Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes normális a (44 db)

Az normális hogy 34 hetesen 3100 a méhszájvizsgálati eredményem? Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Normális. 3 ujjnyi a méhnyak (nem kezdett el elsimulni, a baba feje még fent van a bemenetnél)), 1 ujjnyira van kitágulva a külsõ. Ha elsõ gyermek, nagyon jó, ha többedik, még nyílhatsz, nyugi! De egyébként ha beírod a keresõbe hogy méhszáj: 3100, kiadja a találatokat hogy a számozások mit jelentenek!

Normális. 3 ujjnyi a méhnyak (nem kezdett el elsimulni, a baba feje még fent van a bemenetnél)), 1 ujjnyira van kitágulva a külsõ. Ha elsõ gyermek, nagyon jó, ha többedik, még nyílhatsz, nyugi! De egyébként ha beírod a keresõbe hogy méhszáj: 3100, kiadja a találatokat hogy a számozások mit jelentenek!
Azt hogy a méhnyak hossza 3 ujjnyi az normális és hogy a külsõ méhszáj egy ujjnyira nyitva. Ez úgy van hogy az elsõ szám jelöli a méhnyak méretét 3-2-1 ujjnyi ha nulla az szüléskor van akkor eltûnt, , aztán a következõ szám a külsõ, a harmadik a középsõ a negyedik a belsõ méhszáj nyitottságának a méretét. Nyugodj meg nekem a 34 héten 2111 volt a méhszájam ami ugye 2 ujjnyira rövidült és külsõ , középsõ , belsõ egy ujjnyira nyitva azóta is jól vagyok magne b 6-ot szedtem most már 36 hetes vagyok és még nem nyíltam tovább hál Istennek. Ne aggódj ha vannak jóslóid, görcseid vagy azt éreznéd mint én nyilalló fájdalom a hüvelyben szólj az orvosnak és szedjél magnéziumot. Kellemes babavárást és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: hát, sajnos császár lesz, második baba, és az elsõ faros volt.de megnyugtat, h nincsen gond:)
Ne sajnáld a császárt és ne érezd "szégyennek"! A baba legyen egészséges, az a lényeg!
A kérdező hozzászólása: :) nem szégyenlem, csak tapasztaltam...és még szeretnék gyereket szülni...!:)

Mikor kezdődnek a jósló fájások? 34 hetesen normális ha van?

Esténként és éjszakánként jellemz? pár napja, hogy nemcsak keményedik a hasam (úgy óránként 1-2szer) hanem fáj is. Éjszaka erre ébredek. 34+3 vagyok. Igazából nem akarok feleslegesen dokihoz rohangálni, de nekem kicsit korainak t?nik ez.

Legjobb válasz: Nem korai, van akinek még hamarabb kezdõdik. Ne aggódj. Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricitet.

Nem korai, van akinek még hamarabb kezdõdik. Ne aggódj. Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricitet.
Teljesen normális. Mind két terhességemnél már a 30. héttõl volt jósló, és az elsõ sem jött hamarabb. Üdv. 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi!

34 hetesen mennyire tekinthető normálisnak az alhasi fájdalom? Olyan élesebben fáj, de folyamatosan. Középen alul, a szeméremcsont felett.

Legjobb válasz: Mensi szerû görcsre gondolsz? normális, jósló fájások bár nem tudom mennyire erõsek, mert ha nagyon keresd fel a dokidat. Nekem pont 34 hetesen voltak görcseim, én felhívtam a dokimat, beindult a szülés már 5 perces fájásaim voltak, visszatartották 1 hetet feküdtem bent. szerencsére a 40.hétig kihúztam, akkor megindították

Mensi szerû görcsre gondolsz? normális, jósló fájások bár nem tudom mennyire erõsek, mert ha nagyon keresd fel a dokidat. Nekem pont 34 hetesen voltak görcseim, én felhívtam a dokimat, beindult a szülés már 5 perces fájásaim voltak, visszatartották 1 hetet feküdtem bent. szerencsére a 40.hétig kihúztam, akkor megindították
Nekem is így fáj, már több hete. (most 33 hetes vagyok) Azt mondta rá a dokim, ha nincs nyitva a méhszáj, akkor nincs baj, valószínû a baba nyomja a méhet, illetve a méhet tartó szalagok feszülnek, ezért fáj. Én azt vettem észre, akkor intenzívebb ez a fájdalom, ha sokat mozgok, hajolok, és keveset pihenek. Ilyenkor a túlhajszolás levét iszom pár napig, mert annyira tud fájni, hogy a lábraállás is nehéz. Nekem még a szeméremcsontom is fáj. Ja, és nagyon nagy a pocim (leányzóm is). Szóval normális az alhasi fájdalom, a lényeg, hogy ne legyél nyitva. Minden jót a hátralévõ hetekre!
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyek a dokimhoz, felhívtam. Azt mondta pihenjek sokat és ha változik valami (erõsödik, vérzek, rendszeresen jelentkezik) azonnal menjek be. A méhszájam 1100. :(


34 hetes vagyok. Második terhességem. Mostanában mensiszerû fájdalmakat érzek a hasamban. Ez normális vagy bajt jelent?

Az elsõnél semmi nem volt (vagy nem emlékszem), nem is nagyon keményedtem, nem volt jóslóm sem. A vajúdást sem tudom milyen, mert egy fájás nem volt és gyorsan császár lett. Szóval ez a fájdalom nagyon új nekem.

Legjobb válasz: Én is 34 hetes vagyok és tegnap éjszaka nekem is görcsölt a hasam. Eddig nem volt ilyen. Már ma is éreztem. Remélem nem jelenti azt, hogy hamarabb jönne a babó, csak jóslók.

Én is 34 hetes vagyok és tegnap éjszaka nekem is görcsölt a hasam. Eddig nem volt ilyen. Már ma is éreztem. Remélem nem jelenti azt, hogy hamarabb jönne a babó, csak jóslók.
Ülj bele melegvízbe és vegyél be magnéziumot. Ha jósló, ettõl elmúlik. Nekem a 30. héttõl vannak, korábbi terhességnél én sem tapasztaltam, azt hittem, h koraszülni fogok. Elég fájdalmas és ijesztõ tud idõnként lenni, de nem kell tõlük félni. 35 hkm

34 hetes terhes vagyok. Tegnap bekeményedett a hasam és rettenetesen fájt egész nap, mintha a menzeszem akart volna megjönni, olyan felpuffadás félét éreztem. Ez normális? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, én pont ma töltöttem a 34. hetet, úgy vagyok mint te. Ezek normális jelenségek már, jósló fájások, én is sokat keménykedek.

Szia, én pont ma töltöttem a 34. hetet, úgy vagyok mint te. Ezek normális jelenségek már, jósló fájások, én is sokat keménykedek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)
A kérdező hozzászólása: Én tegnap :) Jósló fájások? Ettõl nem indulhat be hamarabb a szülés, ugye?
A keményedés nem jóslófájás. A jósló görcsös fájdalom, ami a has alsó részén jelentkezik, méhösszehúzódások okozzák. Természetes folyamat ilyenkor, a tested készülõdik a szülésre. Az igazi fájás fentrõl sugárzik lefelé. Tudni fogod, melyik az igazi.
ez nem feltétlen igaz. annyi hülyeséget olvasni itt, hogy hihetetlen. vki pl azt írta, hogy amikor a derekad is fáj, az jósló. hát nekem a derekam jobban fájt, mint a hasam, mikor szültem. ha túl gyakran keményedsz, érdemes bemenni a kórházba, ha görcsölsz akkor mindenképp. nekem is vannak jóslóim és annak ellenére, hogy már szültem, bementem 29. héten a kórházba, mert nem tudtam, hogy szülni fogok -e. a testvéremnek 6 gyereke van, a hatodikkal ugyanúgy bement jóslóval.. ennyit arról, hogy az ember tudja, melyik az igazi. általában ha jóslód van, javul ha máshogy fekszel, járkálsz vagy beülsz egy kád meleg vízbe. ha nem javul, akkor jó eséllyel szülni fogsz

Normális hogy mikor csuklik a babám, olyan mintha szinte ki akarna ugrani a pocimból? Eléggé ilyesztően erőteljes a csuklása.34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én mindig csak piciket érzek amikor csuklik. Lehet,h. közben mocorog is, nem? Üdv: 34 hetes kismama

Én mindig csak piciket érzek amikor csuklik. Lehet, h. közben mocorog is, nem? Üdv: 34 hetes kismama
Nekem elég gyakran csuklik van hogy éjszaka is. Ha közben mocorog is az egész más, nekem szinte belemozdul az egész pocakom és ritmikus. Van hogy simogatásra egész hamar abbahagyja, de van hogy elég sokáig tart. Ne aggódj ez elég gyakori, most kb. 3 liter magzatvizet isznak naponta, nem csoda hogy csuklanak. Boldog babavárást, 35 hetes kismama

34 hetesen még normális, hogy alhasi húzódásokat érzek fõleg jobb oldalon, mint mikor a méhszalagok húzódtak?

Legjobb válasz: persze hogy normális. Még csak most jön a java a terhesség kellemetlen részének. Vagy azt gondoltad a 34. héten már nem nõ a méhed? nem húzódnak a dolgok? Most fognak csak igazán.

persze hogy normális. Még csak most jön a java a terhesség kellemetlen részének. Vagy azt gondoltad a 34. héten már nem nõ a méhed? nem húzódnak a dolgok? Most fognak csak igazán.
Persze, hiszen még most is húzódik, a babád folyamatosan nõ amíg meg nem születik. Én bár csak ennyit éreztem volna. Nekem a combtöveim nagyon fájtak, a medence csontjaim is ahogy tágultak, egyre jobban fájtak, a végén már szinte lábra sem tudtam állni. A szeméremcsontom is fájt. Fél éves fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: elsõ terhesség mindentõl megijedek, mert minden új....
Normális, ne aggódj! Most jön a java, most lesz csak igazán nagy a baba és a poci :-) 40+1 hkm

34 hetes terhesen normális a C: 2100?

2 hét múlva már nem aggódnék, de addig nem kellene még kibújnia :-) Köszi

Legjobb válasz: Szia! Szerintem már ilyenkor normális,nem jelenti azt feltétlenül hogy aggódnod kellene hogy korábban születik .Pihenj többet .Grat a babához:)37 hetes kismama:)

Szia! Szerintem már ilyenkor normális, nem jelenti azt feltétlenül hogy aggódnod kellene hogy korábban születik .Pihenj többet .Grat a babához:) 37 hetes kismama:)
Szerintem se aggódj. Nekem azt mondat a dokim, mikor a 34-35. hét környékén voltam, hogy ha most elkezd kinyílni a méhszáj, akkor már nem kell megijedni. Azért pihenj sokat, lehetõleg fekve.
Én 31 hetesen kerültem kórházba erõs görcsökkel, akkor C:2100 volt, és azt mondták nincs gáz , jó.Most 34 hetes vagyok, és sokkal többet pihenek.Szerintem nem lesz baj.
Szia! én 31 hetes terhes vagyok és 1500 a cl-em. Ez már gáz! 2000 alatt van gond. szóval no para

A védőnőm 2 hét múlva szeretne adni babakelengye listát, normális ez? Addigra már 34 hetes leszek.

Nem akartam neki mondani hogy már megvan minden szinte.:) Azt is hozzá tette hogy lassan lehet berendezni a gyerekszobát, na de már nálunk az is kész van 3 hete.:) Ezek tényleg azt hiszik hogy majd az utolsó hónapba rendezzük be a babaszobát meg akkor veszünk meg mindent? Nagyon meglep?dtem rajta.

Legjobb válasz: Nekem semmi ilyet nem adott, de tényleg meg lehet kicsit buggyanva, ha azt hiszi, hogy egy hónap alatt fogod megcsinálni az egészet. Sõt, hát milyen sokan szülnek már 36 hetesen... Nekem nem adott a védõnõ semmit, csak mindig kérdezgette, hogy elkezdtem-e már vásárolni. Én mindent apránként vettem meg. De amúgy a mi védõnõnk se normális, az is mindent az utolsó pillanatra hagy.

Nekem semmi ilyet nem adott, de tényleg meg lehet kicsit buggyanva, ha azt hiszi, hogy egy hónap alatt fogod megcsinálni az egészet. Sõt, hát milyen sokan szülnek már 36 hetesen... Nekem nem adott a védõnõ semmit, csak mindig kérdezgette, hogy elkezdtem-e már vásárolni. Én mindent apránként vettem meg. De amúgy a mi védõnõnk se normális, az is mindent az utolsó pillanatra hagy.
Én is a 32. héten kaptam, addigra már jó sok minden megvolt. Nem nekik kell nagy hassal járkálni, meg nem nekik kell egyszerre kiadni az összeget. Gondold el, akinek nincs nete, vagy tapasztalata, segítsége, hogy utánajárjon mi kell a babának, annak az utolsó percre marad minden, ami már kész tortúra.
én a huszadik hétben nyomom a védonom orra ala a listat, hogy mit hagytam ki, vagy mi felesleges.. 30. hetre remelhetoleg minden meglesz. velem a parom viccelõdött, hogy majd a 35. heten elkezdjuk osszeallitani, hogy mi kell, és majd az utolsó napon megveszunk mindent, de õ viccnek szanta.. 35. heten nem kicsit, hanem NAGYON késõ!
Szia! Hát elég érdekes védõnõd van, hál'istenenk nem mindegyik ilyen, az én védõnõm nagyon rendes, eddig még nincs rá panaszom.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nincs vele gondom. Meg a netrõl nézegettem a listát, csak azért elõbb is eszébe juthatott volna a dolog. Mondjuk én nem kérdeztem de ha tudom hogy akar adni ilyen listát akkor azt veszem alapul. Bár a neten így is mindent megtaláltam mi kell mi nem kell.
Van, aki nem is kap, szóval inkább örülj annak, hogy segít neked ezzel. :)

Tegnap este voltak először jóslóim. Azóta szinte folyamatosan fáj a hasam alja, enyhe, néha picit erősebb mensi szerűen. Ez normális? 34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami

Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Neked/Nektek is jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!