Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes a hirtelen (2 db)

34 hetes kismama vagyok. Előfordult veletek, hogy hirtelen gyengeség tört rátok, remegett a lábatok, levert a víz? Mitől lehet ez?

Pár napja hirtelen gyengeség t?r rám és nem tudom mit?l lehet? Valami nincs rendben velem, vagy a babával?

Legjobb válasz: Nekem ez a hirtelen leesõ vérnyomástól szokott lenni néha. 29h km

Nekem ez a hirtelen leesõ vérnyomástól szokott lenni néha. 29h km
Én is 34 hetes vagyok, ugyanezekkel a tünetekkel.Azt mondta a védõnõm, hogy a vérnyomás a ludas.4x rosszul lettem, olyan gyenge lettem, ha nem ültem volna le elájulok.Vert a víz, rossz volt a közérzetem.Valszínûleg leesett a vérnyomásom.Most lettem 5.ször rosszul, kicsit másabb volt, olyan furcsán is láttam.Megmértem a vérnyomásom, most pedig , magas volt. Említsd meg a védõnõdnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ha legközelebb rámtörne, én is meg fogom mérni... és mit lehet ezzel kezdeni?
a vércukrod is leeshet hirtelen, az is ilyen tüneteket produkál.
Szia! Én 32 hetes vagyok, velem is volt már párszor ilyen. Nagyon megijedtem. Nekem is a vérnyomást mondta a védõnõ, hogy azt kéne olyankor gyorsan megmérni. Annyira ijesztõ az a rosszullét, tegnap is rágondoltam, hogy mégegyszer elõ ne forduljon, de nyugtatnom kellett magamat, hogy most meg már nehogy pánikoljak. Kitartás!
Ugyanezt a kérdést tettem fel én is tegnap, vagy tegnap elõtt, hogy mit lehet ilyenkor tenni:) Hát nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy egyetlen megoldás, ha ilyenkor egy kicsit nyugalomba helyezem magam, esetleg felpolcolom a lábam, és megvárom míg elmúlik ez a kellemetlen érzés... bár nem szeretném ha többször rámtörne ez az érzés :-)

34 hetes vagyok a hirtelen mozdulattól vagy ha valamit erösebben felemelek szúr a hasam alja ez mitöl lehet? Kinyilhat töle a méhszáj?

Legjobb válasz: Azért így a vége felé már vigyázz a hirtelen mozdulatokkal.Megrövidülhet a méhnyak, és akár rosszabb esetben kinyílhat a méhszáj, de ahhoz tényleg olyat kell tenni.Ha néha-néha beleszúr nem lesz gond, de azért vigyázz magadra.

Azért így a vége felé már vigyázz a hirtelen mozdulatokkal.Megrövidülhet a méhnyak, és akár rosszabb esetben kinyílhat a méhszáj, de ahhoz tényleg olyat kell tenni.Ha néha-néha beleszúr nem lesz gond, de azért vigyázz magadra.
34 hetesen se hirtelen nem kellene mozdulni, se emelni, nem ám erõsen emelni... Vigyázz magadra, nem szabad ilyeneket csinlni!! Phenj, nekem már az a dolgod, hogy vigyázz magadra és a babára. Nagy baj bizti nincs, , de ha a tünetek nem múlnak, menj orvoshoz. És hagyj fel az ilyen káros dolgokkal, pihenj és vigyázz magatokra!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!