Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes normális (55 db)

34 hetesen normális, ha folyton pisilni kell?

És ha nem igyekszem akkor görcsöl.És a végbelembe sugároz ki a fájdalom.Ti mennyit pihentek?És miket éreztek még?Tudom hogy szúrás nyílalás az normális..na de mennyire, és nap hányszor??

Legjobb válasz: Szia. Én 28 hetes vagyok, de pisilni nagyon sokat járok én is. De én nem érzek görcsölést. Viszonylag sokat pihenek. Szedem a magnéziumot, de néha van keményedésem, igaz nagyon rövid ideig szokott tartani.Nekem nincs más panaszom.

Szia. Én 28 hetes vagyok, de pisilni nagyon sokat járok én is. De én nem érzek görcsölést. Viszonylag sokat pihenek. Szedem a magnéziumot, de néha van keményedésem, igaz nagyon rövid ideig szokott tartani.Nekem nincs más panaszom.
SZia, én is 34 hetes vagyok, görcsölni szoktam, ha kakálni kell akkor meg erösebben is, szurni is szokott a hasam össze-vissza, pisilés az nem kifejezés, éjszaka is, ráadásul rosszakat álmodok.
Szia.Én szinte óráként jártam pisilni az utolsó 8-10 hétben.És ugyanúgy görcsölt a hólyagom ha véletlen valamiért kicsit várnom kellett a pisiléssel, és ugyanúgy kisugárzott.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Éreztem én hogy ez"normális"..de igy megnyugdotam hogy ti is ezt mondjátok.Puszi
Hajajj, sõt az akaratos kislányom, még hajalmos jó nagyokat rúgni a hugyhólyagomba, ha azt érzi, hogy kevés helyet hegy neki.Nah az kicsit kellemetlen...így van hogy 20 percenként járok pisilni.

34 hetesen normális, hogy szinte folyik az előtejem?

Legjobb válasz: Normális. Nyomni nem szabad, meltartóbetétet hansználj.

Normális. Nyomni nem szabad, meltartóbetétet hansználj.

Mikor kezdődnek a jósló fájások? 34 hetesen normális ha van?

Esténként és éjszakánként jellemz? pár napja, hogy nemcsak keményedik a hasam (úgy óránként 1-2szer) hanem fáj is. Éjszaka erre ébredek. 34+3 vagyok. Igazából nem akarok feleslegesen dokihoz rohangálni, de nekem kicsit korainak t?nik ez.

Legjobb válasz: Nem korai, van akinek még hamarabb kezdõdik. Ne aggódj. Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricitet.

Nem korai, van akinek még hamarabb kezdõdik. Ne aggódj. Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricitet.
Teljesen normális. Mind két terhességemnél már a 30. héttõl volt jósló, és az elsõ sem jött hamarabb. Üdv. 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi!

34 hetes vagyok és az utóbbi két hétben nem híztam. Ez normális?

Eddig összesen 7 kg-nál járok!

Legjobb válasz: Én is 34 hetes vagyok, az utóbbi egy hónapban nem híztam. :) 5 kiló plusznál járok, a baba végig két héttel nagyobb a menstruáció szerinti koránál, most is: lassan 2,5 kg, és 47 cm. :) Normális, örülj neki! :)

Én is 34 hetes vagyok, az utóbbi egy hónapban nem híztam. :) 5 kiló plusznál járok, a baba végig két héttel nagyobb a menstruáció szerinti koránál, most is: lassan 2, 5 kg, és 47 cm. :) Normális, örülj neki! :)
Kb ennyi idõs terhesen heti 1 kg-t híztam.Kb a 36-37. héttõl nem híztam semmit a hasam mégis nõtt.Összesen 13 kg híztam. Szerintem normális.A baba úgyis "elveszi" ami neki kell.
szerintem igen en en kb a 34 hettol semmit nem hiztam es volt egy olyan honap hogy meg 1 kiloval kevesebb is voltam
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Csak fura, hogy a baba csak nõ én meg nem :)
Nyugi, a végefele már lelassul a hízás. A 34. hétig felszedtem 12 kilót, 36-ra fogytam egyet. Az orvos szerint ez teljesen rendben van a baba nõ - nincs ok aggodalomra. Pedig rendesen eszem, sõt, bevezettem a napi sütit, mert iszonyatos szénhidrát-éhségem van. De gondold meg, mennyi energia fogy azzal, hogy a baba benned nõ-hízik, miközben gyakorlatilag minden élettevékenysége a te szervezeteden keresztül történik meg!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem most nem igazán van étvágyam. Kevesebbet eszek, mint eddig. De ezt annak tudom be, hogy kevesebb a hely a gyomornak.

34 hetesen mennyire tekinthető normálisnak az alhasi fájdalom? Olyan élesebben fáj, de folyamatosan. Középen alul, a szeméremcsont felett.

Legjobb válasz: Mensi szerû görcsre gondolsz? normális, jósló fájások bár nem tudom mennyire erõsek, mert ha nagyon keresd fel a dokidat. Nekem pont 34 hetesen voltak görcseim, én felhívtam a dokimat, beindult a szülés már 5 perces fájásaim voltak, visszatartották 1 hetet feküdtem bent. szerencsére a 40.hétig kihúztam, akkor megindították

Mensi szerû görcsre gondolsz? normális, jósló fájások bár nem tudom mennyire erõsek, mert ha nagyon keresd fel a dokidat. Nekem pont 34 hetesen voltak görcseim, én felhívtam a dokimat, beindult a szülés már 5 perces fájásaim voltak, visszatartották 1 hetet feküdtem bent. szerencsére a 40.hétig kihúztam, akkor megindították
Nekem is így fáj, már több hete. (most 33 hetes vagyok) Azt mondta rá a dokim, ha nincs nyitva a méhszáj, akkor nincs baj, valószínû a baba nyomja a méhet, illetve a méhet tartó szalagok feszülnek, ezért fáj. Én azt vettem észre, akkor intenzívebb ez a fájdalom, ha sokat mozgok, hajolok, és keveset pihenek. Ilyenkor a túlhajszolás levét iszom pár napig, mert annyira tud fájni, hogy a lábraállás is nehéz. Nekem még a szeméremcsontom is fáj. Ja, és nagyon nagy a pocim (leányzóm is). Szóval normális az alhasi fájdalom, a lényeg, hogy ne legyél nyitva. Minden jót a hátralévõ hetekre!
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyek a dokimhoz, felhívtam. Azt mondta pihenjek sokat és ha változik valami (erõsödik, vérzek, rendszeresen jelentkezik) azonnal menjek be. A méhszájam 1100. :(

34 hetesen még normális, hogy alhasi húzódásokat érzek fõleg jobb oldalon, mint mikor a méhszalagok húzódtak?

Legjobb válasz: persze hogy normális. Még csak most jön a java a terhesség kellemetlen részének. Vagy azt gondoltad a 34. héten már nem nõ a méhed? nem húzódnak a dolgok? Most fognak csak igazán.

persze hogy normális. Még csak most jön a java a terhesség kellemetlen részének. Vagy azt gondoltad a 34. héten már nem nõ a méhed? nem húzódnak a dolgok? Most fognak csak igazán.
Persze, hiszen még most is húzódik, a babád folyamatosan nõ amíg meg nem születik. Én bár csak ennyit éreztem volna. Nekem a combtöveim nagyon fájtak, a medence csontjaim is ahogy tágultak, egyre jobban fájtak, a végén már szinte lábra sem tudtam állni. A szeméremcsontom is fájt. Fél éves fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: elsõ terhesség mindentõl megijedek, mert minden új....
Normális, ne aggódj! Most jön a java, most lesz csak igazán nagy a baba és a poci :-) 40+1 hkm

34 hetes terhes vagyok. Tegnap bekeményedett a hasam és rettenetesen fájt egész nap, mintha a menzeszem akart volna megjönni, olyan felpuffadás félét éreztem. Ez normális? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, én pont ma töltöttem a 34. hetet, úgy vagyok mint te. Ezek normális jelenségek már, jósló fájások, én is sokat keménykedek.

Szia, én pont ma töltöttem a 34. hetet, úgy vagyok mint te. Ezek normális jelenségek már, jósló fájások, én is sokat keménykedek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)
A kérdező hozzászólása: Én tegnap :) Jósló fájások? Ettõl nem indulhat be hamarabb a szülés, ugye?
A keményedés nem jóslófájás. A jósló görcsös fájdalom, ami a has alsó részén jelentkezik, méhösszehúzódások okozzák. Természetes folyamat ilyenkor, a tested készülõdik a szülésre. Az igazi fájás fentrõl sugárzik lefelé. Tudni fogod, melyik az igazi.
ez nem feltétlen igaz. annyi hülyeséget olvasni itt, hogy hihetetlen. vki pl azt írta, hogy amikor a derekad is fáj, az jósló. hát nekem a derekam jobban fájt, mint a hasam, mikor szültem. ha túl gyakran keményedsz, érdemes bemenni a kórházba, ha görcsölsz akkor mindenképp. nekem is vannak jóslóim és annak ellenére, hogy már szültem, bementem 29. héten a kórházba, mert nem tudtam, hogy szülni fogok -e. a testvéremnek 6 gyereke van, a hatodikkal ugyanúgy bement jóslóval.. ennyit arról, hogy az ember tudja, melyik az igazi. általában ha jóslód van, javul ha máshogy fekszel, járkálsz vagy beülsz egy kád meleg vízbe. ha nem javul, akkor jó eséllyel szülni fogsz

Normális hogy mikor csuklik a babám, olyan mintha szinte ki akarna ugrani a pocimból? Eléggé ilyesztően erőteljes a csuklása.34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én mindig csak piciket érzek amikor csuklik. Lehet,h. közben mocorog is, nem? Üdv: 34 hetes kismama

Én mindig csak piciket érzek amikor csuklik. Lehet, h. közben mocorog is, nem? Üdv: 34 hetes kismama
Nekem elég gyakran csuklik van hogy éjszaka is. Ha közben mocorog is az egész más, nekem szinte belemozdul az egész pocakom és ritmikus. Van hogy simogatásra egész hamar abbahagyja, de van hogy elég sokáig tart. Ne aggódj ez elég gyakori, most kb. 3 liter magzatvizet isznak naponta, nem csoda hogy csuklanak. Boldog babavárást, 35 hetes kismama

Tegnap este voltak először jóslóim. Azóta szinte folyamatosan fáj a hasam alja, enyhe, néha picit erősebb mensi szerűen. Ez normális? 34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami

Normális. Nekem már vagy a 30. hét óta van menzis érzésem azaz jóslóm, keményedésem meg már vagy 24. héttõl. Szedjél magnéziumot és pihenj. Most biztos a front is rátesz! Vegyél be kicsit több magnéziumot, megengedett mennyiség a dokim szerint 1000mg naponta. Ez a béresbõl 4 db. Túladagolni nem lehet! Sok boldogságot! 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Neked/Nektek is jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)

A védőnőm 2 hét múlva szeretne adni babakelengye listát, normális ez? Addigra már 34 hetes leszek.

Nem akartam neki mondani hogy már megvan minden szinte.:) Azt is hozzá tette hogy lassan lehet berendezni a gyerekszobát, na de már nálunk az is kész van 3 hete.:) Ezek tényleg azt hiszik hogy majd az utolsó hónapba rendezzük be a babaszobát meg akkor veszünk meg mindent? Nagyon meglep?dtem rajta.

Legjobb válasz: Nekem semmi ilyet nem adott, de tényleg meg lehet kicsit buggyanva, ha azt hiszi, hogy egy hónap alatt fogod megcsinálni az egészet. Sõt, hát milyen sokan szülnek már 36 hetesen... Nekem nem adott a védõnõ semmit, csak mindig kérdezgette, hogy elkezdtem-e már vásárolni. Én mindent apránként vettem meg. De amúgy a mi védõnõnk se normális, az is mindent az utolsó pillanatra hagy.

Nekem semmi ilyet nem adott, de tényleg meg lehet kicsit buggyanva, ha azt hiszi, hogy egy hónap alatt fogod megcsinálni az egészet. Sõt, hát milyen sokan szülnek már 36 hetesen... Nekem nem adott a védõnõ semmit, csak mindig kérdezgette, hogy elkezdtem-e már vásárolni. Én mindent apránként vettem meg. De amúgy a mi védõnõnk se normális, az is mindent az utolsó pillanatra hagy.
Én is a 32. héten kaptam, addigra már jó sok minden megvolt. Nem nekik kell nagy hassal járkálni, meg nem nekik kell egyszerre kiadni az összeget. Gondold el, akinek nincs nete, vagy tapasztalata, segítsége, hogy utánajárjon mi kell a babának, annak az utolsó percre marad minden, ami már kész tortúra.
én a huszadik hétben nyomom a védonom orra ala a listat, hogy mit hagytam ki, vagy mi felesleges.. 30. hetre remelhetoleg minden meglesz. velem a parom viccelõdött, hogy majd a 35. heten elkezdjuk osszeallitani, hogy mi kell, és majd az utolsó napon megveszunk mindent, de õ viccnek szanta.. 35. heten nem kicsit, hanem NAGYON késõ!
Szia! Hát elég érdekes védõnõd van, hál'istenenk nem mindegyik ilyen, az én védõnõm nagyon rendes, eddig még nincs rá panaszom.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nincs vele gondom. Meg a netrõl nézegettem a listát, csak azért elõbb is eszébe juthatott volna a dolog. Mondjuk én nem kérdeztem de ha tudom hogy akar adni ilyen listát akkor azt veszem alapul. Bár a neten így is mindent megtaláltam mi kell mi nem kell.
Van, aki nem is kap, szóval inkább örülj annak, hogy segít neked ezzel. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!