha a védõnõdet felhívnád, mert ez nem jó dolog, akár a toxémia jele is lehet! A jóslófájások pedig normálisak, amiatt ne aggódj! Egy jó csésze laza zöldtea sokat segíthet a víz kihajtásában! Boldog babavárást!
Szia én is 34 hetes vagyok és ugyanezek a tüneteim vannak. A láb az bevizesedik az attol. De az arc is? Holnap megyek dokihoz és megkérdezem hogy mitõl van ez? Nekem fõleg a szám de aztán elmulik. Már remélem nincs sok hátra. Boldog baba várást és könnyü szülést.
KEDVES LÁNYOK, A REGGELI ARCDAGADÁS SZINTE MINDEN ESETBEN A TOXÉMIA JELE, TEHÁT GYORSAN MENJETEK EL A VÉDÕNÕHÖZ EGY REGGELI ELSÕ PISIVEL. NEKEM IS VOLT ILYEN PROBLÉMÁM, ÉS 3 HÉTRE KÓRHÁZBA KERÜLTEM, EGÉSZEN A SZÜLÉSIG. EGYÉBKÉNT AZ ARC ÉS NYAKDAGADÁS A LEGVESZÉLYESEBB DAGASÁS, NEM SZABAD ELBAGATELLIZÁLNI. 34 HETESEN MEG EGYÉBKÉNT NEM KELL MÉG SOK JÓSLÓFÁJÁSNAK LENNI, TEHÁT EZ IS ORVOST IGÉNYEL.

34 hetes kismama vagyok! Néha fáj egy picit a hasam, miért lehet ez? Valami gond lesz?

Néha érzek egy nagyon gyenge fájást, mintha menstruációs fájás lenne de nagyon gyenge éppen csak érzem!

Legjobb válasz: Én 18 hetes vagyok és én is érzem. Ez teljesen normális. Növekedik a méh,növekedik a baba,tágulnak az izmok stb... Ha nem görcsölsz és nem vérzel,akkor semmi gond. Gratulálok a babához! :)

Én 18 hetes vagyok és én is érzem. Ez teljesen normális. Növekedik a méh, növekedik a baba, tágulnak az izmok stb... Ha nem görcsölsz és nem vérzel, akkor semmi gond. Gratulálok a babához! :)
Valószínü, hogy jelentkeznek a jósló fa´jások, de még korai.beszéld meg a dokiddal.Lehet, hogy több magnéziumra van szükséged. 38hetes kismama.
Szerintem csuklik a babád :) 2 gyermek anyukája :)

34 hetes kismama vagyok és időnként annyira fészkelődik a babám, hogy a szó szoros értelmében fájdalmat okoz. Néha annyira kinyomja magát, hogy úgy érzem szét szakad a hasfalam. Hasonló tapasztalat?

Elképzelhet?, hogy fronthatás miatt ilyen nyugtalan?

Legjobb válasz: Hú ilyen nekem is volt,kb ennyi idõsen mint neked. nekem a fiam mindig a sarkát nyomta ki,de annyira fájt én nyomta vissza, sõt volt olyan is,hogy hallottam mintha ropogott volna a bõröm. Jajj,de rossz volt.

Hú ilyen nekem is volt, kb ennyi idõsen mint neked. nekem a fiam mindig a sarkát nyomta ki, de annyira fájt én nyomta vissza, sõt volt olyan is, hogy hallottam mintha ropogott volna a bõröm. Jajj, de rossz volt.
Nálunk front ide vagy oda, minden nap "megugrok" párszor. 32-33 hét körül kezdõdött a fájdalom, addig csak kellemetlen volt. Most 36... és csak egyre erõsebb a kis karatés :)
Nekem is ezt csinálja, de nem hiszem, hogy a front miatt, mert már egy pár hete csinálja. Egyre fájdalmasabb is, ahogy kinyomja magát. Én is úgy érzem, hogy szétszakad a hasam. Igen kényelmetlen lehet neki már odabent. :) Az egyik pont a jobb oldalam, egészen kint szélen. A másik pont a köldököm mellett bal oldalon közvetlenül. Itt nyomul a leggyakrabban. Hogy mije hol van? Ez egy jó kérdés. :) Annyit tudok, hogy fejvégû. Ja, amúgy mostanában kezdte el azt is, hogy éjjelente amelyik oldalamon alszom, oda kucorodik. Aztán ha a hátamra fordulok, iszonyatosan feszít. Majd visszahúzódik a jobb oldalamra. Na és itt van az is, amikor a lábával alá mászik a bordámnak és feszíti. Hmmm...kellemes. Fáj-fáj, de azért édes fájdalom ez! :) Már nincs sok hátra, kitartás! :) 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Az utolsó válaszadónak: nekem is fejvégû a babám és ugyanúgy mint nálad, a jobb oldalamon van egész a szélén és a köldököm bal oldalán szoktam érezni, hogy kinyomja magát! :-)
Sziasztok, nekem is így van ahogy írtátok! Néha nem tudom hogy most keményedek vagy csak õ feszíti magát, de néha eléggé fáj, a lábát fenn a bordám alatt dugja ki, szinte érzem a kis sarkát, jobb oldalon pedig egy nagyobb pukli van, hogy az mije lehet??(popsi?)annyira be tud indulni a kis drága:) Üdv: 35 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!